Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Kissanpentu
Eukanuba Kitten kanalla/maksalla on ihanteellinen täysravinto jolla voit taata että kissanpentusi saa kaiken tarvitsemansa. Eukanuba kitten antaa kissanpennullesi kaikki tarvittavat ravinteet kasvua varten, vahvistaa kissanpennun vastustuskykyä ja auttaa pitämään vatsan terveenä. Ruoka sisältää tarvittavia kuituja ruoansulatusta varten. Eukanuba Kitten auttaa myös pitämään turkin pehmeänä sekä edistää vahvan luuston kasvua. 

Aikuinen
Eukanuba Cat Adult kana/maksa ei ole vain mahtavan makuinen kissan täysravinto. Eukanuba Adult kana/maksa sisältää myös kaikki aikuisen kissan tarvitsemat ravintoaineet. Ruoka laskee virtsan pH-tasoa ja vähentää virtsakivien muodostumisen riskiä. Eukanuba Cat Adult sisältää myös aineosia jotka vähentävät hammaskiveä. Ruoan Omega-3 ja Omega-6 rasvahapot auttavat pitämään kissasi nivelet kunnossa, sekä turkin kauniina ja kiiltävänä.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi