Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!


Ovh. 57,40
EUR 48,79
Säästä 15%

  Toimitusaika: Lähetämme 48 tunnin sisällä

  Ilmainen toimitus Ostosten ylittäessä 69€

  Asiakaspalvelu: Puhumme suomea

  Lasku – Osta nyt, maksa myöhemmin


Tämän tuotteen ostamalla keräät:
EUR 1,95
bonusta

Suosittelemme myös

MUSTAT KOIRANKAKKAPUSSIT
4 RULLAA / 20 KPL PUSSIA/RULLA
LUONNOLLINEN KOIRANHERKKU
100 KPL MAUKASTA TIKKUA
Tuoteseloste
On sanomattakin selvää, että haluat pitää koirasi kunnossa. Kaikki koirat eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Joillakin on erityistarpeita. Arion Health & Care Solutions on laadittu näihin erityistarpeisiin.

Käyttämällä Arion Health & Care ravintoa täytät koirasi erityistarpeet ja varmistat parannuksen koirasi elämänlaadussa. Ainutlaatuinen koostumus ja terveyttä edistäviä ainesosia Arion Health & Care tuotteet todella tehoavat. Päivittäisellä ruokinnalla voit nähdä konkreettisia parannuksia koirasi hyvinvoinnissa.

Hypoallergenic on kehitetty yhteistyössä maailman johtavien eläinlääkärien kanssa. Iho on suurin elin ja muodostaa fyysisen suojan kehon ja ympäristön väliin. Voit lukea paljon koiran terveydestä ihosta ja turkista. Kiiltävä turkki ja terve iho ovat selkeitä merkkejä, että koira on terve. Arion Health & Care Hypoallergeni on suunniteltu pitämään koiran huippukunnossa. Arion on huolellisesti valinnut helposti imeytyvät ainesosat. Ruoissa välttetään niitä, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, jotta voidaan vähentää ihoärsytystä tai kutinaa.

Lohi on yksi parhaista eläinproteiinin lähteitä ja voi auttaa vähentämään riskiä ihoärsytystä. Korkea omega-3 rasvahappopitoisuus edistää turkin ja ihon hyvinvointia. 

Koostumus: 
Riisi, lohi, eläinrasvaa. lohi hydrolysoitu proteiini, kuiva hiiva, juurikasmassa, kuivattu krilli, kalaöljy, kalsium- karbonaatti, natriumkloridi.
Tuotetiedot
TUOTENUMERO 5414970049399
PAINO 12,00 kg
TUOTEMERKKI arion
ELÄINRYHMÄ koira
MAKU kala
KOOSTUMUS kuiva
OMINAISUUS gluteeniton
ONGELMA allergia/karvanlähtö
KOKO kaikki
IKÄ aikuinen
Ainesosat


Video
Tuotetta saatavilla seuraavissa eläinkaupoissa:

- NOT Active in FI -
´