Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Koiranpedit kaikille koirille – niiden koosta riippumatta
Zoopermarketista löydät koiranpedit, sängyt ja korit ja patjat kaikille koirille riippumatta niiden koosta tai rodusta. Aivan kuten meille ihmisillekin, koirille on tärkeää, että niillä on oma paikka, missä ne voivat levätä ja olla itsekseen. Matkoille voit myös helposti ottaa koiran oman korin mukaan ja näin koiralla on aina oma levähdyspaikka mukana ja se voi tuntea olonsa turvalliseksi myös uudessa ympäristössä. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme zoopermarketti.fi ja tilaa oma pehmeä ja mukava peti koirallesi.

Laaja valikoima koiranpetejä
Tarjoamme laajan valikoiman koiranpetejä, joista voit löytää juuri sellaisen sängyn koirallesi, joka sopii niin hänelle kuin kotisi sisustukseen parhaiten. Meillä on koiranpetejä, jotka on valmistettu muovista, kankaasta, punotusta pajusta ja nailonista. Meiltä saat myös metalliset koiransängyt, joissa on keinonahkainen patja. Koiranpeti on luonnollinen paikka kotonasi, mitä nelijalkainen perheenjäsenesi voi pitää omanaan. Se antaa koirallesi turvasataman, jossa se voi levätä ja rentoutua. Oikeanlainen koiranpeti antaa koirallesi turvallisuuden tunnetta ja tulee nopeasti sen luonnolliseksi pakopaikaksi. Meillä on myös valikoima itsestään lämpiäviä tyynyjä ja patjoja, jotka sopivat erityisen hyvin koirille, jotka kärsivät kihdistä, nikamaongelmista tai muista kivuista. Valikoimastamme löytyy koiranpetejä tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten: Savic, Buster, Trixie, Bia Bed, Danish Design, Oster, Dog Gone Smart, Party Pet ja Rogz.


Valitse oikea materiaali koiranpetiisi
Zoopermarketissa koirdanpedeissä on monelaisia malleja, värejä ja materiaaleja. Eri materiaaleilla on erilaisia etuja ja haittoja, joten kannattaa harkita tarkkaan, millaisia toiveita ja tarpeita sinulla ja koirallasi on koskien koiranpetiä, ja minkälainen peti sopii kotiisi. Muovinen koiranpeti on sekä hygieeninen että kestävä. Se on helppo puhdistaa ja hyönteiset eivät viihdy muovisessa peissä. Keinonahkainen koiran peti on myös hygieeninen ja helposti puhdistettava. Kangassängyt ovat ihanan pehmeitä ja mukavia, mutta niiden puhdistaminen on hankalampaa. Valtaosan kangassängyistä voi kuitenkin pestä pesukoneessa 30 asteessa. Nailoninen koiranpeti mukautuu koirasi kehon muotoon ja on myös erittäin mukavan tuntuinen. Nailoninen peti on myös erittäin helppo puhdistaa.  


Fiksut koirankorit
Koirasi ansaitsee hyvän koiranpedin tai korin. Siksi meillä on myös laaja valikoima koirankoreja. Esimerkiksi  pajusta punotut koirankorit ovat erittäin mukavan näköisiä ja sopivat hyvin useimman kodin sisustukseen. Monet ihmiset eivät halua kotiinsa koiranpetiä, koska he pitävät niitä kömpelön näköisinä. Tämä on kuitenkin perusteeton väite, koska koirankorit ovat kehittyneet suunnittelussa ja mukavuudessa. Klassisen pajukorin lisäksi voit nyt myös saada pajukorin, joka on tehty muovista tai kankaasta. Lisäksi nykypäivän koirankorit on suunniteltu koiran mukavuus huomioonottaen. Koirankorit on siten muotoiltu vastaamaan koiran kehoa ja muotoa.

Kuinka iso koiranpeti minun koirallani pitäisi olla?
Jos et ole varma, minkä kokoinen koiranpeti sinun tulisi valita koirallesi, niin voit yrittää mitata paljonko tilaa koirasi tarvitsee, kun se makaa. Sitten voit verrata mittaustuloksiasi eri koirapetien kokoihin verkkokaupassamme. Suosittelemme, että valitset sen kokoinen koiranpeti, joka on vähän liian suuri koirallesi. Siten sillä on tilaa kasvaa ja vaihtaa asentoa pedissä. Monet koirat tykkäävät nukkua sykkyrässä, siten että näyttävät kuin pallolta. On kuitenkin myös niitä koiria, jotka nukkuvat kaikki jalat levittäytyneinä eri suuntiin, varsinkin jos niiden on kuuma. Voit aina halutessasi lisätä ylimääräisen tyynyn tai kaksi koirasi sänkyyn, jos sinusta tuntuu että koirallasi on liikaa tilaa. Näin sinulla on joustava koiranpeti, jossa koirallasi on tilaa kasvaa. Voit myös valita koirallesi metallisen Eldorado koiransängyn. Vihreä nailonkangas on pingotettu neljän metallijalan varaan, joten koiranpeti ei tule lattiaa vasten. Voit täyttää koiranpedin haluamallasi patjalla tai tyynyillä. Saatavana monia eri kokoja.

Kankaiset koiranpedit ovat tyylikkäitä ja joustavia
Koiranpedit, jotka on valmistettu kankaasta, ovat erittäin pehmeitä koiran maata. Myös reunat ovat pehmeitä, joten koirasi voi olla missä tahansa asennossa ja koiranpeti muotoutuu sopivaksi. Tällaisia kankaisia koiranpetejä on saatavilla monissa eri merkeissä, malleissa ja väreissä. Voit helposti löytää koiranpedin, jonka kangas sopii sekä omaan että koirasi tyyliin. Lisäksi useimmat kankaiset koiranpedit voi pestä pesukoneessa tarvittaessa.  Jos haluat helppohoitoisen pinnan koiranpetiin, kannattaa harkita Bia Bed koiranpetiä, joka on valmisettu keinonahasta. Sen puhdistaminen kostealla rätillä on helppoa ja nopeaa. Zoopermarketti tarjoaa laajan valikoiman kankaisia koiranpetejä sekä suurille että pienille koirille kaikilta johtavilta koiranpedin valmistajilta kuten Trixie, Buster ja Danish Design.

Muoviset koiranpedit
Koiranpedit ja korit, jotka on valmistettu muovista, ovat tunnettuja siiteä, että ne ovat halpoja, helposti puhdistettavia ja kestäviä. Muovisia sänkyjä suositellaan myös pentujen nukkumapaikaksi, koska muovinen kori kestää paljon. Esimerkiksi, jos pentu pureskelee reunoja. Voit aina lisätä muutaman tyynyn tai patjan muoviseen koiranpetiin ja tehdä näin korista mukavamman lepopaikan koirallesi. Voit myös valita muoviseen koiranpetiisi innovatiivisen Oster koiranpatjan, joka lämpenee itsestään luonnollisesti täysin ilman sähköä.
Koiran viltit, patjat ja tyynyt
Tarvitsetko pehmeän tyynyn tai patjan koiranpetiisi? Tai ehkä koristeellisen ja suojaavan koiranhuovan suojaamaan sohvaasi tai autoasi? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman koiranhuopia, patjoja ja tyynyjä, joissa on kauniit värit ja kuviot. Valikoimastamme löytyy malleja sekä suurille että pienille koirille. Voit myös helposti pestä koiran peitot, tyynyt ja patjat pesukoneessa. Löydät varmasti mallin, joka sopii sinulle ja koirallesi! Koiranpatja on myös ihanteellinen lisä, kun koirasi matkustaa häkissä. Meiltä saat myös pehmeitä ja kaniita koiran luolia, jos koirasi kaipaa rauhallista ja turvallista piilopaikkaa, johon se voi ryömiä tarvitessaan omaa rauhaa. Jos sinulla on kysyttävää tai vaikeuksia valita koiranpetiä koirallesi. Olet ehkä epävarma tarvitseeko koirasi koiranpedin, korin vai pelkän patjan tai huovan. Tai et ole ihan varma minkä kokoisen pedin koirasi tarvitsee. Älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi


Memory Foam muistipatja ja itsestään lämpenevä patja
Zoopermarketin valikoimassa on myös itsestään lämpenevä Oster koiranpatja. Tämä innovatiivinen patja on valmistettu thermokuidusta, joka heijastaa lemmikin omaa lämpöä takaisin. Joten patja on ihanan lämmin, kun koirasi makaa sen päällä. Itsestään lämpenevä Oster koiranpatja voidaan pestä koneessa tarvittaessa. Valikoimastamme löytyy myös Buster Memory Foam koiranpetejä, jotka sopivat erittäin hyvin suuremmille koirille. Patja muotoutuu koiran ruumiinrakenteen mukaisesti ja heijastaa koiran omaa ruumiinlämpöä. Koiran muistivaahtoiset patjat on muotoiltu modernin näköiseksi ja ne kestävät pesukonetta ja kuivausrumpua.

Koiranpeti matkalle mukaan
Monet myymistämme koiranpedeistä on helppo ottaa mukaan matkaan, koska ne ovat kevyitä ja kiinteitä kokonaisuuksia.  Meillä on kuitenkin tarjolla myös kokoon käärittäviä Dog Gone Smart matkapatjoja. Se on helppo ottaa mukaan ja levittää autoon, mökille tai suoraan maahan, jos olet retkellä tai näyttelyissä koirasi kanssa. Patjan pinta on käsitelty Repelz-itTM nanoteknologialla ja se on likaa ja vettä hylkivä. Samanaikaisesti se minimoi pahaa hajua. Koiranpeti pysyy myös kuivana, vaikka olisi kosketuksessa kostean maan kanssa, sillä patjan pohja on vedenpitävää Tetron materiaalia. Patja sopii useimpiin kuljetushäkkeihin. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli…
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ja aivan varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tarvittavat tuotteet zoopermarketista. Täysi kymppi
20.03.2018 - Piia k.

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi