Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

AkvaStabil on korkealaatuisten akvaariolaitteiden valmistaja
Tanskalainen AkvaStabil sijaitsee Haderslevissä ja heillä on yli neljän vuosikymmenen kokemus akvaarioiden ja akvaariolaitteiden tuotannosta ja kehitystyöstä. Siksi heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Akvastabil myy tuotteita yli neljäänkymmeneen maahan. Akvastabilin tunnetuimpia tuotteita ovat tyylikkäät MARK II akvaariokaapit ja syksyllä 2012 lanseeratut LED-valaisimet ja MOVE-akvaariot. Uusi elegantti FUSION akvaariomallisto tuotiin markkinoille vuonna 2015.


FUSION on uusin lisäys tuotevalikoimaan
Akvastabil on kehittänyt uuden tyylikkään design-akvaarion nimeltä FUSION. Se perustuu ylistettyyn isoveljeensä MOVE-akvaarioon, jonka pohjalta AkvaStabil lanseerasi kustannustehokkaan vaihtoehdon uudenlaisella muotoilulla. Tämä malli sai nimekseen FUSION. FUSION ja MOVE akvaarioilla on monia yhteisiä piirteitä, mutta suurin eroavaisuus MOVEn ja edullisemman FUSIONin välillä on lasinpaksuus. FUSIONissa on hieman ohuempi lasi eikä akvaarion pohjassa ole reikiä. Lisäksi FUSIONin kansi on kolmiosainen, mutta erittäin helppo avata tai poistaa kokonaan. Kiinnikkeet ovat myös irrotettavia. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät akvaarion sisustamisen ja siivoamisen kevyeksi ja helpoksi.


Zoopermarketista voit ostaa FUSION akvaarioita viidessä eri koossa:
Akvaarion koko:            Tilavuus:     Lasinpaksuus:
80 cm x 40 cm x 45 cm   144 litraa    6 mm lasi
100 cm x 50 cm x 50 cm  250 litraa    8 mm lasi
130 cm x 50 cm x 50 cm  325 litraa   10/8 mm lasi
160 cm x 60 cm x 60 cm  576 litraa   12/10 mm lasi
200 cm x 60 cm x 60 cm  720 litraa   12/10 mm lasi


FUSION akvaariossa on kaksi kätevää ruokintaluukku, jotka tekevät kalojen ruokinnasta helppoa. Voit myös asettaa reikien päälle ruokinta-automaatin. Kansi voidaan avata niin etu- kuin takakautta. Kannen reunus on helppo pitää puhtaana, koska siinä ei ole mitään reunuksia, johon vesi voi kerääntyä.


MOVE akvaariot ovat tyylikkäitä, ajattomia ja tominnallisia
MOVE akvaarioissa on tanskalainen muotoilu ja korkea toiminnallisuus. Akvaarion ylläpito on tehty helpoksi, sillä koko akvaarion kansi aukeaa ja sen voi lukita yläasentoon kätevillä kiinnikkeillä. Kannessa on älykkäät syöttöluukut, joiden avulla myös ruokinta-automaatin käyttäminen helpottaa päivittäistä ruokintaa. MOVE akvaariossa on korkea alareuna, joka piilottaa pohjahiekan. Akvaarion poikittaisosat, kuten lampunpidikkeet voi irrottaa ja säätää, jolloin valaistuksen asentaminen ja akvaariotekniikan asennus on helpompi toteuttaa. Akvaarion kannen alapuoli on maalattu valkoiseksi, jotta valo heijastuisi paremmin. Akvaariossa on myös reiät takalasissa ja pohjassa, jotta suodattimien putket voi asentaa helposti näkymättömiin.


MOVE akvaariossa on reikiä pohjassa. Pienemmissä akvaarioissa on kaksi reikää ja suuremmissa on kolme reikää. Akvaarion mukana tulee tietenkin tupat reikiin, jotta voit sulkea reiät mikäli et käytä niitä. Jos haluat käyttää reikiä yhdessä ulkoisen suodattimen tai suodatinsumpun kanssa, se voidaan hoitaa erilaisilla lisävarusteilla, kuten esim. imu-, ylivuoto- ja poistoputkilla. Löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet Akvastabil akvaarioosi Zoopermarketin valikoimasta.
Päättäessäsi ostaa MOVE akvaarion Akvastabililta, saat vankan korkealaatuisen tuotteen, jossa on galvanoidut kauniisti muotoillut alumiinireunukset. Zoopermarketista löydät Akvastabil MOVE akvaarioita viidessä eri koossa valkoisena tai mustana. MOVE akvaarion reunukset ovat kuitenkin aina alumiinin väriset.


Akvaarion koko:              Tilavuus:
80 cm x 40 cm x 50 cm     160 litraa
100 cm x 50 cm x 55 cm   275 litraa
130 cm x 50 cm x 55 cm   360 litraa
160 cm x 60 cm x 60 cm   576 litraa
200 cm x 60 cm x 60 cm   720 litraa


LUMAX LED-valaistus akvaarioon
Akvastabil akvaarioihin sopivat Lumax Led-valot, joita saa valkoisella tai sinisellä valolla tai erityisesti akvaariokasveille soveltuvalla värivalojen (lämmin ja kylmä valkoinen, punainen, sininen) sekoituksella. Tämä takaa akvaarioon paljon valoa punaisessa spektrissä. Huomaa, että sinun tarvitsee tilata erikseen lisävarusteena virtalähde Lumax LED-lamppuusi. Voit myös ostaa lisävarusteena kaapelin, jolla voi jakaa virran useampaan LED-lamppuun. Huom! Lumax led-valojen kanssa ei voi käyttää Akvastabil Sunriser –säädintä.


Akvastabil LED’s ja Sunriser
Akvastabil myy myös toisenlaisia LED’s-valoja akvaarioihinsa. Akvastabil LED’s valot voi sijoittaa joko suoraan akvaarion yläosasta löytyvien kiskojen päälle tai erillisenä lisävarusteena myytäviin roikkuviin tai kanteen kiinnitettäviin valaisimiin. LED’s-valoihin on saatavilla myös erilaisia heijastimia, joilla LED-valojen valovoimaa akvaariossa voi lisätä. Värivaihtoehtoja on kolme 4500K punaisen/vihreän lämpimät värit, 6500K makeanveden värit ja 13000K suolaisen veden värit, jotka sopivat myös kirjoahvenakvaarioihin. LED’s valojen kanssa voi käyttää myös Akvastabil Sunriser säädintä, jolla valon voimakkuutta voi säätää ja lisäksi akvaarioon voi laittaa automaattisen auringonnousun ja auringonlaskun. Voit ajastaa Sunriser-säätimen aloittamaan auringonnousun ja auringonlaskun haluaminasi ajankohtina. Kun akvaarion valaistus vastaa auringon oikeaa kiertokulkua ja öisin valot vastaavat kuun valaistusta, akvaariokalat välttävät yhtäkkisten valomuutosten aiheuttamaa stressiä. Huomaa, että sinun täytyy ostaa erikseen LED’s-valoihin sopiva virtalähde. Virtalähteitä on kahdenlaisia. Himmennettävä virtalähde sopii Sunriserin kanssa käytettäväksi.


Valaisimet T5 loisteputkille
T5 loisteputkille tarkoitetut valaisimet on valmistettu kokonaan 100 % polykarbonaatista. Se on täydellisesti vedenkestävä ja turvallinen käyttää. Valon maksimaalisen heijastumisen takaamiseksi valaisimen sisäpuoli on käsitelty valkolakalla. Voit vaihdella valaisimissa loisteputkien määrää ja laatua, lisätä heijastimia tai muuttaa osan tai kaikki loisteputkista LED-valoiksi. Voit myös käyttää T5-valaisimissa Sunriser-säädintä, joka simuloi auringon luonnollista kiertoa ja suorittaa automaattisesti auringonnousun ja auringonlaskun akvaariossasi. Sunrise –säätimen käyttö auttaa torjumaan akvaariokalojen stressiä antamalla niille luonnollisemman elinympäristön. Öisin akvaariossa on kuunvaloa vastaava valaistus.


Elegantit MARK II akvaariokaapit
MOVE ja FUSION akvaarioiden kanssa yhteensopivat kalusteet istuvat hienosti moderniin kotiin. Zoopermarketin valikoimasta löydät Akvastabil akvaarioiden kanssa yhteensopivat akvaariokaapit, jotka ovat hienon ulkonäkönsä lisäksi myös todella käytännöllisiä. Kahden suurimman akvaarion kanssa yhteensopissa akvaariokaapeissa on kolme ovea, kun taas pienemmät kaapit ovat kaksiovisia. Akvastabil MARK II akvaariokaapit sopivat yhteen sekä FUSION että MOVE akvaariosarjan kanssa. Säätöruuvien avulla akvaariokaappi voidaan säätää suoraan vaikka lattia olisi vino. Säädettävät jalat myydään erikseen lisävarusteena. Jos akvaario asetetaan pehmeälle puulattialle, säädettäviä jalkoja ei ole suositeltavaa käyttää. Säätöruuvit siirtävät akvaarion painon pienille alueille ns. pistekuormana ja voi siksi aiheuttaa lattialaudan pettämisen. Jos olet aikeissa asettaa akvaarion vinolle puulattialle, on suositeltavaa, että akvaariokaappi asetetaan siten, että paino jakautuu tasaisesti koko alueelle.


Akvaariohiekkaa monissa eri väreissä
Zoopermarketissa on laaja valikoima Akvastabil akvaariohiekkaa eri väreissä. Myös kivikoko ja lajikkeet vaihtelevat. Meiltä löydät esimerkiksi valkoista Cichlidhiekkaa sekä Haley-, Mercury-, Alpha-, Sirius-, Milky Way-, Luna-, Phoenix-, Vega- ja Uranus-akvaariohiekat. Akvaariohiekkavalikoimamme avulla voit toteuttaa mitä mielikuvituksellisimmat maisemat akvaarioosi.

Lisätarvikkeet akvaarioharrastajalle
Akvastabililla on myös monenlaisia lisätarvikkeita akvaarioharrastajille. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman Akvastabil akvaarioihin yhteensopivia liittimiä, kytkimiä, letkuja ja putkia. Akvaarionpuhdistukseen valikoimastamme löytyy Akvastabil Handy kaavin, jolla voi siivota akvaariolaseja. Akvaariovedelle löytyy Akvastabil Aqualife vedenhoitotuotteita, joka poistaa vedestä ammoniakkia ja nitriittejä ja hajottaa kalanruokajäämät. Aqualife vaikuttaa nopeasti ja pitää akvaarioveden puhtaana siivouskertojen välillä. 

Akvastabil linnunhiekka
Akvastabil tuottaa akvaariotuotteiden lisäksi myös linnunhiekkaa, joka auttaa lintujen ruoansulatukseen. Akvastabil linnunhiekka on korkealaatuista ja sitä myydään 3 litran ja 10 litran pusseissa.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
Olen tyytyväinen nopeaan toimitukseen
24.05.2018 - Sami Wedman

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi