Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

PENNUILLE JA HEIKOILLE ELÄIMILLE HILLS DIET CANINE/FELI..
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,56
IKÄ: VIEROITUS 9 - 12 KUUKAUTTA
HILLS DIET CANINE/FELINE A/D
(052742567006) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 2,56 
EUR 2,43 per/kpl kun 24 kpl
STERILISOIDUILLE KISSOILLE HILLS DIET C/D KISSANR..
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,56
URINARY TRACT HEALTH / VIRTSATE..
HILLS DIET C/D KISSANRUOKA
(052742945101) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 2,56 
EUR 2,43 per/kpl kun 24 kpl
KOIRANRUOKA VATSA/SUOLISTO-ONGELMAT HILLS DIET I/D KOIRANR..
360 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,87
RUUANSULATUSONGEMAT - LOW FAT
HILLS DIET I/D KOIRANRUOKA
(052742181103)  
Suuntaa-antava markkinahinta 3,30 
EUR 3,14 per/kpl kun 12 kpl
KISSAN TÄYSRAVINTO - MYÖS EHKÄISEVÄ HILLS DIET J/D KISSANR..
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,57
NIVEL JA REUMA ONGELMIIN
HILLS DIET J/D KISSANRUOKA
(052742626505)  
Suuntaa-antava markkinahinta 2,57 
EUR 2,44 per/kpl kun 24 kpl
KISSANRUOKA MUNUAISONGELMILLE HILLS DIET K/D KISSANR..
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,56
RENAL HEALTH/ MUNUAISONGELMILLE
HILLS DIET K/D KISSANRUOKA
(052742945309)  
Suuntaa-antava markkinahinta 2,56 
EUR 2,43 per/kpl kun 24 kpl
KILPIRAUHASONGELMIIN HILLS Y/D KISSANRUOKA
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,57
THYROID HEALTH / KILPIRAUHANEN
HILLS Y/D KISSANRUOKA
(052742149608)  
Suuntaa-antava markkinahinta 2,57 
EUR 2,44 per/kpl kun 24 kpl
KOIRANRUOKA HERKÄLLE IHOLLE. ANKKA HILLS DIET D/D KOIRANR..
370 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,85
IHO-ONGELMIIN. KUTIAVA JA ÄRTYNYT
HILLS DIET D/D KOIRANRUOKA
(052742800301)  
Suuntaa-antava markkinahinta 3,30 
EUR 3,14 per/kpl kun 12 kpl
KISSANRUOKA DIABETEKSEEN HILLS DIET M/D KISSANR..
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,57
ALHAINEN HIILIHYDRAATTIPITOISUUS
HILLS DIET M/D KISSANRUOKA
(052742428109)  
Suuntaa-antava markkinahinta 2,57 
EUR 2,44 per/kpl kun 24 kpl
KOIRANRUOKA HERKÄLLE IHOLLE. LAMMAS HILLS DIET D/D KOIRANR..
370 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,85
IHO-ONGELMIIN. KUTIAVA JA ÄRTYNYT
HILLS DIET D/D KOIRANRUOKA
(052742800202)  
Suuntaa-antava markkinahinta 3,30 
EUR 3,14 per/kpl kun 12 kpl
KISSANRUOKA LAIHDUTUKSEEN HILLS R/D KISSANRUOKA
156 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,57
PAINONHALLINTAAN JA LAIHDUTUKSEEN
HILLS R/D KISSANRUOKA
(052742945408)  
Suuntaa-antava markkinahinta 2,57 
EUR 2,44 per/kpl kun 24 kpl

Hill’s on kehittänyt koiran ja kissanruokia yli 80 vuotta
Vuonna 1929 eläinlääkäri Mark L. Morris avasi ensimmäisen klinikkansa Amerikassa. Vuonna 1948 kehitettiin ensimmäinen munuaissairauksia helpottava ruokavalio Prescription Diet  ™ k / d ™ ja 1949 he alkoivat myymään koirien ja kissojen painonhallintaan soveltuvaa Prescription Diet ™ r / d ™ -ruokaa. Vuonna 1951 Hill’s perustaa Kansasin Topekaan tutkimuslaboratorion ja 2003 valmistuu Topekaan myös Hill’s Sensory Centre. Tänä päivänä Hill’s tarjoaa yli 100 erilaista lemmikkien yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä erikoisruokavaliota.  Hill’s noudattaa ruokateollisuuden korkeimpia standardeja ja suorittaa jatkuvasti ruuan laadun tarkastuksia. Valitsemalla Hill’s ruuat lemmikillesi, voit olla varma, että ruoka on turvallisita ja terveellistä. Hill’s ruuat kissoille ja koirille ovat eläinlääkäreiden kehittämiä ja ne auttavat lemmikkejä saamaan pidemmän, terveemmän ja onnellisemman elämän.

Hill’s Prescription Diet auttaa sairauksia vastaan
Hill’s Prescription Diet on kehitetty auttamaan ja ehkäisemään erilaisia sairauksia, joista lemmikkikoiramme ja –kissamme voivat kärsiä. Hills Prescription ruuat auttavat mm. iho-ongelmiin, virtsakiviin, munuaissairauksiin, nivelvaivoihin, suoliston sairauksiin ja paino-ongelmiin. Zoopermarketista voit ostaa ruokaa, jota normaalisti saa vain eläinlääkäristä. Suosittelemme kuitenkin aina ensin keskustelemaan eläinlääkärin kanssa, ennen kuin alat tarjota lemmikillesi erityisruokavalioita. Hill’s on niin varma tuotteidensa toimivuudesta ja maistuvuudesta, että he antavat tuotteilleen 100% tyytyväisyystakuun. Saat siis rahasi takaisin, ellei lemmikkisi pidä ruuasta.

Koirien virtsatievaivat
Virtsakivet ovat yleensä tuskallisia ja niitä voi valitettavasti esiintyä ajoittain, myös liuotusoperaation jälkeen. Prescription Diet ™ c / d ™ Canine vähentää struviitti- tai kalsiumfosfaattikiteiden muodostumista uudelleen. Se auttaa myös neutraloimaan vapaita radikaaleja, koska ruuassa on korkea antioksidanttipitoisuus.

Kissojen virtsatievaivat
Munuaiskivet ovat myös tuskallinen kokemus kissoille. Hills Prescription Diet ™ c / d ™ Feline Urinary Stress sisältää ravinteita, mitkä vähentävät jopa 89% riskiä saada toistumiseen FIC (kissan idiopaattinen kystiitti) oireita.  Ruoka sisältää myös L-tryptofaania ja maitoproteiinihydrolysaattia, jotka vähentävät kissan stressiä, sillä se on tunnettu FIC riskitekijä. Ruoka liuottaa munuaiskivet kahdessa viikossa ja kissat rakastavat ruuan makua. Saatavana kanan ja lohen makuisena.

Koirien maksasairaus tai heikentynyt maksan toiminta
Hill’s Prescription Diet ™ l/d ™ Canine antaa ravintolisän koirille, joilla on maksasairaus, joka on aiheuttanut heikentynyttä maksan toimintaa. Ruoka sisältää helposti sulavia preteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja. Tämä rajoittaa ravintoaineista syntyvien myrkkyjen tuottamista ja vähentää maksan kuormitusta.

Maksasairaus kissoilla
Hill’s Prescription Diet ™ l/d ™ Feline on tarkoitettu kissoille, joilla on maksan vajaatoimintaa. Ruoka sisältää helposti sulavia proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvaa, jotka vähentävät ravintoaineista syntyvien myrkkyjen määrää ja lievittävät maksan kuormitusta. Ruuan korkea antioksidanttipitoisuus auttaa neutralisoimaan vapaita radikaaleja. Ruoka on maukasta ja kuivaruokaa tai märkäruokaa voi sekoittaa keskenään riippuen siitä, mistä kissasi eniten pitää.

Paino-ongelmat ja diebates koirilla
Hill’s Prescription Diet ™ r/d ™ Canine ruokaa käytetään koirien paino-ongelmien hoitoon. Ruuassa on alhainen kalori- ja rasvapitoisuus joka edistää koiran painonpudotusta. Ruuassa on myös paljon ravintokuitua, joka antaa koiralle kylläisyyden tuntua niin, ettei koira kerjää lisää ruokaa. Ruuassa on lisäksi aminohappoa, joka polttaa rasvaa, mutta säilyttää lihasmassaa.

Paino-ongelmat ja diabetes kissoilla
Hill’s Prescription Diet ™ r/d ™ Feline on kissojen paino-ongelmiin käytettävä ravinto. Ruuassa on vähän kaloreita ja alhainen rasvapitoisuus. Ruuassa on myös paljon ravintokuitua, joka antaa enemmän kylläisyyden tunnetta. Ruuan sisältämä aminohappo polttaa rasvaa, mutta säilyttää lihasmassaa. Kuivaruoka ja märkäruoka voidaan sekoittaa keskenään riippuen siitä, mistä kissasi pitää.

Koirien hammashuolto
Hills’s Prescription Diet ™ t/d ™ Canine auttaa pitämään koiran hampaat terveinä. Se vähentää hammaskiveä, plakkia ja värimuutoksia. Ruoka sisältää kuituja, jotka hiovat hampaita, kun niitä pureskelee. Ruuassa on korkea antioksidanttipitoisuus.

Kissan suuhygienia
Hills’s Prescription Diet ™ t/d ™ Feline pitää kissan hampaat terveinä ja vähentää hammaskiveä, plakkia ja värimuutoksia. Ruoka sisältää paljon kuituja, jotka hiovat hampaita, kun niitä pureskelee. Ruoka auttaa myös pitämään virtsatiet terveenä.

Sydänsairaudet
Hills’s Prescription Diet ™ h/d ™ Canine ja Feline ruuat antavat ravitsemuksellista tukea sydänsairaudesta kärsiville koirille ja kissoille. Ruuassa on normaalia vähemmän suolaa, jotta se ei keräisi nesteitä elimistöön. Ruokaan lisätty orgaaninen happo ja aminohapot auttavat sydänlihaksen toimintaa. Ruuan antioksidantit taas neutraloivat vapaita radikaaleja.

Koirien ja kissojen terve iho
Hills’s Prescription Diet ™ d/d ™ Canine ja Feline ruuat auttavat vähentämään ei-toivottuja ruoka-ainereaktioita iholla. Ruoka sisältää Omega-3 rasvahappoja, jotka edistävät ihon tervettä tasapainoa.  Koirille on saatavana useita makuja kuten lohi, ankka tai muna/riisi. Nämä ovat sellaisia ravinnonlähteitä, jotka vähentävät riskiä allergisille reaktioille. Kissoille suunniteltu Hills’s Prescription Diet ™ d/d ™ Feline  sisältää villiriistaa ja herneitä. Koostumus on harvinainen, mutta se vähentää riskiä kissojen allergisille reaktioille. Luonnollinen omega-3 rasvahappo auttaa kissaa saamaan terveen ihon. Sekoita kuivaruokaa tai märkäruokaa mielesi mukaan, riippuen siitä, mitä kissasi mieluiten syö.

Painonhallinta
Hills’s Prescription Diet ™ w/d ™ Canine auttaa säilyttämään koiran ihannepainon. Ruoka sisältää vähän kaloreita ja rasvaa, mutta siinä on korkea kuitupitoisuus, joka vähentää ruokahalua. Lisätyt aminohapot auttavat rasvan palamista, mutta säilyttävät lihasmassan. Hyvän makuinen ruoka kelpaa useimmille koirista. Hills’s Prescription Diet ™ w/d ™ Feline auttaa erityisesti kissojen liikalihavuuden hoidossa. Ruuassa on vähän rasvaa ja kaloreita, mutta paljon ravintokuituja. Ruokaan on lisätty aminohappoja auttamaan rasvan palamista. Voit tarjota kissallesi sekä kuiva- että märkäruokaa, riippuen siitä, mistä kissasi pitää.

Pennun toipuminen sairaudesta
Hills’s Prescription Diet ™ p/d ™ Canine on täysravinto, jota käytetään pentujen ruokana silloin, kun ne ovat toipumassa sairaudesta.  Ruoka vahvistaa luustoa ja niveliä.

Koirien ja kissojen liikkuvuus
Hills’s Prescription Diet ™ j /d ™ Canine ja Feline auttavat parantamaan koirien ja kissojen liikkuvuutta koirilla 21 päivän ja kissoilla 28 päivän kuluessa. Ruoka sisältää enemmän terveellisiä ravintoaineita kuten erilaisia omega3-rasvahappoja, jotka auttavat lieventämään nivelkipuja ja eheyttävät rustokerrosta. Näin koirien ja kissojen kyky kävellä, juosta, leikkiä ja kiivetä portaita parantee. Ruuan vaikutukset on kliinisesti testattu ja dokumentoitu.

Kun koirasi tulee vanhaksi
Hills’s Prescription Diet ™ b /d ™ Canine on täysravinto koirille, joilla on vanhuuden tuomia käytöshäiriöitä. Niitä ilmenee, kun aivot ikääntyvät. Ruoka sisältää erityisiä omega3 rasvahappoja, jotka auttavat säilyttämään aivotoimintaa ja parantamaan vanhempien koirien oppimiskykyä. Ruuassa on vähemmän proteiineja, suolaa ja fosforia. Se vahvistaa erityisesti sydäntä ja munuaisia.

Hill’s Prescription Diet Zoopermarketista
Valikoimastamme löytyy kaikki yleisimmin käytetyt Hill’s Prescription Diet tuotteet. Kun tilaat koiran- tai kissanruuat meiltä, toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä.  Suosittelemme kuitenkin kysymään eläinlääkärin mielipidettä koiran ruokavalion muuttamisesta, ennenkuin tilaat erityisruokavaliota lemmikillesi. Ruuat on kehitetty tukemaan koiraa tai kissa sairauksien hoidossa, eivätkä ne välttämättä toimi oikein, jos niitä käytetään väärin. Jos sinulla on kysyttävää Hill’s Prescription tuotteista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tai puhelimella. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Nopea ja halpaa!
Nopea ja halpaa!
17.05.2018 - Stefan W

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi