Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

SÄÄDETTÄVÄ ILMAPUMPPU 400 L/T EHEIM ILMAPUMPPU
4 W
2 X VENTTIILIÄ X 200 L/T
EHEIM ILMAPUMPPU
(4011708370018)  
Suuntaa-antava markkinahinta 35,94 
EUR 34,14
VAAHDOTTAJA 300 L/T EHEIM SKIM 350
5 W
POISTAA PINTAKALVON
EHEIM SKIM 350
(4011708350249)  
Suuntaa-antava markkinahinta 26,62 
EUR 25,29

EHEIM historia

Jo vuonna 2004 Euroopan suuret tavaramerkit EHEIM, MP ja Jäger yhdistyivät EHEIM Aquatics Group:ksi. Jokainen näistä merkeistä oli erittäin laatutietoisia ja siksi oman alansa johtajia ja edelläkävijöitä. Vuodesta 2012 on kaikki tuotteet ja palvelu hoidettu tuotemerkki EHEIM:in alla. EHEIM, jonka perusti insinööri Günther Eheim, vuonna 1949, alkoi suunnitella teknisiä leluja. 1960-luvulla EHEIM keksi maailman ensimmäisen akvaario imusuodattimen, ja antoi näin akvaariokaloille paremman akvaarion, joka suojasi saasteita sekä akvaarion pumpun rikkoitumista vastaan. Se oli silloin kuin EHEIM sai suuren läpimurtonsa maailmankartalla.

Suodatinmateriaalia EHEIM:in sisäisiin akvaariopumppuihin.

Tältä sivulta löydät valikoimamme suodatinmateriaalia, joka sopii EHEIMin erilaisiin sisäisiin akvaariopumppuihin. Jopa parhaat sisäiset akvaariopumput ovat hyödyttömiä, mikäli niitä ei ole täytetty suodatinmateriaalilla. EHEIM suodatinmateriaali tunnetaan korkeasta laadustaan. Suodatinmateriaali valmistetaan parhaista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä saasteita. EHEIM:in suodatinmateriaalilla saat kristallinkirkasta ja raikasta akvaariovettä ja pidennetyt välit akvaarion puhdistamiselle. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman EHEIM-merkin suodatinmateriaalia, joka suodattaa vettä biologisesti ja mekaanisesti.

Mitä suodatinmateriaalia tulisi käyttää sisäisiin akvaariopumppuihin?

Myymme suodatinsieniä ja muita suodatinmateriaaleja EHEIM:in sisäisiin akvaariopumppuihin. Mikäli sinulla on erikosempi pumppu, voit leikata suodatinsienestä sopivan kokoisen. Sillä tavoin myös säästää, mikäli omistaa useamman akvaarion. Kun sinun tarvitsee puhdistaa akvaariosi , on tärkeää vain huuhdella suodatinmateriaali tai –sieni kylmällä vedellä. Et missään nimessä saa käyttää minkäänlaista saippuaa akvaariosi pesuun. Saippua on äärimmäisen haitallista kaloillesi, ja on siksi tärkeää noudattaa tätä kehoitusta.

Suodatinmateriaali EHEIM:in ulkoisiin akvaariopumppuihin

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman suodatinmateriaaleja, jotka ovat sopivia EHEIM:in ulkoisiin akvaariopumppuihin. EHEIM tunnistetaan ylivoimaisesta suodatintavasta kaikkiin akvaarioihin. EHEIM suodatinmateriaalilla saat kristallinkirkasta, huippu laatuista akvaariovettä. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman EHEIM suodatinmateriaalia, joka suodattaa vettä biologisesti sekä mekaanisesti.

Osta EHEIM suodatinmateriaalia Zoopermarketista

Meillä on parhaimmat hinnat ja muista: Kun tilaat suodatinmateriaalin netistä, toimitamme sen suoraan ovellesi muutaman päivän sisällä.

Suodatinmateriaali kaikkiin tarkoituksiin

Biologisella suodattamisella tarkoitetaan luonnolliseen epäpuhtauksien hajottamiseen aerobisten bakteerien avulla, jotka tehokkaasti muuntavat proteiineja ja hajoamistuotteita. Tätä varten sivuiltamme löytyy eri tuotteita, eri substraateilla EHEIM:iltä. Mitä mekaaniseen suodattamiseen tulee, suodattimeen voi laittaa mekaanisesti toimivan materiaalin poistaakseen pinnalla leijuvat hiukkaset. Tämä voimistaa veden turbulenssia suodatinkulhoon, johon hiukkaset laskeutuvat.  Meillä on esimerkiksi valikoima erituntuisia suodatinmattoja, joiden tarkoitus on aktiivisesti kiinnittää isot ja pienet hiukkaset.

Meillä on myös valikoima aktiivihiiltä, jota voi käyttää lääkeaineiden jämien tuhoamiseen tai veden ruskean värin poistamiseen. Aktiivihiiltä käytetään vain muutaman päivä poistamaan haitallisia aineita, koska muuten on olemassa vaara haitallisten aineiden karkaamiseen pitkäaikaisessa käytössä. Nämä ovat vain muutaama esimerkki suodatinmateriaalista, joita voit löytää Zoopermarketista. Voit lukea näistä lisää nettisivuilta.

Mitä pumpun tulisi sisältää?

On tärkeää hankkia pumppu sisäänrakennetulla suodattimella. Suodatin auttaa hapettamaan akvaarion vettä ja optimoimaan bakteerien tasapainon vedessä. Suodattimia on ulkoisia sekä sisäisiä.

Mikäli sinulla on akvaario, joka on suurempi kuin 80 L, on suositeltavaa käyttää ulkoista suodatinta. Sama pätee akvaarioharrastajiin, joilla on monta akvaariota.

Jos akvaario on kuitenkin pienempi kuin 80 L, on parempi hankkia sisäinen suodatin.

Kaikki lisävarusteet EHEIM sisäisiin akvaariopumppuihin

Zoopermarketista löydät laajan valikoiman lisävarusteita EHEIM sisäisiin akvaariopumppuihin. Meillä on esimerkiksi imukuppeja, jotka sopivat erilaisiin sisäisiin suodattimiin ja roottoreihin.

Kaikki lisävarusteet EHEIM ulkoisiin akvaariopumppuihin

Zooppermarketista löydät laajan valikoiman lisävarusteita EHEIM akvaariopumppuihin. Esimerkiksi roottoreita, kraanoja ja haihduttimia EHEIMin eri malleihin, eri pituisia akvaarioletkuja, puhdistimia ja ylivuotoputkia.

Vinkkejä akvaarioharrastuksen aloittamiseen

Ennen kuin aloitat uuden akvaariosi käytön, on hyvä ajatus pestä se perusteellisesti. Perusteellinen pesu tarkoitaa lasin pesua sekä sisä- että ulkopuolelta. On tärkeää puhdistaa akavaario, ettei akvaarion valmistuksesta jää jäänteitä siihen. Pesun voi tehdä tavallisella hanavedellä.

On myös erittäin tärkeää varmistaa, että akvaario on tukevasti tasaisella alustalla ennen kuin se täytetään vedellä. Mikäli akvaario ei ole tasaisella alustalla, se voi vuotaa. Varmistaaksesi, ettei akvaario vuodata vettä lattialle tai pinnoille, voit ostaa sen alle akvaarioalustan. Kun akvaariosi on tasaisella alustalla, voit asettaa siihen akvaariopumpun. Mikäli olet epävarma, suosittelemme sinua käyttämään tuotteen käyttöohjeita.

Mikäli olet päätänyt hankkia ulkoisen akvaariopumpun, on erittäin helppoa piilottaa pumpun imuputki. Sen voi piilottaa jollain hienolla koristeella tai erilaisilla koristekasveilla. Ulkoisen pumpun voi piilottaa akvaariokaappiin. Siellä se pysyy tallessa ja turvassa.  

Kun sitten täytät akvaariosi vedellä, voit käyttää tavallista, kylmää hanavettä. On hyvä ajatus laittaa akvaariokoristeet akvaarioon ennen kuin täytät sen vedellä. Laita kasvit ja kalat vasta sen jälkeen. Pohjamateriaali ja ostetut koristeet on hyvä laittaa ensiksi akvaarioon. Kun täytät akvaarion vedellä, kaada varovaisesti, ettei pohjamateriaali kiepu ympäriinsä ja sotke lasia.

Kun olet täyttänyt akvaarion vedellä, voit aktivoida lämpöpatterin ja asettaa sen haluttuun lämpötilaan. Toiseksi viimeiseksi voit laittaa asetetun akvaariopumpun käyntiin. Aivan viimeisimmäksi tehtäväksesi laitat akvaariokasvit sekä kalat akvaarioon.

Toivomme, että saat iloa akvaariostasi!

Tuotteiden toimitus Zoopermarketista

Kun tilaat akvaarionhoitotuotteet Zoopermarketista, toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista.    

 Kysymykset ja neuvot

Jos tarvitset neuvoja akvaarion pumppuihin ja suodattimiin liittyvissä kysymyksissä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessaasiakaspalvelu@zoopermarketti.fi Meidän henkilökunnastamme löytyy monia kokeneita akvaarioharrastajia, joita voimme konsultoida kiperissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kyselyihin 24 tunnin kuluessa arkipäivinä.  

Palautus

Jos kadut ostostasi tai et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen olet tervetullut palauttamaan tämän. Palautuksen tulee tapahtua 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Zoopermarket maksaa palautuskulut, kun käytät meiltä saatua palautuslappua ja viet paketin lähimpään postin palvelupisteeseen. Asiakaspalvelijamme neuvovat sinua palautukseen liittyvissä kysymyksissä.

 Huomioithan, että palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Jos tuote todetaan käytetyksi  ja myyntikelvottomaksi, voi Zoopermarket kieltäytyä palauttamasta ostosummaa kokonaisuudessaan. Jos haluat palauttaa tuotteen ja vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai erikokoiseen tuotteeseen, huomioithan että lähetämme uuden tuotteen ja palautamme rahasi, vasta vastaanotettuamme tuotteen ja todettuamme tuotteen olevan hyväksyttävässä kunnossa.

 

Huom! Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista tai noutamatta jääneistä postipaketeista emme maksa palautuskuluja.

 Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme

Puhelin:09-424 521 66

Sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

 

Reklamaatio

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on rikki/vahingoittunut kuljetuksen aikana tulee sinun ilmoittaa Zoopermarketille asiasta kohtuullisessa ajassa. Me maksamme palautuskuljetuksen. Vastaanotettuamme tuotteen, todettuamme että tuote on rikki tai viallinen ja hyväksyttyämme palautuksen, palautamme rahat sinulle, tai lähetämme sinulle uuden vastaavan tuotteen.

 

Reklamaatio asioissa sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme

Puhelin:09-424 521 66

Sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

 Huom! Erikois- ja tilaustuotteita ei lähtökohtaisesti voi palautta, jollei ole kirjallisesti muusta sovittu

Erikois- ja tilaustuote, jonka palautuksesta on kirjallisesti sovittu, hyvitetään sopimuksen mukaisesti. Yleisesti erikois- ja tilaustuotteesta poistetaan 25% hinnasta, koska erikois- ja tilaustuotteita ei ole mahdollista jälleenmyydä samoilla ehdoilla kuin tavallisia varastotuotteita. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jollet ole varma onko jokin tuote erikois- tai tilaustuote.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi