Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Adaptil on avain rauhalliseen ja iloiseen koiraan
Adaptil on yritys, joka on erikoistunut tuotteisiin, jotka sisältävät rauhoittavia ja rentouttavia aineita. Tuotteet on suunniteltu stressaantuneille ja epävarmoille eläimille. Adaptil tuotteet sisältävät kopion viestintäaineista – feromoneista, joita nartut erittävät nisistään ja levittävät ympäristöön, johon synnyttää pentunsa. Näillä feromoneilla on suuri merkitys pennun ja emon siteeseen, sekä pennun tunteelliseen tasapainon kehittymiseen. Erittynyt feromoni antaa pennuille turvallisuuden tunteen ja varmuuden tutkia elinympäristöään. Adaptil on hyvä valinta, kun on aika ennaltaehkäistä ja vähentää stressiä sekä aikuisilla koirilla, että pennuilla. Adaptil on hyvämaineinen merkkituote. Sitä on turvallista käyttää koirille.

Adaptil feromonisuihke, kaulapanta ja haihdutin koirallesi tai pennullesi
Onko sinulla koira tai pentu, joka ei uskalla jäädä yksin kotiin tai pelkää ukkosta? Tältä sivulta löydät suuren valikoiman Adaptil tuotteita, jotka ehkäisee koiran ahdistusta, jännitystä, stressiä ja aggressiivisuutta muita koiria kohtaan. On olemassa Adaptil kaulapanta, Adaptil haihdutin,sekä Adaptil suihke. Adaptil kaulapantaa, Adaptil haihdutinta sekä Adaptil suihketta voi käyttää yksin tai erikseen erilaisissa koiraa stressaavissa tilanteissa. Adaptil haihdutinta ei kuitenkaan suositella hoitamaan koiran aggressiivista käyttäytymistä. Adaptil tuotteita tulee säilyttää 15-29 asteessa, eli normaalissa huoneenlämmössä. Adaptil tuotteet sisältävät 2 % feromoneja. Adaptil vaihtopullon koko on 48ml. Se riittää noin kuukauden, jonka jälkeen pullo tulee vaihtaa, jotta koira pysyy tyytyväisenä.

Tämä rauhoittava vaikutus pelkoon ja stressiin on huomatavasissa sekä aikuisilla koirilla että pennuilla
Adaptil kaulapantaa voi käyttää moniin koiran tyypillisiin stressiin ja ahdistukseen liittyviin merkkeihin. Yleensä koira tärisee tai menee kasaan. Koira voi näyttää merkkejä ahdistuneisuudesta kun on muiden koirien seurassa tai osoittaa innottomuutta leikkiin ja oleskeluun muiden koirien kanssa. Koiraa voi myös vaivata ruokahaluttomuus, mikäli kärsii stressistä. Silloinkin Adaptil voi olla hyvä tuki kunnes koira voi paremmin. Mikäli koirasi on ominut huonon tavan tuhota huonekaluja ja seiniä puremalla ja raapimalla, tai jos koira on epävarma tai stressaanunut voi se alkaa haukkua murista paljon. Voi Adaptil auttaa myös siihen.
Mikäli koirasi nuolee tassujaan, turkkiaan tai asioita, joita ei yleensä nuole erityisen paljon, voi se olla merkki stressistä. Yksi asioista joita yhdistetään stressiin on pelko koviin ääniin,
Mikäli koirasi pelkää tiettyjä tilanteita, kuin esimerkiksi eläinlääkärikäyntiä tai eri kulkuneuvoja, on Adaptil hyvä ja turvallinen tuote käytettäväksi.
Adaptil on hyvä myös tilanteisiin, joissa koira voi saada eroahdistusta.

Adaptil avuksi ikääntyvälle koiralle
Kun koira vanhenee, voi niiden aivoissa tapahtua muutoksia, samanlaisia kuin Alzhaimer ihmisillä. Näiden muutosten aikana, koiralla voi esiintyä oireita. Koira voi vaikuttaa sekavalta ja hämmentyneeltä. Koira voi myös käyttäytyä epätavallisesti omistajaansa, muita ihmisiä ja eläimiä kotona tai ulkona kohtaan. Vanhemmilla koirilla voi myös olla univaikeuksia. Ne eivät rauhoitu ja saattavat vain kävellä ympäriinsä. Ne voivat myös unohtaa kotinsa ja oman nukkumapaikkansa. Luonnollisesti nämä merkit voivat johtua myös monista muista tiloista, joihin tarvitsee lääkinnällistä hoitoa, joten jos huomaat tällaisia muutoksia koirassasi, on tärkeää viedä se eläinlääkäriin tarkistettavaksi, ettei kyseessä ole mitään vakavaa.

Vanhemmat koirat voivat myös kokea arkipäiväiset tapahtumat haastavammaksi, kuin aijemmin, varsinkin jos niiden näkö tai kuulo on huonontunut. Se voi vaikuttaa koiran turvallisuuden tunteeseen kodin ulkopuollella, ja kun koira suunnistaa elinympäristössään. Vanhat koirat voivat tulla levottomiksi ja jännittyneiksi muutoksista arjen rutiineissa ja kodin sisustuksessa. Adaptil voi auttaa vanhoja koiria käsittelemään näitä muutoksia ja haasteita luomalla turvallisuuden tunnetta ja varmuutta elinympäristöön ja arkeen.

Kaulapannan käyttö
Kun aloitat Adaptil kaulapannan käytön koirallasi, tulee koko säätää koiran kaulaan sopivaksi. Sen jälkeen leikkaat ulkonevan osan kaulapannasta. Adaptil kaulapannan rauhoittava vaikutus kestää noin 4 viikkoa. On syytä huomioida, että Adaptil kaulapanta tulee ottaa pois ennen koiran pesua shamppoolla. Kaulapanta laitetaan kaulaan vasta kun koiran turkki on täysin kuiva. Mikäli kaulapanta kastuu, ei se voi erittää tarvittavia feromoneja. Adaptil kaulapantaa ei tule käyttää, mikäli koiralla on suuria haavoja tai arpia kaulalla tai sen ympärillä.
Adaptil panta tulee avata vasta juuri ennen käyttöä ja pidettävä lasten ulottumattomissa. Huomioi myös, että tuoteselostukset tulevat ranskankielisin tekstein.

Adaptil haihduttimen käyttö
Kun aloitat Adaptil haihduttimen käytön, tulee sinun kiertää pullo haihduttimeen ja asettaa pistorasiaan. Kun se on asetettu, pidä se päällä koko ajan, pitääksesi koirasi tyytyväisenä ja rauhallisena koko ajan. Adaptil haihduttimen tulee olla asetettuna huoneeseen, jossa koira viettää enimmäkseen aikaa. Yksi haihdutin sopii noin 50-70 neliömetrin alueelle. Sinun tulee vaihtaa täyttöpulloa kuukausittain tai joka toinen kuukausi, mikäli et ole käyttänyt laitetta koko ajan.

Adaptil Spray:n käyttö
Adaptil Spray:llä on sama rauhoittava vaikutus kuin muillakin Adaptil tuotteilla. Adaptil feromonit ovat keinotekoisesti valmistettuja, emojen erittämien tuoksujen kaltaisia feromoneja. Suihketta voi ruiskuttaa paikkoihin, joissa koira usein oleskelee, esimerkiksi koiranpetiin tai kuljetushäkkiin. Pitää kuitenkin pitää mielessä ettei koiraa eikä turkkia saa ruiskuttaa Adaptil suihkeella.

Muita etuja Adaptil tuotteiden käytössä
Mikäli koira ei ole kehittynyt käytöskouluttamisella tai muulla terapialla, on Adaptil osoittanut myönteisiä vaikutuksia. Koira voi tulla vastaanottavaisemmaksi uusille asioille näissä tilanteissa. Mikäli koira stressaantuu helposti paikoissa, joissa on paljon koiria tai uusia vaikutteita, on tällaiset tilanteet mahdollisia helpottaa käyttämällä Adaptil tuotteita. Koirilla on joskus vaikeuksia tottua uusiin elinympäristöihin, esimerkiksi omistajan vaihdon tai adoptoinnin yhteydessä. Koiran oireita voi myös lievittää Adaptil tuotteilla näissä tai samankaltaisissa tilanteissa.

Liity Zoopermarketin jäseneksi jo tänään:
Zoopermarketin jäsenenä säästät jopa 4 % bonusta jokaisesta ostoksestasi ajanjaksolla:
1 tammikuuta – 30 kesäkuuta - Nämä annetaan heinäkuussa
1 heinäkuuta – 31 joulukuuta - Nämä annetaan tammikuussa
Kaikki ostokset sekä tuotteet, hinnasta riippumatta, keräävät bonusta.
Jos ostat yli 1.350 eurolla kalenterivuoden aikana sinusta tulee kultajäsen. Saat silloin 8 % bonusta kaikista yli 1.350 euron ylittävistä ostoksistasi. Omien sivujesi tai laskusi kautta voit aina seurata jäsenyyttäsi sekä ostoksiasi. Kulta-jäsenyys pysyy voimassa niin kauan kuin ostat yli 1.350 eurolla per kalenterivuosi.
Muista: laskullasi voit aina nähdä kerätyt bonukset sekä leimakorttisi. Muistathan aina kirjautua sivuillemme, kun teet ostoksia. Jollet ole kirjautunut sivuille tilatessasi, bonuksesi eivät rekisteröidy, emmekä me ikävä kyllä voi kirjata bonuksia ja leimoja jälkikäteen.
Jollet halua vastaanottaa jäsenkirjettä, mutta vain saada tietoa tilauksestasi ja bonuksistasi, ei tämä ole ongelma.
Kaikki henkilötietosi käsitellään luottamuksellisesti, emmekä koskaan luovuta tietojasi muille. Kirjautumalla omille sivuillesi löydät myös tietoa edellisistä tilauksistasi, bonuksistasi yms. Voit myös muuttaa yhteystietojasi omilla sivuillasi. Huomaa kuitenkin, että tilauksesta saamasi bonukset ja leimat päivittyvät klubitilillesi vasta, kun tilauksesi on käsitelty Zoopermarketissa ja lähetetty eteenpäin. Voit käyttää bonukset 18 kuukauden aikana siitä, kun ne on vapautettu tilillesi.

Toimitusvaihtoehtomme
Toimitamme koko Suomeen riippumatta siitä, asutko kaupungissa tai maalla. Toimitusaikamme on 2-5 arkipäivää. Huomioithan että jos asut saaristossa, tai pohjois-suomessa toimitusaika saattaa olla 1-2 arkipäivää pitempi. Emme toimita tuotteita osaan saaristosta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysymyksiä toimitukseen liittyen.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Nopea ja halpaa!
Nopea ja halpaa!
17.05.2018 - Stefan W
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi