Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Meillä on kaikki pentutarvikkeet
On tärkeää, että pennulla on oma paikkansa johon se voi mennä kun haluaa levätä tai olla yksin. Se voi olla koiranpatja tai viltti tai tyyny. Se voi olla myös pieni suloinen koirankori tai luolamallinen nukkumapaikka. Pentu tarvitsee myös kunnollista hyvälaatuista ruokaa, koska se tarvitsee paljon tärkeitä ravintoaineita kasvaakseen  ja pysyäkseen terveenä. Pennun ruokavalio on paljon monimutkaisempi kuin aikuisen koiran, siksi löydät meiltä erikseen pennuille tarkoitetut ruuat kaikilta johtavilta koiranruokamerkeiltä ja valmistajilta. Koiranpentu tarvitsee myös enemmän virikkeitä kuin vanhempi koira, sillä sillä riittää energiaa leikkimiseen ja tutkimiseen. Pentu tarvitsee myös pienen kaulapannan ja siihen oman nimilaatan, jotta se voidaan palauttaa oikealle omistajalle, jos sen tutkimusretket vievät sen liian kauas kotoa, eikä se löydä enää takaisin ilman apua. Ihan pienet pennut tarvitsevat ehkä maidonkorviketta ja pienen tuttipullon syöttämisen. Kaiken tämän löydät Zoopermarketista. Meillä on laajat valikoimat edullisia mutta korkealaatuisia tuotteita uudelle perheenjäsenellesi.

Mitä perus pentutarvikkeita pentuni tarvitsee?
Aivan ensimmäisenä sinun tulisi valita pennullesi kaulapanta tai valjaat, hihna, koiranpeti, koiranviltti, kakkapusseja, ruokaa ja kulhot sekä ruualle että vedelle. Pentu tarvitsee myös erilaisia leluja pystyäkseen leikkimään ja kuluttamaan energiaansa. Kun valitset ruokakuppia, suosittelemme, että valitset pentukulhon, joka on helpompi puhdistaa, koska se tulee nopeasti likaiseksi. Välttääksesi huonekalujen pureskelemista, sinun kannattaa investoida muutamiin pureskelua kestäviin leluihin ja ehkä myös aktivointileluun, jonka parissa pennun aika kuluu pitkään. Näin pentu ei saa houkutusta pureskella huonekaluja tai kanniskella kenkiä ympäriinsä. Jos ostat pehmolelun pennullesi, suosittelemme että ostata Bamse merkkisen lelun, joka on valmistettu lateksista. Bamse lelut ovat erittäin kestäviä ja pitkäaikaisia. Säännöllisiä kävelylenkkejä varten on hyvä olla olemassa kaulapanta ja talutin. Kaulapannan olisi hyvä olla säädettävä, siten se kestä kauemman aikaa pentusi kasvaessa isommaksi. Pentuvaljaat on myös hyvä vaihtoehto, kun pentu opettelee kävelemään kauniisti vetämättä. Valjaat eivät rasita pennun kaulaa, vaan paine jakautuu tasaisemmin koko ruumiiseen. Kannattaa myös hankkia pennulle nimilaatta, jotta pentusi tunnistetaan ja se löytää kotiinsa helpommin. Kun pentu muuttaa asumaan teille, se ei välttämättä ole vielä sisäsiisti. Silloin kannattaa sijoittaa tuotteisiin kuten esimerkiksi pentuvessaan tai mattoon, jotka tekevät myös sinun elämästäsi helpompaa. Kun tilaat meiltä tuotteet pennullesi, toimitamme ne kotiovellesi, joten sinun ei tarvitse kantaa isoa kasaa tuotteita kaupasta kotiin itse.

Siksi sinun kannattaa valita penturuokaa pennullesi
Pennulla on erilaiset ravintoainetarpeet kuin aikuisella koiralla. Siksi on tärkeää, että valitset oikeanlaista ruokaa pennullesi alusta saakka. Penturuoka auttaa pentusi kehoa kasvamaan oikealla tavalla ja oikeassa vauhtissa. Penturuoka auttaa myös kehittämään pennulle vahvan immuunisysteemin. Penturuoka on - sen lisäksi että täyttää kaikki pennun ravinnolliset tarpeet – suunniteltu helposti syötäväksi ja pennun ruuansulatukseen sopivaksi. Pennun ruuansulatussysteemi ei ole täysin kehittynyt  ja sen hampaat ovat myöskin vasta kasvamassa ja vaihtumassa. Siksi onkin tärkeää,että ruoka jota pentu syö on helppoa pureskeltavaa. Zoopermarketista löydät penturuuat kaikilta johtavilta koiranruokamerkeiltä. Osta penturuoka meiltä ja saat ruuan toimitettuna kotiovellesi 2-4 arkipäivässä.

Herkkupalat pennulle
Meillä on Zoopermarketissa monenlaisia herkkupaloja, jotka on vartavasten tehty pennuille. Nämä pentujen herkkupalat ovat helliä vatsalle, mutta pidä kuitenkin mielessä, että liian suuri määrä herkkupaloja kerralla saattaa aiheuttaa pennullesi vatsakipuja. Voit myös löytää Zoopermarketista monenlaisia herkkupusseja, joiden avulla pystyt kantamaan muukanasi herkkupaloja, kun koulutat pentuasi, eivätkä taskusi likaannu.

Minkälaisia leikkikaluja sinun tulisi valita pennullesi?
Monet koiranpennut rakastavat leluja joista lähtee ääntä. Sellaiset lelut ovakin hyviä stimuloimaan pentua. Jos ostat vinkulelun pennullesi, suosittelemme ostamaan pureskeluystävällisen vinkulelun, joka on valmistettu kestävästä lateksista. Näin lelu kestää pentusi hampaissa kauemman. Kun aktivoit pentuasi leluilla, voit välttyä koiran hampaanjäljiltä sohvakalustossasi tai muussa huonekalussa. Monesti on myös hyvä idea hankkia pennulle aktiivisuuspalloja, koska ne pitävät koirasi kiireisenä tunteja.

Pennun koulutus sisäsiistiksi ja hygienia
Zoopermarketista löydät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet koiran kouluttamiseksi sisäsiistiksi, sisältäen pyyhkeet, pentuvaipat, pentuvessat ja alustat. Pennut usein likaantuvat nopeampaa kuin aikuiset koirat, sillä pennut tutkivat uteliaina luontoa ja ovat fyysisesti lähempänä mutaa ja likaa. Kun peset pentuasi, sinun tulisi käyttää shampoota, joka on laimeampaa kuin aikuisiin koiriin käytettävä shampoo. Käy katsomassa tarjoksemme pentushampoosta verkkokaupassamme zoopermarketti.fi  


Tuttipullot
Onko koirasi saanut pentueen? Riittääkö emon maito kaikille pennuille? Tarvitseeko emo apua pentueen ruokkimiseen? Zoopermarketista voit tilata tuttipullot ja äidinmaidonkorvikkeen, joita voit käyttää avustamaan emoa pentujen ruokkimisessa.

Kirpun torjunta tuotteet
Muista antaa koirallesi kirpuntorjunta hoitoja aika ajoin. Näin vältät kirppujen saapumisen kotiisi. Koiran turkin suojaaminen kirppuja vastaan on aina helpompaa, kuin kirppujen häätäminen.


Ulkoiluaitaus pennuille
Haluatko antaa pennuillesi kokemuksen ulkona olemisesta, muutta puutarhasi on liian iso siihen tarkoitukseen. Hanki pieni ulkoiluaitaus pennuille. Näin pennut pääsevät nuuskimaan puutarhaa, mutta eivät pääse menemään liian pitkälle.


Adaptil
Adaptil erittää feromoneja, jotka rauhoittavat ja tuovat turvallisuudentunnetta pennullesi. Adaptil on hyvä apu, kun pentu tulee ensimmäisen kerran uuteen kotiinsa. Feromonit rauhoittavat sitä ja pentu tuntee nopeammin olonsa kotoisaksi uudessa paikassa.


Pentusängyt
Zoopermarketista löytyy laaja valikoima pehmeitä ja mukavia koiranpetejä pennullesi. Pentu pitää pehmeässä ja lämpöisessä paikassa rentoutumisesesta, joten pidä se mielessäsi, kun valitset koiranpetiä pennullesi. Huomaa myös että pennut kasvavat nopeasti, joten koiranpedin tulisi olla tarpeeksi iso, ettei heti tarvitse tilata uutta.


Kuljetuslaatikko pennulle
Kun kuljetat uutta perheenjäsentäsi kotiin, muista turvallisuus. Valitse kuljetuslaatikko, joka on niin iso, että sinne mahtuu matto tai tyyny pohjalle. Kuljetuslaatikon tulisi olla niin iso, että pentu mahtoo seisomaan tai makaamaan luonnollisessa asennossaan.

Pentukulhot
Kaikki koirat, niin isot kuin pienetkin, tarvitsevat kulhot vettä ja ruokaa varten. Kun valitset ruokakulhoa pennullesi, on hyvä valita sellainen, joka ei liu’u helposti lattiaa pitkin, kun pentu syö. Meillä on valikoimassa pennuille sopivia kulhoja ruostumattomasta teräksestä. Kulhossa on korkea reuna, joka estää pentua kaatumasta ruokaan tai istumasta ruuan päälle. Pentukulhon suuri ympärysmitta takaa myös sen, että useammat pennut mahtuvat syömään siitä samanaikaisesti.


Valjaat, kaulapannat ja hihnat
Pentuvaljaat ovat usein todella hyödyllinen hankinta pennullesi, sillä se opettaa pentua kävelemään nätisti ja suojaa samalla pennun kaulaa ja selkää. Meiltä löydät laajan valikoiman pennuille sopivia kaulapantoja ja hihnoja, monissa houkuttelevissa väreissä. Voit ostaa jopa kaulapantasetin, missä on kuusi eriväristä kaulapantaa ja näin pystyt merkkaamaan uuden pentueesi värikoodeilla. Kun valitset pennun ensimmäistä kaulapantaa, sinun kannattaa valita nailonkaulapanta, koska se on pehmeämpi koiran ihoa ja turkkia vasten. Muista tarkistaa tasaisin väliajoin, että kaulapanta ei ole tullut liian tiukaksi. Nailonkaulapannan kokoa on helppo säätää.


Pentupaketit
Kun hankit koiranpennun, sinun pitää ostaa monia käytännöllisiä tarvikkeita pennullesi. Tällaisia tarvikkeita ovat esimerkiksi ruokakulhot, valjaat ja lelut. Eikö olisikin helppoa jos voisit saada kaiken kerralla yhdessä pakkauksessa. Zoopermarketissa sekin onnistuu. Olemme koonneet muutaman erilaisen pentupakkauksen, joissa on erilaisia värejä ja malleja.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi