Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Tyylikkäät koirantakit ja vaatteet koirallesi
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita koiran vaatteita kaikille koirille koosta ja rodusta riippumatta. Meiltä löydät sadetakit, pelastusliivit, huivit, asusteet, talvitakit, jäähdytysliivit, villapaidat ja hupparit koirallesi. Valitsetko vaatteet koirallesi ulkonäön, sään tai lämpötilan mukaan. Nyt sinun ei tarvitse tinkiä suunnittelun ja toimintojen välillä, sillä valikoimastamme löytyy mukavia ja tyylikkäitä koiran vaatteita ja takkeja kaikilta suurimmilta merkeiltä. Hemmottele siis koiraasi fashion vaatteilla.

Miksi käyttää koiran vaatteita?
Niin kauan kuin on ollut vaatteita koirille on ollut myös keskustelua siitä, tarvitsevatko koirat todella vaatteita, ja ovatko vaatteet enemmän koiran omistajaa kuin koiraa itseään varten. Yleensä on kuitenkin niin, että suomalainen talvi voi olla erityisen kova paikka pienille koirille. On myös koirarotuja, jotka ovat peräisin lämpimämmiltä leveysasteilta kuin meidän, ja siksi sen turkki ei suojaa kylmää vastaan. Siksi voi olla todella hyvä idea pukea koiralle lämmin villapaita tai koirantakki, kun ulkoilutat sitä talvella, varsinkin jos on pakkasta. On muitakin tilanteita, jolloin koiran vaatetus on tärkeässä roolissa. Esimerkiksi viedessäsi koiran vesille, hän tarvitsee pelastusliivit ihan niinkuin muutkin matkustajat. Kuumalla kesähelteellä koira voi tarvita jäähdytysliivejä, jotka suojaavat koiraa ylikuumenemiselta kuumalla säällä tai matkoilla.

Hyvä istuvuus on a ja o
Kun ostat koiran vaatteita, on tärkeää, että valitset koirantakin tai koiranliivin, joka on sopivan kokoinen eikä liian tiukka, kutiseva tai koiran liikkeitä häiritsevä. Koiran vaatteen ei pitäisi olla vain tyylikäs, mutta myös käytännöllinen ja saada koira tuntemaan olonsa hyväksi. Koirasta kyllä yleensä huomaa selvästi, mikäli sen mielestä päällä olevat vaatteet ovat ärsyttävät ja epämukavat vai nauttiiko hän olostaan lämpimän villapaidan tai suojaavan sadeviitan sisällä. Muista kuitenkin, että kokeileminen ja kärsivällisyys kannatta tässä asiassa. Koira saattaa aluksi olla epäileväinen uutta koirantakkiaan kohtaan, mutta oppii kuitenkin pian, että se pitää lämpimänä ja suojaa tuulelta ja sateelta.

Lämmittävät ja jäähdyttävät koiran vaatteet
Monet pienten koirien omistajat hankkivat koiralleen erilaisia takkeja ja paitoja. Pienten koirien vaatteet ovat niin söpöjä kuin käytännöllisiäkin. Varsinkin talvella, kun pikkukoirat usein jäätyvät ja saattavat tarvita apua ankaraan talveen, joka meidän leveysasteillamme on varsin tavallista. Zoopermarketti tarjoaa laajan valikoiman koiran vaatteita pienille koirille. Sinun kannattaa hankkia koirallesi ainakin lämmin koirantakki talven varalle. Jos koirasi kärsii nikama tai selkäongelmista, silloin koirantakki suojaa koiraasi kylmältä ja tuulelta ja lämpö helpottaa ehkäisemään kipua ja jäykkyyttä. Koirat, joilla on lyhyt tai ohut turkki, saattavat tarvita ylimääräistä apua talvella pysyäkseen lämpimänä. On kuitenkin olemassa myös rotuja, jotka saattavat tarvita apua pysyäkseen viileänä kesällä. Hurtta jäähdytysliivi tuntuu viileältä ja suojaa koiraasi kuumenemasta liikaa kesällä tai jos otat sen mukaan matkustaessasi lämpimään maahan.

Kestävä ja vedenpitävä koirantakki koirallesi
Meillä on laaja valikoima koirien takkeja ja liivejä, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka istuvat hyvin koirallesi. Koirantakkeja on saatavilla monessa eri koossa ja ne voidaan säätää vatsan tai rinnan ympärille. Kaikki takit voi pestä 30-asteessa. Meiltä löydät myös monenlaiset sadevaatteet ja talvivaatteet, jotka suojaavat koiraasi kylmältä, tuulelta ja sateelta. Näin sinun ei tarvitse välittää säästä kun on päivittäisen kävelylenkin aika. Zoopermarketista löydät esimerkiksi softshell-takit, jotka pitävät koirasi lämpimänä, mutta antavat kehon hengittää. Takki on myös erittäin helppo puhdistaa.

Turvallisuus vesillä on myös tärkeää koirallesi
Vaikka jotkut koirat ovat taitavia uimareita, voi vesi olla liian kylmää ja syvää ja voimakkaat virtaukset saavat viedä hyvänkin uimarin. Vesi voi olla vaaraksi koirallesi, varsinkin jos olet veneessä kaukana rannasta. Zoopermarketista saat Trixie pelastusliivit koirallesi. Ne soveltuvat erinomaisesti purjehdukseen, sekä leikkiin ja treenaukseen vedessä. Hyvin istuva ja toiminnallinen pelastusliivi voi pelastaa koirasi hengen tapaturman sattuessa vesillä.

Rusetit ja asusteet kaikkiin tilanteisiin
Tee koirastasi hieno söpöllä rusetilla tai makealla asusteella! Näytä koirasi persoonallisuutta ruseteilla ja hiuskammoilla erilaisissa kirkkaissa väreissä. Lisävarusteet sopivat hienosti näyttelyihin, mutta ovat myös käteviä ja söpö jokapäiväisessä käytössä. Varsinkin jos koirallasi on pitkä turkki, joka laskeutuu otsalta silmille. Zoopermarketista löydät myös hiuslenkit ja kätevät sakset nokalla, jonka avulla voit leikata kuminauhat pois koiran turkista tarvitsematta repiä kumilenkkejä kipeää tehden. Yhdessä rusetti tai kumilenkkipaketissa on sata kappaletta, joten ne eivät pääse ihan heti loppumaan. Rusetit ovat myös kaikki erivärisiä.


Miten valita oikean kokoinen koirantakki
Voi olla hieman hankalaa löytää oikean kokoista takkia ja vaatteita koirallesi. Jopa rodun sisällä, koirilla voi olla isojakin kokoeroja. Koiran koko riippuu myös siitä, kuinka vanha ja millaisessa fyysisessä kunnossa se on. Sen vuoksi on tärkeää, että mittaat aina koirasi ennen tilausta ja että valintasi perustuu todellisiin mittauksiin eikä vain arvioihin rodun koosta yleisesti. Että voisit löytää oikean kokoisen koirantakin tai liivin, on tärkeää, että koira seisoo kun mittaat sitä. Mallista riippuen sinun tarvitsee tietää etäisyys koiran kaulasta hännän tyveen. Joskus on myös hyvä tietää koiran vyötärön ympärys. Älä myöskään masennu, jos tilaamasi koirantakki on mittauksista huolimatta epäsopiva koirallesi, kun sovitat sitä. Jos kotiin tilaamasi koiran vaatteet ovat väärän kokoisia, voit aina palauttaa sen ja lähetämme tilalle uuden koon. Ota yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme ja he auttavat sinua mielellään.

Kun ostat koirallesi talvitakin
Kannattaa pitää mielessä, että se on suloisen näkönsä lisäksi myös mukava käyttää. Vaikka koirantakit ja vaatteet on yleensä totuttu näkemään pienien koirien päällä, voi myös suuri lyhytkarvainen koira tarvita lämpöä kylminä ja ankarina talvina. Zoopermarketista löydät koirantakit myös isommalle koiralle.

Laadukkaat ja trendikkäät Canada Pooch ja Buster koiran talvitakit ja sadetakit
Canda Pooch tarjoaa valikoiman koiran toppatakkeja ja pehmeitä collegepaitoja lämpimällä fleece vuorella. Niissä on myös karvareunuksellinen huppu. Ne näyttävät ihan kuin minikokoiselta versiolta ihmisten toppatakeista. Saatavilla on punaisia, vihreitä ja mustia koiran talvitakkeja. Canada Pooch Caribou collegepusakassa on pehmeä karitsanvilla vuori. Se on todella hyvä lämmike kylmiin ja tuulisiin talvi-ilmoihin, mutta se ei ole vedenkestävä. Buster koiran talvitakin ulkopinta on tuulen ja vedenketävää polyesteriä ja sisäpinta lämmintä fleeceä. Zoopermarketin valikoimassa on myös Buster sadetakit, joita voit käyttää syksyn ja kevään sateessa ja loskassa. Näin koirasi turkki säilyy puhtaana ja kuivana, vaikka sade yllättäisi teidät lenkin aikana.  


Tyylikkäitä ja käytännöllisiä koiran kangasvaatteita ja neuleita
Valikoimastamme löydät monenlaiset älykkäät ja coolit koiran vaatteet ja neuleet, jotka sopivat kaikille roduille koosta riippumatta. Nämä koiran vaattet eivät ole vain tyylikkäitä ja hauskoja, vaan lisäksi ne ovat käytännöllisiä ja toimivia. Voi olla hyvä idea ostaa koiran villapaita. Näin voitte nauttia yhdessä ulkoilusta ja lenkkeilystä vaikka olisi kylmä ilma. Jos olet hankkinut koirallesi muutamia erilaisia koirantakkeja, voi hän vaihtaa tyyliään päivästä toiseen ja sinulla on myös varatakki mikäli suosikkitakki on likainen ja pesussa.  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Tilaus tuli yllättävän nopeasti…
Tilaus tuli yllättävän nopeasti perille, sisältäen myös yhden ylimääräisen tuotteen! Kiva yllätys, mutta oliko yllätys myös lähettäjälle?
22.05.2018 - Tiina
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi