Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Suuri valikoima tuotteita ja tarvikkeita linnuille – markkinoiden edullisimpaan hintaan
Zoopermarketin valikoimasta löydät aina tuotteet niin papukaijoille, undulaateille, parakiiteillem kääpiöpapukaijoille, tropiikin lilnnuille kuin puutarhan villeille linnuille. Laajasta valikoimastamme löydät eri roduille sopivia linnunruokia ja linnunherkkuja. Valikoimastamme löydät helposti kaiken tarvitsemasi, kuten uuden häkin tai erilaisia leluja. Löydät varmasti sinulle, linnullesi ja kotiisi sopivat häkit ja lelut, ja tietysti toimitamme tuotteet suoraan koti-ovellesi asti. Linnut ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja tarvitsevat paljon päivittäistä aktiviteettia pysyäkseen iloisina ja virkeinä. Meiltä löydät luonnonpuuta olevat orret, kiipeilynarut, keinut ynnä muut lelut joiden avulla voit pitää lintusi aktiivisena ja virkeänä. Pitämällä lintusi aktiivisena lintulelujen avulla voit edesauttaa lintuasi elämään pitkään terveänä ja virkeänä.


Linnunruoka undulaateille
Undulaatit ovat peräisin Australiasta, jossa undulaatit elävät villinä koko maassa. Australiassa villit undulaatit elävät laumossa, ja lentävät päivässä pitkiä matkoja ruoan perässä.Undulaatit syövät luonnossa siemeniä ja jyviä, ja Zoopermarketista löydätkin paljon siemen ja jyvä sekoiteruokia jotka ovat suunniteltu erityisesti undulaattien tarpeille. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia makuvaihtoehtoja undulaateille sopivissa ruoissa joten olemme varmoja että löydät undulaatillesi ruoan josta se pitää. Voit tietysti myös vaihdella eri makuvaihtoehtojen välillä. Huomioithan kuitenkin että undulaatit ovat hyvin paljon tapaeläimiä, ja kaikkien muutosten undulaation elämään tulee tapahtua hitaasti ja vaiheittain. Undulaatit pitävät erityisesti tuoreista hedelmistä ja vihanneksista ja voit helposti lisätä undulaattisi ruokavalioon esimerkiksi kurkkua, porkkanaa tai salaattia. Tämä on undulaatillesi sekä terveellistä että maukasta. Ethän kuitenkaan laita tuoreita hedelmiä ja vihanneksia samaan kulhoon siemensekoituksen kanssa. Muista että undulaatillasi tullee olla mahdollisuus juoda raikasta vettä vuorokauden ympäri. Suosittelemme että päivittäisen ruoan lisäksi annat undulaatillesi myös kalkkikiven. Näin undulaattisi voi itse tarvittaessa saada lisää kalkkia, sekä hioa nokkaansa.


Linnunruoka parakiiteille

Zoopermarketin valikoimasta löydät aina paljon erilaisia siemensekoituksia parakiiteille. Meiltä löydät tunnetuimmat tuotemerkit, ja monta eri makuvaihtoehtoa.  Näin voimme olla varmoja että löydät helposti parakiitillesi sopivan maukkaan linnunruoan. Parakiitit rakastavat tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, ja suosittelemmekin että tarjoat parakiitillesi päivittäisen siemensekoituksen lisäksi erilaisia hedelmiä ja vihanneksia, kuten esimerkiksi kurkkua, parsakaalia, porkkanaa, omenoita, päärynää ja appelsiinia. Jos tarjoat parakiitillesi sekä siemensekoitusta että tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, suosittelemme että käytät kahta eri ruokakippoa häkissä. Näin vältät  että hedelmät kostuttavat siemenet. Parakiiteilla tulee myös olla pääsy raikkaalle vedelle vuorokauden ympäri.


Ruokasekoitukset kanarianlinnuille

Kanarianlinnut elävät villinä Madeiralla, Azoreilla ja Kanarian Saarilla. Kanarianlintu ei ole laumaeläin mutta viihtyy hyvin muiden kanarianlintujen seurassa. Kanarianlinnun voi saada täysin kesyksi, mutta tämä vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Kanarianlinnut syävät pääasiassa siemeniä, ja tämä tarkoittaa että sinun tulee tarjota kanarianlinnullesi korkea laatuisia siemeniä joka päivä. Zoopermarketin valikomaan kuluu monta eri vaihtoehtoa korkea laatuisia simen sekoituksia kanarianlinnuille. Löydät siis varmasti Zoopermarketin valikoimasta simen sekoituksen joka sopii oivallisesti juuri sinun kanarianlinnullesi. Voit myös antaa kanarianlintusi nauttia tuoresta vihanneksista ja hedelmistä. Me suosittelemme erityisetis herkullisia aprikooseja, raakaa punajuurta, krassia, maissia, pavun ituja, ituja, kukkakaalia sekä chilikasveja. Ja nämä ovat vain pieni osa herkullisista tuoreista hedelmistä ja vihanneksista joita voit tarjota kanarianlinnullesi kun haluat hemmotella lintuasi hieman tavallista enemmän. Muistathan kuitenkin aina pitää siemen sekoitukset ja tuoreet hedelmät sekä vihannekset eri kulhoissa jotta siemenet eivät kostu hedelmien ja vihannesten nesteistä. Ja varmistathan että kanarianlinnullasi on aina raikasta vettä saatavilla.


Papukaijoille sopiva linnunruoka

Papukaijat ovat erittäin sosialisia eläimiä, ja siksi onkin aina suositeltavaa että papukaijat saavat elää pareittain. Yksin elävä papukaija saataa masentua. Valikoimastamme  löydät paljon erilaisia papukaijoille sopivia siemen sekoituksia sekä herkkupaloja. Meiltä löydät ruoat ja herkut niin suurille papukaijoille kuin pienillekkin papukaijoille. Suosittelemme myös että tarjoat päivittäin papukaijallesi erilaisia hedelmiä sekä vihanneksia. Näin saat helposti vaihtelua papukaijasi ruokavalioon ja autat papukaijaasi pysymään terveänä ja virkeäanä.


Linnun herkut hemmotteluun ja palkitsemiseen
Myös linnut nauttivat hemmottelusta, ja siksi Zoopermarketin laajan valikomaan kuuluukin paljon erilaisia herkullisia ja maukkaita herkkuja eri linnuille. Linnunherkkupalat sopivat niin herkutteluun ja hemmotteluun kuin tuomaan vaihtelua lintusi päivittäiseen ruokavalioon.  Linnunherkut auttavat myös lintuasi pitämään nokka ja kynnet hyväkuntoisina. Varo kuitenkin antamasta linnullesi liikaa herkkupaloja sillä tämä saattaa johtaa linnun ylipainoon, joka on linnun terveydelle erittäin vaarallista.

Linnunhäkit
Aina ei ole mahdollista, saatikka käytännöllistä, antaa linnun lentää vapaana ympäri kotiasi. Siksi löydätkin valikoimastamme häkkejä niin undulaateille, kanarianlinnuille, papukaijoille kuin parakiiteillekkin, aina markkinoiden parhailla hinnoilla ja hintatakuulla. Toisin sanoen meiltä löydät sopivat lintuhäkin niin suurille kuin pienillekkin linnuille. Valikoimaamme kuluu tikkiaat, keinut, peilit, renkaat, kulkuset, narut ja paljon paljon muuta.


Linnunlelut
Linnut ovat erittäin älykkäitä eläimiä ja tarvitsevat mahdollisuuden aktiviteetteihin joka päivä. Zoopermarketista löydät paljon erilaisia leluja eri rotuisille linnuille, niin suurille kuin pienillekkin. Meiltä löydät niin undulaateille, parakiiteille, papukaijoille , kanarianlinnuille kuin tropiikinlinnuillekkin sopivat lelut, joten olemme varmoja että löydät juuri sinun linnullesi sopivat lelut pitämään lintusi aktiivisena, virkeänä ja terveenä.


Pesämateriaalit ja pesälaatikot
Ei linnuilla on eri vaatimukset pesämateriaalille ja pesälaatikoille. Valikoimastamme löydätkin paljon erilaisia pesälaatiokoita eri materiaaleista ja eri kokoisina. Nyt löydät kaikki pesämateriaalit ja pesälaatikot helposti samasta paikasta.


Kaukalot, ammeet ja orret
Sisustaessasi lintuhäkkiäsi löydät kaiken tarvitsemasi helposti Zoopermarketista. Valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia kaukaloita, ammeita sekä orsia. Voit  myös helposti vaihtaa häkkisi ulkonäköä esimerkiksi vaihtamalla orrtta tai kaukaloa.


Tarvikkeet villilinnuille
Zoopermarket.fi tarjoaa laajan valikoiman ruokinta-automaatteja villilinnnuille, sekä villilinnuille sopivaa linnunruokaa. Millon sinun tulee ruokkia villilintuja? Useimmat ruokkivat villilintuja vain talvisin, mutta suositeltavaa on että ruokit villilintuja vuoden ympäri. Tutkimukset ovat osoittaneet että villilintujen kannalta on parempi että niitä ruokitaan vuoden ympäri. Ruokkimalla villilintuja vuoden ympäri autat villilintua saamaan tarpeeksi rasvaa ja energiaa, ja näin parannat linnun mahdollisuuksia selvitä talven yli. Suosittelemme että ruokit vaihtelevalla linnunruoalla, näin mahdollisiman monta eri lintulajia hyätyvät ruokinnasta. Älä kuitenkaan täytä ruokinta-automaattiin enemmän ruokaa kuin mitä linnut syövät. Täysi linnun ruokinta-automaatti saattaa saada kutsumattiomia vieraita, kuten esimerkiksi hiiriä ja rottia.
Zoopermarketista löydät paljon erilaisia tarvikkeita villilinnuille. Meillä on ruokinta-automaatteja jotka sopivat niin auringonkukkasiemenille, talipalloille, pähkinöille kuin linnusiemenillekkin. Valikoimastamme löydät niin puutarhaasi pystytettäviä ruokinta-telineitä, kuin ripustettaviakin telineitä. Jollet halua että ruokinta tapahtuu aina samassa paikassa, on ruokintateline helppo siirtää paikasta toiseen.
Jos haluat auttaa pikkulintuja löytämään sopivan pesäpaikan löydät valikoimastamme myös linnunmökit jotka antavat linnuille suokaa tuulelta ja sateelta. Linnunmökki myös suojaa munia ja poikasia petoeläimiä vastaa.


Vitamiinit
Aivan kuten ihmisetkin, linnut tarvitsevat vitamiineja. Siksi valikoimaamme kuuluukin erilaisia vitamiineja linnuille. Auta lemmikkiäsi pysymään terveenä!

Mineraalikivet, hiekka ja putket
Pohjakuivikkeeksi linnunhäkkiin suosittelemme linnunhiekkaa tai linnun hiekkapaperia, lemmikki lintusi rodusta riippuen. Zoopermarketin valikoimasta löydät sekä hienojakoista että karkeaa linnunhiekkaa, hiekkapaperia sekä mineraalikiviä. Riippumatta siitä mikä linnunhäkki sinulla on käytössä, löydät sopivan hiekan valikoimastamme.

         

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi