Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

KOIRANRUOKA / RUOKA-ALLERGIA ROYAL CANIN HYPOALLERG..
195 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,95
ALLERGIAONGELMIIN / RIPULIIN
ROYAL CANIN HYPOALLERGENIC
(9003579311615)  
Suuntaa-antava markkinahinta 1,95 
EUR 1,85 per/kpl kun 12 kpl
KOIRANRUOKA RIPULIIN / VATSAONGELMA ROYAL CANIN GASTRO INT..
410 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,85
RUOANSULATUSVAIVOIHIN / RIPULI..
ROYAL CANIN GASTRO INTESTINAL
(9003579309452)  
Suuntaa-antava markkinahinta 3,67 
EUR 3,49 per/kpl kun 12 kpl
KOIRANRUOKA / RUOKA-ALLERGIA ROYAL CANIN HYPOALLERG..
400 G
Hinta pr. 100 gr EUR 0,87
ALLERGIAONGELMIIN / RIPULIIN
ROYAL CANIN HYPOALLERGENIC
(9003579311004)  
Suuntaa-antava markkinahinta 3,67 
EUR 3,49 per/kpl kun 12 kpl
PENNUT JA IMETTÄVÄT/RASKAANA OLEVAT ROYAL CANIN PEDIATRIC..
195 G
Hinta pr. 100 gr EUR 1,73
IKÄ: VIEROITUS - 2 KUUKAUTTA
ROYAL CANIN PEDIATRIC STARTER
(9003579310113)  
Suuntaa-antava markkinahinta 3,55 
EUR 3,37 per/kpl kun 12 kpl

Royal Canin
Royal Caninin pääkonttori, tuotekehitys ja tutkimuskeskus sijaitsevat Ranskassa ja yritys työllistää 6200 työntekijää ympäri maailman. Sen tuotteita myydään 90 eri maassa. Kissan ja koiran etu, terveys ja hyvinvointi on aina etusijalla Royal Caninin tuotekehityksessä. He kartuttavat jatkuvast kissoihin ja koiriin liittyvää tietämystä ja pyrkivät vastaamaan niiden ravintotarpeisiin mahdollisimman hyvin.


Kysy aina neuvoa eläinlääkäriltä
Kun lemmikki sairastuu, se tarvitsee erilaista ruokaa kuin normaalina arkipäivänä. Erikoisruokavaliota käytetään sairauden hoidon tukena parantamaan vastustuskykyä, hidastamaan oireita ja tukemaan elimistöä. Royal Canin Veterinary Diet ruuan käytöstä tulee aina sopia eläinlääkärin kanssa. Mutta itse Royal Canin ruuat ostat edullisimmin Zoopermarketista. Saat silloin tarvitsemasi eläinlääkäriruuat suoraan kotiovelle toimitettuna 3-5 arkipäivässä. Näin vältyt kantamasta raskaita ruokasäkkejä pitkiä matkoja.


Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management ylipainoisille koirille ja kissoille
Royal Canin Obesity Management ruuassa on runsaasti proteiinia, joka auttaa pitämään lihakset hyvänä laihdutuskuurin aikana. Obesity Management ruoka sisältää tärkeitä ravintoaineita, joten kissasi tai koirasi saa ruuasta tarvitsemansa ravinteet. Omega rasvahapot ja kivennäisaineet antavat lisätukea rasittenuille luille ja nivelille ja auttaa myös saamaan terveen ihon ja turkin. Royal Canin Obesity Management ruokaa on saatavilla myös märkäruokana.


Royal Canin Veterinary Diet Renal koirien ja kissojen munuaisvaivoihin
Royal Canin Renal on täysravinto, joka on suunniteltu tukemaan munuaisten toimintaa ja äkillisiä tai kroonisia munuaissairauksia. Royal Canin Renal sisältää laadukkaita valkuaisaineita ja sen fosforipitoisuutta ja valkuaisainemäärää on alennettu. Ruoka sisältää korkealaatuista proteiinia, jotta munuaisten työmäärä vähentyisi ja riski ureemiseen kriisiin olisi pienempi. Royal Canin Renal ruoka on maukasta ja sitä on saatavana myös märkäruokana.


Royal Canin Veterinary Diet Diabetic koirien ja kissojen sokeritautiin
Royal Canin Diabetic on täysravinto koirille ja kissoille, joilla on diabetes. Se auttaa säätelemään glugoosia ja siinä on vähän nopeasti sulavia hiilihydraatteja. Royal Canin Diabetic sisältää alhaisen glykeemisen indeksin viljoja, jotka ehkäisevät verensokerin nousua ruokailun jälkeen. Ruuassa on myös korkea valkuaisainepitoisuus ja matala tärkkelyspitoisuus. Royal Canin Diabetic ruokaa on saatavilla myös märkäruokana.


Royal Canin Verinary Diet Anallergenic allergisille koirille ja kissoille
Royal Canin Anallergenic on täysravinto, jokaa vähentää intoleranssia tietyille ainesosille ja ravintoaineille. Ruuan koostumus ja tuotantoprosessi on suunniteltu poissulkemaan kaikki mahdolliset ruoka-aineallergian lähteet. Royal Canin Anallergenig ruuan valikoidut ja hydrolysoidut valkuaisainelähteet ja valikoidut ja puhdistetut hiilihydraattilähteet takaavat, että ruoka sopii allergiselle koiralle ja vahvistaa myös ihon suojaominaisuuksia. Saatavilla myös märkäruokana.


Royal Canin Veterinary Diet Skin Care koirien ja kissojen iho-ongelmiin
Royal Canin Skin Care on täysravinto koirille ja kissoille, joilla on iho-ongelmia ja / tai karvanlähtöä. Ruoka sisältää runsaan määrän eri lähteistä saatavia rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon luontaisia ominaisuuksia ja vähentävät iho-ongelmia. B-vitamiinien ja aminohappojen yhdistelmä suojaa ihoa. Royal Canin Skin Care ylläpitävät suoliston hyvää bakteeritasapainoa ja siten tukevat ruoansulatusta. Ruokaa saatavana myös märkäruokana.


Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal ruuansulatuskanavan ongelmiin
Royal Canin Gastro Intestinal on täysravinto koirille ja kissoille, joilla on ruuan imeytymishäiriöitä. Royal Canin Gastro Intestinal tasapainottaa ja hoitaa ravitsemustasoa. Ruoka on helposti sulavaa ja siinä on korkea energiasisältö, joka mahdollistaa ruuansulatusta helpottavat pienemmät annoskoot. Royal Canin Gastro Intestinal sisältää myös pitkäketjuisia EPA, DHA Ruoka on maittavaa, joka kannustaa koiraa syömään paremmin ja sitä on saatavilla myös märkäruokana.


Royal Canin Veterinary Diet Hepatic maksan vajaatoiminnasta kärsiville koirille ja kissoille
Royal Canin Hepatic tukee maksan toimintaa ja vähentää maksaan kerääntyvää kuparia sellaisilla kissoilla ja koirilla, joilla on maksan vajaatoimintaa. Royal Canin Hepatic ruuassa on helposti sulavaa kasvivalkuaista ja rajoitettu kuparipitoisuus. Täysravinnossa on korkea energiapitoisuus, jolloin annokset ovat pienempiä ja näin vähentävät ruuansulatuselimistön kuormitusta. Royal Canin Hepatic on saatavilla myös märkäruokana.


Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O kissoille ja koirille virtsakivien hoitoon
Royal Canin Urinary S/O käytetään hoitamaan virtsatietulehduksia ja virtsakiviä. Royal Canin Urinary ruuasta on eri versiot pienille ja suuremmille koirille, sekä myös märkäruokaa annoksina. Ruokaa annetaan yhdessä antibioottien kanssa kuukauden ajan sen jälkeen, kun virtsatulehdus on todettu. Ruoka laimentaa virtsaa ja muuttaa sen alikylläiseksi, jolloin se ei muodosta struviitti tai kalsiumoksalaattikiteitä. Royal Canin Urinary ehkäisee myös hammaskiven muodostumista.


Royal Canin Veterinary Diet Cardiac kissojen ja koirien sydänongelmiin
Royal Canin Cardiac on kehitetty tukemaan verisuonia ja attamaan neutralisoimalla vapaita radikaaleja. Tämä on hyväksi koirille ja kissoille, joilla on sydänsairauksia tai heikentynyt sydämen toiminta. Fosforipitoisuus auttaa ylläpitämään munuaisten toimintaa. Kalium, magnesium ja natriumtasot on sovitettu antamaan tukea sydämen toiminnoille. Royal Canin Cardiac ruokaa on saatavana myös märkäruokana.


Royal Canin Veterinary Diet Mobility kissojen ja koirien nivelsairauksiin
Royal Canin Mobility on täysravinto, joka sopii täydellisesti koirille ja kissoille, joilla on ongelmia nivelissä. Nivelien toimintaa tukee innovatiivinen kurkuman, hydrolysoidun kollageenin ja vihreän teen yhdistelmä. On tieteellisesti todistettu, että Royal Canin Mobility parantaa koiran liikkuvuutta ja elämänlaatua. Ruuan kohtuullinen energiasisältö tukee painonhallintaa ja auttaa siten vähentämään kuormitusta nivelissä.


Royal Canin Veterinary Diet Calm koirien ja kissojen mielenterveyden häiriöihin
Royal Canin Calm on täysravinto, joka auttaa selviämään stressaavista tekijöistä. Royal Canin Calm sisältää maitovalkuaisen trypsiinihydrolysaattia ja L-tryptofaania, jotka auttavat ylläpitämään koiran tai kissan emotionaalista tasapainoa. L-tryptofaani on serotoniinin esiaste ja sillä on merkittävä rooli ahdistuksen, unen ja ruokahalun säätelyssä. Ruoka auttaa myös ylläpitämään ihon luontaista suojamuuria ja vähentävät hammaskiveä.


Royal Canin Veterinary Diet Dental hammaskiven poistoon
Royal Canin Dental auttaa poistamaan plakkia ja ehkäisee hammaskiven muodostumista ja pitää poissa pahan hajuista hengitystä. Ruokanappuloiden koko ja koostumus auttavat hankaamaan plakkia pois. Royal Canin Dental sisältää natriumpolyfosfaattia, joka sitoo syljen kalsiumia ja estää plakin kovettumista hammaskiveksi. Ruoka auttaa myös ylläpitämään luiden ja nivelien terveyttä. Pienille koirille on tarjolla oma Royal Canin Dental Special Small Dog - ruoka.


Royal Canin Veterinary Diet Recovery koiran toipumiseen
Royal Canin Recovery on kissojen ja koirien erikoisruokavalio märkäruoka, joka on kehitetty toipumisen edistämiseksi ja kissan maksan rasvoittumisen hoitoon. Royal Canin Recoveryssä on korkea energiapitoisuus, jolloin ruokahaluton lemmikki pärjää pienemmälläkin ruokamäärällä. Ruokaa voidaan syöttää myös letku- ja ruiskuruokintana. Ruoka sisältää eikosapentaeeni- (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) sekä pitkäketjuisisa Omega-3 rasvahappoja, jotka edistävät suolen limakalvon eheytymistä. Ruuassa on myös E- ja C-vitamiineja, sekä tauriinia ja lueiinia, jotka auttavat kehittämään hyvää immuunijärjestelmää.


Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Support nestehukasta kärsiville kissoille ja koirille
Royal Canin Rehydration Support on suunniteltu korvaamaan puuttuvan nesteytyksen ja elektrolyytit nestehukasta kärsivillä koirilla ja kissoilla. Natrium ja kloridi ovat tasapainossa ja korvaavat nesteen puutteen. Royal Canin Rehydration Support on nestemäinen lius, jota annetaan kuivuneelle koiralle tai kissalle ensiapuna. Nestettä annetaan suun kautta, mikä on parempi kuin muut invasiiviset tekniikat.

 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Nopea ja halpaa!
Nopea ja halpaa!
17.05.2018 - Stefan W
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi