Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kissat rakastavat raapimispuita!
Kissa on luonnostaan hyvin aktiivinen ja utelias eläin. Siksi on tärkeää että kissalla on mahdollisuus olla aktiivinen ja tutkia ympäristöään. Kissat myös pitävät kiipeilystä, ja oleilevat mielellään korkealla, josta he näkevät ympäristönsä hyvin. Siksi saatatkin usein nähdä kissasi loikoilevan kaappien ja vastaavien päällä. Kissat raapivat pitääkseen kyntensä terävänä metsästystä varten, ja siksi kissa saattakin raapia esimerkiksi sohvaa tai ovenpieliä jos sillä ei ole raapimispuuta tai vastaavaa. Jos kissa raapii sohvaa, vaikka sillä onkin raapimispuu, voi syy tähän olla jokin toinen ja siksi sinun tulee aina muistaa että jos kissasi muutaa käytöstään tulee sinun ottaa yhteys eläinlääkäriin.


Mihin asetan kissan raapimispuun kotona?
Kissan raapiessa raapimispuuta, tai kiipeillessä raapimispuusa, aktivoituvat kissan luonnolliset aistit ja metsästysvietit. Raapimispuu antaa kissalle mahdollisuuden merkata oman reviirinsä ja siksi raapimispuun paikka kotona onkin tärkeä. Paras mahdollinen paikka kissan raapimispuun paikalle on keskellä kissan reviiriä, eli esimerkiksi ruokakulhon ja kissanvessan välissä. Kissan raapimispuun tulee tottakai olla tarpeeksi tukeva ja kiinnitetty. Kissan raapimispuun tulee olla tarpeeksi tukeva jotta kisse voi juosta runkoa ylös ja alas ilman että sinun tarvitsee pelätä että raapimispuu kaatuu.


Tee raapimispuusta kiinnostava ja jännittävä
Voit tehdä raapimispuusta kissalle jännittävämmän, ja houkutella kissaasi käyttämään sitä, esimerkiksi suihkuttamalla kissanminttu-uutetta raapimispuun pinnoille. Hankkiessasi uuden raapimispuun tulee sinun varmistaa että raapimispuu on kiinnitetty tukevasti. Raapimispuun tulee myös olla tarpeeksi pitkä jotta kissasi voi venytellä sitä vasten. Siksi ilmoitamme aina raapimispuun mitat sivuiltamme. Muistathan että tilatessasi uuden raapimispuun kissallesi Zoopermarketista me toimitamme raapimispuun suoraan koti-ovellesi asit! Sinun ei tarvitse raahata suuria ja painavia laatikoita itse. Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta!


Mikä raapimispuu on paras valinta minulle ja kissalleni?
Meillä on Zoopermarketissa on laaja valikoima erilaisia, -kokoisia ja -värisiä raapimispuita, raapimistolppia, raapimislautoja ja muuta. Sisäkissat tarvitsevat paljon enemmän aktivointia ja stimulointia kuin kissat joilla on mahdollisuus liikkua ulkona. Siksi suosittelemmekin että valitset sisäkissalle suuren raapimispuun. Valitsemalla suuren raapimispuun annat kissallesi enemmän mahdollisuuksia olla aktiivinen sekä kiipeillä ja leikkiä mielensä mukaan. Kissat rakastavat suuria raapimispuita joissa on hyllyjä, luolia ja riippumattoja joissa kissa voi loikoilla ja piileskellä. Varmistaaksesi että kissasi saa tarpeeksi aktivointia ja liikuntaa voit hankkia useamman raapimispuun, näin kissa voi leikkiä useammassa paikassa ympäri kotia ja juosta raapimispuusta toiseen. Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät monen monta erilaista, -kokoista, ja -väristä raapimispuuta, joten olemme varmoja että löydät juuri sinun kotiisi että kissallesi sopivan vaihtoehdon.
Kissanpennuilla ei ole samaa tarvetta suurelle raapimispuulle kuin aikuisella kissalla on. Kissanpennut esimerkiksi kasvavat nopeasti mikä tarkoittaa että kissanpennut saattavat tarvita useamman erikokoisen raapimispuun. Jotta raapimispuu ”kasvaa” kissanpennun mukana. Huomioithan että kissasi rodulla ja koolla on myös vaikutusta siihen millainen raapimispuu on paras valinta kissallesi. Esimerkiksi Nojalaisella metsäkissalla ja tavallisella maatiaiskissalla on reilu koko-ero mikä tarkoittaa että Norjalainen metsäkissa, kookonsa puolesta, tarvitsee huomattavasti suuremman raapimispuun kuin pienikokoinen maatiaiskissa. Suosittelemmekin siksi että otat varsinkin kissasi painon huomioon ostaessasi kissallesi raapimispuuta. Raapimispuun tulee olla tarpeeksi pitkä jotta kissasi voi ongelmitta venytellä puuta vasten koko pituudellaan. Jos raapimispuussa on hyllyjä, luolia tai riippumattoja tulee näiden tietysti olla mitoitettuja kissasi koon ja painon mukaan.
Jos sinulla on kysymyksiä, tai ihmetyksiä, liittyen kissan raapimispuun valintaan ja siihen miten saat kissasi totuteltua raapimispuun käyttöön, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me palvelemme sinua sähköpostilla asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi, vastaamme 24 tunnin sisällä. Voit myös soittaa meille numeroon 09- 42452166. Puhelinlinjamme ovat auki arkisin 11-15.

Etsitö raapimispuuta tai raapimismattoa?
Se että tuleeko sinun valita raapimispuu tai raapimismatto riippuu siitä miten kissasi mieluiten teroittaa kyntensä. Jotkin kissat haluavat mielummin ventytellä täyteen pituutensa tolpaa pitkin ylös, kun taas toiset kissat mielummin venyttelevät lattiaa pitkin. Kissasi saattaa myös mielellään venytellä sekä tolppaa pitkin että mattoa pitkin. Siksi meillä on Zoopermarketissa laaja valikoima sekä raapimis mattoja että raapimis tolppia. Näin voit olla varma siitä että riippumatta miten kissasi haluaa venytellä ja teroittaa kynsiään löydät varmasti juuri etsimäsi tuotteen valikoimastamme.

Hauskat ja erikoiset raapimispuut Kattens No 1:ltä
Osoitteesta Zoopermarketti.fi löydät laajan valikoman hauskoja, erikoisia ja kauniita raapimispita Kattens No 1:ltä. Kattens No 1 raapimispuut ovat tanskassa käsin valmistettuja ja erittäin korkea laatuisia. Valitessasi Kattens No 1 raapimispuun voit olla varma että raapimispuu on tarkistettu erittäin tiukkojen laatuvaatumusten mukaan, sekä tuotantovaiheessa että tuotannon jälkeen. Tämä tarkoittaa että voit olla varma että uusi raapimispuusi on erittäin korkeaa laatua edustava ja kestää kissan villimmötkin leikit. Riippumatta siitä mitä kissasi keksiikin, Kattens No 1 raapimispuu kestää.


Hauskat ja viihdyttävät raapimispuut
Zoopermarketin laajasta valikoimasta löydät useat erilaiset raapimispuut niin Trixieltä kuin Petcareltakin. Löydät helposti etsimäsi raapimispuun, joka aktivoi ja stimuloi kissaasi, laajasta valikoimastamme. Näin voit olla varma että löydät kissasi tarpeisiin; kokoon ja aktiviteeti mahdollisuuksiin nähden, sopivan raapimispuun. Meiltä löydät raapimispuut hinnasta hintaan, joten budjetistasi riippumatta löydät varmasti juuri oikean raapimispuun kotiinne. Muistathan että toimitamme raapimispuut suoraan koti-ovellesi asti!


Suuri valikoima raapimistynnyretiä ja raapimismattoja
Zoopermartketin suuresta ja monipuolisesta valikoimasta löydät myös käytännölliset ja fiksut raapimismatot jotka voit joko asettaa lattialle, tai ripustaa seinälle. Kissat rakastavat kynsiensä teroitusta, ja on luonnollista kissalle raapia jotta kynnet pysyvät kunnossa. Pienessä asunnossa voi kuitenkin olla vaikea löytää sopiva tila suurelle raapimispuulle. Siksi raapimismatto onkin oivallinen apu. Matto suojaa seiniä, sohvaa ja muita alueita joita kissa saattaa raapia, mutta samalla matto ei vaadi paljoa tilaa.
Valikoimastamme löydät myös hauskat raapimistynnyrit, monessa eri koossa ja värissä. Kissasi rakastuu varmasti raapimistynnyriin joka ei ole vain raapimiseen tarkoitettu, mutta on myös oiva piilopaikka tai nukkumapaikka.

Etsitkö raapimisluolaa tai raapimislautaa?
Kissasi tarvitsee paikan jossa se voi teroittaa kynisään, ilman että sohvasi tai tapettisi joutuvat kohteiksi. Osoitteessa Zoopermarketti.fi löydät kiinnostavan valikoiman hienoja raapimisluolia sekä käteviä raapimislautoja. Raapimisluola yhdistää kissanluolan sekä raapimispuun. Useimmat kissat pitävät siitä että sillä on mahdollisuus nukkua ja piiloutua pienessä luolassa. Siksi raapimisluola onkin oiva valinta. Jos kissallasi on tapana käyttää seiniä, ja varsinkin tapetteja, raapimisalustana on raapimislauta oiva valinta. Raapimislaudan voit helposti kiinnittää seinälle tai ovenpieleen, ja näin ehkäiset että kissasi raapii seinäsi rikki.


Käytännölliset lisä-tarvikkeet sekä vara-osat raapimispuuhin
Haluatko muuttaa raapimispuusi ulkonäköä? Onko jokin osa kulunut ja vaihdon tarpeessa? Haluatko rakentaa suuremman raapimispuun, tai erikoisen yksilöllisen asuntoosi sopivan raapimispuun? Meillä Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia lisä-osia sekä vara-osia niin Trixie kuin Kattens No 1 raapimispuihin. Valikoimaamme kuluu: kierreosat, pylväät, hyllyt, ruuvit, paineenjakajat, luolat, seinäkiinnikkeet ja kaiken muut mitä saatatkin tarvita kissasi raapimispuun uudistukseen ja korjaukseen. Jos sinulla on kysymyksiä otathan yhteyttä asiakaspalvelluumme sähköpostiin asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi. Me autamme sinua mielellämme löytämään juuri etsimäsi tuotteet.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi