Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Yli 60 vuotta uraaurtavaa tutkimusta
Paul F. Iams perusti vuonna 1946 Iams Companyn. 1940-luvulla oli tavallista, että ihmiset ruokkivat lemmikkieläimensä kotiruualla. Ei ollut paljoakaan tietoutta siitä, mitä pitäisi ottaa huomioon, kun lihansyöjäeläimiä ruokitaan. Siksi Paul F. Iams päätti tehdä lemmikeille paremmin sopivaa ruokaa. Iams 999 oli perusta sille, mitä nykyään kutsumme Eukanuba Vetrinary Diets –sarjaksi. Tätä ruokasarjaa myyvät pääasiassa eläinlääkärit, mutta sitä saa myös Zoopermarketista. Ensimmäiset Eukanuba Veterinary –ruuat kehitettiin jo 50-luvulla ja siitä lähtien ruokia on kehitetty vastaamaan kissojen ja koirien erilaisia tarpeita. Nykypäivänä Iams ja Eukanuba ruokia tutkitaan ja kehitetään Iamsin teknisessä keskuksessa Lewisburgissa Yhdysvaltojen Ohiossa. Siellä suuri joukkoo eläinlääkäreitä, kemistejä, insinöörejä ja tuotekehittelijöitä, jotka pyrkivät jatkuvasti parantamaan ja kehittämään uusia kissan- ja koiranruokia.

Eukanuban filosofia
Koirat ja kissat ovat kehittyneet lihansyöjistä. Siksi niiden ravinnon tulisi olla lihansyöjille tyypillistä. Eukanuba käyttää vain laadukkaita eläinproteiineja pääasiallisena proteiininlähteenä Eukanuba-tuotteissa.  Tuotteissa käytetään lähinnä kanaa tai lammasta ei vihanneksia. Eukanuba panostaa ravitsemustieteeseen ja on auttanut miljoonia lemmikkejä saavuttamaan optimaalisen terveyden.

Eukanuba Veterinary Diets auttaa koirien sairauksiin
Eukanuba Veterinary Diets ruuat auttavat estämään koirien ja kissojen erilaisia sairauksia. Tällaisia ongelmia ovat esim. virtsateiden ongelmat, iho-ongelmat, munuaissairaudet, ongelmia ruuansulatuksessa, suolistossa tai vatsassa ja ylipaino. Zoopermarketista voit tilata edullisesti ruokaa, jota normaalisti saisit ostaa eläinlääkäriltä. Suosittelemme kuitenkin aina ensin kysymään eläinlääkäriltä ruuan soveltuvuudesta lemmikille, ennen erikoisruokavalion aloittamista.

Ruuansulatuskanavan ongelmat koirilla
Eukanuba Veterinary Diets Intestinal –ruokaa voi antaa yli vuoden ikäisille koirille antamaan ravitsemuksellista tukea mahalle ja suolistolle. Ruoka sisältää helposti sulavia erikoiskuituja ja se soveltuu myös koirille, jotka kärsivät maksasairauksista.  Aikaisemmin eläinlääkärit suosittelivat paastoa koirille, joilla oli ruuansulatusvaivoja. Nykyään asiaan on kuitenkin otettu ihan toisenlainen lähestymistapa. On todistettu, että tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio auttaa stabiloimaan ruuansulatuksen. Erityiset kuidut auttavat taistelemaan vahingollisia suolistobakteereita vastaan. Helposti sulavat raaka-aineet tekevät ravinnosta helpommin käsiteltävää ruuansulatuskanavalle, vaikka se ei oliskaan parhaassa mahdollisessa kunnossa. Vähäinen määrä rasvaa pienentää vetelän ulosteen riskiä ja omega3 ja 6 rasvahapot minimoivat tulehdukset ruuansulatuskanavassa. Zoopermarketti myy Eukanuba Veterinary Diets Intestinal –ruokaa 5 kg ja 12 kg kuivaruokapusseina, sekä märkäruokaa 400 gramman purkeissa.

Koirien liikalihavuus ja paino-ongelmat   
Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie –ruoka on tarkoitettu yli vuoden ikäisille aikuisille koirille. Jopa 40% koirista kärsii ylipainon aiheuttamista ongelmista. Tämä on seurausta siitä, että lemmikkikoira syö enemmän kuin kuluttaa ja näin ylimääräinen rasva varastoituu kehoon. Ylipaino johtaa usein aktiivisuuden vähenemiseen, nivelongelmiin, pahanhajuiseen hengitykseen ja korkeaan verenpaineeseen. Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie auttaa vähitelleen poistamaan kehoon varastoitunutta rasvaa vaikuttamatta kuitenkaan koiran lihasmassaan. Koiranruoka koostuu kanasta saatavasta proteiinista ja siinä on vähän kaloreita ja rasvaa. Erityinen sekoitus hiilihydraatteja auttaa pitämään verensokerin vakaana aterioiden jälkeen. Zoopermarketti myy Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie kuivaruokaa ja märkäruokaa.

Koirien iho-ongelmat
Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis soveltuu aikuisille yli vuoden ikäisille koirille, joilla on iho-ongelmia. Iho-ongelmiin voi olla useita syitä. Allergiat ovat kuitenkin yksi yleisimmistä syistä. Siitä seuraa ihotulehdus, joka aiheuttaa voimakasta ja ärsyttävää kutinaa. Koira kynsii sitä niin kauan, että se vuotaa verta. Liiallinen alueen nuoleminen ei myöskään helpota tilannetta vaan tulehtuneeseen alueeseen pääsee erilaisia epäpuhtauksia ja bakteereita. Tilanne voi johtaa karvanlähtöön, haavaumiin ja kroonisiin tulehdussairauksiin. Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis sisältää Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja, jotka auttavat parantamaan ihoa ja turkkia ja vähentämään kutinaa. Ruoka sisältää vain kalaa ja perunaa proteiinin ja hiilihydraatin lähteinä. Zoopermarketista saat tilattua Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis kuivaruokaa ja märkäruokaa.

Diabetes ja paino-ongelmat koirilla
Eukanuba Veterinary Diets Weight –ruoka on tarkoitettu aikuisille yli vuoden ikäisille koirille,  joilla on paino-ongelmia tai diabetes. Diabetes voi olla geneettinen tai koiran lihavuudesta johtuva. Vanhemmat lemmikkieläimet kärsivät helpommin diabeteksestä kuin nuoremmat koirat. Jos lemmikilläsi on diagnosoitu diabetes, se on valitettavasti sairaus, joka seuraa koiraa loppuelämän. Eukanuba Veterinary Diets Weight auttaa hallitsemaan verensokeria, jotta se pysyisi tasaisesti hyväksyttävällä tasolla. Zoopermarketista saat tätä kuivamuonaa aina parhaaseen hintaan.

Koirien nivelongelmat
Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility sopii koirille, jotka ovat yli vuoden ikäisiä ja joilla on ongelmia nivelten liikkuvuuden kanssa. Noin puolet kaikista koirista kärsii tulehduksista luissa ja nivelissä. Nivelrikko on yleisin tauti vanhoilla koirilla ja se on usein seurausta koiran ylipainosta. Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility on kehitetty tukemaan koiran terveyttä, niveliä, ruuansulatusta, painoa ja liikkuvuutta. Osta Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility edullisesti Zoopermarketista.

Munuaisongelmat koirilla
Eukanuba Veterinary Diets Renal –ruokaa käyttävät aikuiset yli vuoden vanhat koirat, joilla on munuaisongelmia. Täysravinto sisältää erityisen kuituseoksen, joka auttaa puhdistamaan verta epäpuhtauksista. Ruuassa on pieni määrä proteiinia, joka auttaa säilyttämään lihasmassa, tukee sisäelimien toimintaa ja eläimen immuunijärjestelmää. Ruoka on hyvän makuista, jotta kaikkein vaativimmatkin lemmikit suostuisivat syömään sitä. Zoopermarketti tarjoaa Eukanuba Veterinary Diets Renal –ruokaa aina halvimpaan hintaan.

Ratkaisu kissasi sairauksiin tai ongelmiin
Eukanuba Veterinary Diets sarjaan kuuluu myös useita kissojen sairauksiin ja ongelmiin kehitettyjä tuotteita.  Kaikki nämä tuotteet voit tilata kotiovellesi edullisesti Zoopermarketista.

Eukanuba Veterinary Diets Urin Struvit on tarkoitettu virtsakivien ja –kiteiden poistoon virtsateistä. 

Eukanuba Veterinary Diets Oxalate on tarkoitettu kissoille, joilla on ongelmana kiteet ja kivet virtsateissä.  PH-arvo pidetään alle 6,4:ssä, ettei uusia kiveitä tai kiteitä muodostuisi.

Eukanuba Veterinary Diets Intestinal auttaa parantamaan ruuansulatusta.

Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis auttaa vähentämään kutinaa ja antaa kissalle terveen ihon ja turkin.

Eukanuba Veterinary Diets Renal auttaa kissan munuaisongelmissa.

Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie käytetään kissoille, jotka kärsivät liikalihavuudesta.

Kaikista tuotteista on saatavilla sekä kuivaruoka että märkäruokavaihtoehto.

Auttaa sairauksien hoidossa
Eukanuba Veterinary Diets on laaja-alainen ravinto-ohjelma koirille ja kissoille. Se tukee monia erilaisia sairauksia, joita koirilla ja kissoilla ilmenee. Zoopermarketista löydät kaikki Eukanuba Veterinary Diets tuotteet lemmikillesi. Suosittelemme kuitenkin varmistamaan ensin eläinlääkäriltä, että ruoka on sopivaa lemmikkisi terveydentilan huomioonottaen.

Osta kissanruokasi verkosta
Zoopermarketti.fi kautta voit ostaa kissanruokasi helposti verkosta vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Verkkokauppamme on aina auki ja houkuttelee laajalla valikoimmalla laadukasta kissanruokaa edulliseen hintaan. Meiltä löytät kaikki tunnetut merkit, sekä monta vähemmän tunnettua tuotemerkkiä. Valikoimastamme löydät kissanruokia edullisesti ilman että sinun tarvitsee tinkiä kissanruoan laadusta. Ja meillä on aika hyviä kissanruoka tarjouksia. Ostaessasi yli 69 eurolla toimitamme kissanruokasi ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Näin sinulle ja kissallesi jää enemmän yhteistä aikaa.

Kissanruoka tarjouksessa
Zoopermarketissa löydät aina hyvät kissanruoka tarjoukset. Club Zoopermarketin jäsenenä saat säästöä tarjousten lisäksi bonuksena vähintään  4% jokaisesta ostoksestasi. Jos ostat yli 1.350 eurolla kalenterivuoden aikana sinusta tulee kultajäsen. Saat silloin 8 % bonusta kaikista yli 1.350 euron ylittävistä ostoksistasi. Omien sivujesi tai laskusi kautta voit aina seurata jäsenyyttäsi sekä ostoksiasi.

 

 

 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi