Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
MUOVINEN IMUKUPPI AMTOP IMUKUPIT
2 KPL
AMTOP SUODATIN 1000/2000/3335-38
AMTOP IMUKUPIT
(5701883176824) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 3,46 
EUR 2,77
TARVIKE AMTOP HANA
1 KPL
AMTOP ULKOSUODATTIMEEN 3337 / 3..
AMTOP HANA
(5701883142331) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 8,65 
EUR 7,78
TARVIKE AMTOP HANA
1 KPL
AMTOP ULKOSUODATTIMEEN 3335 / 3..
AMTOP HANA
(5701883142324)  
Suuntaa-antava markkinahinta 7,32 
EUR 6,59
MUOVINEN IMUKUPPI AMTOP IMUKUPIT
4 KPL
AMTOP SISÄSUODATIN 600 / 800
AMTOP IMUKUPIT
(5701883176817)  
Suuntaa-antava markkinahinta 3,99 
EUR 3,39
Laaja valikoima lisävarusteita akvaariopumppuihin, ilmapumppuihin ja akvaariolämmittimiin
Zoopermarketista löydät kaikki lisätarvikkeet sisäisiin ja ulkoisiin akvaariosuodattimiin, ilmapumppuihin ja lämmittimiin. Meiltä löydät imukupit, nosturit, roottorit, akvaarioletkut veden puhdistamiseen, pakoletkut, tiivisterenkaat ja aktiivihiilet. Osta akvaariotarvikkeet Zoopermarketista markkinoiden parhaimpaan hintaan.

Kaikki tarvikkeet sisäisiin AM-Top pumppuihin
Valikoimastamme lödät lisävarusteet sisäisiin Am-Top akvaariopumppuihin. Meiltä saa esimerkiksi imukupit, jotka sopivat moniin erilaisiin Am-Top malleihin, sekä roottorit ja akselit erilaisiin Am-Top malleihin.

Kaikki tarvikkeet ulkoisiin AM-Top pumppuihin
Löydät meiltä lisävarusteet myös ulkoisiin Am-Top akvaariopumppuihin. Löydät meiltä roottorit ja hanat eri Am-Top malleihin, sekä akvaarioletkut monissa eri pituuksissa.

Miksi akvaariopumppu on tärkeä?
Akvaariopumppu auttaa pitämään akvaarion puhtaana ja on siten yksi avaintekijöistä akvaariossa. Ilman akvaariopumppua vedestä tulisi nopeasti sakeaa, epäselvää ja suorastaan likaista. Akvaariopumppu toimii pumppaamalla akvaarioveden suodattimen läpi. Suodatin hajottaa epäpuhtaudet ja suodattaa pois lian, ennen kuin vesi pumpataan takaisin akvaarioon. Avaariopumput voidaan luokitella sisäisiin ja ulkoisiin suodattimiin. Sisäiset suodattimet ovat luultavasti eniten käytettyjä pienissä akvaarioissa, kun taas ulkoiset pumput toimivat paremmin suurissa akvaarioissa. Sisäiset suodattimet sijoitetaan kokonaan akvaarion sisäpuolelle. Niitä ei ole aina helppoa piilottaa koristeiden taakse ja siksi monet haluavatkin käyttää ulkoisia akvaariopumppuja. Ne voidaan yleensä helpommin piilottaa akvaariokodisteiden ja kasvillisuuden taakse, sillä varsinainen suodatinosa sijoitetaan akvaarion ulkopuolelle esimerkiksi akvaariokaappiin. Zoopermarketissa on tarjolla laaja valikoima erilaisia akvaariopumppuja, jotka sopivat tarpeisiisi ja ennen kaikkea sopivat sinun akvaarioosi.

Akvaarion hoitaminen
On hauskaa ja tunnelmallista pitää akvaariota kotona ja se on myös suhteellisen yksinkertainen lemmikki, joka käytännössä huolehtii itse itsestään ja sinun täytyy vain muistaa vaihtaa vettä n. 14 päivän välein ja tietysti ruokkia kalojasi. Vaikka et vaihtaisikaan vettä, suosittelemme tarkistamaan pumpun ja puhdistamaan suodattimen. Tarvittaessa voit tilata meiltä uudet suodatintyynyt tai materiaalit pumppuusi. On parasta puhdistaa suodatinsienet akvaariovedessä, koska voit muuten pestä pois tärkeät bakteerit huuhtelemalla suodatintyynyjä vesijohtovedellä. Tämän lisäksi on hyvä idea puhdistaa akvaariolasi levistä. Siihen voit käyttää kaavinta tai magneettia. Älä käytä puhdistusaineita akvaariosi puhdistukseen, sillä se voi olla hengenvaarallista kaloillesi, kasveillesi ja katkaravuillesi.  


Kaikki lisätarvikkeet sisäisiin Eheim akvaariosuodattimiin
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman lisävarusteita sisäisiin Eheim pumppuihin. Meiltä voit tilata esimerkiksi imukupit ja roottorin, jotka sopivat eri Eheim malleihin.

Kaikki lisätarvikkeet ulkoisiin Eheim akvaariosuodattimiin
Sen lisäksi, että valikoimastamme löytyy lisätarvikkeet sisäisiin Eheim pumppuihin, voit tilata meiltä myös lisätarvikkeet ulkoisiin Eheim akvaariopumppuihin. Esimerkiksi roottorit, hanat, diffuusorit eri Eheim malleihin ja eripituiset akvaarioletkut imukorit ja poistoletkut. Olemme keränneet kaikki lisätarvikkeet samaan paikkaan, jotta sinun on helpompi löytää omaan akvaariolaitteeseesi sopivat osat.


Säännöllinen akvaarioveden vaihto on tärkeää
Avaariovesi tarvitsee säännöllistä vaihtoa. Ilman veden vaihtoja on vaarana, että veden laatu huononee niin paljon, että kalat sairastuvat tai jopa kuolevat. Suosittelemme vaihtamaan vettä joka 14. päivä. Veden vaihto tarkoittaa, että korvaat maksimissaan 1/3 akvaarion vedestä uudella. Samalla voit imuroida akvaarion pohjaa akvaarioimurilla. Tämän tyyppinen puhdistus poistaa pohjalta kalojen ulosteita, vanhoja kuolleita kasvinosia ja syömättömiä kalanruokia. Jos imurointia ei suoriteta säännöllisesti tällaiset roskat mätänevät akvaarion pohjalle. Kun vaihdat vettä, täytä 1/3 vedestä uudella kylmällä vesijohtovedellä.  Älä koskaan käytä kuumaa vettä, sillä se saattaa sisältää bakteereja, jotka ovat haitallisia akvaariokaloille. Jos haluat lämmittää veden nopeammin ihanteelliseen lämpötilaan, suosittelemme hankkimaan akvaariolämmittimen akvaarioosi.

Tärkeä happi
On tärkeää, että akvaarion vedessä on hyvä happipitoisuus. Kalat hengittävät kiduksiensa kautta ja ellei vedessä ole tarpeeksi happea kalat tulevat pinnalle haukkomaan ilmaa. Tämä on huono merkki ja akvaarioveden happipitoisuutta tulisi välittömästi parantaa. Jos olet tilanteessa missä kalat eivät selvästikään saa tarpeeksi happea vedestä, voit korjata tilanteen asentamalla ilmapumpun akvaarioosi. Se lisää veden happipitoisuutta nopeasti. Happipitoinen vesi vauhdittaa myös suodattimen biologista prosessia ja siten parantaa akvaariokalojen optimaalista elinympäristöä. Ilmapumppu auttaa parantamaan veden happipitoisuutta ja se myös näyttää hyvältä kun ylimääräiset ilmakuplat nousevat pohjasta akvaarion pintaan. Ilmapumppua ei saisi poistaa veden vaihdon yhteydessä vaan se täydentää akvaarion koristelua.  Jos haluat enemmän happea akvaarioveteen, mutta et ole kiinnostunut ilmapumpusta, happikivet ja akvaariokasvit ovat myös suuri apu akvaarioveden happipitoisuuden lisäämiseen.  Veden happipitoisuuden kanssa ei kuitenkaan kannata liioitella, sillä myös liian korkea happipitoisuus voi olla vaarallista kaloille ja voi myös aiheuttaa kaloille stressiä. Akvaarioveden happipitoisuuden tulisi pitää välillä 4 – 10 mg/l 
Emme suosittele käyttämään ilmapumppua akvaariossa, jossa on paljon kasveja.  Koska kasvit täyttävät jo veden hapella ja ilmapumppu vain häiritsee hapen luonnollista kulkua ja ylimääräinen happi menee hukkaan. Akvaariokasvien tulisi luoda tarpeeksi happea akvaarioon. Akvaarion kalat viihtyvät yhtä hyvin riippumatta siitä tuleeko happi akvaarioon kasveista, ilmapumpusta, suodattimesta vai happikivistä. Muistathan, että happipitoisuuden akvaariossa tulee olla tasapainossa. Kalat stressaantuvat happimäärän suuresta vaihtelusta. On tärkeää että akvaariossa on hyvä happitasapaino. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joilla saadaan akvaario toimimaan optimaalisesti. Löydät Zoopermarketista niin ilmapumput, akvaariokasvit kuin happikivetkin. Mieti siis itse mikä on omaan akvaarioosi paras menetelmä tuottaa happea.

Miksi sauvalämmitin on tärkeä?
Lämmityselementti akvaariossa ei ole aina välttämätön. Jos esimerkiksi akvaariossasi on kultakaloja tai muita kalalajeja, jotka viihtyvät huoneenlämpöisessä vedessä. Jos kuitenkin olet sijoittanut trooppisiin kalalajeihin, ne vaativat tietyn lämpötilan optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Silloin on suositeltavaa hankkia sauvalämmitin akvaarioon. Valittaessa lämmitintä akvaarioon, hyvä sääntö on että siinä pitäisi olla 1 watti 1,5 litraa kohden. Kuten pumpun ja suodattimen myös lämmittimen on vastattava akvaarion kokoa. Jos valitset sauvalämmittimen, jossa ei ole tarpeeksi tehoa verrattuna akvaarion kokoon, ei sauva pysty lämmittämään vettä haluttuun lämpötilaan optimaalisesti. Jos sauvalämmitin taas on liian tehokas, se lämmittää veden liian nopeasti, joka aiheuttaa kaloille stressiä. Useimmat lämmityssauvat voidaan asettaa pitämään lämpötila akvaariossa 18 – 32 asteen välillä. Sauvalämmitin on tehty muotoilultaan mahdollisimman huomaamattomaksi, jotta se olisi helposti piilotettavissa akvaarioon esimerkiksi koristeiden ja kasvillisuuden taakse. Yleisimmät sauvalämmittimet ovat saatavilla 25 watista 300 wattisiin sauvoihin. 


Kaikki lisätarvikkeet sisäisiin Juwel pumppuihin
Zoopermarketin valikoimassa on paljon lisävarusteita Juwel pumppuihin. Löydät meiltä esimerkiksi diffusorit ja sovittimet eri Juwel akvaariopumppuihin.

Kaikki tarvikkeet ulkoisiin Juwel pumppuihin
Löydät meiltä lisävarusteet myös ulkoisiin Juwel akvaariopumppuihin. Löydät meiltä roottorit ja hanat eri Juwel malleihin, sekä eri pituiset akvaarioletkut.

Laaja valikoima lisävarusteita ilmapumppuihin ja akvaariolämmittimiin
Valikoimastamme voit tilata tarvikkeet ja varaosat ilmapumppuihin ja akvaariolämmittimiin. Meillä on esimerkiksi eripituisia akvaarioletkuja, happikiviä, ilmaventtiilejä ja monia muita osia ilmapumppuihin ja akvaariolämmittimiin. Lyhyesti sanottuna Zoopermarketista voit tilata kaikki lisävarusteet ja varaosat mitä akvaariotekniikkasi tarvitsee. Lisäksi voit tilata meiltä akvaariokoristeet ja akvaariokasvit akvaarioosi. Löydät helposti akvaariokasvit kategoriasta ”Tropica akvaariokasvit” . Olemme luokitelleet akvaariokasvit eri kriteereillä kuten helppous, koko ja laji, jotta sinun olisi helppo löytää juuri oikeanlaiset kasvit akvaarioosi. Zoopermarketissa myymme vain laadukkaita tuotteita ja meillä onkin valikoimassamme akvaariotarvikkeita ja tekniikkaa johtavilta akvaariovalmistajilta. Voit siis olla varma, että tilatessasi tuotteet meiltä, saat laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan.
   

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi