Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
VAAHDOTTAJA 300 L/T EHEIM SKIM 350
5 W
POISTAA PINTAKALVON
EHEIM SKIM 350
(4011708350249)  
Suuntaa-antava markkinahinta 26,62 
EUR 25,29
AA PUMPPU 200 L/T AKVAARIOPUMPPU
2 W
AQUABOX 21 L KUUSIKULMAINEN
AKVAARIOPUMPPU
(4897030556739)  
Suuntaa-antava markkinahinta 21,32 
EUR 19,19
Sisäiset akvaariopumput ja suodattimet Zoopermarketista
Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman akvaarion sisäisiä pumppuja ja suodattimia. Myymme vain laadukkaita tuotteita alan johtavilta valmistajilta. Löydät meiltä esimerkiksi Eheim, Juwel, Fluwal ja AA pumput ja suodattimet aina edulliseen hintaan. Jos et ole varma, tarvitsetko akvaarioosi sisäisen vai ulkoisen pumpun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me neuvomme mielellämme sinua joko puhelimessa tai sähköpostin välityksellä.

Akvaarion puhtaanapito
Akvaarion pitäminen on suosittu harrastus ja se on myös yksi helpoimmista tavoista pitää lemmikkieläimiä. Kun akvaario toimii oikein, se pitää suurimmaksi osaksi huolen itsestään. Sinun tarvitsee vain vaihtaa vettä vähintään joka toinen viikko. Akvaariovedestä tulisi kerralla vaihtaa 20 –  30% ja tilalle laitetaan puhdasta kylmää vesijohtovettä. On tärkeää, että käytät kylmää vettä kuuman sijasta, sillä kuuma vesijohtovesi sisältää enemmän epäpuhtauksia, jotka ovat haitallisia akvaariokaloille ja erityisesti katkaravuille. Veden vaihtamisen jälkeen suosittelemme, että tarkistat akvaarion suodattimen ja pumpun toiminnan. Jos sinun tarvitsee puhdistaa suodatinta, käytä puhdistamiseen akvaarion vettä, sillä vesijohtovedellä peseminen huuhtoo pois hyvän bakteerikannan suodattimesta, jonka olisi hyvä säilyä suodattimessa. Suodattimen pesun jälkeen on myös hyvä tarkastella akvaarion lasia. Näyttääkö se hieman vihreältä? Se voi olla merkki levien lisääntymisestä ja sen saa helposti poistettua kaapimella tai magneetilla. Älä koskaan käytä saippuaa tai muita pesuaineita akvaarion pesemiseen, sillä se voi johtaa akvaariokalojen, katkarapujen ja kasvien kuolemaan.


Sisäiset ja ulkoiset akvaariopumput ja suodattimet
Kun haluat hankkia olohuoneeseesi akvaarion luomaan rentoa ja mukavaa ilmapiiriä, on olemassa muutamia tärkeitä seikkoja, jotka sinun tulee ottaa huomioon, kun suunnittelet akvaarion perustamista. Akvaarion vesiympäristön tulisi olla tasaisen optimaalinen ja yksi tärkei mpiä vedenlaatuun vaikuttavia tekijöitä on hyvin toimivat akvaariopumppu ja suodatin.  Akvaariopumppu takaa puhtaan ja kirkkaan veden akvaarioosi. Ilman pumppua, joka ylläpitää virtausta akvaariossa vedestä tulisi nopeasti  epäselvä ja samea suorastaan likainen. Akvaariopumppu imee vettä säiliöstä suodattimen läpi, jossa epäpuhtaudet hajoavat. Sitten vesi suihkutetaan takaisin akvaarioon, jolloin vesi on happipitoista. Laadukkaille akvaariopumpuille ominaista on korkea teho, matala virrankulutus ja hiljainen ääni. Yleisesti ottaen akvaariopumput jaetaan kahteen ryhmään sisäiset ja ulkoiset pumput. Sisäiset akvaariopumput ovat käytetyimpiä pienissä akvaarioissa, kun taas suurempiin akvaarioihin suositellaan käytettäväksi ulkoista pumppu/suodatin systeemiä. Ulkoiset akvaariopumput toimivat siten, että vettä kierrätetään letkuja pitkin pumppuun, jossa vesi suodatetaan ja palautetaan sitten takaisin akvaarioon. Suosittelemme sisäisiä akvaariopumppuja pieniin akvaarioihin ja ulkoisia akvaariopumppuja suuriin akvaarioihin.  On olemassa monia erilaisia akvaariopumppuja ja suodattimia, joista voit valita sen joka sopii sinun akvaarioosi parhaiten.  


Sisäisen pumpun ja suodattimen edut
Sisäinen suodatin on helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto akvaarion pumppumekanismiksi. Sisäinen pumppu koostuu yleensä pumpusta, suodatinsäiliöstä johon suodatinsieni on sijoitettu. Se toimii siten, että vesi imetään pumpun alaosassa sijaitsevaan suodatinsäiliön läpi ja puhalletaan takaisin akvaarioveteen Se toimii kokonaan akvaarion sisällä, joten vettä ei pääse akvaariosta ulos esimerkiksi vuotavien liitosten takia. Sisäisissä pumpuissa ja suodattimissa on kuitenkin heikompi suodatuskapaseetti kuin ulkoisissa pumpuissa. Ilman suodatinmateriaaleja pumppua voi käyttää kirtovesipumppuna ja suodatuksen voi hoitaa esimerkiksi pohjasuodatuksena. Akvaarion sisäinen pumppu on usein kovaäänisempi ja se saattaa häiritä joitakin akvaariossa eläviä lajeja kuten sammakkoeläimiä. Ilmapumpulla toimivat sisäiset pumput ja suodattimet sopivat parhaiten pieniin akvaarioihin, missä suodatuksen tarve on vähäinen. Ilmapumppusuodattimet ovat ääneltään hiljaisia, eivätkä ne tuota voimakasta virtausta akvaarioon.

Pohjasuodatus pumput
Jos käytät akvaariossasi ilmapumppua, joka imee akvaariovettä pohjakerroksen läpi suodattaen pois veteen muodostuneen lian, akvaariovesi on jatkuvasti liikkeessä ja lika ei ehdi lahota veteen. Näin saavutetaan hyvin tehokas biologinen suodatus akvaarioveteen, jossa pohjakerros toimii suodattimena. Tällainen suodatusmenetelmä sopii erityisesti akvaarioihin, joissa on tiheä kasvillisuus, koska ravintoaineet jäävät pohjakerrokseen ja auttavat siten kasveja kavamaan paremmin. Tällaisessa pohjakerros suodatuksessa käytetään usein ulkoista pumppua, joka imee veden pohjakerroksen läpi moottoroituun suodattimeen jossa monet orgaaniset ravintoaineet muunnetaan bakteerien avulla. Tämän tapainen suodatussysteemi on laajasti käytetty akvaarioissa, joissa ei ole kasvillisuutta kuten kirjoahven akvaaarioissa tai akvaarioissa, joissa on kaivautuvia lajeja. Suosittelemme, että tämän tyyppistä suodatusmenetelmää käytetään vain, jos pohjakerros koostuu hiekasta, jonka jyvän paksuus on kaksi millimetriä. Sitä on helppo käyttää pohjasuodatukseen eikä se tarvitse puhdistusta. Pohjan puhdistamiseen riittää, että pari kertaa vuodessa imuroi pohjan siihen tarkoitukseen soveltuvalla imurilla, samalla kun suoritat akvaarioosi veden vaihtoa.

Sisäisten pumppujen ja suodattimien edut ja haitat
Sisäinen pumppu koostuu pumpusta ja suodatinsäiliöstä, johon suodatinsieni on sijoitettu. Se toimii siten, että vesi imetään pumpun alaosassa sijaitsevaan suodatinsäiliön läpi ja puhalletaan takaisin akvaarioveteen pumpun yläosasta.


Edut:
-Sisäinen pumppu toimii kokonaan akvaarion sisällä, joten vettä ei pääse akvaariosta ulos esimerkiksi vuotavien liitosten takia.
-Pumppu on helppo puhdistaa
-Sisäiset pumput ovat suhteellisen edullinen hankinta


Haitat:
-Suodattimella on usein rajallinen koko ja sisään mahtuu vain vähän suodatinmateriaalia
-Pumppua voidaan käyttää vain yhteen akvaarioon kerrallaan


Meiltä Zoopermarketista löydät laajan valikoiman edullisia sisäisiä pumppuja ja suodattimia, joita on helppo puhdistaa.

Akvaarion käyttöönotto
Akvaarion perustaminen alkaa yleensä siitä, että valitset sopivan hiekan tai soran akvaarioosi ja kaadat sitä akvaarion pohjalle. Pohjakerroksen tulisi olla noin 5 cm paksu, mutta pohjakerroksen kokoon vaikuttaa paljon se millaisia kaloja ja kasveja aiot akvaariossasi pitää. Kun lisäät vettä akvaarioon, suosittelemme että valutat vettä kiven tai vastaavan esineen päälle, ettei akvaariohiekka pyöri ympäriinsä akvaariossa. Suosittelemme käyttämään aina kylmää vesijohtovettä, koska kuuma vesi voi sisältää bakteereja ja aineita, jotka ovat haitallisia kaloille ja katkaravuille. Voit halutessasi lisätä Aqua Safe tai vastaavaa tuotetta, koska se lisää akvaarioveteen ”hyvää” bakteerikantaa. Lisää akvaariokoristeet ja kasvit akvaarioosi ja kytke lämmitin ja pumppu akvaarioon.  Useimmat trooppiset kalat elävät parhaiten noin 25-asteisessa vedessä. Kannattaa antaa akvaarioveden olla akvaariossa noin 10 – 14 päivää ennen kuin laitat kaloja akvaarioon. Kun akvaariossa on vain vesi ja akvaariokasvit, vesi voi saavuttaa juuri oikeanlaisen bakteerikannan säiliössä ennen kalojen tulemista. Sinulla on siis suurempi mahdollisuus säilyttää kalat hengissä kun kalat siirtyvät akvaarioliikkeen akvaarioista omaasi.
Tunnetko jonkun toisen akvaarioharrastajan, joka olisi valmis antamaan sinulle hieman heidän akvaariovedestään. Etuna on, että saat nopeammin terveen akvaarioympäristön, kun voit käyttää jo valmiiksi oikeanlaisia bakteereja sisältävää vettä. Tällaisessa tapauksessa voit lisätä kalat akvaarioosi jo viiden päivän kuluttua perustamisesta. Kun laitat kaloja akvaarioon suosittelemme, ettet osta liikaa akvaariokaloja kerrallaan. Aloita hitaasti ja laita akvaarioon lisää kaloja myöhemmin, kun akvaario toimii jo optimaalisesti. Tungos akvaariossa saattaa aiheuttaa kaloille stressiä ja se saattaa aiheuttaa sientä, valkoisia täpliä tai kuolemantapauksia akvaariossasi. Hyvä nyrkkisääntö on 1 cm kalaa kohden on 1 litra vettä.  Muista kuitenkin, että kalat kasvavat ajan myötä, joten kalojen valinnassa kannattaa käyttää tarkkaa harkintaa.  


Osta sisäinen akvaariopumppu Zoopermarketista
Toimitamme sen suoraan kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Mikäli tarvitset apua akvaariopumpun valinnassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me neuvomme sinua mielellämme. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Nopea toimitus
Nopea toimitus, joka vastasi täysin tilaamaani.
05.04.2018 - Aila Hara

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi