Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima suolakiviä ja vitamiineja jyrsijöille
Onko sinulla kani, hamsteri, marsu, rotta, hiiri, chinchilla tai jokin muu pikkujyrsijä, joka tarvitsee suolakiviä tai vitamiinivalmisteita?  Löydät ne Zoopermarketista. Ravinnelisä saattaa olla tarpeellinen lisä jyrsijäsi ruokavalioon. Viherrehu, kasvit ja hedelmät kattavat yleensä pieneläinten vitamiinitarpeet, mutta joskus tarvitaan ylimääräisiä vitamiineja ja kivennäisaineita. Tällainen tapaus voi olla esimerkiksi jos kanin, marsun hamsterin, rotan, hiiren tai chinchillan iho tai turkki on huonossa kunnossa. Löydät Zoopermarketista aina laajan valikoiman erilaisia jyrsijän ruokavaliota täydentäviä vitamiinivalmisteita. Suolakivestä jyrsijä saa tärkeitä suoloja ja kivennäisaineita, jotka vahvistavat jyrsijän omaa immuniteettijärjestelmää. Samaan aikaan suolakivi hioo jyrsijän hampaita ja kynsiä, kun se käyttää kiveä. Suolakivien lisäksi löydät valikoimastamme myös jyrsijälle tärkeitä vitamiineja. Riippumatta siitä millainen pieneläin sinulla on lemmikkinäsi, on lista asioita, jotka sinun kannattaa lemmikillesi hankkia taataksesi sille hyvän ja terveen elämän. On tärkeää, että annat jyrsijällesi juuri oikeita vitamiineja ja kivennäisaineita. Ostamalla tuotteet Zoopermarketista, saat taatusti korkealaatuisia tuotteita. Tutustu laajaan suolakivi- ja vitamiinivalikoimaamme verkkokaupassamme. Meiltä saat tilattua suolakivet ja vitamiinit kaikilta johtavilta lemmikkieläinmerkeiltä mm. Trixie, Vitapol ja Vitakraft. Tuotteet ovat taatusti korkealaatuisia.

Vitaaminilisä lemmikillesi
Jos pelkäät, että kanisi, hamsterisi, marsusi, rottasi, hiiresi tai chinchillasi ei saa tarpeeksi ravinteita tai vitamiineja päivittäisestä ruokavaliostaan, voit täydentää ruokavaliota jyrsijänherkuilla, jotka sisältävät paljon vitamiineja. Vitamiinien saanti on erittäin tärkeää erityisesti maruslle, sillä ne eivät voi tuottaa c-vitamiinia itse, ja tarvitsevat siksi c-vitamiinipitoisia ruokia. Muuten on vaarassa, että marsu saa keripukin. Kaikissa jyrsijän täysravinnoissa on ihanteellinen c-vitamiinitaso hamsterille, mutta jos hamsterin ruokavalio koostuu pääasiassa heinistä ja vihanneksista, silloin c-vitamiinin saanti on liian vähäistä


Miksi jyrsijäni tarvitsee mineraalikiven?
Jyrsijä, kuten nimensäkin jo sanoo, pitää erilaisten ruokien jyrsimisestä. Jyrsijän hampaat kasvavat koko ajan ja siksi on välttämätöntä, että jyrsijä hoitaa ja hioo hampaitaan jyrsimällä erilaisia kovia materiaaleja.  Tämä pätee myös kaniin, vaikkei se olekaan varsinaisesti jyrsijä vaan jäniseläin. Jäniseläimet eroavat jyrsijöistä siten, että kaneilla ja jäniksillä on enemmän etuhampaita peräkkäin. Jäniseläimienkin hampaat kuitenkin kasvavat koko ajan, joten niidenkin pitää pitää pitää hampaansa lyhyinä jyrsimällä ahkerasti. Yksi mineraali- tai kalkkikivi jyrsijänhäkissä on mukava tapa jyrsijän hioa hampaitaan ja samalla se saa tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Kun jyrsijällä on erilaisia kalkki-, suola-  ja mineraalikiviä joita se voi jyrsiä, se ei ala jyrsimään häkin pinnoja tai lelujaan.  Zoopermarketista saat monenlaisia mineraalikiviä, joista on paljon iloa jyrsijällesi.  


Tärkeät multivitamiinit kanille, hamsterille, marsulle, rotalle, hiirelle tai chinchillalle
Zoopermarketista löydät monipuolisen valikoiman tärkeitä vitamiineja jyrsijöille, jotta voit olla varma, että jyrsijäsi eivät kärsi aliravitsemuksesta johtuvista sairauksista.  Voit antaa multivitamiinivalmistetta jyrsijällesi joka päivä. Multivitamiinit edistävät jyrsijöiden ruuansultausta ja luuston kasvua. Antamalla multivitamiinivalmistetta päivittäin jyrsijällesi, voit vähentää riskiä että lemmikkisi vilustuu tai saa suolistotauteja.

Pidä pieneläimet terveenä C- vitamiinin avulla
Multivitamiinivalmisteen lisäksi löydät valikoimastamme C- vitamiinia monessa eri muodossa. Voit tilata meiltä C- vitamiinivalmistetta nestemäisessä tai kiinteässä muodossa. C- vitamiini on tärkeää jyrsijän sidekudoksen muodostumiselle ja auttaa rakentamaan ruston ja luuston kudosta. On yleisesti tiedossa, että C- vitamiina löytyy lähes kaikista kasviksista ja hedelmistä. Erityisen hyviä C- vitamiinin lähteitä ovat sitruunat, appelsiinit, mustaherukat, perunat ja nauriit. C- vitamiini taltioituu jyrsijän elimistöön, kun ruoka kulkee suolistossa. Siksi pieneläimet, joilla on ripulia pidempään, saattavat yhtäkkiä saada C- vitamiinin puutoksen. Tällaisina ripulijaksoina on siis hyvä idea antaa lemmikille täydentävää C- vitamiinivalmistetta, joko nestemäisessä tai kiinteässä muodossa. Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman C- vitamiinivalmisteita. Jotkin eläimet kuten marsut eivät itse tuota lainkaan C- vitamiinia. Siksi on kaksin verroin tärkeää, että masu saa päivittäin C- vitamiinipitoista ruokaa tai C- vitamiinivalmistetta lisättynä päivittäiseen ruoka-annokseen.  Jos kanilla, hamsterilla, marsulla, rotalla, hiirellä tai chinchillalla on C- vitamiinin puutostila, sen huomaa tyypillisesti verestävistä ikenistä ja pahimmassa tapauksessa löystyneistä hampaista, jotka voivat pudota. Jos jyrsijälläsi on C- vitamiinin puutosta, sen haavat parantuvat hitaammin kuin normaalisti. C- vitamiinilisä on tärkeää etenkin jyrsijöille kuten marsuille, chinchilloille, deguille ja maaoraville, jotka eivät itse tuota C- vitamiinia. Nestemäinen C- vitamiini lisätään yleensä veteen, mutta sitä voi laittaa myös kurkunsiivulle tai salaatinlehdelle. Jauhemainen C- vitamiini lisätään yleensä jyrsijän päivittäiseen rehuannokseen.

Laaja valikoima mineraalikiviä jyrsijöille
Zoopermarketin valikoimissa on monenlaisia kalkki-, suola-, ja mineraalikiviä jyrsijöille. Meiltä saat mineraalikivet monissa eri mauissa, joten voit löytää jyrsijällesi juuri sellaisen kiven, mistä hän pitää. Mineraalikivi on tärkeä jyrsijälle, koska se pitää jyrsijän hampaat kunnossa. Kaikkien jyrsijöiden hampaat kasvavat niiden koko elämän ajan, ja siksi on tärkeää, että jyrsijät pystyvät hiomaan hampaitaan tarpeeksi päivittäin. Jos jyrsijä ei pysty hiomaan hampaitaan tarpeeksi päivittäin, kasvavat ne liian pitkiksi ja voivat lopulta aiheuttaa sen ettei jyrsijä enää pysty syömään. Jos jyrsijän hampaat ovat kasvaneet liian pitkiksi, suosittelemme, että viet jyrsijän eläinlääkäriin, joka voi leikata hampaita. Mineraalikivi auttaa myös jyrsijän luustoa, koska se sisältää kaikki tärkeät kivennäisaineet. Meiltä saat tilattua esimerkiksi merilevä-, appelsiini- tai porkkanakiviä. Antamalla jyrsijällesi mineraalikivä, estätä vitamiininpuutoksesta johtuvia sairauksia. Mineraalikiviä voi käyttää ympärivuotisesti ja se asetetaan roikkumaan jyrsijänhäkin seinälle.

Suolakivi on täynnä tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita
Mineraalikivien lisäksi valikoimastamme löytyy myös suolakiviä pieneläimille. Kaikilla jyrsijöillä tulisi olla päivittäin pääsy suolakivelle, jonka voi ripustaa esimerkiksi lähelle vesipistettä. Jyrsijä nuolee suolakivestä tärkeitä kivennäis- ja hivenaineita ja se tasapainottaa jyrsijän ruokavaliota. Zoopermarketista löydät esimerkiksi suolakiviä Himalajan suolasta, joka on kivikovaa. Kova suolakivi vähentää riskiä, että jyrsijä söisi liikaa suolaa. Se voidaan myös helposti ripustaa häkin seinälle, joten se ei huku heinän sekaan. Kaikki jyrsijät käyttävät suolakiviä myös hampaittensa teroittamiseen, siksi suosittelemmikin että jyrsijäsi häkistä löytyy sekä suola- että mineraalikivi.


Kalkkikivi chinchillalle
Jos sinulla on chinchilla, tiedätkin varmasti, että chinchillan ruuansulatusjärjestelmä on hyvin pikkutarkka. Chinchillat syövät chinchillalle sopivia ruokia, eivätkä paljoakaan muuta. Kun valitset kalkkikiveä chinchillalle, sinun tulisi olla tarkka valinnassasi. Valitse vain puhdasta kalkkikiveä, kuten Trixie seepia jyrsijän kivi. Se on valmistettu seepian luusta ja on erittäin suosittu ja puhdas kalsiumin lähde lemmikillesi.

Onko jyrsijälläni liian pitkät hampaat?
Joskus jyrsijän hampaat pääsevät kasvamaan liian pitkiksi. Tämä johtuu usein vääränlaisesta ruokavaliosta ja liian vähäisestä jyrsimisen määrästä. Jos kanisi, marsusi, hamsterisi, rottasi, hiiresi tai chinchillasi hampaat ovat jo kasvaneet liian pitkiksi, sen ruokailu käy yhä vaikeammaksi. Jyrsijä rupeaa välttelemään tiettyjä ruokia, ja ruokailun vähenemisestä johtuen, se alkaa laihtumaan. Jos epäilet ettei lemmikkisi pysty pureskelemaan kunnolla, sinun tulee viedä se välittömästi eläinlääkäriin. Eläinlääkärillä on hampaiden lyhentämiseen sopivia erityisiä työkaluja ja asiantuntemusta siitä, kuinka paljon hampaita voi lyhentää. Kun hampaat on lyhennetty, on todella tärkeää että lisäät lemmikkisi häkkiin paljon jyrsittävää ja pidät huolen, että lemmikkisi käyttää hampaitaan tarpeeksi. Hyviä jyrsittäviä ovat päärynä- ja omenapuun oksat sekä kalkki- ja mineraalikivet.

Osta mineraalikivet ja tärkeät vitamiinit jyrsijöille Zoopermarketista
Kun ostat suolakivet, mineraalikivet ja vitamiinit jyrsijällesi verkkokaupastamme, toimitamme ne kotiovellesi 2-4 arkipäivän kuluessa. Näin saat tuotteet vaivattomasi jyrsijäsi käyttöön. Jos et ole kotona postipaketin saapuessa, voit valitapaketin toimituksen lähimpään postiisi. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Nopea ja halpaa!
Nopea ja halpaa!
17.05.2018 - Stefan W
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi