Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
VITAKRAFT JYRSIJÄN KUIVIKE
(4008239250360) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 3,67 
EUR 3,49
POHJAKUIVIKE CAREFRESH NATURAL KUIV..
14 L
LUONNONKUITUA / EI PÖLYÄ
CAREFRESH NATURAL KUIVIKE
(066380000870)  
Suuntaa-antava markkinahinta 7,34 
EUR 6,97
HYVÄ IMUKYKY / SITOO HAJUA AVEVE NATURAL KUIVIKE
20 L
PAKATTU KUIVIKE
AVEVE NATURAL KUIVIKE
(5411866590089)  
Suuntaa-antava markkinahinta 11,02 
EUR 10,47
POHJAKUIVIKE CAREFRESH NATURAL KUIV..
60 L
LUONNONKUITU / EI PÖLYÄ
CAREFRESH NATURAL KUIVIKE
(066380001365)  
Suuntaa-antava markkinahinta 24,48 
EUR 23,26
POHJAKUIVIKE CHIPSI HAMPPUKUIVIKE
30 L
PÖLYÄÄ ERITTÄIN VÄHÄN
CHIPSI HAMPPUKUIVIKE
(4002973233573)  
Suuntaa-antava markkinahinta 11,01 
EUR 10,46
OMENANHAJUINEN POHJAKUIVIKE CHIPSI SAHANPURU POHJA..
15 L
SITOO HAJUA / SYÖTÄVÄ
CHIPSI SAHANPURU POHJAKUIVIKE
(4002973000632)  
Suuntaa-antava markkinahinta 2,20 
EUR 2,09
POHJAKUIVIKE SININEN CAREFRESH COLOR KUIVIKE
10 L
LUONNONKUITU / EI PÖLYÄ
CAREFRESH COLOR KUIVIKE
(066380000894)  
Suuntaa-antava markkinahinta 10,40 
EUR 9,88
Erittäin imukykyinen pohjakuivike edulliseen hintaan
Zoopermarketista löydät  aina laajan valikoiman erittäin imukykyistä pohjakuiviketta kanille, hamsterille, marsulle, rotalle, hiirelle tai chinchillalle. Meiltä saat pohjakuivikkeet puuvillasta, männystä, hampusta ja silikaatista. On tärkeää, että valitset huolellisesti jyrsijähäkkisi pohjakuivikkeen, koska laadukas pohjakuivike pitää hajut ja epäpuhtaudet poissa häkin pohjalta pidempään. Näin pieni jyrsijäsi saa elää terveellisemmässä elinympäristössä. Zoopermarketissa on tarjolla myös pesuhiekkoja. Esimerkiksi chinchillan hiekkaa, joka takaa hyvän pesutuloksen ja lisäksi pesuhiekkaa on saatavilla eri väreissä kuin vain ruskeana, sekä eri tuoksuisia pesuhiekkoja. Meillä on monenlaisia korkelaatuisia pohjakuivikkeita pieneläimille, jotka pitävät häkin kuivana ja sitovat pahat hajut. Tarjoamme eriväriset pohjamateriaalit jokaiselle sopivaan hintaan. Muista myös, että mitä enemmän pohjakuiviketta ostat, sitä enemmän säästät.

Pohjakuivike kaikille jyrsijöille
Kaikki jyrsijät tarvitsevat pohjakuiviketta häkkiinsä. Esimerkiksi degut rakastavat pesien ja luolien kaivamista pohjakuivikkeeseen, jossa ne voivat piilotella. Myös hamsterit pitävät käytävien ja pesien rakentamisesta pohjakuivikkeeseen. Hamsterin käpälät ovat todella pehmeät, joten niille sopii parhaiten kevyt ja pehmeä pohjakuivike. Marsut pitävät myös pohjakuivikkeessa piileskelystä. Hiiret ja gerbiilit pitävät pesien ja tunnelien rakentelusta, jossa voivat sitten tavata toisiaan tai piilotella. Rotat pitävät pohjakuivikkeessa leikkimisestä ja myös pesien rakentamisesta. Rotille tulisi valita mahdollisimman pölytön pohjakuivike, sillä rotat ovat erittäin alttiita hengityselinsairauksille. Zoopermarketista löydät monta erilaista vaihtoehtoa jyrsijänhäkkisi pohjakuivikkeiksi.

Puulastut pohjakuivikkeena
Puulastut, jotka tunnetaan myös nimellä sahanpuru, ovat pohjakuivikkeena yleisin ja myös halvin vaihtoehto jyrsijähäkin pohjamateriaaliksi kanille, hamsterille, marsulle, rotalle, hiirelle tai chinchillalle. Kuusi- ja mäntylastut ovat edullisin vaihtoehto ja siitä myös leviää raikas puun tuoksu kun lemmikkisi sekoittelee pohjakuiviketta kävellessään siinä. Saatavilla on myös omenan ja sitruunan tuoksuisia pohjakuivikelastuja. Puulastut pohjakuivikkeena imevät hajuja ja isoja määriä nestettä ulosteesta. Tätä fantastista pohjamateriaalia ei kuitenkaan kannata käyttää, jos sinulla on hiiriä tai gerbiilejä ja erityisesti, jos sinulla on hiiren tai gerbiilin pentuja. Vaikka puulastuja markkinoidaan pölyvapaina, niistä irtoaa sen verran pölyä, että se voi ärsyttää hiirien ja gerbiilien hengitysteitä. Se voi johtaa hiiren tai gerbiilin hengitystie infektioon, jota on vaikea parantaa. Siksi suosittelemme hiirille ja gerbiileille mielummin luonnonkuituista pohjakuivitetta.

Luonnonkuituinen pohjakuivike
Tämä pohjakuivikevaihtoehto on valmistettu kierrätyspaperista ja on fantastinen vaihtoehto niille, jotka etsivät mahdollisimman pölyämätöntä vaihtoehtoa jyrsijänhäkin pohjakuivikkeeksi. Se on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on hiiriä tai gerbiilejä tai joilla on ollut vaikeuksia pölyn kanssa. Valikoimastamme löytyy laadukasta Carefresh pohjakuiviketta, joka pitää häkin tuoreena, kuivana ja hajuttomana pidempään. Se on myös helppo vaihtoehto, kun sinulla on pienä lemmikkejä, jotka pitävät häkissä ympäriinsä juoksemisesta ja telmimisestä. Carefresh pohjakuivike on myös uskomattoman kevyt ja pehmeä materiaali. Jos olet kiinnostunut tekemään jyrsijänhäkistä hieman värikkäämmän, suosittelemme Carefresh Color pohjakuiviketta, jota on saatavilla eri väreissä. Zoopermarketin valikoimassa on tällä hetkellä, luonnollinen väri, ruskea, sininen tai pehmä vaaleanpunainen pohjakuivike, joka on valmistettu kierrätyspaperista. Carefresh pohjakuivike on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka ei sisällä kemikaaleja ja lisäaineita.

Chipsi ja Vitakraft pohjakuivikkeet
Zoopermarketista löydät myös suositut pohjakuivikkeet Chipsiltä ja Vitakraftilta. Chipsi pohjakuivike on todella pehmeä ja imukykyinen pohjakuivike, joka lisäksi tuoksuu todella hyvältä. Lisäksi se on bakteeri ja pölyvapaa materiaali. Chipsi pohjakuivie on tehty pihkattomista kuusilastuista. Chipsi pohjakuivike on todettu menestyksekkääksi, koska se on luonnollinen vaihtoehto ja sillä on hyvä imukyky. Chipsi pohjakuivike on pehmeä ja hygieeninen vaihtoehto jyrsijällesi. Vitakraft tarjoaa monenlaisia pohjakuivikkeita erilaisille jyrsijöille. Vitakraft on ylpeä siitä, että he käyttävät vain korkealaatuisia raaka-aineita ja heidän tuotteissan ei ole kemiallisia lisäaineita.

Hamppu pohjakuivikkeena
Entistäkin pölyttömämpi vaihtoehto on hampusta valmistettu pohjakuivike. Se on luonnollinen ja todella imukykyinen vaihtoehto jyrsijänhäkin pohjakuivikkeeksi. Hamppu ei myöskään tartu helposti jyrsijän turkkiin. Jos sinulla on lemmikki, joka tykkää kaivaa käytäviä, hampun sekaan kannattaa sekoittaa, jotain helpompaa pohjakuiviketta, jolloin tunneleiden kaivaminen helpottuu. 

Vehnän olki
Yksi hyvä vaihtoehto on myös laittaa venhäolkia pohjakuivikkeeksi. Zoopermarketista saat vehnän olkia, jotka ovat imukykyisiä ja tuoksuvat tuoreelta oljelta. Vehnän oljet ovat myös suhteellisen pölyttömiä. Ne ovat myös kauniin keltaisen värisiä ja antavat jyrsijänhäkille kauniin luonnollisen sisustuksen. Pieneläimet eivät yleensä syö olkia ja jos ne syövät sitä, siitä ei tule ummetusta. Pidä huoli, että kanilla, hamsterilla, marsulla, rotalla, hiirellä tai chinchillalla, joka häkissä asuu, on vapaa pääsy tuoreen veden ja heinän ja ruuan äärelle läpi vuorokauden. Jos jyrsijälläsi on tapana saada ummetusta ja huomaat että se syö paljon olkea, kannattaa sinun vaihtaa häkin pohjakuivike johonkin muuhun lajiin.


Pohjakuivikkeet ulkokäyttöön
Jos sinulla on jyrsijällesi myös ulkohäkki, muista käyttää hyvää pohjakuiviketta, johon eläin voi piiloutua ja joka imee kosteuden hyvin. Kun jyrsijä on ulkona, se tuntee olonsa turvattomammaksi. Siksi sillä on oltava paikkoja, mihin piiloutua ja tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Ulkohäkkiin kannattaa laitta enemmän pohjakuiviketta, kuin sisähäkkiin, jotta pienellä lemmikilläsi on enemmän tilaa kaivaa ja näin turvallisuudentunne paranee.

Vessakuivike silikaatista
Jyrsijäsi vessakuivikkeena voit käyttää silikaatista valmistettua kuiviketta. Se on eräänlaista piidioksideista (kvartsihiekka) valmistettua hiekkaa. Hiekassa on mikroskooppisen pienet kolot, jotka absorboivat nesteen sekunneissa. Kosteuden haihtuessa, ei-toivotut tuoksut jäävät sidoksiin hiekan sisälle. Hiekka myös neutraloi bakteereja tehokkaasti. Nämä ominaisuuden antavat silikaattihiekalle taloudellisen ja pitkän käyttöiän. Zoopermarketissa tarjolla on Trixie Fresh ’n Easy silikaattikuiviketta. Se ei pölyä niinkuin tavalliset hiekat, joten sinun ei tarvitse kerätä pois kokkareita. Silikaattikuivike imee kaiken kosteuden ja kun näet että hiekka ei voi enää imeä lisää kosteutta voit yksinkertaisesti vaihtaa koko hiekan kerralla uuteen.

Pesuhiekka
Jos sinulla on  hamsteri, rotta, gerbiili tai hiiriä, he toivovat, että laittaisit heille kulhoon hiekkaa, jossa he voivat uida ja peseytyä. Näin he pitävät turkkinsa puhtaana, pehmeänä ja hyväntuoksuisena. On tärkeää, että jyrsijälläsi on mahdollisuus kylpeä hiekassa vähintään puoli tuntia päivässä.  Zoopermarketista löydät useita eri vaihtoehtoja lemmikkisi pesuhiekaksi, joista yleisin on chinchillahiekka. Jos haluat värillistä tai tuoksuvaa hiekkaa, valikoimastamme löydät monia tuoksuvia Hamukichi kylpyhiekkoja.  


Kaikki jyrsijät eivät ole samanlaisia
Muista, että jyrsijöiden tarpeet vaihtelevat lajin mukaan ja siksi Zoopermarketti tarjoaa monia eri vaihtoehtoja jyrsijähäkin pohjakuivikkeeksi ja pesuhiekaksi. Valikoimastamme löytyy erilaisia materiaaleja, joista voit valita omalle jyrsijällesi sopivimmat. Lisäksi Zoopermarketista on saatavilla erituoksuisia pohjakuivikkeita. Saatavilla on esimerkiksi omenan, mansikan, jasmiinin ja sitrushedelmän tuoksuisia kuivikkeita. Kannattaa kokeilla mikä toimii parhaiten sinun jyrsijäsi häkissä.


Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi