Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Staywell – täydellinen luukku lemmikillesi

Staywell on ollut olemassa vuodesta 1991 ja se on osa PetSafea, joka muunmuassa valmistaa kissa- ja koiraluukkuja mikrosirulla ja ilman. Staywell on tunnettu laadustaan ja erikoissuunnitellusta luukusta avausjärjestelmästä lemmikillesi.

Staywell on pitkälle työstetty tuote

Uusia tuotteita lanseerataan insinöörien ja työtekijöiden, joilla on laaja tietämys eläimistä yhteistyöllä. Uusia tuotteita testataan ja tutkitaan laajasti ennen lanseerausta. Staywell tekee tiivistä yhteistyötä myös eläinlääkäreiden ja kasvattajien kanssa suunnittellessa uutta tuotetta.

Millaisia Staywell luukkuja on saatavilla?

Staywell luukut ovat täysin uudenlaisia kissanluukkuja verrattuna vanhanaikaisiin muovisiin oviin. Staywell luukut ovat valmistettu vahvasta alumiinista, jotka kestävät isoja ja rajuja kissoja. Staywellillä on neljää erilaista kiinnitysjärjestelmää kissanluukuille. Valikoimassa on montaa eri mallia, väriä ja kokoa.

  1. Kaksisuuntaiset luuku:

Nämä luukut ovat hyvin yksinkertaisiksi suunniteltuja. Ne vain avautuvat  sisään ja ulos.

  1. Nelisuuntaiset luukut:

Nämä luukut ovat muuten samanlaisia kuin kaksisuuntaiset ovet, mutta niissä on muutama lisätoiminto. Voit näillä lukita kissasi ulos tai sisälle. Oven voi siis sulkea ulko- tai sisäpuolelta.

  1. Magneettiset ja infrapuna luukut:

Joskus kissanluukuista voi tulla muitakin eläimiä esimerkiksi kulkukissoja, koiria ja jopa kettuja. Tämä estetään asettamalla ’’äly’’ kissanluukku, jossa on sisäänrakennettu sensori, joka sopii erityiseen kaulapantaan, jonka voit ostaa lemmikillesi. Kun kissasi lähestyy Staywell luukkua, se avautuu automaattisesti ja estää kulun eläimiltä, joilla ei ole Staywell kaulapantaa.

  1. Mikrosiru luukut:

Nämä mikrosiru ovet ovat varmimpia pitämään ei-toivottuja eläimiä ulkona. Vain mikrosirullisilla olevat eläimet pääsevät luukusta sisään. Staywell mikrosiruluukut ovat luotettavimpia, koska kissasi ei voi hävittää tai rikkoa siruaan, niinkuin kaulapantansa.

Miten mekaaniset Staywell luukut ja mikrosirut toimivat?

Staywellillä voit valita monista eri asetuksista, niinkuin esimerkiksi signaalista, joka reagoi eläimeen asetettuun mikrosiruun. Luukun lukitus aukeaa vain kun eläin on lähettyvillä ja menee lukkoon kun eläin on kauempana. Tämä mahdollistaa kissan vapaan kulun sisään ja ulos, eikä vieraista eläimistä tarvitse murehtia. Kissasi voi esimerkiksi ulkoilla vapaasti, ilman että koirasi lähtee perään. Tai kissasi voi kulkea vapaasti vain päiväsaikaan, kun luukku pysyy lukossa yöllä.

Sopiiko Staywell kaikille koirille ja kissoille?

Staywell merkillä on suuri valikoima lemmikkiluukkuja koirille sekä kissoille. Luukut sopivat kaiken kokoisille, isoille ja pienille lemmikeille. Ne sopivat myös kaiken rotuisille kissoille ja koirille. Ne on suunniteltu sopimaan erilaisiin oviin, ikkunoihin ja seiniin ja voit vapaasti valita suuresta valikoimasta. Staywellillä on sekä manuaalisia, automaattisia ja mikrosiruluukkuja, jotka pitävät ei-toivotut eläimet ulkona sinun kodistasi. Valitsemalla elektronisen luukun, joka rekisteröi eläimesi liikkeet joko mikrosirulla tai magneettipannalla voi varmistaa, ettei muut kuin oma lemmikkisi tule sisälle.

Kissa ja Staywell

Kissanluukusta voi hyötyä monella eri tavalla kun on kissa. Kissat ovat luonnostaan itsenäisiä olentoja, jotka haluavat liikkua vapaasti ulkona ja sisällä. Voit siis hyötyä Staywell- luukusta monella tavalla – valitse joko manuaalinen, magneettinen tai luukku infrapunalla tai mikrosirulla. Kissasi nauttii, kun sen ei tarvitse olla riippuvainen omistajastaan kun haluaa ulos tai sisälle.

Staywell isoille kissoille ja kaikenkokoisille koirille

Staywellillä on laaja valikoima luukkuja pienille, keskikokoisille ja isoille lemmikeille. Tällatavoin voit aina löytää oikean kokoisen oven, joka on täydellinen lemmikillesi. Mukavuudesta ja laadusta ei tarvitse kiistellä. Staywell varmistaa, ettei lemmikkisi liikunta ja vapaus jää puutteliseksi, eikä sinun tarvitse huolehtia ei-toivotuista eläimistä kotonasi.

Mikä Staywell luukuista?

On tärkeää löytää Staywell- luukku, joka sopii lemmikkisi painoon ja kokoon. Sitten voit miettiä mihin seinää, oveen tai ikkunaan asetat luukun. Lopuksi tulee päättää haluatko, että luukku reagoi lemmikkisi liikeisiin. Mikäli valitset sellaisen luukun voit olla varma ettei kotiisi tule ei-toivottuja eläimiä.

 

Kaikki ostokset sekä tuotteet, hinnasta riippumatta, keräävät bonusta.

 

Jos ostat yli 1.350 eurolla kalenterivuoden aikana sinusta tulee kultajäsen. Saat silloin 8 % bonusta kaikista yli 1.350 euron ylittävistä ostoksistasi. Omien sivujesi tai laskusi kautta voit aina seurata jäsenyyttäsi sekä ostoksiasi. Kulta-jäsenyys pysyy voimassa niin kauan kuin ostat yli 1.350 eurolla per kalenterivuosi.

 

Muista: laskullasi voit aina nähdä kerätyt bonukset sekä leimakorttisi. Muistathan aina kirjautua sivuillemme, kun teet ostoksia. Jollet ole kirjautunut sivuille tilatessasi, bonuksesi eivät rekisteröidy, emmekä me ikävä kyllä voi kirjata bonuksia ja leimoja jälkikäteen.

 

Jollet halua vastaanottaa jäsenkirjettä, mutta vain saada tietoa tilauksestasi ja bonuksistasi, ei tämä ole ongelma.

 

Kaikki henkilötietosi käsitellään luottamuksellisesti, emmekä koskaan luovuta tietojasi muille.

 

Kirjautumalla omille sivuillesi löydät myös tietoa  edellisistä tilauksistasi, bonuksistasi yms. Voit myös muuttaa yhteystietojasi omilla sivuillasi. Huomaa kuitenkin, että tilauksesta saamasi bonukset ja leimat päivittyvät klubitilillesi vasta, kun tilauksesi on käsitelty Zoopermarketissa ja lähetetty eteenpäin. Voit käyttää bonukset 18 kuukauden aikana siitä, kun ne on vapautettu tilillesi.

Peruttu ostos ja makutakuu

 

Sinulla on oikeus katua ostostasi 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tämä edellyttää että tuote ja tuotepakkaus on muuttumattomassa kunnossa, tarkoittaen käyttämätön ja ehjä. Et saa käyttää tuotetta tai avata pakkausta. Jos tuotteessa on etiketti tai muu vastaava, täytyy tämän olla tuotteessa kiinni ja ehjä palauttaessasi tuotteen, ja tuotteen täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessaan.

 

Kaikilla kissan ja koiranruoillamme on makutakuu (koskee vain kuivamuonaa, ei koske märkäruokaa). Tämä tarkoittaa, että jos koirasi tai kissasi ei pidä ostamastasi ruoasta, on sinulla mahdollisuus lähettää tuote takaisin meille ja saada rahat takaisin. Vähintään 80% pussin sisällöstä on oltava jäljellä palauttaessa, tuote tulee palauttaa alkuperäispakkauksessaaan, ja sinun täytyy ilmoittaa makutakuusta enintään 30 päivän sisällä tuotteen ostamisesta Zoopermarketille.

 

Zoopermarketissa sinulla on vapaa peruutusoikeus ja ilmainen palautus. Me vastaamme aina palautuksesta koituvista toimituskuluista, kun palautukseen käytetään meiltä saatua palautusetikettiä, ja paketti jätetään postin palvelupiseteeseen. Saadaksesi palautusetiketin sinun tulee ottaa yhteys meidän asiakaspalveluumme sähköpostiosoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi.

Näiden ehtojen mukaan tehdyistä tuotepalautuksista palautamme rahasi 14 päivän sisällä, laskettuna päivästä jolloin olemme vastaanottaneet palautuksesi. Rahat palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, mitä asiakas on käyttänyt tilauksen yhteydessä.  Yhteydenotot asiakaspalveluumme sähköpostiin asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

 

Huom! Muilla tavoilla toimitetuista asiakaspalautuksista tai noutamatta jääneistä postipaketeista emme maksa palautuskuluja.

 

Palautukset osoitteeseen:

 

Zoopermarketti

Søren Nymarksvej 27

DK-8270 Højbjerg

Reklamaatio

 

Reklamaatiot Zoopermarketille voi tehdä kuluttajasuojalain mukaisesti. Säästä kuljetuspakkaus jotta reklamaatio logistiikkayritykselle on mahdollinen jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana. Reklamaatio tulee tehdä kohtuullisessa ajassa tuotteen vastaanottamisesta. Vaihdamme tottakai tuotteen joka on väärin lähetetty, kunhan tuotteen pakkaus on avaamaton. Tällaisessa tapauksessa voit maksutta palauttaa tuotteen meille, edellyttäen että käytät meiltä saatua palautus-etikettiä. Maksuton palautus tarkoittaa että sinulle asiakkaana ei koidu palautuksesta lisäkustannuksia. Osto perutaan ja rahat palautetaan 14 päivän sisällä siitä että Zoopermarketti on vastaanottanut tuotteen. Rahat palautetaan samaa maksutapaa käyttäen, mitä asiakas on käyttänyt tilauksen yhteydessä.

Jos tuote on rikki voit palautta tuotteen meille. Huomioithan että me tarkistamme että tuote on todellakin rikki, ja vasta tämän jälkeen palautamme rahasi, tai lähetämme tuotteen sinulle. Jos toteamme että tuote ei ole viallinen peritään sinulta toimitusmaksu. Yhteydenotot asiakaspalveluumme sähköpostiin asiakapalvelu@zoopermarketti.fi.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Erittäin nopea toimitus ja edulliset…
Erittäin nopea toimitus ja edulliset hinnat.
19.04.2018 - Jarno Keränen
Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi