Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Yli 60 vuotta uraaurtavaa tutkimusta
Paul F. Iams perusti vuonna 1946 Iams Companyn. 1940-luvulla oli tavallista, että ihmiset ruokkivat lemmikkieläimensä kotiruualla. Ei ollut paljoakaan tietoutta siitä, mitä pitäisi ottaa huomioon, kun lihansyöjäeläimiä ruokitaan. Siksi Paul F. Iams päätti tehdä lemmikeille paremmin sopivaa ruokaa. Iams 999 oli perusta sille, mitä nykyään kutsumme Eukanuba Vetrinary Diets –sarjaksi. Nykypäivänä Iams ja Eukanuba ruokia tutkitaan ja kehitetään Iamsin teknisessä keskuksessa Lewisburgissa Yhdysvaltojen Ohiossa. Siellä suuri joukkoo eläinlääkäreitä, kemistejä, insinöörejä ja tuotekehittelijöitä, jotka pyrkivät jatkuvasti parantamaan ja kehittämään uusia kissan- ja koiranruokia.

Eukanuban filosofia
Koirat ja kissat ovat kehittyneet lihansyöjistä. Siksi niiden ravinnon tulisi olla lihansyöjille tyypillistä. Eukanuba käyttää vain laadukkaita eläinproteiineja pääasiallisena proteiininlähteenä Eukanuba-tuotteissa.  Tuotteissa käytetään lähinnä kanaa tai lammasta ei vihanneksia. Eukanuba panostaa ravitsemustieteeseen ja on auttanut miljoonia lemmikkejä saavuttamaan optimaalisen terveyden.

Eukanuba on räätälöinyt ruuat monenlaisille koirille
Eukanuba tuottaa täysravintoa kaikenlaisille koirille. Koiranruoka on kehitetty vastaamaan koirien erilaisiin tarpeisiin. Saatavilla on Eukanuba koiranruokaa ylipainoisille koirille, steriloiduille koirille, ruoansulatuskanavan ongelmiin, iho-ongelmiin ja koirille, joilla on heikot nivelet. Lyhyesti sanottuna löydät Eukanuba koiranruoista aina vaihtoehdon, joka on räätälöity juuri sinun koirallesi. Siksi on tärkeää, että valitset oikeanlaisen täysravinnon jo koiranpentusi ensimmäisen elinvuoden aikana, koska koiran ensimmäisellä vuodella on suuri merkitys koiran kehityksen kannalta. Koiran ravitsemukselliset tarpeet tulee kattaa mahdollisimman hyvin jo alusta alkaen. Sinun tulee olla tietoinen myös siitä, että pentuna koira kuluttaa enemmän kaloreita ja tarvitsee siksi energiapitoisempaa ruokaa kuin aikuinen koira. Siksi löydät Zoopermarketista myös laajan valikoiman Eukanuba penturuokaa.

Eukanuba penturuoka
Pennut kasvavat eniten ensimmäisten elinkuukausien aikan ja siksi heillä on myös suuri tarve saada lisäenergiaa. Itseasiassa heidän energiatarpeensa on jopa kolminkertainen aikuisiin koiriin verrattuna. Kaikilla pennuilla ei kuitenkaan ole samanlaiset tarpeet. Pienien rotujen pentu voi olla täysin kehittynyt jo 10 kk vanhana kun suurten rotujen pennuilla kehitys voi kestää jopa kaksi vuotta. Suurten rotujen pennut keräävät yleensä paljon painoa lyhyessä ajassa, siksi niiden ruokavalion koostumus sisältää runsaasti proteiinia, kalsiumia ja energiaa. Eukanuballa on useita erilaisia tuotteita, jotka on suunnattu tietyn kokoisille, rotuisille ja ikäisille pennuille. Kaikissa tuotteissa on korkea DHA ja juurikasmassapitoisuus, jotka auttavat aivojen kehitystä ja edistävät hyvää ruoansulatusta. Suurimmassa osassa Eukanuba penturuokia pääraaka-aineena on kanaa tai vaihtoehtoisesti lammasta ja riisiä. Valikoimasta löytyy seuraavat penturuokavaihtoehdot:

Eukanuba Puppy Small Breed
Eukanuba Puppy Medium Breed
Eukanuba Puppy Large Breed
Eukanuba Puppy All Breeds – lammas ja riisi

Eukanuba täysravinto aikuiselle koiralle
Kun koirasi tulee täysikasvuiseksi, sen ravintotarpeet muuttuvat. Erikokoisten koirien ravintotarpeet säilyvät kuitenkin hyvin erilaisina. Pienten koirarotujen edustajat myös elävät keskimäärin pidempään kuin suuret koirat. Zoopermarketin valikoimasta löydät Eukanuba ruokaa täysikasvuisille pienille koirille. Täysravinnossa on suurempi proteiini- ja rasvapitoisuus ja se vapauttaa antioksidantteja pidempään. Keskikokoisilla koirilla on keskimääräisesti enemmän tarpeita ja siksi täydellinen ruokavalio heille sisältää oikeassa suhteessa proteiineja, rasvaa ja hiilihydraatteja siten, että koiralla on optimaalinen aineenvaihdunta. Suuret rodut voivat painaa jopa enemmän kuin ihminen, mikä tarkoittaa suurempaa rasitusta nivelissä. Siksi Zoopermarketista voit ostaa Eukanuba täysravintoa, joka on suunnattu suurten rotujen erityistarpeisiin. Täysikasvuisille koirille valikoimastamme löytyy seuraavia Eukanuba-tuotteita:

Eukanuba Adult Small Breed
Eukanuba Adult Medium Breed
Eukanuba Adult Large Breed
Eukanuba Adult Small & Medium Breed – lammas ja riisi
Eukanuba Adult Large Breed – lammas ja riisi
Eukanuba Adult Small & Medium Breed Light
Eukanuba Adult Large Breed Light

Eukanuba rotukohtainen koiranruoka
Eukanuba roturuokaa käytetään tuomaan esiin oman rodun parhaat ominaisuudet. Roturuokien ravintokoostumus perustuu vuosien tutkimukseen koirien ravitsemuksessa. Zoopermarketista on saatavilla Eukanuba täysravintoa monille eri roduille:

Cockerspanieli, Labradorinnoutaja, Mäyräkoira, Kultainen noutaja, Länsiylämaanterrieri ja Saksanpaimenkoira

Eukanuba Daily Care – koiranruoka erityistarpeisiin
Koirilla voi olla monenlaisia erityistarpeita, jotka johtuvat esimerkiksi sairauksista tai allergioista. Eukanuba on kehittänyt täysravinnon tällaisten koirien päivittäiseen ruokintaan. Valikoimassa on tuotteita kaikkiin koirien tyypillisimpiin sairauksiin ja allergioihin. Samalla Daily Care koiranruoat ovat täysin vapaita keinotekoisista väriaineista, keinotekoisista makeutusaineista ja säilöntäaineista.

Eukanuba Daily Care Sensitive Skin on tarkoitettu koirille, joilla on ongelmia turkin ja ihon kanssa.
Eukanuba Daily Care Joint Care on koirille, joilla on ongelmia nivelissä ja nikamisissa.
Eukanuba Daily Care Overweight & Sterilised on kevytruoka leikatuille koirille, joilla on paino-ongelmia.
Eukanuba Daily Care Sensitive Digestion on koirille, joilla on ruoansulatusongelmia.
Eukanuba Daily Care Senior on kehitetty vastaamaan iäkkäämipien koirien ravintotarpeisiin.

Eukanuba koiranruoka aktiivisille koirille
Eukanuba Working & Endurance on kehitetty erityisesti työkoirien ja erittäin aktiivisten koirien tarpeisiin, sillä he tarvitsevat paljon ylimääräistä energiaa ja ravintoaineita ruokavalioonsa. Eukanuba Jogging & Agility on tarkoitettu koirille, jotka harrastavat säännöllisesti agilityä, juoksemista, vaellusta tai pyöräilyä ja tarvitsevat siksi lisäravintoa lihaksien kunnossapitämiseksi.

Eukanuba ruoka kissanpennuille
Eukanuba Kitten on kanan ja maksan makuinen täysravinto, joka antaa kissanpennulle parhaan mahdollisen alun elämälle. Kissanpentu kasvaa tasaisesti ja sen immuunijärjestelmä ja ruoansulatus vahvistuu. Kissanpennunruoka sisältää kuituja, jotka edistävät ravintoaineiden imeytymistä. Ruoka pitää myös kissanpennun nivelet kunnossa ja turkin kiiltävänä.

Eukanuba kissanruoka aikuisille kissoille
Eukanuba Cat Adult Chicken & Liver on kanan ja maksan makuinen täysravinto aikuisille kissoille. Sen lisäksi, että sen maku miellyttää kissan makuhermoja, siinä on täsmälleen oikeat ravintoaineet aikuisen kissan tarpeisiin. Kissanruoka alentaa virtsan pH-arvoa ja näin minimoi virtsakivien syntymisen mahdollisuutta. Rapeat kissan kuivaruokapallerot sisältävät myös erityisiä ravintoaineita jotka estävät hammaskiven muodostumista. Ravinnon Omega-3 ja -6 rasvahapot auttavat pitämään kissan nivelet kunnossa ja turkin kiiltävänä.

Vain parhaat raaka-aineet
Eukanuban filosofian mukaan koirat ja kissat ovat lihansyöjiä ja siksi niiden ravinnon tulisi koostua pääasiassa lihasta. Liha onkin Eukanuban kissan- ja koiranruokien pääasiallinen proteiinin lähde. Eläinproteiinia saadaan korkealaatuisesta lihata kuten kanasta ja lampaasta ei kasviksista. Eukanuba kissan- ja koiranruoat eivät sisällä keinotekoisia makuaineita, säilöntäaineita, väriaineita tai lisäaineita. Siksi saat Eukanubalta aina taatusti sellaista koiranruokaa, jossa jokaisella ravintoaineella on hyvä vaikutus koirasi tai kissasi terveyteen.

Vital Health Formula
Eukanuba ruokiin kelpaavat vain tuoreet korkealaatuiset raaka-aineet. Raaka-aineet valitaan sillä perusteella, mitä ravitsemuksellisia etuja ne tarjoavat koiralle. Eukanuba Vital Health Formula on oikeanlainen sekoitus ainesosia, jotka on räätälöity ottaen huomioon koiran rodun, elämänvaiheen ja elämäntavan.

Osta Eukanuba helposti ja edullisesti Zoopermarketista
Meillä on aina hyviä tarjouksia Eukanuba tuotteista. Toimitamme ne myös suoraan kotiovellesi 2-5 arkipäivässä, siitä kun tuotteet lähtevät keskusvarastoltamme. Pyrimme lähettämään tuotteet 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. Saat siis tuotteet meiltä nopeasti, eikä sinun tarvitse itse kantaa niitä kotiin kaupasta. Meillä on kaikissa tuotteissamme myös hintatakuu, eli jos löydät saman tuotteen toisesta kaupasta halvemmalla, saat sen meiltä samaan hintaan. Zoopermarketin klubilaisena voit lisäksi kerätä 4% bonusta kaikista ostoksistasi. Bonukset vapautetaan käyttöön kaksi kertaa vuodessa.   

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi