Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kong, Buster, Nina Ottoson ja monta muuta
Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät koiranlelut markkinoiden johtavilta tuotemerkeiltä kuten Kong, Nina Ottoson, Trixie, Starmark, Busy Buddy, Silly Bums, Party Pet, K9, KW, Kruuse ja Buster. Oikeiden koiranlelujen avulla koiran aktivointi on helpompaa ja hauskempaa. Siksi löydätkin valikoimastamme koiranlelut laidasta laitaaan. Meiltä löydät aktivointilelut, lelut noutamiseen, veteen, vetoleikkeihin ja paljon muuta. Riippumatta siitä mitä leikkejä sinä ja koirasi haluatte leikkiä löydät varmasti sopivat lelut valikoimastamme.  Esimerkikis Nina Ottoson aktivointilelujen avulla koirallasi on tuntitolkulla tekemistä. Muistathan kuitenkin aina pitää koiraasi silmällä koirasi leikkiessä.


Onko koirasi vesikoira, vai nauttiiko koirasi puruleluista?
Meiltä löydät fiksut, uudenlaiset, kestävät, hauskat ja erilaiset koiranlelut kaikkiin koiranleikkiehin. Jos koirasi rakastaa pureskelua ja lelujen jyrsimistä löydät valikoimastamme kestävät pureskeluun sopivat lelut. Purulelut eivät ole vain hauskoja vaan ne myös hoitavat koirien hampaita ja stimuloivat koiran syljen tuotantoa. Siksi on fiksua antaa koiralle leluja jotka stimuloivat koiran pureskeluviettiä.  Jos koirasi on vesikoira joka rakastaa vesileikkejä ja uimista löydät valikoimastamme lelut jotka ovat tehty kellumaan ja kestämään vettä. Ja tietysti löydät myös vinkulelut ynnä muut valikoimastamme.

Koiranpennun ensimmäiset lelut

Ostaessasi leluja koiranpennullesi sinun tulee miettiä tarkkaan mitkä lelut sopivat koiranpennun leikkeihin. Varsinkin koiranpennun hampaiden kasvaessa on tärkeää että valitset lelut purulelut jotka ovat tarpeeksi kestäviä. Näin koiranpentusi voi pureskella lelua ja helpottaa ikenien kutinaa, ilman että sinun tarviotsee pelätä että lelu menee rikki. On myös tärkeää että valitset lelun joka on oikean kokoinen koiranpennullesi. Esimerkiksi liian pieni lelu voi olla vaarallinen koirallesi, kun taasi liian suuri lelu ei motivoi leikkiin.

Aktivointilelut haastavat koirasi

Zoopermarketista löydät laajan valikoiman jännittäviä koiran aktivointileluja, joita voit käyttää yhdessä koirasi kanssa, ja jotka pitävät koirasi aktivoituneena pidemmän aikaa. On tärkeää että haastat koirasi päivittäin jotta koirasi ei kyllästy, ja tähän aktivointilelut ovat oiva valinta. Aktivointilelujan avulla voit pitää koirasi iloisena ja tyytyväisenä. Koira joka on kyllästynyt ja joka ei saa tarpeeksi haasteita ja aktivointi käyttäytyy herkemmin väärin, kuten haukkuu ja pureskelee esineitä. Aktivointilelut stimuloivat koiran luonnollista metsästys ja tutkimis viettiä, sekä haastavat koiraasi äyllisesti.

Noutaminen

Zoopermarketissa on laaja valikoima leluja jotka ovat suunniteoltu noutamiseen, ja joiden avulla esimerkiksi metsästyksen ja noutamisen harjoittelu on helppoa. Vain mielikuvituksesi on rajana harjoitellessasi noutamista koirasi kanssa, mutta muistathan aina valita noutamislelun joka on kooltaan koirallesi sopiva. Samalla lelun tulee olla myös jokin josta koirasi pitää. Vaihtamalla noutamislelua ja esinettä voit helposti opettaa koirasi noutamaan erilaisia esineitä ja tavaroita. Valikoimastamme löydät sekä puiset noutokapulat että nahkaiset ja kankaiset nouto-dummyt. Noutokapula on helppo heittä ja koiran on helppo nostaa kapula. Dummyn avulla voit kouluttaa koirasi esimerkiksi sorsametsästystä varten. Jos haluat haastaa koirasi voit piilottaa dummyn ja antaa koirasi etisä sen.  Esimerkiski K9 Dummyt ovat tunnettuja kestävyydestään ja korkeasta laadustaan.


Hauskat pallot koiralle

Zoopermarketin valikoimaan kuuluu suuri määrä erilaisia, kokoisia, värisiä, näköisiä ja eri materiaalista valmistettuja palloja.  Valikoimasta löydät suuret pallot, pienet pallot, kovat pallot, pehmeät pallot, kangas pallot, muoviset pallot, nahkaiset pallot, pallot joihin on kiinnitetty naru ja monta muuta vaihtoehtoa. Varsinkin pehmeät pallot ovat oiva valinta pennuille. Narulliset pallot helpottavat vetoleikkien leikkimistä koirasi kanssa, ja sinun ei tarvitse laittaa sormiasi koiran suuhun halutessasi ottaa pallon.  Niin sanottu ”kuollut pallo”, eli pallo joka ei pompi, on oiva lelu heittoleikkeihin.


Älä anna koirasi leikkiä yksin

Koirat rakastavat leikkimistä, mutta useimmat koirat eivät halua leikkiä yksin. Siksi sinun tulee leikkiä yhdessä koirasi kanssa, ja uusien lelujen kanssa leikkiminen on hauskaa ja ennenkuin huomaatkaan olette leikkineet usean tunnin ajan. Leikkie ei vain aktivoi koiraasi ja pidä koiraasi hyväkuntoisena vaan  myös vahvistaa sinun ja koirasi välistä suhdetta. Koira joka saa tarpeeksi aktivointia ja haasteita päivittäin on tasapainoinen ja iloinen. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman eri materaaleista valmistettuja leluja: kangas, nahka, kumi, muovi, puu, lateksi, vinyyli, plyysi. Jos koirallasi on tapana jyrsiä lelut rikki ovat lateksista valmistetut lelut oiva valinta, sillä nämä ovat erittäin kestäviä.

Kestävät Kong lelut

Kong koiranlelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Kong lelut sopivat kaikille koirille, ja lelut ovat saatavilla useassa eri koossa ja Kong lelut ovat saavuttaneet erittäin suuren suosion koiraomistajien kesken. Lelut ovat saatavilla useassa eri koossa, värissä ja mallissa joten koiran iästä ja koosta riippumatta löydät varmasti sopivan lelun yhteisiin leikkeihinne. Mustathan ottaa koirasi iän, puruvahvuuden, koon ja luonteen huomioon valitessasi koirallesi uutta Kong lelua.

Leikkinarut kaikille koirille

Zoopermarketista löydät hauskat narulelut kaiken kokoisille ja ikäisille koirille. Meiltä löydät eri kokoiset ja väriset narulelut, solmuilla tai ilman solmuja. Jos koirasi rakastaa vetoleikkejä ovat narulelut erittäin hyvä valinta. Narulelut ovat erittäin kestäviä suurempienkin koirien leikeissä. Narulelun avulla voit viettää hauskaa laatuaikaa yhdessä.

Etthän anna koirasi leikkiä yksin narulelun kanssa

Jos koirallasi on tapana tuhota leluja, voit leikkiä koirasi kanssa narulelulla hetkittäin joka päivä. Näin voit varmistaa että koirasi pitää lelujaan jännittävänä, hauskana ja kiinnostavana eikä kyllästy niihin nopeasti. Näin voit myös varmistaa että koirasi ei tuhoa lelujaan hetkessä. Narulelun avulla koirasi saa paljon liikuntaa sekä huomiota, ja narulelut ovat myös koirasi hampaille hyväksi.  Narulelut kestävät villimmätkin leikit.

Nina Ottosson aktivointilelut

Zoopermarketin laajaan koiranlelu valikoimaan kuuluu paljon erilaisia Nina Ottosson koiran aktivointileluja. Nina Ottosson koiran aktivointilelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaa ja kestävyydestään. Lelut ovat oiva tapa aktivoida koiraa, ja ne myös auttavat koiraasi kehittymään. Tarpeeksi aktivoitu koira on tasapainoinen ja käyttäytyy hyvin socialisista tilanteissa. Nina Ottosson aktivointi ja älykkyyspelit ovat saatavilla monessa eri vaikeusasteessa. Jos olet ostamassa ensimmäistä älykkyyslelua koirallesi suosittelemme että valtistet pelin joka on helppo. Jos aloitat lelulla joka on liian vaikea koirallesi voi koirasi menettää kiinnostuksensa ja menettää itseluottamuksensa. Aloittamalla helpolla pelillä, ja asteittain lisäämällä vaikeusastetta voit kasvattaa koirasi itseluottamusta ja näin koirasi pysyy myös kiinnostuneena.

Hassun hauskat Silly Bums lelut

Silly Bums lelut rapisevat ja vinkuvat ja ovat hassun näköisiä. Vinkuvat ja rapisevat lelut kutsuvat koiraasi leikkimään ja koirasi ihastuu varmasti näihin korkealaatuisiin hauskoihin leluihin. Silly Bums lelut ovat valmistettu pehmeästä plyysistä ja ovat saatavilla useassa eri värissä, koossa ja muodossa. Olemme siis varmoja että löydät juuri sinun koirallesi  ”pyllyn” joka inspiroi leikkiin.

Suuri valikoima plyysi leluja
Montet koirat rakastavat plyysistä valmistettuja leluja. Plyysistä valmistetut lelut eivät ole vain hauskoja leikkiin, vaan monet koirat myös tuntevat olonsa turvalliseksi levätessään plyysilelunsa vieressä.  Usean koiran mielestä on hauskaa raahata plyysinen lelu mukaan omaan koriinsa tai sohvaan. Toisten koirien mielestä plyysisen lelun ravistaminen on hauskaa. Tämä riippuu täysin koirasi luonteesta.
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Totteet vastasivat odotuksia ja olivat…
Totteet vastasivat odotuksia ja olivat hinta-laatusuhteelta erinomaisia 😊
22.03.2018 - Minna Strömberg
Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi