Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

TERÄ TRIMMERIMALLILLE A5 OSTER TERÄ 10
1,60 MM
AMMATTIMAINEN TRIMMAUS
OSTER TERÄ 10
(034264416482) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 42,62 
EUR 38,36
TERÄ TRIMMERIMALLILLE A5 OSTER TERÄ 3F
13 MM
AMMATTIMAINEN TRIMMAUS
OSTER TERÄ 3F
(034264416383)  
Suuntaa-antava markkinahinta 70,56 
EUR 63,50
TERÄ TRIMMERIMALLILLE A5 OSTER TERÄ 4
9,5 MM
AMMATTIMAINEN TRIMMAUS
OSTER TERÄ 4
(034264416444)  
Suuntaa-antava markkinahinta 59,94 
EUR 53,95
TERÄ TRIMMERIMALLILLE OSTER PRO 109 OSTER TERÄ 3
13 MM
AMMATTIMAINEN TRIMMAUS
OSTER TERÄ 3
(034264416376)  
Suuntaa-antava markkinahinta 70,56 
EUR 63,50

 

Oster on hyvä merkki, kun haluat trimmata koirasi turkin tai leikata kynnet.

 

Oster ei valmista pelkästään turkinleikkureita, vaan myös muita hyviä tuotteita, joita tarvitset kun leikkaat koirasi kynsiä tai putsaat se tassuja. Mitä varmemmaksi tunnet itsesi koiraasi trimmatessa, sitä rennompi sekin on. Se tekee trimmaammisesta paljon helpompaa ja turvallisempaa koirallesi sekä itsellesi. Antaaksesi koirallesi positiivisen kokemuksen ja saadaksesi enemmän irti trimmaamisesta, on hyvä ajatus valmistella lemmikkisi, välineesi sekä alueen jossa suoritat trimmauksen ennen kuin aloitat. Lemmikkisi turkin leikkaus sekä trimmaus on tärkeä osa lemmikkisi puhtaana pitoa. Venytä hellästi koirasi ihoa ja turkkia. Tällä tavoin et leikkaa koirasi ihoa tai muita herkkiä kohtia.

 

On tärkeää varmistaa, että turkki on puhdas, kuiva ja harjattu kunnolla. Mitä vähemmän koiran turkista löytyy takkuja, sitä helpompi trimmarin on leikata. Se tekee trimmauksesta myös paljon mukavampaa koiralle. On aina hyvä ajatus pestä koira hyvällä shamppoolla. Kuivaa ja harjaa koira perusteellisesti sen jälkeen. Tällä tavalla varmistat, että takut on poissa.

 

Pidä itsesi rauhallisena ja koirasi rentona trimmauksen ajan.

 

Koiran trimmaaminen vaatii harjoittelua. Kehu lemmikkiäsi monesti, jos se pysyy rauhallisena. Mikäli sinä tai koirasi väsyy tai stressaantuu, voitte aina pitää taukoa.

 

Pidä trimmaria siinä kädessä jolla leikkaat esimerkiksi paperia. Se tuntuu oikeimmalta ja huomaat nopeasti, kummalla kädellä trimmaus kannattaa suorittaa. Älä koskaan työnnä trimmaria eteenpäin – anna sen leikata ja sinun tehtäväsi on vain seurata trimmarin liikkeitä. Älä koskaan leikkaa vastakarvaan. Leikkaa tassujen ympäröimä alue varovaisesti. Ota tassusta kiinni ja leikkaa kynsien päistä. Pitää varoa, ettei leikkaa liian läheltä, ettei koira vedä tassuaan pois. Voit aina käyttää koiranherkkuja pitääksesi sen paikallaan trimmauksen ajan. Mikäli leikkaat vahingossa liian läheltä ja aiheutat verenvuodon, laita painetta kynnen päähän painamalla ja laita kipusuihketta. Kun trimmaat koirasi päätä, on tärkeää noudattaa muutamaa tärkeää turvallisuusohjetta. Putsaa koirasi nenänympärys ja pidä aina koirasi suu kiinni, ettei se työnnä kieltään ulos trimmauksen aikana. Koiran kaulanympärys on trimmattava erittäin varovaisesti, koska sillä  alueella on yleensä ihopoimuja. Kun tulet ihopoimujen kohdalle, venytä iho suoraksi ja trimmaa alaspäin poimun suuntaisesti.

 

On monta hyvää puolta koiran trimmaamisessa ulkona. Se vähentää sotkua, etkä saa kotiasi karvaiseksi. Varmista, että sähkönlähde on turvallinen. Valitse aina kuiva paikka trimmata koira. Mikäli omistat trimmaus- tai näyttelypöydän, voit asettaa koirasi sille trimmauksen ajaksi.

 

On tärkeää muistaa, että kun trimmaat koirasi talvella se voi menettää lämpökerroksensa. Mikäli koirasi on herkkä kylmyydelle, on hyvä idea hankkia sille takki ulkoilua varten. Ulkotakkeja ja paitoja löytyy monia eri kokoja, värejä ja malleja. Tärkeintä on, ettei koirasi palele ulkoillessa. Tarkkaile koirasi olotilaa, varmistaaksesi, että ulkoiluvaatteet pitävät koirasi lämpimänä.

 

Oster trimmeristä

 

Oster trimmeri - Artisan Platinum

 

Johdoton 14 W koiran trimmeri. Voimakas trimmeri leikkaa noin 6000 rpm. Kestävä Ni-MH-akku tekee yli tunnin trimmauksesta mahdollisen ilman latausta. 2 kpl ruostumattomasta teräksestä valmistettua terää, jotka on helppo vaihtaa. Johdolla trimmausaikaa voi pidentää. Sisältää tukevan aseman akulle. Ergonominen asento, kevyellä otteella vähentää käden väsymistä.

 

 

 

Oster koiran trimmeri – Golden A5

 

Tehokas ja ammattimainen leikkuri yhdellä nopeudella , 2200rpm. Leikkurilla on tehokas 45 W moottori ja on sopiva sekä ammatti- että kotikäyttöön. Leikkurilla on rauhallinen liike ilman tärinää. Terät voi helposti vaihtaa ja asettaa leikkuriin. Uskomattoman helppo käsitellä. Ei muuta kun trimmaamaan!

 

Oster koiran trimmeri – A6 Comfort

 

Oster A6 Comfort on kevyt trimmeri, joka yhdistää ergonomisen suunnittelun ja tehokkaan 3-vaihteisen moottorin (3100-4100 SPM). Leikkausnopeudet tekee laitteesta monipuolisen ja uudet toiminnot tekevät leikkauksesta ja trimmauksesta Oster A6:lla mukavan kokemuksen. Moottori ei tärise eikä ole kovaääninen. Tämä tekee trimmeristä täydellisen välineen jokapäiväiseen turkinhoitoon. 

 

Oster koiran trimmeri – Home Grooming Kit

 

Oster on vahvarakenteinen leikkuri. Paketti sisältää kaikki mahdolliset osat – kaikki yhdessä. Saat ammattimaisen leikkurin yhteydessä neljä kampaa, terän ja DVD:n käyttöohjeineen, joka kertoo askel askeleelta, mitä tehdä. Titaanisen terän voi säätää moneen eri pituuteen, ilman terän vaihtoa. Trimmeri on myös hyvä tassujen ja anturoiden trimmaukseen.

 

Oster on myöskin tehnyt tehokkaan rätin koiran tassuille, kun on erittäin huonot kelit. Se on nimeltään Oster Paw Cleaner, ja on erinomainen tassujen pesijä monella toimninnolla.

 

Oster Paw Cleaneriä voi käyttää tassujen puhdistukseen ja turkin kuivaamiseen, kun on likaista ja märkää. Irrotettava rätti on käytännöllinen myös pesulappuna ja käsipidike on irtokarvan irroittamiseen.

 

Rätti on tehty microkuidusta ja sen tunnistaa monesta etuudesta:

 

 

 

• Helppo pestä, koska lika ei tartu kankaaseen, mutta tarttuu tehokkaasti ulkoiseen kuitukerrokseen.

 

 

 

• Poistaa 75% enemmän likaa ja bakteereja kuin puuvilla.

 

 

 

• Mikrokuitujen pintajännitys on moninkertainen verrattuna esim. Paperi- tai puuvillaliinoihin.

 

 

 

• Kestävä materiaali tekee liinasta ekologisen.

 

 

 

Koiran kynnet

 

Pidä koirasi kynnet kauniina ja puhtaina. Se on kaikkein mukavinta sekä lemmikillesi, että myös sinulle kun koirasi kynnet ei raavi ihoasi tai huonekalujasi. Oster on kehittänyt älykkään ja käytännöllisen kynsiviilan kahdella nopeudella. Sitä voi käyttää joko 7500 ja 15.000 rpm. Viila on hiljainen ja toimii ilman johtoa. Se toimitetaan erilaisilla hiomakivillä. Koiran kynnet ansaitsevat huolenpitoa aivan kuten ihmisenkin. Mikäli voit kuulla koirasi kynnet puulattialla, on aika leikata ne.  Vedä karvat pois kynnen alueelta, jottei viila vedä niitä. Älä koskaan pidä viilaa yhdessä paikassa liian pitkään. Se aiheuttaa lämpöä ja voi tuntua kuumalta koirasi kynnellä. Ole aina varovainen ja huomioi, että viilaa on liikutettava koko ajan. Mikäli koirasi vetää tassuaan pois, voi se olla merkki siitä, että koirasi kynnet kuumenee.

 

Suosittelemme ostamaan juuri koirasi rodulle tarkoitetut turkin hoitovälineet. Voit sivuiltamme lukea lisää Osterin suosituksista eri roduille. Useimmat pitkäkarvaiset koirat, ja koirat joilla on keskipitkä turkki, vaativat säännöllistä trimmausta estääkseen turkin takkuuntumista. Hankkimalla koiratrimmerin voit itse trimmata koirasi turkin tarvittaessa, ja näin säästät kailliit koirasalonki käynnit. Koiratrimmeri on erinomainen apuväline irtokarvojen ja takkujen ehkäisyyn ja poistoon. Zoopermarketista löydät laadukkaat ammattimaiset Oster koiratrimmerit. Nämä ovat markkinoiden johtavat merkit ja erittäin tunnettuja korkeasta laadustaan. Meiltä löydät trimmerit niin lyhytkarvaisille, keskikarvaisille kuin pitkäkarvaisillekkin koirille. Jos koirasi turkki on erittäin paksu ja vahva tulee sinun hankkia kestävä ja voimakas trimmeri – jossa on tehoa jopa 45 wattia. Valikoimastamme löydät myös lisä-terät sekä etäisyyskammat joiden avulla koiran trimmaus on helppoa.  Oikeanlaisilla tuotteilla voit antaa koirallesi ammattimaisen trimmauksen kotona.

 

 

Jos haluat ehkäistä koirasi tassujen kipeytymistä, tai kysnien halkeilua tulee sinun leikata koirasi kynnet säännöllisin väliajoin. Zoopermarketista löydät siksi suuren valikoiman markkinoiden parhaita kynsisaksia joiden avulla voit helposti leikata koirasi kynnet. Meiltä löydät kaiken kokoiset kynsisakset.  Koirasi kynsiä leikatessa sinun tulee varoa että et leikkaa kynnestä liikaa pois. Jos leikkaat liian lähelle kynnessä olevia hermoja on tämä erittäin kivuliasta koirallesi.

 

 

 

 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi