Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!


Mitä Feliway sisältää?
Kissa levittää feromoneja naamastaan ympäristössä, jossa viihtyy. Hieromalla poskea esimerkiksi pöydän kulmiin ja huonekaluihin kissa merkitsee mieluisat esineet omakseen. Epävarmat kissat eivät hiero poskea levittääkseen feromoneja. Feromonit ovat viestintäaineita, joita kissat käyttävät kommunikoidakseen hyvinvoinnista sekä turvallisuuden tunteesta. Feliway on keinotekoinen jäljitelmä kissan luontaisista poskiferomoneista. Sitä käytetään stressaantuneen kissan rauhoittamiseen. Feliway:tä, jota suihkutetaan kissan ympäristöön, auttaa kissaa tuntemaan turvallisuutta. Feliway:n käyttäminen on suositeltavaa myös ennakkoon stressaavissa tilanteissa, esimerkiksi uuteen kotiin muuttamisessa. Eläinlääkärit käyttävät Feliway:tä auttaakseen kissoja sopeutumaan. Säännölliset käynnit ja toipumisaika leikkauksesta on näin rauhallisempia kissoille.
Feliway:llä ei ole vaikutusta ihmiseen tai muihin lemmikkeihin, koska feromonit ovat lajikohtaisia. Keinotekoiset feromonit kissoille vaikuttaa siis vai kissoihin. Feliwayn käyttölle ei ole väliä minkä ikäinen kissa on.

Feliway tuotteet
Zoomarkettissa myymme Feliway suihketta sekä haihdutinta. Haihduttimet myydään aloituspaketiksi, kuukauden käyttöön. Sen lisäksi myymme täyttöpulloja pyöreään Feliway haihduttimeen. Ne sisältävät tuotetta kuukauden käyttöön. Täyttöpullot myymme erikseen. Haihdutin tulisi vaihtaa kokonaan uuteen puolen vuoden käytön jälkeen. Feliway suihketta ruiskutetaan esineisiin ja pintoihin 15 minuutia ennen kissan saapumista. Älä ruiskuta kissaa päin. Ravista pulloa ennen käyttöä, pidä se suorassa ja ruiskuta 10 cm etäisyydeltä. Pinnasta riippuen, pulloa on painettava 2-8 kertaa. Anna alkoholiosan höyrystyä n. 15 minuutin ajan ennen kissan saapumista. Feliway suihkepulloja on kahta kokoa. 20mL pulloissa on noin 16 käyttökertaa. 60ml pulloissa on noin 50 käyttökertaa. Feliway haihtuu ilmasta noin 4-5 tunnin kuluttua.
Feliway haihdutin on pitkäaikainen, sähköinen ratkaisu. Se sopii asuntoihin, joissa on useita kissoja ja käyttökelvollinen moniin kissaa stressaaviin tilanteisiin. Sitä voi myös käyttää suihkeen kanssa. Haihdutin sopii 50-70m2 alueelle.
Feliway haihdutin asetetaan huoneeseen, jossa kissa enimmäkseen oleskelee. Huoneen on oltava vähintään 50m2 pinta-alaltaan. Haihduttimen päällä tai alla ei tule olla huonekaluja. Pullosta avataan lukko ja asetetaan haihduttimeen. Sumutinosan tulee olla pullon yläpuolella, laitteen ollessa asetettuna pistorasiaan. Valitse vapaa pistorasia huoneesta, jossa kissa viettää eniten aikaa.Feliway:tä ei tule asettaa ikkunoiden tai ilmastointilaitteiden lähelle. Feliway haihdutin on täydessä tehossa ensimmäisen vuorokauden jälkeen.

Luo turvallisuuden tunnetta Feliwayn avulla
Häiriötekijät kissan elinympäristössä voi tehdä siitä epävarman ja stressaantuneen. Stressaantunut kissa voi joskus raapia ja merkata huonekaluja. Yleisimmät tekijät, jotka voivat vaikuttaa kissan käyttäytymiseen ovat kovat äänet, vieraat, vihemielinen tai tuntematon kissa, eläinlääkärikäynnit, matkustaminen häkissä, hoitolat, sisustaminen ja muutto. Syitä voi myös olla vähäinen huomio, veden tai ruoan puute, tai hiekkalaatikon huono huolehtiminen. On tärkeä ratkaista ongelmat ja luoda turvallinen elinympäristö epävarmalle kissalle. Tue ratkaisuja Feliwayn käytöllä. Anna kissalle rauhallinen ja hiljainen keidas, johon suihkutat Feliway:tä. Kissan on tunnettava paikka turvalliseksi. Sen on hyvä olla kaukana häiriötekijöistä. Siksi paikka, jossa kissalla on mahdollisuus vaikuttaa tilanteeseensa,on hyvä.
Suositeltava minimi aika Feliwayn käytölle on kuukausi. Virtarakko- ja teiden ongelmien hoidossa, Feliway:tä suositellaan jatkuvaan käyttöön. Lyhyihin tilanteisiin, niinkuin esimerkiksi automatkoille tai eläinlääkärikäynnille suositellaan Feliway Spraytä. Sitä voi suihkuttaa kuljetuskoppaan 4-5 tunnin välein.

Feliway voi ehkäistä kissan epätoivottua käyttäytymistä
Huonekalujen raapiminen ja niiden merkkaaminen virtsaamalla on tavanomaista kissojen epätoivottua käytöstä. Stressi ja epävarmuus voi johtaa tällaiseen käyttäytymiseen. Kissoille on normaalia raapia teroittaakseen kynsiä. Mikäli kissa raapii paljon huonekaluja, ovia ja ikkunoita voi se johtua stressistä. Yleensä kissalle riittää raapimispuun kynsiminen.
Kissoille on normaalia merkata reviiriään ulkona. Sisällä merkkaaminen virtsalla voi viitata stressiin tai ongelmaan virtsateissä. Eläinlääkäri sulkee pois mahdollisen sairauden. Voit auttaa kissaasi palauttamaan tasapainon Feliwayn avulla.
On tärkeää löytää syy kissan stressin aiheuttamaan käytökseen, ratkaistaksesi ongelman. Feliway ei yksin ratkaise ongelmaa, mutta voi parantaa kissan elinympäristöä ja antaa sille turvallisuuden tunteen.


Kuinka välttää kissan reviirin merkkaamista sisälle?
Saadaksesi kissasi rauhoittumaan ja lopettamaan huonekalujen ja seinien merkkaamisen, voit suihkuttaa merkattuja kohtia Feliway:llä päivittäin. Ennen suihkuttamista on kuitenkin tarpeellista pestä hajut pois. Hajut voivat innostaa kissaa merkkaamaan reviiriään. Anna kohtien kuivua ennen suihkuttamista Feliway:llä. Kohtien suihkuttamisen voi lopettaa, mikäli kissa hieroo kasvojaan niihin.


Miten välttää huonekalujen kynsiminen?
Kissalla tulee aina olla mahdollisuus päästä raapimispuuhun tai vastaavaan. Niillä on luontainen tarve raapia ja teroittaa kynnet. On hyvä kuitenkin löytää syy epätoivotuille raapimisjäljille esimerkiksi huonekaluissa. Ne viittaavaat stressiin. Voit sillä aikaa rauhoittaa ja auttaa kissaasi Feliwayn avulla.
Virtsa tulee pestä saippualla merkatuista kohdista ja antaa kuivua ennen Feliway:llä suihkuttamista. Noin kuusi suihkautusta päivittäin riittää, kunnes kissa lakkaa merkkaamasta ja sen sijaan hieroo poskea niihin kohtiin. Muista suihkuttaa 15cm etäisyydeltä.


Muita stressiin viittaavia merkkejä
Kissasi stressiin viittaava käytös voi johtua sairaudesta. Eläinlääkärissä on käytävä tutkimassa ja toteamassa mahdollinen sairaus. Mahdolliseen hoitosuunnitelmaan kannattaa harkita Feliway:n ottamista käyttöön. Mikäli kissan epänormaali käytös johtuu sen elinympäristöstä, tulee ongelman syy löytää ja ratkaista. Kissan hyvinvoinnin kannalta on hyvä ajatus ottaa Feliway käyttöön.
Kaikki kissat tykkäävät joskus piiloutua ja korkeista nukkumapaikoista. Mikäli kuitenkin kissasi on suurimman osan ajastaan piilossa ja vaikuttaa pelokkaalta, viittaa se ongelmaan joka on ratkaistava. Tällaisissakin tilanteissa voit käyttää Feliway:tä rauhoittaaksesi kissan.

Kissa käyttää noin 25% elämästään turkkinsa nuolemiseen ja pesemiseen. Ylenpalttinen nuoleminen kuitenkin viittaa stressiin tai sairauteen. Liiallinen nuoleminen voi johtaa karvattomiin kohtiin turkissa. Tässäkin tilanteessa Feliway:llä on rauhoittava ja parantava vaikutus.
Mikäli kissallasi on vähentynyt ruokahalu, voi se viitata sairauteen. Moniin tauteihin liittyy vähentynyt ruokahalu, mutta se voi myös johtua stressistä. Siihen on löydettävä syy ja ratkaisu. Kummassakin tilanteessa, voit huolehtia kissastasi Feliwayn avulla.

Club Zoopermarketissa bonusta kaikista ostoksistasi
Zoopermarketti haluaa palkita uskollisia asiakkaita. Liittymällä Club Zoopermarketin jäseneksi, saat 4% bonusta kaikista ostoksistasi. Voit käyttää keräämäsi bonukset verkkokaupassamme kahdesti vuodessa. Mitä enemmän ostat, sitä parempi on bonuskuponki jonka lähetämme sinulle tammikuun ja heinäkuun alussa. Keskitä siis akvaariotarvikeostoksesi Zoopermarkettiin ja aloita bonuksen kerääminen. Lisäksi Zoopermarketti tarjoaa jäsenilleen muitakin etuja ja alennuksia.


Kissatarvikkeiden hintatakuu
Me haluamme Zoopermarketissa pitää hinnat edullisella tasolla. Siksi tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden hintatakuuseen. Jos löydät saman tuotteen jostain toisesta suomalaisesta kaupasta halvemmalla, voit lähettää siitä ilmoituksen meille asiakaspalveluun ja me myymme tuotteen sinulle samalla hinnalla. Sinun täytyy tehdä hintavertailu enintään 14 päivää tuotteen ostosta. Hintatakuumme koskee kaikki suomalaisia eläintarvikkeita myyviä kauppoja. Niin verkkokauppoja kuin kivijalkaliikkeitäkin. Sinun tarvitsee lähettää meille kuva tai linkki tuotteen halvemmasta hinnasta ja oma ostotositteesi asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi Meiltä saat aina tuotteet Suomen halvimmalla hinnalla.


Tuotteiden toimitus Zoopermarketista
Kun tilaat tarvikkeita kissalle Zoopermarketista, toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi