Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Värikkäät ja hauskat lelut kaikille linnuille
Linnut ovat erittäin älykkäitä, uteliaita ja leikkisi eläimiä ja tarvitset kontaktia ihmisen kanssa, sekä aktivoivia leluja. Lintu käyttävät leluja kynsillä ja nokalla, joten lelujen käyttö auttaa myös pitämään kynnet ja nokan kunnossa. Luonnossa lintu kuluttaa suurimman osan ajastaan ruuan hankkimiseen, lintuhäkissä ruoka tulee nokan eteen ilman sen suurempia ponnisteluja. Linnulle jää siis paljon ylimääräistä aikaa, johon tarvitaan aktivointia. Linnut viettävät paljon aikaa häkissä ja jos häkissä ei ole tarpeeksi tekemista linnulle se tulee pian levottomaksi ja alkaa käyttäytyä huonosti. Lintu tarvitsee päivittäin erilaisia aktiviteetteja  pitääkseen itsensä kiireisenä. Sinun tulee kuitenkin aina varmistaa, että lintujen lelujen osat eivät voi tehdä haittaa linnullesi jos ne esim. rikkoutuvat palasiksi. Puulelut voivat mennä palasiksi, eikä se haittaa lintua, mutta muovilelujen ei saisi koskaan rikkoutua palasiksi, kun lintu nokkii sitä.  Zoopermarketista on saatavilla monenlaisia leluja, jotka auttavat lintuasi saamaan vaihtelua jokapäiväiseen elämäänsä. Meiltä löydät muoviset, puiset, metalliset ja akryyliset lelut. Valikoimassamme on tikkaat, kellot, peilit, keinut, kiipeilyköydet ja karusellit lintusi riemullisiin hetkiin. Meiltä löydät leluja niin undulaateille, kaijasille kuin papukaijoillekin. Jotkut lintulajit saattavat olla hyvin kovakouraisia lelujensa kanssa. Siksi on hyvä valita leluja, jotka on valmistettu vahvoista luonnon materiaaleista, jos sinun linnullasi on taipumusta villiintyä lelujensa kanssa. On myös suuria eroja lintulajien välillä siinä, kuinka haastavia lelujen tulisi olla. Siksi meiltä saat tilattua monenlaisia lintujen leluja pienille sekä suurille linnuille. Meiltä löydät varmasti sellaiset lelut, jotka sopivat linnullesi ja sen häkkiin. Lintusi ei tule pitkästymään lelujen kanssa, jotka on tilattu Zoopermarketista.

Papukaijan virikkeellistäminen erilaisilla linnunleluilla
Papukaija on älykäs ja sosiaalinen lintu. Papkaijan omistajana sinun tulisi pitää huolta siitä, että papukaijallesi löytyy tarpeeksi aktivoivaa ja miellyttävää tekemistä. Sen lisäksi että leikkiminen pitää papukaijan fyysisesti kunnossa, eikä häkissä oleilu aiheuta lihomista ja laiskistumista, papukaija saa erilaisista leluista myös henkistä hyvinvointia. Meiltä Zoopermarketista löydät monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman papukaijan leluja. Papukaijat rakastavat pelata, ja siksi meiltä löytyykin laaja valikoima erilaisia puisia leluja, kelloja ja köysileluja, jotka kannutavat leikkimään ja aktivoivat papukaijaasi.  Meiltä löydät monia erilaisia roikkuvia leluja. Valmistusmateriaaleina on käytetty nahkaa, sisalaa, puuta, erilaisia helmiä, joita papukaija voi nokkia ja liikutella. Erityisesti kiiltävien helmien kerrotaan kiehtovan lintuja suuresti. Roikkuvia leluja voi helposti ripustaa häkin kattoon. Köysisolmu on erittäin suosittu papukaijan lelu, koska se pitää papukaijan aktiivisena pitkään. Sinun kannattaa vain varmistaa, että köysi on valmistettu luonnokuidusta, koska linnun on tarkoitus nokkia solmu auki.


Hauskat lelut parakiiteille ja kaijasille
Parakiitit ja kaijaset rakastavat leikkimistä ja siksi ne tarvitsevat paljon erilaisia aktiviteetteja, jotka pitävät ne kiireisinä lintuhäkissä. Toisinsanoen on erittäin hyödyllistä, jos lintuhäkissä on monia erilaisia leluja linnuille. Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman värikkäitä ja jännittäviä leluja, jotka houkuttelevat lntujasi leikkimään ja stimuloimaan itseään leluilla. Hemmottele lintuasi korkealaatuisilla linnunleluilla, jotka eivät mene palasiksi vaikka lintusi innostuisi vähän liikaakin. Zoopermarketista löytyvät linnunlelut takaavat tekemistä moneksi tunniksi.  Yksi linnunleluille tyypillinen piirre on, että ne tekevät ruokailusta linnulle haastavaa. Näin aktivoit lintusi luonnollisia ominaisuuksia terveellisellä ja hauskalla tavalla.

Viihdyttävät linnunlelut undulaateille, kanarianlinnuille ja muille trooppisille linnuille
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman värikkäitä ja hauskoja linnunleluja, jotka sopivat hyvin undulaateille, kanarianlinnuille ja muille trooppisille linnuille. Useimmat linnut pitävät leikkimisestä ja antavat arvoa, jos heidän häkistään löytyy enemmän kuin yksi lelu. Zoopermarketista saat tilattua laadukkaat linnunlelut, jotka stimuloivat lintusi älykkyyttä ja pitävät lintusi aktiivisena. Meillä on esimerkiksi laaja valikoima luonnonpuisia keinuja, jotka voi helposti asentaa roikkumaan lintuhäkin katosta. Kun valitset linnullesi leluja, jotka on valmistettu luonnonpuusta, sinun ei tarvitse pelätä, että lintusi sairastuu, kun hän puree ja nokkii lelua. Lisäksi keinut ovat valmistettu joustavasta puuvillaköydestä. Tällaista köyttä lintusi käyttää mielellään, sillä se antaa myöden ja liikkuu aivan kuin oksat tuulessa. Vain todella harvat linnut tykkäävät istua maassa kaiket päivät. Siksi on hyvä idea lisätä erilaisia oksia ja orsia eri korkeuksille lintuhäkkiin. Näin lintusi pääsee korkeammalle ja pystyy myös voimistelemaan jalkojaan. Voit myös kerätä oksia luonnosta ja pistää niitä häkkiin, jotta lintusi voi teroittaa kynsiään ja nokkaansa.  Undulaatit ovat luonnossa laumaeläimiä, joka tarkoittaa että ne viihtyvät parhaiten muiden seurassa. Jos sinulla on enenmmän kuin yksi undulaatti häkissä, ne motivoivat toisiaan lentelemään ja leikkimään. Undulaattisi siis toisin sanoen elävät paljon aktiivisempaa elämää, kun niillä on seuraa.

Mitä linnunleluja minun kannattaisi hankkia?
Linnunleluja on saatavilla monenlaisia ja voi olla vaikeaa valita juuri sitä omalle linnulle sopivinta lelua. Kun valitset lelua, mieti antaako se linnullesi sellaista tekemistä, jota se villinä luonnossa eläessäänkin tekisi. Tässä muutama vinkki siihen, millaisiin leluhin kannattaa sijoittaa. Linnut rakastavat kiipeilyä, joten kaikki tikkaat, köydet ja kiipeilyspiraalit ovat erinomaisia lisiä lintuhäkkiisi. Zoopermarketista voit tilata jopa kokonaisen leikkikentän, johon kuuluu useampia tikkaita ja orsia. Luonnollisin materiaali linnunleluille on luonnonpuu, koska se muistuttaa mahdollisimman paljon linnun luonnollista ympäristöä, eli puunoksia.  Niitä voi myös nokkia niin paljon kuin huvittaa, eikä siitä seuraa linnullesi ongelmia. Kannattaa myös hankkia sellaisia puisia leluja, joita lintusi voi pitää jalassaan ja nokkia. Erilaiset keinut ovat myös lintujen mieleen, sillä niillä voi istua ja tuntea olevansa puunoksalla vienossa tuulessa.  Linnuille, jotka kaipaavat älyllistä haastetta, kannattaa valita erilaisia älykkyyttä stimuloivia leluja, joissa esimerkiksi joutuu ratkaisemaan pulman saadakseen syötävää. Jos olet epävarma siitä, millaisia leluja sinun tulisi valita linnullesi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.  Me neuvomme sinua löytämään juuri sellaiset lelut, jotka sopivat lintusi lajille parhaiten. Meillä on linnunleluja johtavilta lelumerkeiltä, jotka takaavat että linnunlelusi ovat korkeaa laatua. Tilatessasi Zoopermarketista, ei valintasi voi mennä kauheasti metsään vaikka valitsisit mitä tahansa linnunleluista linnullesi. Tulet myös nopeasti huomaamaan millaisista leluista lintusi pitää ja millaiset lelut jäävät käyttämättä. Kannattaa myös vaihdella leluja aktiivisesti, niin lintusi ei pääse kyllästymään leluihin.


Halvat linnunlelut suoraan kotiin kuljetettuna
Kun tilaat linnunlelut Zoopermarketista, saat ne helposti kotiovellesi kuljetettuna 2-4 arkipäivässä.  Enää tämän helpommaksi ei linnunhäkin uudelleensisustaminen voi tulla. Tilaa samalla myös linnunruuat ja linnunherkut linnullesi.

Zoopermarketissa on hintatakuu
Lintuharrastuksen aloittaminen voi tulla kalliiksi ja siksi onkin tärkeää verrata erilaisten lintutuotteiden hintoja. Ei ole mitään syytä maksaa liikaa lintutuotteista. Meillä Zoopermarketissa annetaan hintatakuu kaikille tuotteillemme. Jos löydät saman tuotteen jostain toisesta suomalaisesta kaupasta halvemmalla, voit lähettää siitä ilmoituksen meille asiakaspalveluun ja me myymme tuotteen sinulle samalla hinnalla. Sinun täytyy tehdä hintavertailu enintään 14 päivää tuotteen ostosta. Hintatakuumme koskee kaikki suomalaisia eläintarvikkeita myyviä kauppoja. Niin verkkokauppoja kuin kivijalkaliikkeitäkin. Sinun tarvitsee lähettää meille kuva tai linkki tuotteen halvemmasta hinnasta ja oma ostotositteesi asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi
     

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Erittäin nopea toimitus ja edulliset…
Erittäin nopea toimitus ja edulliset hinnat.
19.04.2018 - Jarno Keränen
Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi