Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

KOIRANRUOKA AIKUINEN MÄRKÄ RINTI RIISTA KOIRANRUOKA
400 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,33
IKÄ: 1 VUOTTA -
RINTI RIISTA KOIRANRUOKA
(4000158910547) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 1,46 
EUR 1,31 per/kpl kun 24 kpl
KOIRANRUOKA KAIKILLE RODUILLE ALL DOGS KOIRANRUOKA
10 KG
Hinta pr. kg EUR 1,54
IKÄ: 1 VUOTTA -
ALL DOGS KOIRANRUOKA
(5710535680138) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 17,13 
EUR 15,42
PENNUILLE JA HEIKOILLE ELÄIMILLE HILLS DIET CANINE/FELI..
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,56
IKÄ: VIEROITUS 9 - 12 KUUKAUTTA
HILLS DIET CANINE/FELINE A/D
(052742567006) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 2,56 
EUR 2,43 per/kpl kun 24 kpl
KOIRANRUOKA / RUOKA-ALLERGIA ROYAL CANIN HYPOALLERG..
195 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,95
ALLERGIAONGELMIIN / RIPULIIN
ROYAL CANIN HYPOALLERGENIC
(9003579311615)  
Suuntaa-antava markkinahinta 1,95 
EUR 1,85 per/kpl kun 12 kpl
Koiranruoka – ostaa koiranruoka helposti ja halvalla netistä
Zoopermarketista löydät aina suuren valikoiman korkealaatuista koiranruokaa, aina edulliseen hintaan. Valikoimastamme löydät kaikki tunnetut merkit, ja hintamme sopivat kaikkien lompakolle. Sijoittamalla korkealaatuiseen koiranruokaan takaat koirallesi parhaat mahdollisuudet ylläpitää hyvää kuntoa, vahvaa vastustuskykyä sairauksia vastaan, tasaista ja sopivaa energiatasoa, kaunista ja kiiltävää turkkia, puhumattakaan hyvästä olosta ja iloisesta olemuksesta.

Laadukas ja edullinen koiranruoka kuljetettuna kotiovellesi asti
Oletko kyllästynyt raahaamaan painavia koiranruokasäkkejä kaupasta kotiin?  Enää sinun ei tarvitse raahata! Zoopermarketin laajasta valikoimasta tilaat helposti ja sujuvasti koiranruokaa suoraan kotiovellesi, aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kuljetamme koiranruoan  kotiovellesi asti 3 - 5 arkipäivän kuluessa – ja jos tilauksesi ylittää 70 € on kuljetus sinulle täysin ilmainen!


Leimakortilla säästät rahaa - helposti

Monet suosituimmista merkeistä kuuluvat leimakorttitarjoukseemme. Tämä tarkoittaa että ostettuasi tietyn määrän säkkejä koiranruokaa, tarjoamme sinulle yhden säkin ilmaiseksei. Sinun ei tarvitse ostaa kaikkia samanaikaisesti, sinun tarvitsee vain olla Club Zoopermarketin jäsen. Club Zoopermarketin jäsenyys on täysin ilmainen, ja voit helposti liittyä jäseneksi sivujemme kautta. Ollessasi sisäänkirjautunut sivuillemme tilausta tehdessäsi pitää järjestelmämme automaattisesti lukua ostoksistasi. Leimakorttisi ollessa täynnä lähetämme sinulla automaattisesti ilmaisen säkillisen eniten ostamaasi koiranruokaa.


Sinun ja koirasi vaatimukset koiranruoalle

Tilatessasi koiranruokaa Zoopermarketista on tärkää että harkitset mitkä vaatimukset haluat koiranruoan täyttävän.  Tärkeimpiä seikkoja joita sinun tulee ottaa huomioon valitessasi koirallesi ruokaa ovat: ruokaan käytetyt raaka-aineet, koiranruoan maku, koirasi mahdolliset erikoistarpeet kuten allergiat tai ruoansulatusongelmat – sekä tietysti koiranruoan hinta. Jollet ole varma mikä koiranruoka sopii parhaiten koirasi tarpeille olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Me autamme mielellämme sinua löytämään oikean ruoan koirallesi.


Onko koirasi nirso?

Valitessasi koiranruokaa on tärkää että otat myös koirasi makumieltymyksen huomioon.  Koirasi saattaa suosia tiettyjä makuja, tai tiettyä koostumusta.  Jos koirasi on erittäin nirso voi olla vaikeaa löytää ruokaa joka sopii ja maistuu koirallesi, sekä sopii lompakollesi. Älä huoli! Zoopermarketin laajasta valikoimasta läydät varmasti koirasi tarpeille ja mukuaisteille sopivan ruoan, aina markkinoiden edullisimpaan hintaa. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään löytämään juuri oikean ruona koirallesi. Muistathan että meillä on myös hintatakuu?

Mitä raaka-aineita koiranruokani tulee sisältää?

Koirasi tarvitsee proteiinia, rasvaa, vitamiineja, mineraaleja yms. pysyäkseen terveenä ja pirteänä. Lue aina koiranruoan sisältöluettoelö nähdäksesi mitä raaka-aineita ruoka sisältää, ja mikä raaka-aine on mainittu listan ensimmäisenä.  Lihan tulee aina olla tärkein proteiinin lähde.  Lihan ollessa sisältöluettelon ensimmäisenä ainesosana voit olla varma että koirasi saa luonnollisesti tarvitsemansa määrän proteiinia ja lihaa ruoasta. Tämä kasvattaa ja hoitaa koiran lihaksistoa sekä parantaa turkin luonnollista kiiltoa ja joustavuutta. Oikean ruokinnan positiivinen  sivuvaikutus voi myös olla vähentynyt karvanlähtö.


Koiranruoan ravintoarvo

Valitessasi koiranruokaa on tärkeää ottaa ruoan ravintoarvo huomioon. Koiranruoan tulee olla helposti sulavaa, jolloin koirasi saa kaikki tarvittavat ravinteet, eikä koiran suolisto rasitu liikaa. Koiran ruoansulatuksen on helpompi käyttää hyväkseen laadukkaista raaka-aineista valmistetun ruoan ravintoa. Tämä tarkoittaa, että vältät ruoan tuhlausta, sekä koirasi ulosteen määrä pienenee ja laatu paranee valitessasi laadukkaan koiranruoan. Vaikka korkealaatuinen koiranruoka saattaa vaikuttaa hintavalta, säästät ajan kanssa rahaa, koska koirasi tarvitsee pienempiä ruoka-annoksia ruoan ollessa helposti sulavaa ja ruoan ravintoarvon ollessa korkea.  Zoopermarketista löydät laatumerkit kuten Royal Canin, Hills, Eukanuba ja ZiwiPeak.


Minkä makuista ruokaa minun tulee valita koiralleni?

Aivan kuten me ihmisetkin, koirasi arvostaa vaihtelua sekä ruoan maussa että koostumuksessa. Tarjoa koirallesi korkealaatusta koiranruokaa joka sisältää siipikarjaa, nautaa tai kalaa. Jos koirasi kärsii herkästä vatsasta on koiranruoka joka sisältää lammasta hyvä vaihtoehto. Voit myös vaihdella koiranruokaa koostumuksen perusteella. Vaihteleva ruoan koostumus on hyväksi koiran suuhygienialle sekä ruoansulatukselle. Zoopermarketin valikoimasta löydät sitäpaitsi myös biisonia, kaurista, ankkaa sekä hevosta sisältäviä koiranruokia . Laajan valikoimamme avulla voit helposti, ja edullisesti, tarjota koirallesi vaihtelua ruokailuun.

Onko koirasi erittäin aktiivinen ja energinen?

Jos sinulla on koira joka on luonnostaan erittäin aktiivinen ja energinen tulee sinun huomioida tämä valitessasi koirallesi sopivaa täysravintoa, ja valita koiranruoka joka sisältää paljon energiaa. Esimerkiksi työskentelevä koira, tai koira joka päivittäin tekee erittäin energiaakuluttavia tehtäviä tarvitsee koiranruokaa joka sisältää paljon energiaa. Metsästyskoira tai agilitykoira, joka  ei ole aktiivinen joka päivä, ei tarvitse yhtä paljon energiaa. Jos koiranruoka ei sisällä tarpeeksi energiaa kattamaan koiran päivittäistä energiatarvetta voi tämä johtaa koiran laihtumiseen. Lisäksi koirasta voi tulla väsynyt ja koiran turkin kunto kärisii. Vastaavasti liikaa energiaa sisältävä koiranruoka voi lihottaa koiraa. Erittäin aktiivisille koirille sopivat koiranruoat ovat esimerkiksi Royal Canuin 4800, Arion Performance sekä Kingsmoor Sport.


Koiranruokaa kaikille roduille ja kaiken kokoisille koirille

Koiranruokaa valitessasi on tärkeää että mietit onko koirallasi tiettyjä mieltymyskiä esimerkiksi ruoan maun tai koostumuksen suhteen. On myös erittäin tärkeää että huomioit koirasi mahdolliset ruoka-aine allergiat valitessasi sopivaa koiranruokaa. Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät joka tarpeeseen sopivan koiranruoan. Jos sinulla on kysymyksiä koiranruoan valitsemiseen liittyen olethan yhteydessä asiakaspaleluumme.


Allergiselle koiralle sopiva koiranruoka

Kärsiikö koirasi allergiasta joka johtaa kutinaan ja ihon ärtymiseen? Onko koirallasi ongelmia vatsan kanssa, esimerkiksi krooninen ripuli? Uutuutena meillä Zoopermarketista löydät nyt viljattomat koiranruoat jolla on todettu positiivinen vaikutus eri allergia-ongelmiin. Koiran suoliston on usein vaikea sulattaa viljaa sisältävät tuotteet, ja tämä voi johtaa allergiaan sekä suolisto- ja vatsa-ongelmiin, sekä aiheuttaa ihon ärtymistä. Viljattoman koiranruoan runnistat alhaisesta hiilihydraatti sisällöstä. Koirat tarvitsevat vain vähän hiilihydraatteja koska hiilihydraatit nostavat koiran verensokeria – tämä voi johtaa ylipainoon sekä diabeetekseen. Jotta koirasi voi mahdollisimman hyvin tulee proteiinin ja rasvan olla koirasi ruokavalion tärkeimmät energian lähteet. Zoopermarketin valikoimasta löydät muun muuassa Taste of the Wild sekä Kingsmoor Pure viljattomat koiranruoat.


Barf – Puhdasta lihaa sisältävä koiranruoka

Luonnollinen ja terveellinen. Nämä ovat BARF periaatetta seuraavien koiranruokien tuntomerkit. Barf tuotteet sisältävät 100 % puhdasta lihaa, eivätkä mitään muuta. Koira on luonnollisesti lihansyöjä, ja koiran ruoansulatusjärjestelmä on siksi erikoistunut lihan sulattamiseen ja käsittelyyn. Koiralla ei ole oikeaa tarvetta viljalle, maissille, riisille, herneille, perunalle ja muille raaka-aineille joita yleisesti käytetään lisänä koiranruoissa. Barf periaatteen mukaan on kuitenkin vaikeaa varmistaa että koira saa kaikki tarvitsemansa vitamiinit sekä mineraalit jos koiraa ruokitaan pelkästään puhtaalla lihalla. ZiwiPeaks koiranruoka seuraa Barf periaatetta, ja heidän koiranruokansa sisältävät vain kuivattua lihaa lampaasta tai kauriista. Kaikki eläimet ovat kasvatettuja Uudessa Seelannissa eettisesti ja luonnollisesti, johtavien eläinlääkäreiden valvovien silmien alla. Tämä takaa ZiwiPeak tuotteiden erittäin korkean laadun.


Viljaton koiranruoka
Epäiletkö että koirasi ei kestä viljaa? Olet ehkä huomannut että koirasi raapii itseään paljon, koiran iho on ärtynyt, tai turkki kuiva ja kiilloton? Zoopermarketista löydät paljon viljattomia koiranruokia. Viljaton koiranruoka on varsinkin ruoka-allergiasta kärsivälle koiralle erittäin hyvä vaihtoehto. Viljaton koiranruoka kattaa koiran kaikki ravintotarpeet luonnollisesti. Luonnossa koira on lihansyöjä, ja jos koirasi eläisi villinä koostuise tämän ruokavalio pääasiallisesti lihasta, sekä pieniä määrä marjoja, vihanneksia ja hedelmiä. Zoopermarketin valikoimasta löydät paljon viljattomia koiranruokia joiden avulla voit ruokkia koiraasi koiran luontoa mukaillen:

Korkealaatuisia tunnettuja merkkejä edullisesti
Zoopermarketin valikoimasta läydät markkinoiden tunnetuimpia merkkejä kuten Orijen, Rinti, Royal Canin, Kingsmoor sekä Arion.  Orijen koiranruoat ovat tunnettuja korkeasta lihapitoisuudestaan ja tarkasti valituista raaka-aineistaan. Rinti tuotteet sisältävät vain tuoretta ja puhdasta liha ja makuvaihtoehtoja on monta. Royal Canin on ranskalaisen eläinlääkärin perustama yritys joka on erikoistunut erittäin laadukkaiden lemmikkiruokien valmistukseen. Heidän valikoimasta löytät  jokaiseen makuun sopivan korkealaatuisen ruoan. Kingsmoor on tanskalainen yritys joka on keskittynyt luomaa vuodenaikoja mukailevia viljattomia korkealaatuisia ruokia sekä herkkuja koirallesi. Arion on keskittynyt luomaan erittäin korkealaatuisia tuotteita sopivalla hinnalla.  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi