Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Tuotetiedot
Linnun makupalat ovat hyvä keino aktivoida lintuja ja auttaa pitämään ne toimeliaina, jotta ne eivät tylsistyisi. Älä kuitenkaan anna linnullesi makupaloja joka päivä, koska se voi edistää linnun painonnousua ja monet linnut saattavat myös ruveta nirsoilemaan päivittäistä normaalia ruoka-annostaan kohtaan, jos vaihtoehtona on syödä herkkuja. Käytä sen sijaan herkkupaloja silloin kuin koulutat lintuasi tai ylimääräisenä herkkupalana silloin, kun sinusta tuntuu, että lintusi kaipaa hieman ylimääräistä hemmottelua. Zoopermarketista voit tilata monenlaisia herkkupaloja linnullesi. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. hirssi-, siemen- ja hedelmätangot.


Vitakraft Kräcker lintusi parhaaksi
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman Vitakraftin kräckereitä. Ne valmistetaan perinteisellä reseptillä, jossa siemenet paistetaan kolme kertaa ja asetetaan luonnonpuun ympärille. Tuotteissa on paljon vitamiineja eikä yhtään lisättyä sokeria. Linnut joutuvat työskentelemään saadakseen ruokaa näistä herkkutangoista, aivan kuten ne luonnossakin joutuisivat. Herkkutangot kiinnitetään kätevällä kiinnittimellä, joka sopii kaikkiin lintuhäkkeihin.

Vitapol Smakers 100% luonnontuote
Vitapol Smakers linnun herkkutangot ovat puhtaasti luonnollisista raaka-aineista valmistettuja herkullisia tankoja linnuillesi. Sen lisäksi, että ne ovat terveellistä syötävää linnullesi, ne myös näyttävät hyvältä ja pitävät lintusi aktiivisena. Smakers valmistetaan kolmikerrostekniikalla, joka takaa herkullisen lopputuloksen. Vitapolilta löydät herkkupaloja niin papukaijalle, undulaatille kuin kanarianlinnulekkin. Valikoimasta löytyy mm. hunajatangot, hedelmätangot, kananmunatangot, pähkinätangot, appelsiinitangot ja mansikkatangot.


Linnun aktivoiminen
Linnut ovat yleensä luonteeltaan älykkäitä ja aktiivisia eläimiä. Siksi on tärkeää, että aktivoit lintuja, jotta he saavat elää mahdollisimman täysipainoista elämää. Jos mahdollista, olisi hyvä jos pystyt tarjoamaan heille päivittäin lennon ympäri taloa. Se on hyvä tapa aktivoida lintuja ja se tekee hyvää, kun lintu saa venyttää siipensä ja vahvistaa lihaksiaan. Päivittäinen lento on myös tervetullut tauko linnun jokapäiväiseen elämään, jotta se saa kokea jotain erilaista kuin vain häkissä istuminen. Muista kuitenkin ensin sulkea kaikki ovet ja ikkunat, jottei lintu lennä ulos talosta. Jos sinulla on suuret ikkunat, ne tulisi peittää verhoilla, muuten on riskinä, että lintu lentää lasiin. Myös linnulle vaaralliset esineet kannattaa laittaa pois niin kauaksi kun lintu lentää talossa vapaana. Jos sinulla on muita lemmikkejä, kuten koiria tai kissoja, suosittelemme, että suljet ne erilliseen huoneeseen, jonne lintu ei pääse lentämään.  


Herkkuja kanarianlinnulle
Zoopermarketista löydät aina monipuolisen valikoiman herkkupaloja kanarianlinnullesi. Sen lisäksi, että herkkutangot ovat maukkaita ne aktivoivat lintua ja samalla hiovat sen nokkaa ja kynsiä. Meillä on monia eri makuja, jotta lintusi saa vaihtelua arkeen. Haluatko tehdä kanarianlinnustasi kesyn? Voit hyödyntää linnun herkkupaloja koulutuksessa. Kun annat linnullesi herkkupalan aina kun hän tekee jotain positiivista, lintu vähitellen huomaa että läsnäolosi on positiivista. Sopeutumisen pitäisi aina edetä kanarianlinnun ehdoin. Se voi viedä aikaa ja vaatii sinulta kärsivällisyyttä, mutta se on kaiken sen vaivan arvoista. Muista aina, ettei herkkuja pitäisi antaa liian usein, ettei linnustasi tule lihava. Linnun herkkupalojen lisäksi voit tarjota kanarianlinnullesi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Ne rakastavat niitä! Jos päätät antaa kanarianlinnullesi hedelmiä ja vihanneksia päivittäisen siemenannoksen lisäksi, suosittelemme, että laitat märkäruuat erilliseen kuppiin. Siemenruuan ei saisi kastua, sillä se voi nopeasti homehtua. Suosittelemme käytettäväksi esimerkiksi seuraavia hedelmiä ja vihanneksia:
-omenat
-porkkanat
-kurkku
-salaatin lehdet
-voikukan lehdet
-pihatähtimö eli vesiheinä


Terveelliset ja aktivoivat papukaijan herkkupalat
Meiltä löydät aina valikoiman parhaita linnunherkkuja papukaijallesi. Meiltä saat esimerkiksi maukkaat siementangot, jotka aktivoivat papukaijaasi samalla kun sen nokka ja kynnet teroittuvat. Meillä on monia erilaisia makuja, joten voit vaihdella papukaijan herkkupalojen makuja niin ettei papukaijasi tylsisty aina samaan herkkuun. Herkkutangot on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ne voi helposti ripustaa roikkumaan papukaijan häkkiin. Papukaijat ovat todella älykkäitä lintuja ja siksi niitä voi kouluttaa. Jos sinä olet aikeissa kouluttaa papukaijaasi, voit ottaa avuksesi papukaijalle sopivat makupalat. Valitse sellaisia herkkupaloja, mitä et muuten anna papukaijallesi, mutta tiedät kuinka hulluna papukaijasi niihin on, ja käytä niitä koulutuksen aikana. Älä kuitenkaan koskaan treenaa papukaijaasi, jos se on pahalla tuulella. Koulutuksen tulisi aina olla positiivinen kokemus teille molemmille. Papukaijan makupalojen lisäksi voit tarjota papukaijallesi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Muista kuitenkin tarjota ne eri kulhosta, etteivät papukaijan päivittäiset siemenet kastu ja homehdu. Suosittelemme antamaan papukaijalesi mm. seuraavia tuoreruokia:
- banaanit
- mantelit
- parsakaali
- ananas
- kurkku
- kukkakaali


Rapeat herkkupalat kaijasille ja parakiiteille
Zoopermarketissa on laaja valikoima linnun herkkupaloja juuri kaijasille ja parakiiteille. Nämä laadukkaista raaka-aineista valmistetut herkkupalat täyttävät lintusi ravintotarpeita. Kokeile vaikkapa herkkutankoja, jotka aktivoivat parakiitteja tai kaijasia ja samalla hiovat niiden nokkaa ja kynsiä. Meillä on paljon erilaisia makuja, joista varmasti löytyy sellainen mistä lintusi pitää. Niin parakiitit kuin kaijasetkin voivat lisäksi nauttia erilaisia tuoretuotteita kuten hedelmät ja vihannekset. Tarjoile ne kuitenkin aina omasta kulhostaan, etteivät siemenet kastu. Suosittelemme seuraavia tuorehekkuja parakiiteille ja kaijasille:
- erilaiset vihersalaatit
- kurkku
- ananas
- mango
- mandariini
- herneet
- porkkana
- parsakaali
- basilika
- ruohosipuli
- voikukka
- valkoapila


Linnun liikalihavuus
Liian yksipuolisella ja siemenpainotteisella ruualla saa helposti lemmikkilinnun lihomaan, sillä ne eivät pääse juurikaan kuluttamaan energiaa varsinkaan jos ne pääasiassa elävät häkissä. Lihavuus on linnulle vaarallista, sillä se saattaa johtaa maksan vajaatoimintaan ja muutenkin tehdä linnusta heikon ja passiivisen. Pidä siis huolta, että tarjoat linnullesi monipuolista ruokaa. Siementen määrän vähentäminen ja tuoreruuan määrän lisääminen on hyvä keino aloittaa, jos huomaat lintusi lihovan. Linnunherkkuja ei kannata antaa ihan joka päivä. Sinun tulisi myös aktivoida lintuasi ja päästää sitä myös välillä lentelemään ulos häkistä, jos se vain suinkin on mahdollista. Muista kuitenkin peittää isot ikkunapinnat, ettei lintusi törmää siihen ja sulkea kaikki ovet ja ikkunat, ettei lintusi pääse karkuun.

Herkut, joita lintusi ei tarvitse
Linnulle vaarallisia herkkuja ovat mm. avokado, omenan siemenet, ihmisten karkit ja sipsit, rasvainen ruoka, suolainen ruoka, kofeiini ja suklaa.
Vältä myös antamasta voimakkaasti maustettuja, erittäin kuumia tai kylmiä ruokia.
Herkkuja, joiden antamista tulisi välttää: persilja, koska se sisältää paljon rautaa. Banaani ja viinirypäleet, koska ne sisältävät paljon sokeria. Lisäksi vältettäviä aineita ovat mm. raaka peruna, kaalien lehdet, sipuli, sitruuna ja raparperi.


Minkä tuotteen valitsen?
Linnun herkkutuotteita valitessa on tärkeää ottaa huomioon lähinnä linnun laji ja millaisia herkkuja on sallittua kyseiselle lajille antaa. Monet linnunherkut sopivat kuitenkin monille eri lajityypeille. Ota myös huomioon, että saatat tarvita useamman tangon jos sinulla on useampia lintuja samassa häkissä. Muista myös, että on linnun terveydelle hyväksi, että herkkuja ei ole tarjolla ihan jokapäivä. Lintu saattaa myös oppia nirsoilemaan normaalin ruuan kanssa, jos hän saa liian usein herkkuja. Tilaa linnun herkkutuotteet meiltä ja saat ne toimitettuna kotiovellesi 2-4 päivässä.
Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä Zoopermarketin asiakaspalveluun 
asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi, autamme mielellämme.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
24.05.2018 - Sami Wedman
Asiallisesti toimitettu.
Asiallisesti toimitettu. Suomenkielellä olevia asennusohjeita olisi helpottanut ulkopuolisen asentajan työtä.
28.03.2018 - Dr John Nelson

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi