Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Bozita tulee Ruotsin Vårgårdasta ja on osa Doggy Ab yritystä. Doggy Ab on tuottanut laadukasta kissan- ja koiranruokaa jo yli sadan vuoden ajan ja jatkavat toimintaansa vielä satoja vuosia. Kaikki alkoi vuonna 1903, kun ensimmäinen koiranruoka ”Vårgårda dog Mel” lanseerattiin. Tänään Doggy Ab on ruotsin suurin lemmikieläinten rehun tuottaja. Lemmikkieläinten ruokia tuotetaan sata vuotta vanhoilla perinteillä. Doggy Ab:ssa on noin 160 työntekijää ja sen liikevaihto on yli 50 miljoonaa euroa. Doggy Ab:lla on sertifikaatit ISO9001, 14001 (ympäristö) ja 22000.

Bozita valmistetaan ruotsissa
Tehdas valmistaa sekä märkä- että kuivaruokaa lemmikkieläimille. Tehdas sijaitsee Länsi-Ruotsissa kauniissa ympäristössä Vårgårdassa. Tehtaalla käytetään vähemmän kemikaaleja, kuin muualla maailmassa ja ruotsalainen karja on jo vuosikymmeniä ollut laajasti suojattua ja turvallista lihaa. Tämä tarkoittaa sitä, että lemmikkien ruokien raaka-aineet ovat myös korkealaatuisia. Ne eivät sisällä hormoneja, antibiootteja tai synteettisiä lisäaineita.

Doggy Ab on investoinut tuotekehitykseen, jotta he pysyisivät kilpailukykyisenä vaihtoehtona lemmikkiruokamarkkinoilla. Tuotekehitys sisältää olemassa olevien ruokien jatkuvaa kehittämistä sekä uusien vaihtoehtojen lisäämistä tuotevalikoimaan.

Doggy Ab ruotsin Vårgårdassa on yksi suurimmista elintarvikkeiden valmistajista Pohjoismaissa. Doggy Ab on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 (ympäristö) ja ISO 22000 sertifikaateilla.

Macrogard® lemmikkisi hyvinvoinnin edistämiseksi
Kaikki Bozita-ruoat ovat maukkaita märkäruokia joko paloina hyytelössä tai pateena. Tuotteet sisältävät vain luonnollisia raaka-aineita eikä tuotteisiin ole lisätty turhia lisäineita, soijaa, sokeria, viljaa tai väriaineita. Lisäksi ruoka sisältää Macrogardia, joka on luonnollista betaglukaania. Se auttaa vahvistamaan koiran ja kissan immuunijärjestelmää aktivoimalla valkoisia verisoluja. Ne suojaavat lemmikkiäsi haitallisilta organismeilta. 


Bozita koiranruoka
Doggyn Ab:n tuotteet löytyvät kolmen eri tuotemerkin alta, joista Bozita on yksi. Kaikki tuotteet valmistetaan ruotsissa ja niissä käytetään niin paljon ruotsalaisia raaka-aineita kuin mahdollista. Ruotsi on tunnettu puhtaista, luonnollisista ja korkealaatuisista tuotteista, joilla on tiukat vaatimukset eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. He ovat ylpeitä ruotsalaisista arvoistaan ja se näkyy kaikissa heidän tuotteissaan. Katso lyhyt kuvaus kaikista Bozita tuotteista, joita löydät Zoopermarketin valikoimista.


Lohi
Tämä ateria on tehty norjalaisesta lohesta. Norjalainen lohi on tunnettu kirkkaanpunaisesta väristään ja runsaasta rasvan määrästä. Lohi lisää pohjoismaista raikkautta ruokakuppiin. 


Kalkkuna
Kalkkunan lihassa on sekä tummia että vaaleita osia. Tuore kalkkuna antaa suuren makuelämyksen ruoka-annokseen. 


Poro
Poronliha on hyvin mureaa ja vähärasvaista. Se on suosittu raaka-aine pohjoismaissa, minkä takia tämä ruoka-annos on sekä herkullinen että ainutlaatuinen. 


Hirvi
Hirvi on ikoninen ruotsalainen eläin, joka tunnetaan metsän kuninkaana. Vähärasvaisen hirvenlihan maku antaa ruoka-annokselle ainutlaatuisen villin maun. 


Kana
Broilerin fileepalat on suunnattu pennuille ja nuorille koirille. Pehmeys helpottaa siirymistä äidinmaidosta kiinteään ruokaan.

Kana ja riisi
Kana ja riisi on suunnattu herkkävatsaisille koirille. Se on valmistettu valikoiduista raaka-aineista, jotka ovat helliä vatsalle. 


Kalkkunapatee
Kalkkunan lihassa on sekä tummia että vaaleita osia. Tuore kalkkuna antaa aterialle hyvän maun ja tekee siitä poikkeuksellisen hyvää. 


Poropatee
Poronlihan villi maku toimii hienosti pateena. Se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen aterialle, joka on täynnä makua. 


Makrillipatee
Makrillissa on runsaasti öljyä ja paljon makua, joka antaa aterialle merellisen maun jota eläimet arvostavat. 


Kanapatee
Kanalla on ollut luonnollinen paikkansa ruotsalaisessa keittiössä jo pitkään. Siitä valmistuu patee, jossa on paljon makua. 


Naudanlihapatee
Tämä herkullinen ateria maistuu naudanlihalta ja on fantastinen patee. Se saa aterian tuntumaan lemmikistäsi todelliselta juhlalta.


Bozita kissanruoka
Kaikki kissat tietävät sen. On parasta valita luonnollinen tie. Bozitan kuiva- ja märkäruuat kissoille ovat laadukkaita ja ne on valmistettu Ruotsissa korkealaatuisista laatukriteerien mukaisista raaka-aineista. Ruoka on puhdasta ja luonnollista ruotsalaista kissanruokaa, jonka lihapitoisuus on jopa 93 prosenttia. Ruuan valmistuksessa on käytetty ainostaan tuoretta lihaa, eikä siihen ole lisätty keinotekoisia väriaineita, aromeja tai säilöntäaineita. Bozita kissanruoka on sokeritonta, gluteenitonta, soijatonta ja vähärasvaista. Mikä on kissasi lempiruoka? Katso lyhyt kuvaus Bozita kissanruokavalikoimastamme. 


Bozita Indoor / Sterilised
Bozita Indoor / Sterilised on ihanteellinen vaihtoehto sisäkissoille ja/tai steriloiduille kissoille. Ruoassa on 91% kanaa ja lisäksi jonkinverran porsaanlihaa paloina hyytelössä. Ruoka sisältää ainoastaan tuoretta lihaa eikä keinotekoisia värejä, makuja, sokeria tai säilöntäaineita. Ruoassa on korkea luontainen tauriinipitoisuus.

Bozita lihakastikkeet
Bozita kana / kalkkuna, Bozita jäniskastike, Bozita lohikastike, Bozita nautakastike, Bozita rapukastike ja Bozita porokastike ovat kaikki herkullilisia kissanruokia, joissa on lihapaloja kastikkeessa. Ruokien lihapitoisuus on jopa 93%. Lihakastike kissanruoat sisältävät ainoastaan tuoretta lihaa. Nissä ei ole käytetty keinotekoisia värejä, makuja tai säilöntäaineita. Bozita lihakastikeruoat eivät myöskään sisällä sokeria ja ne ovat gluteenittomia. Bozita lihakastike kissanruoissa on korkea luontainen tauriinipitoisuus.

Bozita lihapalat hyytelössä
Bozita makrillihyytelö, Bozita kanahyytelö, Bozita hirvihyytelö, Bozita merirapuhyytelö, Bozita lohi / simpukka, Bozita kananmaksahyytelö, Bozita kalkkunahyytelö, Bozita lammashyytelö, Bozita jänishyytelö, Bozita ankkahyytelö ja Bozita vatsapalahyytelö ovat erinomaisia kissan märkäruokia, joissa on 93% lihaa. Ruoan koostumus on lihapaloja hyytelössä. Ruoassa ei ole keinotekoisia värejä, makuja, säilöntäaineita, sokeria tai gluteenia. Bozita lihapalat hyytelössä on tauriinipitoinen kissanruoka.

Bozita Sensitive Diet & Stomach kuivaruoka
Bozita sensitive diet on tasapainoinen täysravinto aikuisille kissoille. Ruokavalio on suunniteltu erityisesti herkille kissoille. Kissanruoassa on suhteellisen alhainen energiasisältö, joten se toimii hyvin myös ylipainoisille kissoille ja kissoille, joilla on alhainen aktiivisuustaso. Bozita Sensitive Diet & Stomach on valmistettu maukkaasta ruotsalaisesta hirvenlihasta ja se maistuu myös nirsomallekin kissalle. Ruoka sopii myös allergisille kissoille, koska siinä on käytetty hirvenlihaa. 


Osta kissanruokasi verkosta
Zoopermarketti.fi kautta voit ostaa kissanruokasi helposti verkosta vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Verkkokauppamme on aina auki ja houkuttelee laajalla valikoimmalla laadukasta kissanruokaa edulliseen hintaan. Meiltä löytät kaikki tunnetut merkit, sekä monta vähemmän tunnettua tuotemerkkiä. Valikoimastamme löydät kissanruokia edullisesti ilman että sinun tarvitsee tinkiä kissanruoan laadusta. Ja meillä on aika hyviä kissanruoka tarjouksia. Ostaessasi yli 69 eurolla toimitamme kissanruokasi ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Näin sinulle ja kissallesi jää enemmän yhteistä aikaa. 


Valitse oikeanlainen ruoka kissallesi
Kissat tarvitsevat ruokaa joka sisältää hiilihydraatteja, rasvaa ja proteiineja tasapainoitetusti. On tärkeää että ruokavalio sopii kissan ikään sekä elämäntapaan. Esimerkiksi nuori kissa tarvitsee kissanruokaa joka sisältää enemmän energiaa. Myös kissan rotu vaikuttaa ruoan valintaan, sekä kissan terveystila. Jos kissasi esimerkiksi on kastroitu, neutralisoitu tai ylipainoinen on tärkeää että valitset sopivan kissan täysravinnon. Olet aina tervetullut ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä jos sinulla on kysyttävää kissanruokaan ja ruokintaan liittyen, me autamme mielellämme. Valitessasi kissallesi oikean kissanruoan varmistat että kissasi pysyy terveenä ja onnellisena. 


Edullinen Bozita koiranruoka ja kissanruoka
Zoopermarketista löydät aina edullisia tarjouksia eri Bozita koiranruoista ja kissanruoista. Meillä on myös hintatakuu kaikille tuotteillemme, joten jos löydät saman tuotteen halvemmalla jostain muualta, saat sen myös meiltä siihen hintaan. Lisää linkki löytämästäsi halvemmasta tuotteesta tilauksesi kommentteihin ja me korjaamme hinnan asiakaspalvelussa. Voit myös lähettää viestiä hintatakuusta sähköpostilla asiakaspalveluumme. Toimitamme tilaamasi tuotteet kotiovellesi 2-5 arkipäivässä.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi