Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Hieman Kingsmoor historiaa
Kingsmoor perustettiin Tanskan Bjerringbrossa vuonna 2006 ja Kingsmoor voi olla ylpeä siitä, että koko heidän tuotantosa tapahtuu Tanskassa. Kingsmoor koiranruokiin ja kissanruokiin käytetään paikallisia raaka-aineita, joka takaa sen, että ruoka on käynyt läpi korkean laatutarkkailun.  Kingsmoor on panostanut laadukkaisiin ja maistuviin resepteihin, joka on tehty kissojen ja koirien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kingsmoor kissanruoassa on erittäin korkea pitoisuus lihaa, sillä Kingsmoorilla ymmäretään, että kissat ovat pieniä petoeläimiä, joiden ravinnon pääasiallinen koostumus tulisi olla lihaa.

Viljaton koiranruoka ja kissanruoka
Kingsmoor koiranruoka on aina viljatonta ja niissä on korkea pitoisuus välttämättömiä rasvahappoja. Kingsmoor on teroittanut kaikki reseptinsä sisältämään mahdollisimman monia hyviä ja terveellisiä yrttejä. Nämä yritit lisätään, jotta ruoka maistuisi mahdollisimman hyvälle ja koirasi tai kissasi ei voi sitä vastustaa. Kingsmoorilla on ryhmä koulutettuja ammattilaisia ja asiantuntijoita, jotka etsivät parempia ratkaisuja ja kehittävät koiran- ja kissanruokia, jotta ne aina maistuvat, tuoksuvat ja tuntuvat erinomaisilta. Lyhyesti sanottuna tilaamalla Kingsmooria, olet aina varma, että saat laadukkaaita tuotteita. Kingsmoor on  täysin viljaton ruoka koirille ja kissoille. Lisäksi Kingsmoor koiranruoat ja kissanruoat eivät sisällä säilöntäaineita tai väriaineita.

Miksi valita viljaton koiranruoka tai kissanruoka?
Kuten sanottu, koirat ja kissat ovat luonnostaan lihansyöjiä. Viljatonta ruokaa suositellaan, koska vilja, maissi ja riisi sisältävät paljon tärkkelystä, jolla puolestaan on korkea glykeeminen indeksi (imeytyvien hiilihydraattien aiheuttama verensokerin muutos). Käyttämällä viljatonta koiranruokaa tai kissanruokaa, voit varmistaa, ettei lemmikkisi verensokeri nouse liian nopeasti. Tämä auttaa kissaa tai koiraa saamaan korkeamman aktiivisuustason ja paremman oppimiskyvyn. Viljattoman täysravinnon yksi monista hyvistä puolista on myös pienempi ulosteen määrä. Lisäksi lemmikkisi voi välttää saamasta varastopunkkeja, joita löytyy monista muista eläinruoista. Näin koirallasi tai kissallasi on pienempi mahdollisuus saada allergisia reaktioita ruoasta. Viljaton ruoka on usein hieman kalliimpaa kuin muut eläinruoat, mutta vastineeksi sitä on taloudellista käyttää, sillä se kestää pitempään. Loppujen lopuksi viljattoman ravinnon käyttäminen ei ole sen kalliimpaa kuin muidenkaan koiranruokien tai kissanruokien. Kun vaihdat viljattomaan ruokavalioon, on hyvä edetä hitaasti ja tarjota sitä pienissä erissä ensimmäisten viikkojen aikana, jotta lemmikkisi tottuu ruoan korkeaan proteiinipitoisuuteen.

Kingsmoor viljattomat koiranruoat
Zoopermarketista löydät Kingsmoorin koko valikoiman, joten meillä on tarjota useita eri makuja koirallesi.

Kingsmoor Pure Ankka on allergiaystävällinen, viljaton ja gluteeniton koiranruoka. Koiranruoka koostuu ankasta, erilaisista juureksista ja terveellisistä yrteistä. Pure Ankka on maittavaa ja se sopii siksi myös nirsolle koiralle. Ruoassa olevat Omega 3 ja 6 rasvahapot takaavat koiralle terveen ihon ja kiiltävän turkin.

Kingsmoor Pure Lammas on viljaton ja gluteeniton ruoka, joka koostuu pääasiallisesti lampaasta ja kalasta, sekä erilaisista juureksista ja terveellisistä yrteistä. Ruoka on hyvin lempeää mahalle, koska se on helposti sulavaa. A-vitamiinit parantavat koiran immuunijärjestelmää, B-vitamiinit ja Omega 3- ja 6 rasvahapot pitävät turkin ja ihon kunnossa.

Kingsmoor Pure Hevonen on myös viljaton ja gluteeniton koiranruoka. Se koostuu hevosenlihasta, juurekista ja terveellisistä yrteistä. Ruoan A-vitamiinit parantavat koiran immuunijärjestelmää ja B-vitamiinit sekä Omega 3- ja 6 rasvahapot pitävät koiran ihon ja turkin terveenä.

Kingsmoor Pure Merikala on allergiaystävällinen, viljaton ja gluteeniton kalaruoka koirallesi. Ruoka on valmistettu tuoreesta kalasta ja sen haju on neutraali. Ruoka on täynnä Omega 3 rasvahappoja, jotka pitävät huolta koiran nivelistä, ihosta ja turkista. Juurekset auttavat pitämään suolen toiminnan kunnossa.

Kingsmoor Pure Kana on viljaton ja gluteeniton koiranruoka, joka koostuu kanasta ja juureksista, joilla on korkea Omega 3- ja 6 rasvahappopitoisuus. Lisäksi ruoan A-vitamiini tukee ja vahvistaa koiran immuunijärjestelmää.

Kingsmoor Pure Light on kevyt, viljaton ja gluteeniton koiranruoka, joka koostuu pääasiassa kanasta ja kalasta, jotta koira saa tarpeeksi proteiineja. Ruoka on vähärasvainen ja siinä on runsaasti ravintokuituja, jotka antavat koiralle kylläisyydentunnetta. Omega 3 ja 6 rasvahapot pitävät koiran turkin ja ihon terveenä.

Kingsmoor Pure Senior on allergiaystävällinen koiranruoka parasta Tanskalaista laatua. Ruoan tarkkaan valikoidut ainesosat antavat ruoalle erinomaisen maun. Ruoka on vähärasvaista ja sisältää runsaasti ravintokuitua ja Omega 3 rasvahappoja, jotta koirasi vatsa voi hyvin ja paino sopivalla tasolla, sillä vanhemmat koirat eivät liiku enää yhtä paljoa.

Kingsmoor Pure Puppy pienille roduille sisältää kalaa, kasviksia ja kalkkunaa. Ruokapillerit ovat pieniä ja helposti pureskeltavia. Kingsmoor Pure Puppy keskikokoisille ja suurille roduille sisältää kalaa, kasviksia ja kanaa. Ruoassa on suuri Omega 3 rasvahappopitoisuus, joka hoitaa pennun niveliä ja pitää ihon ja turkin hyvässä kunnossa. Ruoka sisältää kaikkea mitä aktiivinen kasvava pentu tarvitsee, jotta se saa parhaan mahdollisen alun elämälle.

Kingsmoor Original on gluteeniton täysravinto kaikille koirille, joilla on normaali aktiivisuustaso. Maukas koiranruoka sisältää kanaa ja kalaa, sekä tanskalaisia yrttejä ja marjoja.

Kingsmoor viljattomat kissanruoat
Zoopermarketista löydät koko Kingsmoor kissanruokavalikoiman. Meillä on useita eri makuja:

Kingsmoor Pure Kana aikuisille kissoille on viljaton ja gluteeniton kissanruoka, joka sopii hyvin allergisille kissoille. Ruoka koostuu kalasta ja kanasta sekä tuoreista yrteistä ja kuitupitoisesta sokerijuurikasmassasta, joka helpottaa suoliston toimintaa ja lievittää karvapallo-ongelmia. Glukosamiini ja kondroitiini vahvistaa niveliä, jolle täysikasvuisella kissalla on tarvetta.

Kingsmoor Pure Merikala aikuisille suurirotuisille kissoille on erittäin maukas ja korkealaatuinen tanskalainen kissanruoka. Ruoka koostuu kalasta ja yrteistä, sekä kuitupitoisesta sokerijuurikasmassasta, joka voitelee suolet ja lievittää karvapallo-ongelmia.  Kissanruoka on viljaton ja gluteeniton.

Kingsmoor Pure Kana steriloiduille kissoille on fantastisen makuinen viljaton ja gluteeniton kissanruoka, joka sisältää kalaa, kanaa ja yrttejä. Ruoassa on vähemmän rasvaa, ettei leikattu kissa pääse lihomaan. Vähentää myös virtsakivien mahdollisuutta, joka on kissojen yleinen ongelma.   

Kingsmoor Pure Merikala steriloiduille kissoille sisältää kalaa ja yrttejä, jotka antavat kissanruoalle erinomaisen maistuvuuden. Ruoka sisältää vähemmän rasvaa, jotta leikatun kissan paino säilyisi normaalilla tasolla. Happamoitta virtsaa, jotta virtsakiviongelmat vähenisivät. Kissanruoassa on korkea rasvahappopitoisuus, joka hyödyttää kissan niveliä, ihoa ja turkkia. Tämä viljaton kissanruoka sisältää 83% proteiinia.

Kingsmoor Pure Kana kissanpennuille on tarkoitettu kaikenkokoisille kissanpennuille, jotka ovat vielä kehitysvaiheessa. Kissanruoka on erinomaisen makuinen ja se sisältää kalaa, kanaa ja yrttejä. Ruoka vahvistaa kissanpennun immuunijärjestelmää ja antaa pennulle parhaan mahdollisen alun elämään.

Osta edullinen Kingsmoor koiranruoka tai kissanruoka Zoopermarketista
Zoopermarketissa on jatkuvasti hyvät tarjoushinnat eri ruokavaihtoehdoille, joten tutustu valikoimaamme ja tilaa kissallesi tai koirallesi taatusti maistuva, allergiaystävällinen ja viljaton vaihtoehto.  Toimitamme tilauksesi kotiovellesi , joten sinun ei tarvitse raahata raskaita ruokasäkkejä itse kotiin kaupasta. 

Liity Zoopermarketin jäseneksi ja saat bonusta ja leimoja
Kingsmoor koiran ja kissanruokasäkkejä Zoopermarketista tilaamalla, keräät leimoja leimakorttiin. Näin saat aika-ajoin ilmaisen ruokasäkin tilauksesi mukana. Säkki on aina sitä makua, jota olet eniten tilannut. Zoopermarketin klubilaisena keräät myös ostoksista aina 4% bonusta, joka maksetaan 6 kuukauden välein asiakkaan jäsentilille. Näin saat tuntuvan edun keskittämällä kaikki lemmikkieläintarvikkeiden ja ruokien ostokset Zoopermarkettiin. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi