Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Iams on kaikki, mitä kissasi tarvitsee

Iamsin tavoite on kehittää ravinteiltaan parempaa ruokaa, joka täyttää lemmikkisi tarpeet. Iams ruoka on herkullista laaturavintoa, joka sisältää 100% luonnollisia raaka-aineita. Iams ruoka ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. Iams ruoka parantaa lemmikkisi vastustuskykyä kaikissa elämän tilanteissa. Ravinto sisältää optimaalisen määrän vitamiineja, mineraaleja ja ravintoaineita. Luonnolliset kuidut edesauttaa tasapainoista ruoansulatusta, mikä johtaa vähempään, kiinteämpään ulosteeseen joka myös haisee vähemmän. E vitamiini auttaa sinun kissaasi ylläpitämään tervettä vastustuskykyä. Muut vitamiinit ja mineraalit vahvistavat luita ja joustavimpia niveliä. Kanan, lampaan tai kalan proteiinit ylläpitävät kissan kuntoa ja lihasmassaa. Kuivaruoka Iamsilta on haurasta, joka vähentää plakin ja hammaskiven muodostumista. Omega-3 ja -6-rasvahapot edistää tervettä ihoa ja turkkia. Muut tärkeät ravintoaineet tukevat sydämmen toimintaa ja jotkut määrät magnesiumia varmistaa terveet virtsatiet.

IAMS on edullinen valinta

Sinun lemmikkisi pitää luonnollisesti saada parasta mahdollista ravintoa ja laaturuoan ei tarvitse olla kallista. Iams ravinto valmistetaan laadukkailla raaka-aineista korkeilla ravintoarvoilla. Iams ravinto sisältää omega-3 ja -6-rasvahappoja terveen ja kiiltävän turkin takaamiseksi. Laadukas ruoka, hyvillä raaka-aineilla tarkoittaa, ettei kissasi tarvitse sitä yhtä paljoa kuin muun merkkisiä ruokia. Iams ravinnolla voit pidemmällä aikavälillä vähentää ruokalaskua. Osoitteesta Zoopermarketti.fi voit löytää laajan valikoiman Iams ruokia – meillä on ruokaa pennuista seniorikissoille.

Kissan ruokinta

Kun vaihdat kissan ruoan Iamsiin on suositeltavaa lisätä ruokaa vaiheittain neljän päivän ajan. Sillä tavalla lemmikkisi ruoansulatus tottuu rauhallisesti uuteen ruokavalioon. Kissat syövät, ihmisten tavoin tyydyttää energiatarpeensa. Tavallisesti kissa voi itse säädellä ruoanmääränsä, mutta sinun on kuitenkin hyvä pitää silmällä kuinka paljon tai vähän kissasi syö. Mikäli on tarpeellista, voit jakaa annokset kahdesti päivässä aikuiselle kissalle ja kolmesti päivässä pennulle. Ja muista – lemmikkilläsi tulee aina olla vapaa pääsy raikkaalle ja puhtaalle vedelle.

 Iams kaikkiin elämän tilanteisiin

Zoopermarkettissa on koko valikoima Iams kissanruokaa. Syntymästä senioriksi.

Iams Kitten & Junioria käytetään kissan ensimmäiseen 12 kuukauteen sekä raskaille tai imettäville kissoille. Ravinto sisältää kaikki välttämättömät proteiinit, aminohapot, vitamiinit ja mineraalit joita kissa tarvitsee elämän alkutaipaleelle. Ravinto on myös täynnä lisä energiaa, joita tarvitsee kissan kasvuun ja kehitykseen.

Iams Adult 1+ käytetään 1-6 vuotiaille kissoille. Kuivaruoalla on fantastinen maku, joka takaa että sinun kissasi nauttii aterioistaan, ja sitä paitsi saa kaikki tarpeelliset ja tärkeät ravinto-aineet joita tarvitsee. Proteiinit ovat lähtöisiä lihasta. E vitamiini edistää kissan vastustuskykyä ja omega-3-rasvahapot antavat terveen ihon ja turkin. Ravinto ei sisällä lisättyjä väri-, maku- tai säilöntäaineita.

Iams Adultia on neljää herkullista makua:

Kana

Kala & Kana

Lohi & Kana

Lammas & Kana

Iams Multi-Cat on suositeltu niille joilla on enemmän kuin yksi kissa. Se on tasapainoista ruokaa, joka sopii useimman kissan tarpeille. Ravinnon maku on kana ja lohi, sekä eri kokoisia ravintoannoksia jotka sopivat kaikille kissoille.

Iams Adult Light käytetään steriloiduille kissoille. Niillä ei ole suurta energiatarvetta, ja siksi niiden kissojen on helpompi kärsiä ylipainosta. Ravinto sisältää kaikki tarpeelliset ravinto-aineet, mutta jopa 30% vähemmän rasvaa, kuin muut ruokavaihtoehdot.

Iams Adult Hairball on aikuisille kissoille, joilla on usein karvapallo ongelmia – etenkin pitkäkarvaisille kissoille. Luonnollinen sekoitus kuituja ravinnossa, edesauttavat karvapallojen hitaan ja turvallisen kulun ruoansulatusteissä.

Iams Senior & Mature on laskelmoitu yli 7 vuotiaille kissoille. Kun kissa on saavuttanut tämän iän, se lasketaan vanhaksi kissaksi. Kissa nukkuu enemmän ja liikkuu vähemmän. Sen lihasmassa vähenee, turkki karkenee ja kissa altistuu helpommin sairauksille. Tämän ruoan raaka-aineet ottaa nämä seikat huomioon, samalla kun kissasi saa tärkeät ravinto-aineet joita se tarvitsee.

Iams Nature’s Wellness Adult 1+ on laskelmoitu yli 1 vuotiaille kissoille. Se on tasapainoinen, täysravinto terveellisistä, laadukkaista raaka-aineista. Ainutlaatuinen täysravinto kissallesi, joka koostuu luonnollisista tuotteista, niinkuin kasviksista, hedelmistä ja vaarattomista maissituotteista.

Tee kissasi iloiseksi Iams märkäruoalla

Iams pusseja löytyy monia eri makuvaihtoehtoja ja ne sisältävät kaiken mitä kissasi tarvitsee. Zoopermarkettissa on suuri valikoima käytännöllisiä annospusseja. Niitä löytyy sekä kastike että hyytelö sorttia – Kissasi tulee rakastamaan näitä. Annospusseja on kahdeksan eri tuotetta herkullisissa mauissa:

Pouch Kitten & Junior kastikkeessa

Pouch Adult Kana kastikkeessa

Pouch Adult Lohi kastikkeessa

Pouch Adult Kala kastikkeessa

Pouch Adult Naudanliha kastikkeessa

Pouch Senior & Mature Kana kastikkeessa

Pouch Adult Tonnikala hyytelössä

Pouch Adult Kani hyytelössä

 Aivan kuten kissoilla, myös koirilla on eri ravitsemustarpeet eri elämän vaiheissa. Iams koiranruoalla on optimaalinen ja tasapainoinen yhdistelmä tärkeistä ravinto-aineista. Kun vaihdat Iams koiranruokaan, on tärkeää tehdä se vaiheittan neljän ensimmäisen päivän ajan. Parasta on antaa koirallesi kaksi annosta päivässä – aamulla ja illalla.

Iams koiranruokaa on montaa eri laatua

Iams Puppu & Junior yhdistää tärkeimmät ravinto-aineet elämän alku taipaleelle. Pentuna koiralla on suurempi ravitsemus ja energia tarve. Ruokaa on pienille, keskikokoisille ja isoille roduille.

Iams Adult on ravinto aikuisille 1-6 vuotiaille koirille. Ruoassa on fantastinen maku. Se sisältää paljon proteiinia, erityisiä kuituja, vitamiineja, mineraaleja sekä omega-3 ja -6-rasvahappoja. Ravintoa on pienille, keskikokoisille sekä iso rotuisille koirille.

Iams Weight Controlia suositellaan kastroiduill, yli 1 vuotiaille koirille. Tätä voi syöttää myös koirille, jotka liikkuvat vain vähäisen. Ravinnossa on 30% vähemmän rasvaa kuin muissa Iams ruoissa.

Iams Senior & Mature on sopiva ravinto yli 7 vuotiaille koirille. Vanhemmat koirat kärsivät monesti alhaisesta vastustuskyvystä, oireilevista suolista, vähäisestä liikunnasta ja hammasvaivoista.

Edullista koiran ruokaa Iamsilta

Zoopermarketissa meillä on aina alennuksia koiranruoista Iamsilta. Pidä kotisivujamme silmällä, niin huippu tarjoukset eivät jää sinulta huomaamatta. Tämä on hyvä mahdollisuus säästää rahaa.

Kuljetus ovelle saakka

Vähennä vaivaa ja tilaa ruoat lemmikki koirallesi tai kissallesi netistä. Zooppermarketissa tarjoamme kuljetuksen ovelle asti muutamassa päivässä.

Jos kadut ostostasi tai et ole täysin tyytyväinen tuotteeseen olet tervetullut palauttamaan tämän. Palautuksen tulee tapahtua 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Zoopermarket maksaa palautuskulut, kun käytät meiltä saatua palautuslappua ja viet paketin lähimpään postin palvelupisteeseen. Asiakaspalvelijamme neuvovat sinua palautukseen liittyvissä kysymyksissä.

Huomioithan, että palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Jos tuote todetaan käytetyksi  ja myyntikelvottomaksi, voi Zoopermarket kieltäytyä palauttamasta ostosummaa kokonaisuudessaan. Jos haluat palauttaa tuotteen ja vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai erikokoiseen tuotteeseen, huomioithan että lähetämme uuden tuotteen ja palautamme rahasi, vasta vastaanotettuamme tuotteen ja todettuamme tuotteen olevan hyväksyttävässä kunnossa.

Huom! Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista tai noutamatta jääneistä postipaketeista emme maksa palautuskuluja.

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote tai tuote on rikki/vahingoittunut kuljetuksen aikana tulee sinun ilmoittaa Zoopermarketille asiasta kohtuullisessa ajassa. Me maksamme palautuskuljetuksen. Vastaanotettuamme tuotteen, todettuamme että tuote on rikki tai viallinen ja hyväksyttyämme palautuksen, palautamme rahat sinulle, tai lähetämme sinulle uuden vastaavan tuotteen.

Jos haluat palauttaa tai reklamoida tuotteen, sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme

Puhelin:09-424 521 66   Sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

 

 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Totteet vastasivat odotuksia ja olivat…
Totteet vastasivat odotuksia ja olivat hinta-laatusuhteelta erinomaisia 😊
22.03.2018 - Minna Strömberg
Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi