Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Matelijat
Matelijoihin kuuluuvat muun muassa käärmeet, kilpikonnat ja liskot. Yhteensä matelijoita on olemassa noin 9500 eri lajia, näistä kuitenkin vain murto-osa soveltuu lemmikeiksi. Matelijat ovat kuitenkin hyviä lemmikkejä koska ne ovat siistejä, helppoja sekä allergiaystävällisiä. Matelijan tuntomerkkeihin kuuluu muun muassa suomut sekä sarveislevyt sekä munat joiden pinta on nahanomainen.  Matelijat ovat vaihtolämpöisiä eläimiä, mikä tarkoittaa että niiden ruumiinlämpötila muuttuu ympäristyön mukaan. Siksi on erittäin tärkeää että pidät huolta että terraarion lämpötila pysyy oikealla tasolla. Esimerkiksi lämpömatto, lämpökivi tai lämpölamppu on oiva apu pitämään matelijasi lämpimänä ja tyytyväisenä. Zoopermarketista löydät kaiken mitä tarvitset matelijasi hoitoon. Meiltä löydät myös laajan valikoiman koristeita terraarioosi kuten esimerkiksi valo- ja lämpölähteet, pohjamateriaalit, kasvit, kivet, luolat ja kulhot. Jos haluat olla varma että terraario on sisustettu mahdollisimman hyvin kannattaa sinun tutkia matelijan luonnollista elinympäristöä, ja mukailla tätä terraarion sisustuksessa. Tämä koskee niin sisustusta kuin ilmankosteutta ja lämpötilaakin.
Matelijan pito ei ole kallis harrastus. Kun olet saanut terraarion ja muut tarvikkeet, kuten lämpöalustat ja mittarit, hankittua on matelijan ei matelijan pito lemmikkinä ole kallista, eikä aikaavievää. Terraariota ei tarvitse siistiä joka päivä, kerran parin kuukauden välein on useimmissa tapauksissa riittävä siivousväli.
Jos sinulla on matelija joka luonnossa käy talvilevolle kannattaa sinun ottaa tämä huomioon matelijan hoidossa. Voit auttaa matelijasi talvilevolle esimerkiski vähentämällä valoa sekä alentamalla terraarion lämpätilaa. Ethän kuitenkaan sulje lämpöä kokonaan!
 

Kaikki mitä matelijasi tarvitsee: ruoat, tekniikka ja tarvikkeet
On olemassa useita erilaisia matelijarotuja, melkeinpä maailman jokaisesta kolkasta, ja kaikilla on omat erikois tarpeensta. Siksi on tärkeää että ennen matelijan hankintaa paneudut matelijan hoitoon, sekä tämän normaaliin elinympäristöön sekä elintapoihin. Sinun tulee siis tietää onko matelija puissa elävä, maanpinnalla oleileva vai putkissa piileskelevä sekä onko matelija tottunuut kosteaan vai kuivaan ympäristöön. On myös erittäin hyvä idea tietää minkä kokoiseksi matelija saattaa kasvaa. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman tarvikkeita matelijan hoitoon, aina erikoisruoista, tarvikkeita ja lisävarusteita. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset matelijallesi – tietysti markkinoiden edullisimpaan hintaan. Meiltä löydät luolat, vesikupit, ruokakulhot, pohjamateriaalit, ruoat, silkkikasvit, muovikasvit, hoitoainee, juuret, sekä tekniset tarvikkeet kuten terraariovalais, lämpölamput, lämpöjohdot, lämpömatot ja lämpömittarit.
 

Näin sisustat terraariosi
Terraarion sisutaminen voi olla haastavaa, ja on monta eri asiaa jotka on otettava huomioon valitessa miten terraario sisustetaan ja koristellaan. Sinun tulee valita oikeat tuotteet joka sopivat matelijallesi, ja samlla varmistaa että käytät tuotteita oikein. Ensimmäinen asia joka sinun tulee miettiä valmiiksi on minkä tyyppisen pohjan haluat terraarioosi, ja minkälaisen pohjan matelijasi vaatii. Suosittelemme että valitset pohjakuivikkeen joka on helppo pitää hajuttomana ja siistinä. Tämän lisäksi tarvitset lämpömittarin sekä kosteusmittarin terraarioosi jotta voit varmistaa että terraariosi ilmankosteus ja lämpötila sopii juuri sinun matelijasi tarpeille. Tämän lisäksi tarvitset mitä todennäköisemmin myös lämpölampun terraarioosi. Useimmat matelijat tarvitsevat lämpölampun avukseen pysyäkseen lämpimänä. Viimeiseksi sinun tulee varmistaa että pääset helposti terraarioosi jotta voit pitää terraariosi puhtaana ja siistinä. Zoopermarketista läydät aina kaiken tarvitsemasi terraariosi. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen mitkä tarvikkeet ja tuotteet sinun tulee valita sinun matelijallesi ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me autamme sinua mielellämme luomaan matelijallesi parhaat mahdolliset oltavat terraarioon.
 

Suuri valikoima tekniikkaa terraarioon ja matelijan hoitoon

Zoopermarketissa on aina laaja valikoima tarvittavaa tekniikkaa matelijan hoitoon ja terraarion pitoon. Näin voit olla varma että kaikki tarvittavat tuotteet ovat aina saatavillasi. Meiltä löydät esimerkiksi tuuletustarvikkeet, lämmitystarvikkeet selä valot. Jos sinulla on käärme tulee sinun varsinkin nahanluonnin aikaan olla tarkkana että terraarion ilmankosteus on tarpeeksi korkea. Jos kärme luo nahkansa pieninä paloina voi tämä olla merkki liian alhaisesta ilmankosteudesta. Oikeiden tarvikkeiden avulla  ilmankosteuden ylläpito ja tarkkailu on kuitenkin onneksi helppoa ja vaivatonta.
 

Koristeet terraarioon ja matelijankulhot
Zoopermarketin valikoimasta löydät paljon erilaisia koristeita terraarioon, joiden avulla voit helposti tehdä terraariostasi luonnollisemman näköisen. Meillä on esimerkiksi laaja valikoima silkkikasveja sekä muovisia kasveja. Useimmille matelijoille on erittäin tärkeää että niillä on mahdollisuus piiloutua, ja siksi valikoimaamme kuuluukin laaja määrä erilaisia matelijaluolia ja runkoja. Näin sinun on helppo antaa matelijallesi mahdollisuus piiloutua, jos se sille tuulelle sattuu. Muovikasvien, silkkikasvien sekä luolien lisäksi valikoimaamme kuuluu myös erilaiset ruokakulhot ja vesikipot matelijoille. Muistathan ottaa matelijasi koon huomioon valitessasi kulhojen kokoja. Varsinkin kulhon reunojen korkeus on tärkeä ottaa huomioon valitessa uutta kulhoa matelijaalle. Meiltä löydät sekä imukupilliset, että imukupittomat kulhot ja kipot.
 

Matelijanruoka ja hoitoaineet

Zoopermarketin  valikoimaan kuuluu aina laaja määrä terveellisiä ja ravitsevia ruokia matelijoille. Meiltä löydät matelijanruoat riippumatta siitä mikä matelija sinulla onkaan kotona. Näin voit helposit löytää juuri oikean ruoan matelijallesi ja auttaa matelijasi vastustuskykyä pysymään vahvana. Valitessasi matelijanruokaa sinun on tärkeä ottaa matelijasi ravintotarpeet huomioon, ja on tärkeää että ruoka mukailee matelijan luonnollista ruokavaliota mahdollisimman tarkasti. Jos matelijallasi on erikoistarpeita ruokavalion suhteen voit auttaa sitä tarjoamalla sille vitamiineja. Vitamiinien lisäksi löydät myös hoitoaineet puutteiden hoitoon Zoopermarketin verkkokaupasta.
 

Matelijan pohjakuivike

Valitessasi pohjakuiviketta matelijallesi on tärkeää harkita tarkasti minkä tyyppisen pohjakuivikkeen valitset. Pohjakuivikkeen tulee mukailla matelijan luonnollista elinympäristöä mahdollisimman hyvin, ja samalla olla helppo pitää puhtaana. Siksi meidän valikoimaamme kuuluukin usea eri pohjakuivike vaihtoehto, näin voimme olla varmoja että löydät juuri sinulle ja matelijallesi sopivan kuivikkeen. Meiltä löydät niin aavikkoeläimille, kuten käärmeille, sopivat pohjahiekat. Näin voit luoda täydellisen terraarion matelijallesi.
 

Matelijatarvikkeet
Zoopermarketista löydät kaiken tarvittavan matelijan pitoon ja hoitoon. Meiltä löydät ruokien, koristeiden ja pohjakuivikkeiden lisäksi myös terraariotarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi sammalpallot jotka auttavat pitämään terraarion hyvässä kunnossa. Sammalpallot sitovat itseensä fosfaatteja, nitriittia ja nitraattia ja poistaa tehokkaasti terraarion hajuja. Valikoimastamme löydät myös erikokoiset ruokintapihtit. Ruokintapihtien avulla matelijan ruokinta, ja varsinkin herkkupalojen antaminen, on huomattavasti helpompaa.
Kun siivoat terraariosi on hyvä idea siirtää matelija väliaikaisesti toiseen terraarioon, tai pieneen säilytyslaatikkoon. Jos sinulle ei ole toista terraariota voit käyttää esimerkiksi Fauna boxia matelijasi tilapäiseen säilytykseen. Muistathan kuitenkin että Fauna box ei sovellu pysyväksi matelijankodiksi.

Oikea terraariotekniikka autta hoitoa
Terraarion hoitoon ja ylläpitoon tarvitaan tiettyjä teknisiä tuotteita kuten lämpömittareita ja lämpölamppuja. Riippuen siitä millainen terraario, ja mikä matelija sinulla asustelee terraariossa, sinun tulee valita tähän sopivat ja tarvittavat tuotteet. Zoopermarketin valikoimasta löydät kaiken mitä ikinä saatatkin tarvita. Valikoimaamme kuluu: kupulamput, lämpökivet, lämpömatot, analogiset lämpömittarit, ilmankosteusmittarit sekä lämpökaapelit. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen terraariotekniikka tuotteisiin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Me autamme sinua mielellämme löytämään oikeat tuotteet.
 

Markkinoiden halvimmat hinnat ja nopea toimitus

Me haluamme Zoopermarketissa olla markkinoiden halvin, ja siksi meillä on hintatakuu. Me myös toimitamme tuotteet ilmaiseksi koti-ovellesi asti. Tämä tarkoittaa että sinun ei tarvitse kantaa suuria ja painavia paketteja kotiin postista.
   

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Asiallisesti toimitettu.
Asiallisesti toimitettu. Suomenkielellä olevia asennusohjeita olisi helpottanut ulkopuolisen asentajan työtä.
28.03.2018 - Dr John Nelson
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi