Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
RUOKA PIHAN PIKKULINNUILLE HOBBY FIRST MEGA LINNU..
15 KG
SIS SIEMENIÄ JA PÄHKINÖITÄ
HOBBY FIRST MEGA LINNUNRUOKA
(5420010082103)  
Suuntaa-antava markkinahinta 24,48 
EUR 23,26
TALIPALLOT PIKKULINNUNRUOKA
(5701265411376)  
Suuntaa-antava markkinahinta 12,23 
EUR 11,62
PIKKULINNUN SIEMENSEKOITUS HOBBY FIRST NO MESS LI..
15 KG
TERVEELLINEN JA RAVITSEVA
HOBBY FIRST NO MESS LINNUNRUOKA
(5420010040820)  
Suuntaa-antava markkinahinta 26,94 
EUR 25,59
PUHDISTETTU AURINGONKUKANSIEMENT AURINGONKUKANSIEMEN LI..
15 KG
KORKEALAATUINEN
AURINGONKUKANSIEMEN LINNUILLE
(5420010000022)  
Suuntaa-antava markkinahinta 23,25 
EUR 22,09
PIKKULINNUNRUOKA AVEVE LINNUNRUOKA LUXUS
12 KG
SIEMENIÄ JA PÄHKINÖITÄ
AVEVE LINNUNRUOKA LUXUS
(5420010040813)  
Suuntaa-antava markkinahinta 17,15 
EUR 16,29
TÄYSRAVINTO PARAKIITEILLE KING PARAKIITTISEKOITE
15 KG
AURINGONKUKANSIEMENILLÄ
KING PARAKIITTISEKOITE
(5420010082226)  
 
EUR 30,59
PARAKIITTISEKOITE 65 KING PARAKIITTISEKOITE
15 KG
TÄYSRAVINTO PARAKIITEILLE - HIENO
KING PARAKIITTISEKOITE
(5420010082233)  
 
EUR 30,61
Linnunruoka kaikenlaisille lemmikkilinnuille
Zoopermarketista löydät monenlaiset siemensekoitukset ja talipallot sekä villilinnuille, että trooppisille lemmikkilinnuille kuten undulaatti, papukaija, kaijanen ja kanarianlintu. Löydät meiltä laadukkaat ja tunnetut linnunruokavalmistajat kuten Coco-bird, King, Vitakraft, Vitapol ja Cede. Saat meiltä pienet kilon pussit, mutta myös tarvittaessa 15 kilon siemensekoitukset, jotka kestävät pidemmän aikaa. Saat ne myös toimitettuna kotiovellesi nopeasti 2-4 arkipäivässä. Tutustu valikoimaamme osoitteessa www.zoopermarketti.fi

Ensiluokkainen papukaijanruoka
Zoopermarketista löydät valikoiman maukkaita ja ravintorikkaita ruokia papukaijallesi.  Papukaijanruoka antaa papukaijallesi kiiltävät höyhenet ja terveen ja pitkän papukaijaelämän. Osta papukaijanruoka Zoopermarketista. Papukaijat ovat luonteeltaan sosiaalisia ja älykkäitä sekä todella aktiivisia lintuja. Siksi suositellaan, että pidät aina vähintään kahta papukaijaa samanaikaisesti. Jottei linnustasi tulisi liian tukeva, aktivoi sitä samalla kun ruokit sitä. Ota selvää esimerkiksi siitä, millaisissa paikoissa omistamasi papukaijalajin villit yksilöt elävät ja kuinka ne hankkivat ruokansa. Yritä sitten tehdä samanlaisia toimenpiteitä kotona aktivoidaksesi papukaijaa. Zoopermarketista löydät siemenseoksia niin isoille kuin pienillekin papukaijoille. Löydät varmasti papukaijasi tarpeisiin sopivaa ruokaa valikoimastamme. Päivittäisen siemenseoksen lisäksi suosittelemme, että annat myös papukaijallesi hedelmiä ja vihanneksia. Kun lisäät hedelmiä ja vihanneksia päivittäiseen ruokaseokseen, autat papukaijaasi pysymään terveenä. On tärkeää, että vaihtelet papukaijasi ruokaa, koska papukaijoilla on luonnostaan laaja ja sesonkiluonteinen maku. Papukaijat lentävät vapaudessa usein pitkiäkin matkoja löytääkseen ruokaa ja käyttävät siksi paljon energiaa ruuan hankintaan. Kotona on vaikea antaa samanlaisia mahdollisuuksia linnullesi ja siksi papukaijat usein lihovatkin. Kun ruokavalio on tasapainoinen, papukaija voi välttää liikalihavuuden ja siten se elää pitkän, terveen ja aktiivisen elämän.

Ravinnerikas täysravinto parakiiteille ja kaijasille
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman ruokia, jotka sopivat parakiittien ja kaijasten ravintotarpeisiin. Siemenseoksemme ovat ravinnerikkaita ja sisältävät paljon luonnollisia vitamiineja ja omega-3 rasvahappoja, joka vahvistaa lintujen höyhenpeitettä. Meillä on tarjolla monia erilaisia siemenseoksia, jotka sopivat parakiittien ja kaijasten ruuaksi, mutta älä unohda antaa linnullesi myös tuoreravintoa, eli hedelmiä, vihanneksia ja marjoja. Voit myös kesällä antaa linnullesi joitain kukkia ja oksia pihalta. Tutustu aina tarkasti oman lintusi ruokatarpeisiin lintuharrastajien infosivustoilta tai kirjallisuudesta, näin takaat linnullesi oikeanlaisen ja monipuolisen ruokavalion. Zoopermarketti tarjoaa linnunruokia tunnetuimmilta merkeiltä ja löydät meiltä myös siemeniä eri makuisina versioina. Löydät aina nopeasti siemenseoksen, joka sopii linnullesi.
Parakiitit ovat myös todella iloisia, jos saavat syödäkseen siemenseoksen lisäksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Voit käytännöllisesti yhdistää päivittäiseen siemenannokseen, joitain tuoreita hedelmiä ja kasviksia. Suosittelemme esimerkiksi porkkanoita, parsakaalia, omenoita, päärynöitä, viinirypäleitä ja appelsiineja. Siemenet ja tuoreruoka tulisi aina erotella erillisiin astioihin, jotta siemenet eivät saa kosteutta hedelmien mehusta. Parakiitilla tulee aina olla saatavilla myös tuoretta vettä ympäri vuorokauden.   Kaijaset ovat, kuten kaikki muutkin papukaijat, sosiaalisia luonteeltaan. Siksi on suositeltavaa, että pidät aina vähintään kahta kaijasta yhdessä. Kaijasia on helppo ruokkia. Suosittelemme että annat myös kaijaselle sekä siemenseos annoksen, että tuoreita hedelmiä ja vihanneksia eri kulhoihin päivittäin. Näin kaijaset saavat tarpeellista vaihtelua ruokavalioonsa ja pysyvät terveinä. Ole kuitenkin tarkkana, että kaijasesi ei syö liikaa rasvaisia siemeniä, koska näin ne voivat tulla ylipainoisiksi. Kaijaset voivat myös helposti tulla nirsoiksi ja syödä vain parhaat siemenet seoksesta. Älä anna lisää siemeniä, ennenkuin päivittäisestä annoksesta on myös huonomman makuiset siemenet syöty. Muista myös, että kaijasilla täytyy olla tuoretta vettä saatavilla koko vuorokauden.

Undulaatinruoka on täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita
Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman tasapainosta ja ravinnerikasta täysravintoa undulaateille. Tasapainoinen undulaatinruoka vähentää riskiä sairastumiselle ja antaa parhaat ravintoaineet saada kaunis ja vahva höyhenpeite. Meiltä saat undulaatinruuat markkinoiden tunnetuimmilta tuotemerkeiltä, joka takaa parhaan laadun, joka sisältää kaikki vitamiinit ja mineraalit, joita undulaattisi tarvitsee saadakseen pitkän ja terveen linnunelämän. Undulaatit tulevat Austraaliasta, jossa ne ovat levittäytyneet ympäri maata. Undulaatin ruokavalioon tulisi kuulua ainakin kanariansiementä, hirssiä, rapsia, hamppua ja pellavaa. Zoopermarketti tarjoaa laajan valikoiman undlaatinruokaa monissa eri mauissa. Voit olla varma, että löydät meiltä ruokaa, josta undulaattisi pitää. Voit myös vaihdella eri makujen välillä, mutta undulaatit ovat kaavoihin helposti kangistuvia lintuja, joten muutokset heidän ruokavalioonsa tulisi tehdä vähän kerrallaan. Undulaatit antavat suuren arvon myös hedelmille ja vihanneksille ja onkin hyödyllistä lisätä esimerkiksi kurkkua, porkkanaa, paprikaa, tomaattia, parsakaalia ja salaattia undulaatin päivittäiseen ruokavalioon. Undulaatille voi antaa joskus myös riisiä, leipää, couscousta, keitettyä munaa, raejuustoa, sekä pieniä määriä lihaa tai kalaa. Laita kuitenkin tuoreruuat eri kulhoon, niin siemenet pysyvät kuivina. Muista myös että undulaatit tarvitsevat tuoretta vettä vuorokauden ympäri. Lintu tarvitsee ravintoa ja vitamiineja sekä kalsiumia etenkin sulkasadon aikana.

Kanarialinnun ensiluokkaiset eväät
Kanarianlinnut syövät pääasiassa siemeniä. Sinun tulisi siis tarjota kanarianlinnullesi hyvä annos siemensekoitusta joka päivä. Zoopermarketista löydät erilaiset kanarialinnunruuat ja voit olla aina varma, että tuottee joita tarjoamme ovat laadukkaita. Voit myös lisätä kanarialintusi ruokavalioon sekoituksen hedelmiä ja vihanneksia, joista kanarialinnut pitävät. Suosittelemme että annat kanarianlinnullesi päivittäin esimerikisi aprikooseja, krassia, raakaa punajuurta, herukoita, maissia, ituja, kukkakaalia ja chiliä. Tutustu kanarianlinnun ruokintaoppaisiin saadaksesi lisää ideoita. Muista kuitenkin tarjota tuoreruuat aina erillisestä kulhosta, jotta siemenet pysyisivät kuivina. Kanarianlintu tarvitsee myös tuoretta vettä ympäri vuorokauden.


Laadukas täysravinto trooppisille linnuille
Trooppiset linnut tarvitsevat ravitsevaa ja monipuolista täysravintoa saadakseen terveen ja pitkän elämän. Kaikki lajit eivät tarvitse samanlaisia ainesosia linnunruuasta, joten sinun kannattaa käyttää hieman aikaa tutkiaksesi, millaista ruokaa sinun lintusi tarvitsee. Syöttämällä linnullesi oikeanlaista ruokaa, ehkäiset puutostaudit. Zoopermarketista löydät hyvän valikoiman linnunruokia trooppisille linnuille. Linnunruuat sisältävät kaikki välttämättömät vitamiinit ja mineraalit, mitä lintu tarvitsee ylläpitämään suoliston ja lihasten toimintaa sekä vahvaa ja kiiltävää höyhenpeitettä.

Energiapitoiset villilinnun ruuat
Luonnossa on koko ajan yhä vähemmän syötävää villilinnuille, joten niiden vaikeus löytää ruokaa luonnosta ei ole vain talven ongelma. Talvella ongelmat tosin moninkertaistuvat, sillä sekin vähäinen ruoka mitä luonnosta löytyy on jäässä ja lumen peitossa. Siksi on erittäin tärkeää, että ihmiset ruokkivat villilintuja varsinkin talvikuukausina. Meillä Zoopermarketissa on laaja valikoima villilinnuille sopivaa ruokaa ja ruokintatelineitä. Meiltä saat laadukkaat siemenet, talipallot, viljat ja pähkinät takaamaan täysipainoisen ruokavalion villilinnuille ympäri vuoden. Lintujen talviruokinta on tärkeää ja linnut tarvitsevat runsaasti energiaa sisältävää ruokaa, joka auttaa niitä kestämään pakkasta ja kylmää. Talviruokinnasta on myös iloa sinulle, kun voit seurata lintulaudallasi vierailevia talitiaisia, sinitiaisia, viherpeippoja ja punatulkkuja sekä muita talven Suomessa viettäviä lintuja. Muista kuitenkin, että jos aloitat lintujen ruokkimisen loppusyksyllä, sinun tulee jatkaa ruokintaa yhtäjaksoisesti kunnes lumet ovat keväällä sulaneet. Linnut tottuvat ruokapaikkaan, eivätkä aina tajua lähteä etsimään uutta ruokapaikkaa ruuan loppuessa. Tämä saattaa aiheuttaa jopa linnun menehtymisen. Tilaa siis Zoopermarketista runsaan kokoinen siemensäkki suoraan kotiovellesi ja sinulla riittää ruokaa pihapiirisi linnuille pitkäksi aikaa. Meiltä saat myös erimuotoisia ja kokoisia rasvaisia talipalloja, joista on hyötyä villilinnuille pitkäksi aikaa.
  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Nopea ja halpaa!
Nopea ja halpaa!
17.05.2018 - Stefan W

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi