Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Suuri valikoima kelataluttimia Flexiltä

Saksalaiset Flexi kelataluttimet ovat äärimmäisen suosittuja. Ne ovat joustavia koirantaluttimia, jotka venyy ja vetäytyy automaattisesti napin painalluksella. Nauha on valmistettu laadukkaasta, vahvasta materiaalista. Flexi kehitti kelataluttimet vuonna 1972, jolloin ensimmäinen prototyyppi saatiin aikaiseksi. Valmistus alkoi vuonna 1973. Sen jälkeen Flexi on kehittänyt designia ja toimintoja sopivaksi moniin eri käyttötarkoituksiin ja mieltymyksiin. Valikoimasta löytyy taluttimia koirille sekä kissoille. Miljoonat ihmiset, 90 eri maasta käyttävät Flexi taluttimia.

Flexi, joka tuottaa vain kelataluttumia ja niiden lisätarvikkeita, palkittiin vuonna 2010 laadusta. Flexi sai tittelin Deutsche Standards:in Vuosisadan Merkki. Taluttimia löytyy sekä hyvin pienille ja hyvin suurille koirille. Laajasta valikoimasta voi valita joko pitkän tai lyhyen hihnan, leveällä tai ohuella nauhalla. Flexin kelataluttimia on montaa eri väriä. Laaja valikoima takaa ostajalle mieluisan värisen taluttimen, jossa on halutunlainen nauha. Flexi kelataluttimia voi käyttää myös kissoilla ja kaneilla, mikäli lemmikilläsi on valjaat. Taluttimet on kuitenkin tarkoitettu pääasiassa koiran ulkoiluttamiseen.

Zoopermarketissa myydään erilaisia Flexin lisävarusteita ja asusteita. Ne sopivat taluttimien kanssa. Meilät löytyy mm. Flexi LED Flash Light taluttimiin. Vedenkestävän valon voi asettaa vilkkuvaksi tai jatkuvaksi. Ne ovat erinomaisia ulkoilemiseen pimeällä. Flexin- taluttimien pieniin ja keskikokoisiin kokoihin löytyy myös Multi Box, joka asetetaan pidikkeen alaosaan. Multi Boxi on järkevä ja käytännöllinen esimerkiksi herkkujen tai pussien säilytykseen.

Flexi hihnoja löytyy montaa eri kokoa ja muotoa.

Kelataluttimia on eri pituisina, jotka sopii pienille ja isoille koirille. Flexi kelataluttimia saa koosta XS jopa XL:ään, pienistä koirista suuriin. Nauhaksi voi valita ohuen ja pyöreän tai leveän ja litteän monessa eri pituudessa. Hihnassa on kiinteä, kromattu sulkurengas. Zoopermarketista voit ostaa Flexi taluttimen kolmesta kahdeksaan metrin pituisella nauhalla. Pidikkeen voit valita joko tavallisena tai pehmustettuna.

Flexi taluttimia on montaa eri väriä ja muotoa, joista valita. Niitä on tavallisista väreistä, trendikkäisiin neonväreihin ja muotiväreihin. Mikäli haet klassista, urheilullista, muodikasta tai eleganttia tyyliä, voit valita omasi Flexin valikoimasta.

Flexi kelataluttimissa on kestävä ja ergonominen kela.

Flexi kelataluttimet on hienoa ammattityötä, jotka sisältää patentoidun high-tech jousitekniikan. Flexi on tunnettu innovatiivisista tekniikoista. Hihnoissa on mukava ja ergonominen kela laadukkaista materiaaleista. Flexi kelataluttimissa on pysäytysnappi hyvässä kohdassa. Siitä on helppo hidastaa koiran vauhtia peukalolla painamalla. Sitäpaitsi Flexin hihnassa on myös lukitus mahdollisuus haluttuun nauhan pituuteen. Laatu, toiminnot ja turvallisuus on korkeassa arvossa, kun ostaa Flexi taluttimen koiralleen. Erinomainen ammattityö ja moderni suunnittelu viimeistelee Flexi taluttimen täydellisyyden.

Vapautta koiralle ja omistajalle ilman vastuuta

Flexin etuus on se, että sekä omistaja että koira saa vapauden liikkua omaan tahtiin, joustavan nauhan puitteissa. Kelatalutin on fantastisen hyvä idea kaupunkeihin, joissa koira voi juosta vapaasti, mutta hallinta on silti tarpeellista. Joustava hihna antaa koiralle vapautta ja tilaa haistella ja seikkailla tiellä. Omistaja antaa koiralle vapautta tällaisella nauhalla, eikä hänen tarvitse kuitenkaan luopua koiran ohjaamisesta. Flexi kelatalutin on erinomainen vaihtoehto, kun omistaja ei halua päästää koiraansa vapaaksi esimerkiksi metsässä, pellolla tai rannalla. Flexin nauhaa voi lyhentää paikoissa, joissa pitkä hihna on muille kulkijoille haitaksi. Se on monipuolinen tilanteisiin, joissa koirasi ei tule olla muiden ihmisten tai eläinten tiellä.

Varotoimet ja turvallisuus

On tärkeää valita Flexi kelataluttimen koko ja paino oikein, jotta se sopii omalle koiralle. Ennen ostoa tulee tarkistaa, että hihnan nauha ja lukitusnappi on tarpeeksi vahvat koiralle. Turvallisuussyistä joustavaa nauhaa tulee käyttää harkiten. Sitä on säädettävä ottaen alue ja liikenne huomioon. Kaupungissa ja kapeilla jalkakäytävillä nauha tulee pitää lyhyenä. Sama pätee teitä ylittäessä ja autojen lähellä. On vaikeampaa hallita koiraa, jos nauha on pitkä.

Joustavaa nauhaa tulee käyttää vain kävelyillä, eikä koskaan sitoakseen koiraa sillä. Niissä tapauksissa tulee käyttää tavallista nauhaa. Koiran voi sitoa esimerkiksi myymälän eteen käyttäen tavallista, kiinteää hihnaa. Ei ole suositeltavaa antaa lapsien kuljettaa koiraa kelataluttimella. Joustava nauha vaatii paljon vastuuta kuljettajalta. Ohjeita tulee noudattaa huolellisesti.

 Flexi hihnasta huolehtiminen

Jos nauha pääsee kastumaan ulkoillessa sateisellä kelillä, on parasta vetää johto kokonaan auki, lukita se ja antaa kuivua. Ei ole suotavaa pitää nauhaa märkänä kelassa. Likaisen kelan voi huuhdella tai pestä ja antaa nauhan  sitten kuivua täydessä pituudessaan. Tällä tavoin voit minimoida taluttimen vauriot ja pidentää sen säilyvyyttä. Kelaa ei tule avata. Se aiheuttaa vahinkoa muoviin ja jousen jännitykseen.

 Hinta

Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron, ellei muuta ole ilmoitettu. Pidätämme oikeuden kirjoitusvirheisiin. Toimituksesta voi tulla lisämaksu toimitusehtojen mukaisesti. Yksittäisille tuotteille voi tulla lisätoimitusmaksu tai lavamaksu. Tämä on ilmoitettu tuotteen sivulla. Muita maksuja tai veroja ei synny.

 Osto

Sopimus ostosta tapahtuu, kun Zoopermarketti vahvistaa tilauksen lähettämällä tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistus on automaattisesti luotu tietojärjestelmässämme ilman manuaalista valvontaa. Mahdollisissa virheissä esimerkiksi liittyen tuotteen hintaan tai toimitusaikaan yms. pidätämme oikeuden korjata nämä jälkikäteen.

 

 Peruttu ostos ja makutakuu

Sinulla on oikeus katua ostostasi 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tämä edellyttää että tuote ja tuotepakkaus on muuttumattomassa kunnossa, tarkoittaen käyttämätön ja ehjä. Et saa käyttää tuotetta tai avata pakkausta. Jos tuotteessa on etiketti tai muu vastaava, täytyy tämän olla tuotteessa kiinni ja ehjä palauttaessasi tuotteen, ja tuotteen täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessaan.

 Kaikilla kissan ja koiranruoillamme on makutakuu (koskee vain kuivamuonaa, ei koske märkäruokaa). Tämä tarkoittaa, että jos koirasi tai kissasi ei pidä ostamastasi ruoasta, on sinulla mahdollisuus lähettää tuote takaisin meille ja saada rahat takaisin. Vähintään 80% pussin sisällöstä on oltava jäljellä palauttaessa, tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaaan, ja sinun täytyy ilmoittaa makutakuusta enintään 30 päivän sisällä tuotteen ostamisesta Zoopermarketille.

 Zoopermarketissa sinulla on vapaa peruutusoikeus ja ilmainen palautus. Me vastaamme aina palautuksesta koituvista toimituskuluista, kun palautukseen käytetään meiltä saatua palautusetikettiä, ja paketti jätetään postin palvelupiseteeseen. Saadaksesi palautusetiketin sinun tulee ottaa yhteys meidän asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi.

Näiden ehtojen mukaan tehdyistä tuotepalautuksista palautamme rahasi 14 päivän sisällä, laskettuna päivästä jolloin olemme vastaanottaneet palautuksesi. Rahat palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, mitä asiakas on käyttänyt tilauksen yhteydessä.  Yhteydenotot asiakaspalveluumme sähköpostiin asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

 Huom! Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista tai noutamatta jääneistä postipaketeista emme maksa palautuskuluja.

Palautukset osoitteeseen:

Zoopermarketti

Søren Nymarksvej 27

DK-8270 Højbjerg

 Reklamaatio

 Reklamaatiot Zoopermarketille voi tehdä kuluttajasuojalain mukaisesti. Säästä kuljetuspakkaus jotta reklamaatio logistiikkayritykselle on mahdollinen jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana. Reklamaatio tulee tehdä kohtuullisessa ajassa tuotteen vastaanottamisesta. Vaihdamme tottakai tuotteen joka on väärin lähetetty, kunhan tuotteen pakkaus on avaamaton. Tällaisessa tapauksessa voit maksutta palauttaa tuotteen meille, edellyttäen että käytät meiltä saatua palautus-etikettiä. Maksuton palautus tarkoittaa että sinulle asiakkaana ei koidu palautuksesta lisäkustannuksia. Osto perutaan ja rahat palautetaan 14 päivän sisällä siitä että Zoopermarketti on vastaanottanut tuotteen. Rahat palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, mitä asiakas on käyttänyt tilauksen yhteydessä.

Jos tuote on rikki voit palautta tuotteen meille. Huomioithan että me tarkistamme että tuote on todellakin rikki, ja vasta tämän jälkeen palautamme rahasi, tai lähetämme tuotteen sinulle. Jos toteamme että tuote ei ole viallinen peritään sinulta toimitusmaksu. Yhteydenotot asiakaspalveluumme sähköpostiin asiakapalvelu@zoopermarketti.fi.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi