Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Hill’s on omistautunut koirien ja kissojen hyvinvoinnille
Hills tekee työtä auttaakseen koiria ja kissoja saavuttamaan täyden potentiaalinsa ravitsemuksen ja hoidon kautta. Mikä ajaa heitä omistautumaan kissojen ja koirien terveydelle, on tarve nähdä maailma täynnä onnellisia ja terveitä koiria ja kissoja. Hillsin alkuperäinen inspiraationlähde oli opaskoira nimeltä Buddy. Hän oli sokean Frank Morrisin saksanpaimenkoira, joka 30-luvun loppupuolella kärsi munuaisvaivoista. Dr. Mark Morris Sr. tutki Buddyn ja tuli siihen tulokseen, että vaiva johtui huonosta ravinnosta. Hän kehitti vaimonsa kanssa uuden koiranruoan omassa keittiössään, joka oli alku Hill’sin koiranruokien historiassa. 1948 tohtori Morris perusti yhdessä Burton Hillin kanssa Hill Packing Companyn Kansasin Topekassa ja lisensoi Hill tuotemerkin. Tänä päivänä Hill’s on osa Colgate-Palmolive yhtiötä ja se kasvaa vuosi vuodelta. Eläinlääkärit maailmanlaajuisesti suosittelevat Hill’s tuotteita koirien ja kissojen terveelliseksi ravinnoksi. Heidän missionsa on rikastutta ja pidentää erityisesti lemmikin ja sen omistajan välistä suhdetta.  Jotta tämä olisi mahdollista, he tuottavat lemmikeille ruokaa korkealaatuisimmista raaka-aineista, joita markkinoilla on saatavilla. Lisäksi Hill’s on aktiivisesti mukana auttamassa kissojen ja koirien elämänlaadun parantamisessa, tukemalla eläinlääkäreitä ja jakamalla tietoa lemmikeistä niiden omistajille.

Kysymys tasapainoisesta ruokavaliosta
Hyvä ja oikea ravinto ei ole vain kysymys siitä, mitä ainesosia ruuassa käytetään, vaan myös raaka-aineiden tasapainosta. Jos koira syö väärin, se voi kärsiä monenlaisista terveysongelmista. Hill’s Science Plan on nähnyt tämän ja on siksi luonut tarkan 50 ravintoaineen tasapainon, jotka jakautuvat erilailla sen mukaan, minkä ikäisiä, kokoisia ja rotuisia lemmikit ovat ja millaista elämää ne elävät. Hill’s on ottanut huomioon myös lemmikkien mahdolliset erityistarpeet. Liian paljon ja liian vähän – kumpaakin tulisi välttää, kun kyse on lemmikin ravinnosta.

Hill’s Science Plan on koiranruoka kaikenikäisille ja kaikenlaisiin tarpeisiin
Zoopermarketissa on koko valikoima Hill’s Science Plan koiranruokia. Aina penturuoasta senioriruokaan, erikoisruokavalioin ja esim. ylipainon hoitoon. Hill’s Science Plan koiranruokaa saa myös hoitamaan suuhygieniaa, ruoansulatusta ja / tai turkin pitämiseksi kiiltävänä ja tuuheana, sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin ja koiran elämäntilanteisiin. 

Hill’s Science Plan penturuoka
Koiranpennun oikeanlainen ruokinta on tärkeää, jotta se saa parhaan mahdollisen alun elämälle. Määrätyin väliajoin koiran ruokintaa on mukautettava sen mukaan, millainen koira sinulla on. Voit seurata ohjeita ruokapussista, mutta sinun kannattaa pitää mielessä, että ohjeet ovat vain suuntaa antavia ja oman koirasi kasvuvauhti tai aktiivisuus saattaa olla keskiarvoja suurempi tai pienempi. Jotta voit olla varma koirasi kasvuvauhdista, tässä on muutamia asioita, joita voit seurata:

-          Punnitse koirasi säännöllisesti

-          Käytä täysravintoa ohjeiden mukaisesti

-          Tee suunnitelma, jossa seuraat koiran painoa suhteessa sen saaman ruoan määrään

-          Näin näet paremmin, millaisen annoksen koirasi ruokaa tarvitsee

Suurilla roduilla on suurempi tarve saada ylimääräistä energiaa, jotta niiden luut ja nivelet kehittyisivät parhaalla mahdollisella tavalla. Kun siirryt käyttämään Hill’s Science Plan ruokaa, sinun täytyy vaihtaa ruokaan vaiheittain seitsemän päivän aikana. On hyvä sekoittaa Hill’s ruokaa yhteen tutun ruoan kanssa ja sitten päivittäin lisätä Hill’s ruoan määrää suhteessa vanhaan ruokaan. Muista myös, että koiralla on aina oltava vettä saatavilla. Ole varovainen herkkujen - kuten ruoantähteiden -  antamisessa koiranpennullesi, sillä se voi johtaa koiran vääränlaiseen ruokavalioon ja aiheuttaa pidemmällä aikavälillä onglmia koiran terveydelle ja mahdollisesti myös liikalihavuutta.

Hill’s Science Plan koiranruoat aikuisille koirille
Kun koiranpentu on kasvanut aikuiseksi, on aika myös vaihtaa sen ruoka penturuoasta aikuiselle sopivampaan täysravintoon. Zoopermarketista löydät aikuisille sopivaa Hill’s Science Plan ruokaa pienille, keskisuurille ja suurille koirille eli kaikenkokoisille koirille. Tarjolla on myös monia eri makuja. Muista totuttaa koira uuteen ruokaan vaiheittain seitsemän päivän aikana.

Hill’s Science Plan Senior on tarkoitettu varttuneimmille koirille
Kun koira tulee vanhaksi, muuttuu myös sen energiatarve. Se on vähemmän aktiivinen, eikä tarvitse enää ylimääräistä energiaa samalla tavalla kuin nuorempana. Zoopermarketista löydät Hill’s Science Plan senioriruoat, jotka on kehitetty nimenomaan vanhoille koirille. Jos olet epävarma ruoan annostelun ja sopivuuden suhteen, ruokapussin kyljessä on hyvät ohjeet ruoan annostelusta. On tärkeää, että otat ruoan käyttöön asteittain seitsemän päivän aikana.

Hill’s Science Plan koirille, joilla on ongelmia
Zoopermarketin valikoimissa ovat myös erikoisruokavalioihin sopivat Hill’s Science Plan koiranruoat, jotka auttavat koirien erilaisiin ongelmiin. Koirilla voi olla ongelmia esimerkiksi painon, lihasten, turkin, nivelten ja ruoansulatuksen kanssa. Näiden ongelmien välttämiseksi, koiralle kannattaa antaa kyseiseen vaivaan kehitettyä Hill’s Science Plan koiranruokaa.

Hill’s Science Plan märkäruoka koirille
Zoopermarketista löydät myös täyden valikoiman Hill’s Science Plan märkäruokia koirille. Ruoissa on sama ravintosisältö kuin kuivaruossakin, mutta jotkut koirat syövät ruokansa mieluiten pehmoisena ja märkänä sen sijaan, että joutuisivat rouskuttamaan kuivamuonaa.  Märkäruoassa on myös erittäin herkullinen maku.

Hill’s Natures Best koiranruoka
Tämä koiranruokamerkki on kehitetty mahdollisimman hellävaraiseksi koiran ruoansulatuskanavalle. Se sisältää hyviä ja luonnollisia ainesosia ja soveltuu täydellisesti kaikenikäisille koirille. Ruokaa on saatavana pennuille, aikuisille ja senioreille, sekä pienille, keskisuurille ja suurille koirille. Kaikki Hill’s Natures Best tuotteet polttavat ylimääräistä rasvaa, joten ne soveltuvat erityisen hyvin koirille, jotka on leikattu / steriloitu.

Hill’s Science Plan kissanruoka
Ihan niinkuin koirillekin Zoopermarketista löydyy laaja valikoima myös Hill’s Science Plan kissanruokaa. Ne on jaoteltu neljään eri ryhmään:

-          Kissanpenturuoka

-          Aikuisen kissan ruoka

-          Senioriruoat

Lisäksi valikoimasta löytyy erityisruokavaliohin sopivia kissanruokia, jotka auttavat kissojen erilaisiin ongelmiin.

Hill’s Science Plan kissanpenturuoka
Kissanpennun oikeanlainen ruokinta on tärkeää, jotta se saisi parhaan mahdollisen alun elämälleen. Kissanruoan määrä ja ruokintavälit tulisi mukauttaa siihen, millainen kissa sinulla on. Voit seurata ruokintaohjeita Hill’s ruokapussin kyljestä, mutta ne ovat vain suuntaa antavia ohjeita ja oman kissasi energiatarve saattaa olla erilainen. Jotta saisit tarkan käsityksen siitä, miten paljon ruokaa kissasi tarvitsee, voit seurata seuraavia vaiheita:

-          Punnitse kissanpentu säännöllisesti

-          Käytä oheissa annettuja ravintosuosituksia

-          Tee seurantataulukko, jossa seuraat painon muutoksia suhteessa annetun ruoan määrään

-          Näin löydät parhaiten kissalle sopivan annoskoon.

Hill’s Science Plan kissanruoka täysikasvuisille kissoille
Kun kissanpentu kasvaa aikuiseksi, on aika vaihtaa myös kissanpenturuoka aikuiselle sopivaan kissanruokaan. Näin kissan saama ravinto vastaa parhaiten kissan tarpeita. Zoopermarketin valikoimista löytyy Hill’s Science Plan kissanruokaa kaikenkokoisille kissoille. Saatavilla on myös erilaisia makuja.  Ota uusi ruoka käyttöön asteittain seitsemän päivän aikana.

Hill’s Science Plan kissanruoka seniorikissoille
Kun kissa tulee vanhaksi, se ei enää tarvitse energiaa samaan tapaan kuin nuorempana. Liian energiapitoinen ruoka saattaa aiheuttaa vanhalle kissalle ylipainoa, sillä kissa ei ole enää yhtä aktiivinen kuin nuorena kissana. Zoopermarketista löydät Hill’s Science Plan Senior kissanruokaa, joka on kehitetty vastaamaan vanhan kissan tarpeita.

Hill’s Science Plan kissoille, joilla on ongelmia
Zoopermarketin valikoimassa ovat myös Hill’s Science Plan erikoisruokavaliot.  Kissoilla voi olla ongelmia painon, lihasten, turkin, nivelten, virtsakivien tai karvapallojen kanssa. Näihin kaikkiin löytyy erityisesti vaivan torjumiseen suunnattua kissanruokaa.

Hill’s Natures Best kissanruoka
Tämä kissanruoka on kehitetty olemaan hellävarainen kissan ruoansulatuskanavalle. Se sisältää hyviä ja luonnollisia ainesosia ja on sopiva täysravinto kaikenikäisille kissoille. Ruoka on myös hyvä polttamaan ylimääräistä rasvaa, joten se soveltuu erinomaisesti leikatuille / steriloiduille kissoille.

Edullinen Hills kissanruoka
Zoopermarketista löydät aina edullisia tarjouksia eri Hill’s koiranruoista ja kissanruoista. Meillä on myös hintatakuu kaikille tuotteillemme, joten jos löydät saman tuotteen halvemmalla jostain muualta, saat sen myös meiltä siihen hintaan. Toimitamme tilaamasi tuotteet kotiovellesi 2-5 arkipäivässä.

 

 

 

 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Asiallisesti toimitettu.
Asiallisesti toimitettu. Suomenkielellä olevia asennusohjeita olisi helpottanut ulkopuolisen asentajan työtä.
28.03.2018 - Dr John Nelson
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi