Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Käytännölliset ruokinta-automaatit akvaarioihin
Ruoka-annostelijan antaa sinulle mahdollisuuden säännellä kalojesi ruokailua. Ruokinta-automaatti on erittäin hyödyllinen apulainen akvaarion jokapäiväisessä hoidossa, sillä se muistaa sinun puolestasi, koska kalat on ruokittava ja kuinka paljon kalasi ruokaa tarvitsevat. Ruokinta-automaatti on myös luotettava apulainen lomien aikana. Zoopermarketista löydät yksinkertaisia ja edullisia malleja, mutta myös suurempia ruokinta-automaatteja, jotka sopivat korkean syöttökapasiteetin ja erilaisten ruokalajien akvaarioihin. Ruokinta-automaatit ovat ihanteellisia niin hiutaleruuan, rakeiden ja tablettien jakelijana. Voit myös helposti säätää rehun määrää haluamaksesi.

Vaihtoehto ruokinta-automaatille
Oletko menossa lomalle enintään kahdeksi viikoksi? Voit ruokinta-automaatin sijaan ostaa ns. lomaruokaa kaloillesi. Ne ovat pillereitä, joista liukenee hitaasti ruokaa veteen niin kauan kun olet poissa kotoa. Kalojen lomaruoka voi kuitenkin kestää enintään 14 päivän ajan. Jos haluat käyttää lomaruokaa ruoka-automaatin sijasta, käytä aktiivihiiltä tai zeoliittiä suodattimessasi, niin se poistaa kuonan ja pitää vedenlaadun hyvänä kun olet lomalla. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman loma-ajan kalanruokapillereitä kategoriasta akvaarioruuat.

Kaloilla on erilaisia tarpeita ruualle
Kalat ovat enemmän tai vähemmän tunnettuja siitä, että niillä on kyltymätön ruokahalu. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ne tarvitsevat paljon ruokaa. Luonnossa kalat syövät sitä ruokaa, mitä he löytävät ja he syövät niin kauan kuin ruokaa on. Riippuu paljon ympäristöstä, paljonko ruokaa on saatavilla, joten kalat ovat kehittäneet tällaisen selviytymistavan. Kala säätelee aineenvaihduntaasa, eivätkä ne siksi kuole vaikka joutuisivat olemaan ilman ruokaa muutaman päivän. Jotkut kalat voivat elää jopa pari viikkoa ilman ruokaa. Se vaihtelee kuitenkin suuresti kalalajien välillä, miten herkkiä ne ovat selviämään pitkiä aikoja ilman ruokaa. Emme suosittele pitämään kaloja nälässä, mutta jos satut olemaan viikonlopun poissa, et välttämättä tarvitse kaloillesi ruokkijaa. Voit aina ostaa kalanruokaa viikonlopputabletteina, jolloin kaloille on tarjolla ruokaa myös viikonlopun yli. Voit myös investoida ruokinta-automaattiin, jolloin kalat saamat saman annoksen ruokaa joka päivä, olit sitten kotona tai et.


Ruokinta-automaatit
Kalat eivät selviä ilman ruokaa liian pitkiä aikoja. Aiotko lähteä lomalle pidemmäksi aikaa kuin viikonlopuksi, eikä sinulla ole ketään, joka voisi käydä kalojasi ruokkimassa. Suosittelemme hankkimaan akvaarioosi automaattion ruoan annostelijan eli ruokinta-automaatin. Se on kätevä olemassa myös silloin, kun olet kotona, sillä se hoitaa kalojen ruokinnan puolestasi. Sinun täytyy vain pitää huolta siitä, että ruokinta-automaatin säiliö on täytetty. Hankkimalla ruokinta-automaatin, sinun ei tarvitse vaivata ystävää, naapuria, perhettä tai isovanhempia tulemaan kalojesi avuksi. Useimmat ruokinta-automaatit voidaan asettaa siten, että ne antavat ruokaa kaloille joko kerran päivässä tai useamman kerran päivässä ja säiliössä riittää ruokaa yli 7 päivän ajaksi. Sinun ei pitäisi antaa kaloille liikaa ruokaa loman aikana, sillä et voi vaihtaa akvaariovettä ollessasi poissa kotoa.  Jos annan kaloille liikaa ruokaa, on vaarana, että veteen kertyy likaa ja bakteereja, joita suodatin ei ehdi suodattaa ja siten kalojen vesiolosuhteet heikkenevät.  Useimmat ruokinta-automaatit toimivat normaaleilla paristoilla ja ne voidaan helposti säätää niin, että kalojen ruokinta tapahtuu säännöllisesti ja varmasti.

Juwel ruokinta-automaatti
Jos sinulla on Juwel akvaario, voit käyttää siinä Juwelin omaa ruokinta-automaattia, joka on suunniteltu yhteensopivaksi erityisesti Juwel akvaarioihin. Juwel akvaarioihin ruoka-automaatti asennetaan kannen luukkuun. Juwel ruoka-automaattia voi käyttää myös muissa akvaarioissa. Ruoka-automaatti toimii niin hiutaleruuan kuin tablettien jakelijana. Voit asettaa nopeasti automaatin jakamaan ruokaa kaksi kertaa päivässä. Ruoka-automaatti voi sisältää ruokaa noin 60 ruokintakerraksi. Siihen vaikuttaa kuitenkin kalojen määrä, akvaarion koko ja luonne, joten ruokintakertojen määrä saattaa olla myös alhaisempi. Juwel ruokinta-automaatti käyttää kahta AA 1,5 voltin paristoa. Suosittelemme, että laite kytketään ilmapumpun yhteyteen kondensaation välttämiseksi laitteessa.

Ruokinta-automaatin asentaminen
Välttääksesi sen, että saavut lomalta kotiin ja löydät toimimattoman ruokinta-automaatin, kannattaa ruokinta-automaattia testata jo hyvissä ajoin ennen lomalle lähtöä. Suosittelemme, että testaat laitetta vähintään parin viikon ajan ennen lomaasi. Siten voit olla varma, että ruokinta-automaatti toimii juuri oikealla tavalla lomasi aikana ja ruoka on asetettu laitteeseen oikein ja kalasi saavat sitä oikean määrän oikeina aikoina. Mikään ei voisi olla huonopi yllätys, kun tulla kotiin rentouttavan loman jälkeen ja huomata, että kalat ovat kuolleet tai kuolemaisillaan. Suosittelemme, että laitat ruokaa juuri sellaista ruokaa ruokinta-automaattiin, mitä kalasi tarvitsevat ja säädät laitten antamaan juuri oikeanlaisen annoksen kaloillesi. Jos sinulla on monia erilaisia kaloja akvaariossa, voi olla vaikeaa vastata kaikkien kalojen erilaisiin tarpeisiin. Tässä tapauksessa on suositeltavaa asettaa ruokinta-automaatti vastaamaan herkimpien kalojen tarpeita. Useimmat syöttölaitteet voidaan säätää nopeasti ja helposti eri asetuksiin. Voit siis asettaa ruokinta-automaatin juuri siten, kun sinun kalasi ruokaa tarvitsevat ja saat auttavan käden kalojen päivittäiseen ruokintaan. Sinun ei siis tarvitse olla lomalla saadaksesi hyötyä ruokinta-automaatista. Jos olet esimerkiksi vuorotyössä tai sinulla on paljon harrastuksia, ruokinta-automaatti pitää huolta siitä, että kaloillasi on tarpeeksi ruokaa.

Ruokinta-automaatti helpottaa kalojen säännöllistä ruokintaa
Useimmat akvaariokalat voivat hyvin, kun niitä ruokitaan säännöllisesti ja samoina kellonaikoina. Joskus on vaikea sovittaa kalan ruokinta-aikatauluja yhteen omien menojen kanssa. Ruokinta-automaatti lievittää stressiäsi, sillä se ruokkii kalat puolestasi. On myös tärkeää, ettei kalojen ruokinta-annokset ole liian isoja. Se voi helposti tapahtua, kun perheessä on monia ruokkijoita. Ruokinta-automaatti antaa kaloille aina oikean määrän ruokaa ja se voit vaikuttaa ruoka-annoksen kokoon säätämällä ruokinta-automaattia. Ruokinta-automaatti jakaa oikeansuuruisen annoksen kaloille juuri oikeina vuorokauden aikoina niin kaun kun ruokinta-automaatin säiliössä vain riittää ruokaa. Sinun tarvitsee siis vain pitää huoli, että ruokinta-automaatissa riittää ruokaa.

Laaja valikoima viikonloppu- ja lomaruokaa akvaariokaloille
Zoopermarketissa on laaja valikoima viikonloppuruokaa ja lomaruokaa akvaariokaloille. Aina ei pysty olemaan kotona akvaariokalojen ruokinta-aikoina. Silloin on hyvä hankkia pitkäkestoisia ruokatabletteja akvaarioon, jotta kalasi selviävät tarvittavan lomajakson yli. Viikonloppu- ja lomatabletit akvaariokaloille ovat isokokoisia tabletteja, jotka vapauttavat ruoka-aineita akvaarioon vähitellen. Kalat voivat siis syödä ruokaa vähitellen kerros kerrokselta. Samaan aikaan ruoka ei kuormita akvaarion vettä liiaksi. Viikonloppu ja lomaruuat ovat helppoja annostella. Ruokatablettien määrä riippuu siitä, kauanko aiot olla poissa kotoa, millaisia kaloja akvaariossasi asuu ja paljoko niitä on. 


Akvaariotuotteiden hintatakuu
Me haluamme Zoopermarketissa pitää hinnat edullisella tasolla. Siksi tarjoamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden hintatakuuseen. Jos löydät saman tuotteen jostain toisesta suomalaisesta kaupasta halvemmalla, voit lähettää siitä ilmoituksen meille asiakaspalveluun ja me myymme tuotteen sinulle samalla hinnalla. Sinun täytyy tehdä hintavertailu enintään 14 päivää tuotteen ostosta. Hintatakuumme koskee kaikki suomalaisia eläintarvikkeita myyviä kauppoja. Niin verkkokauppoja kuin kivijalkaliikkeitäkin. Sinun tarvitsee lähettää meille kuva tai linkki tuotteen halvemmasta hinnasta ja oma ostotositteesi asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi Meiltä saat aina tuotteet Suomen halvimmalla hinnalla. 


Tuotteiden toimitus Zoopermarketista
Kun tilaat akvaariovalaisimet ja loisteputket Zoopermarketista, toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista. 
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Totteet vastasivat odotuksia ja olivat…
Totteet vastasivat odotuksia ja olivat hinta-laatusuhteelta erinomaisia 😊
22.03.2018 - Minna Strömberg
Tilaamani tuotteet oli laadukkaita ja…
Tilaamani tuotteet oli laadukkaita ja juuri sellaisia kuin ne tuotetiedoissa oli kuvatukkin. Nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen.
17.04.2018 - Minna

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi