Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

 

Hurtta – laatutuotteita koirille, jotka rakastavat liikkua ulkona

Oletko onnellinen omistaja koiralle, joka viihtyy ulkona? Sitten, Hurtta tuotteet ovat oivalliset sinulle ja koirallesi. Hurtta tuotteet ovat kehitetty keskittyen toimivuuteen, laatuun ja ennen kaikkea tyylikkääseen suunnitteluun. Hurtta tuotteet ovat valmistettu huolella valituista materiaaleista, jotka hellivät koiran ihoa ja turkkia sekä ovat mukavat koiralle käyttää.

Hurtta on voittanut suomalaisen suunnittelupalkinnon

Hurtta on alkuperäinen suomalainen yritys, joka perustettiin jo vuonna 1973. Hurtta on kansainvälinen yritys. Hurtta on tullut nopeasti tunnetuksi kestävistä ja vahvoista tuotteista. Hurtta rakastaa koiria ja sen huomaa niiden tuotteista. Hurtta perustuu lemmikkien tarpeille ja halulle valmistaa parempia tuotteita niille. Hurtan tehtävä on myös tehdä koiranomistajan arjesta helpompaa myymällä kestäviä, hyvälaatuisia tuotteita, jotka on helppo tunnistaa ja toteuttaa juuri oikeat koiran tarpeet. Hurtan kanta on, että koirat auttavat meistä parempia ihmisiä.

Hurtan hihnat, kaulapannat, liivit ja takit ovat parasta laatua

Hurtan valikoimaan sisältyy muunmuassa hihnoja, kaulapantoja, liivejä sekä takkeja parhaasta laadusta. Etenkin patentoidun Houndtex-materiaalin käyttö on vienyt Hurttaa eteenpäin. Hurtan tuotteilla koirasi on tehokkaasti suojattu sateelta, lumelta ja auringon säteiltä. Hurtta on useasti voittanut suomalaisen suunnittelupalkinnon, ja syystäkin. Hurtta mittaa kirjaimellisesti tuhansia koiria vuosittain takkeihin, liiveihin ja sadeasuihin, jotta saavat oikeat mitat, niin että ne sopivat ja koirat voivat liikkua vapaasti. Siksi Hurttalla on jopa 25 eri kokoa, joten kaikille roduille löytyy jotain. Hurtta kehittää koko ajan uusia tuotteita voidakseen olla hyödyllinen sekä koirille, että omistajille. Hurtan tähtäin on kehittää tuotemarkkinoita lemmikkieläimille ja johtaa tuotekehittelyä lemmikki-markkinoilla. Hurtta priorisoi kestävää kehitystä ja koko niiden toiminta perustuu eläinten ja ihmisen kunnioitukselle.

Järkevät koiratakit Hurtalta

Zoopermarketti tarjoaa vettä torjuvia koiratakkeja Hurtalta, jotka pitävät koirasi lämpimänä ja kuivana pitkillä kävelyillänne. Koiratakit ovat valmistettu materiaalista, joka on sekä mukava koiralle että varmistaa koiran vapaan liikkuvuuden. Koiratakit Hurtalta on muotoiltu suojelemaan koiran tärkeitä lihasryhmiä ja suojaa vatsan aluetta kylmältä ja lialta.

Laaja valikoima kestäviä ja mukavia tuotteita Hurtalta

Zoopermarketissa meillä on aina suuri valikoima laatutuotteita suomalaiselta Hurtta- merkiltä, joka on erityisen sopiva aktiivisille koirille. Tuotemerkki Hurtta tunnistetaan kestävistä tuotteista erinomaisella suunnitelulla, joka soveltuu koiran ergonomialle. Kun olet kokeillut Hurtan tuotteita, ei paluuta ole – Hurtan tuotteet ovat ainoat, jotka kelpaavat. Meiltä löydät valikoiman pelastusliivejä, hihnoja, kaulapantoja, valjaita, herkkupusseja ja takkeja.

Järjestelty valikoima pehmustettuja kaulapantoja koirille Hurtalta

Zoopermarketissa meillä on aina paljon tyylikkäitä, pehmustettuja kaulapantoja koirille Hurtalta. Koirien kaulapannat suomalaiselta merkiltä, Hurtalta on säädettäviä, jotta ne sopivat juuri sinun koirallesi. Yksi etu neopren- pehmustetun koirankaulapannan valitsemisessa on se, että paine jakautuu tasaisesti suuremmalle alueelle ja kuorma koiran kaulan aluella vähentyy. Sitäpaitsi koiran kaulapanta ei hankaa koiran kaulaa.

Pehmeät ja lämpimät talvitakit Hurtalta

Osta halutut talvitakit Zoopermaketista. Hurtan talvitakit suojaavat koirasi rintaa ja pitää sen kuivana. Talvitakit on tehty Soft Shell- materiaalista ja vettä hylkivästä Houndtex- materiaalista. Talvitakit ovat siksi täydellisiä liikkumiseen, metsästykseen tai päivittäisille kävelyille kun lämpötila laskee ja lähestymme syksyä.

Super kevyet microtakit Hurtalta

Hurtan microtakit eivät paina juuri mitään ja ne ovat siksi täydellisiä sekä liikkumiseen kuin metsästykseenkin. Microtakissa on joustava säädettävämekanismi etu osassa ja vatsan alueella, ja on siksi erittäin helppo pukea koiralle. Samalla puku varmistaa koirasi täyden mukavuuden.

Käytännölliset varusteet Hurtalta aktiivisille koirille ja omistajille

Zoopermarketti.fi tarjoaa myös monia käytännöllisiä säilytyspusseja koiranherkuille. Näitä herkkupusseja on saatavilla montaa eri kokoa ja ne on helppo kiinnittää housujen vyöhön. Kaikki pussit voi pestä peruskoneessa 40 asteessa. Hurtta Pro- herkkupussit ovat tarkoitettu ammattimaiseen ja ammattiopiskelu harjoitteluun. Taskulla on mekanismi, joka pitää sen suljettuna esimerkiksi näyttelyn ajan, jonka jälkeen voit avata sen helposti palkitaksesi koiran. Sitä paitsi Hurtta Pro – herkkupusseissa on erilliset koukut, jotta voit kiinnittää lisä materiaalia pussiin. Herkkupussien lisäksi meillä on valikoima käytännöllisiä juomakulhoja Hurtalta. Ne on valmistettu vedenpitävästä materiaalista. Hurtan juomakulholla sinun on helppo tarjota tuoretta vettä koirallesi ulkoillessanne tai treenatassanne. Kulhot on helppo kantaa repussa, koska ne taittuvat kasaan.

Kun haluat löytää juuri oikean tuotteen koirallesi

On asioita, joissa täytyy kiinnittää erityistä huomiota. Ennen kuin ostat koirallesi uuden takin, liivit tai uuden kaulapannan on hyvä idea mitata koira ennen ostoa. Koiran mittaamiseen on monia tapoja:

• Selän pituus mitataan päästä häntään, kun koira seisoo pää pystyssä

• Kaulan leveys mitataan kaulan leveimmästä kohdasta

• Ympärysmitta on mitta koiran mahasta juuri etujalkojen takaa, niskaan saakka

• Etujalat tulee mitata jalan sisäpuolelta. Mitta otetaan koiran rinnasta etutassun päähän

Hurtta tuotteet erinomaisin hinnoin

Zoopermarketti.fi osoitteesta voit nopeasti ja turvallisesti ostaa Hurtta tuotteesi. Meillä on aina suuri valikoima Hurtta - tuotteita markkinoiden halvimmilla hinnoilla. Kuljetamme ne suoraan kotiovellesi, kun tilaat kotisivuiltamme. On miltein mahdotonta löytää tuotteittamme halvemmalla. Mikäli niin kuitenkin tapahtuu, luonnollisesti alennamme tuotteen saman hintaiseksi.

Hintatakuu

Meillä Zoopermarketissa on käytössä hintatakuu. Me olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle koko valikoimamme tuotteita parhaalla hinnalla. Siksi me takaamme, että saat AINA tuotteet samaan hintaan kuin suomalaisilta kilpailijoiltamme, jos satut löytämään samaa tuotetta myytävän jossain muualla Suomessa halvemmalla.

Jos löydät identtisen tuotteen halvemmalla hinnalla, me tulemme vastaan tuotteiden erotuksen verran. Jos olet jo ehtinyt ostaa tuotteen meiltä, hyvitämme sinulle erotuksen verran, mikäli otat meihin yhteyttä kohtuullisessa ajassa (7 päivää) tuotteen ostamisesta.

Hintatakuun ehdot

- Zoopermarketti vertaa hintoja ainoastaan kilpailijoihin, joilla on suomalainen .fi verkkotunnus tai suomalainen y-tunnus.

- Kilpailijoiden tarjousten pitää olla dokumentoitavissa ostohetkellä.

- Tuotetta pitää olla jäljellä kilpailijan varastossa sillä hetkellä, kun hintatakuuta käytetään.

- Jos olet jo tilannut tuotteen meiltä, mutta huomaat sitten halvemman tarjouksen kilpailijan liikkeessä. Sinulla

on aikaa 7 päivää tilauksesta käyttää hintatakuuta.

- Palvelut kuten toimitus, postitus, prosessointi yms. kulut eivät ole hintatakuun piirissä.

- Hintatakuu on voimassa vain yksityisille asiakkaille.

- Zoopermarketti ei vertaa kilpailijoiden antamia jäsentarjouksia, osto-, asiakas- tai maksutapatarjouksia, nipputarjouksia, erätarjouksia, loppuunmyyntitarjouksia, valmistusvirhetarjouksia tai kakkoslaatutarjouksia yms.

Näin toimit kun...

... näet tuotteen olevan halvempi kilpailijalla

Jos näet tuotteen olevan halvempi kilpailijan liikkeessä tai verkkokaupassa, riittää kun toimitat dokumentin

halvemmasta hinnasta meille (kuitti, kuva, mainos, esite, linkki, tms.) ja me alennamme hintaamme tai hyvitämme jo maksamastasi hinnasta. Ellet ole vielä ostanut tuotetta, voit tilata tuotteen verkkokaupastamme ja ilmoittaa hintatakuusta

asiakaspalveluumme. Muutamme sitten hinnan tilaukseesi ennen kuin veloitamme/laskutamme tilauksen. Nordea verkkomaksuissa hyvitämme hintatakuun mukaisen summan takaisin tilillesi.

... löydät oston jälkeen saman tuotteen halvemmalla muualta

Sinulla on 7 päivää aikaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tilauksen tekemisen jälkeen ja toimittaa meille tarvittavan materiaalin (kuitti, kuva, mainos, esite, linkki, tms.) hintatakuusta.

Jos olemme jo ehtineet lähettää/laskuttaa tuotteen, hyvitämme hintatakuun mukaisen summan takaisin sinulle tai muokkaamme lähettämäämme Klarna-laskua hintatakuun mukaisesti. Saat siinä tapauksessa meiltä korjatun version laskustasi.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli…
Edullinen hintataso ja tuotteilla oli nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen ja aivan varmasti tulen jatkossakin hankkimaan tarvittavat tuotteet zoopermarketista. Täysi kymppi
20.03.2018 - Piia k.

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi