Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima suodatinmateriaaleja sisäisiin ja ulkoisiin suodattimiin
Suodattimien sisällä on aina jonkinlaista suodatinmateriaalia. Se voi sisältää aerobisia bakteereja, jotka hajottavat epäpuhtauksia kuten ammonniakkia akvaariovedestä. Riittämättömät suodattimet johtavatkin usein liian suuriin ammoniakki- ja nitriittimääriin, joka puolestaan aiheuttaa kalojen sairastumista. Asianmukainen suodatin ja siihen liittyvät suodatinmateriaalit ovat tärkeässä roolissa akvaariossasi.

Korkealaatuiset suodatinmateriaalit
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman sisäiseen ja ulkoiseen pumppuun / suodattimeen sopivia suodatinmateriaaleja. Suodatinmateriaaleja on kaikilta tunnetuilta suodatinvalmistajilta kuten Eheim, Am-Top ja Juwel . Huomaa myös, että jotkut ulkoiset tai sisäiset pumppu- / suodatinyhdistelmät  sisältävät suodatinmateriaalit, mutta toiset mallit eivät. Jos olet epävarma siitä, sisältääko tilaamasi pumppu jo suodatinmateriaalit, voit kysyä lisätietoa asiakaspalvelustamme.  Oikeanlaisilla suodatinmateriaaleilla akvaariovedestä tulee kristallinkirkasta ja laadultaan parasta mahdollista. Meillä on valikoimassamme sekä makaanisesti että biologisesti suodattavaa materiaalia. Biologista suodatusta käytetään edistämään oikeanlaisen bakteerikannan kasvua, joka neutraloi ammoniakkia, kun taas mekaaninen suodatus minimoi näkyvät hiukkaset akvaariovedestä. Suodatus poistaa tehokkaasti haitalliset aineet ja varmistaa optimaaliset olosuhteet sekä akvaariokaloille että –kasveille. Meiltä löydät suodatinmateriaaleja kaikilta markkinoiden johtavilta suodatinjärjestelmien tuottajilta.  Heidän tarjoamansa suodatinmateriaalit ovat korkealaatuisia, eivätkä sisällä haitallisisa aineita. Kun valitset akvaariopumpun ja siihen liittyvät suodatinmateriaalit, on tärkeää, että otat huomioon akvaarion koon, jotta voit hankkia parhaan mahdollisen pumppu- /suodatin –järjestelmän akvaarioosi. Zoopermarketin valikoimasta löytyy suodatinmateriaaleja sekä laatutietoisille, että hintatietoisille kuluttajille.

Suodatinmateriaalit sisäisiin Am-Top akvaariopumppuihin
Tältä sivulta löydät laajan valikoiman suodatinmateriaaleja, jotka sopivat erilaisiin Am-Top akvaariosuodattimiin. Meiltä löydät erilaisia suodatinsieniä jokaiseen Am-Top suodattimeen, jotka löytyvät valikoimastamme. Suodatinmateriaali auttaa pitämään akvaarioveden epäpuhtaudet minimissä. Kun valitset Am-Top suodatimateriaalia, akvaariosi vesi pysyy terveenä ja kirkkaana. Am-Top akvaariopumput ja suodatinmateriaalit  ovat hintatietoisen kuluttajan valinta.

Tilaa suodatinmateriaalit netissä Zoopermarketti.fi
Toimitamme tilauksesi suoraan kotiovellesi 2-4 arkipäivän kuluessa. Jos olet epävarma siitä, minkälaista suodatinmateriaalia tarvitset, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme  joko sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai soittamalla arkisin klo 11-15 numeroon 09-42452166. Annamme mielellämme neuvoa ja vinkkejä, jotta saat akvaarioharrastuksestasi kaiken irti.

Suodatinmateriaalit ulkoisiin Am-Top akvaariopumppuihin
Löydät tältä sivulta laajan valikoiman erilaisia suodatinmateriaaleja, jotka sopivat Am-Topin ulkoisiin akvaariopumppuihin. Nykyään markkinoilla on tarjolla monenlaisia erilaisia suodatinmateriaaleja ulkoisiin akvaariopumppuihin. Niille on tunnusomaista se, että ne pitävät haitallisten aineiden pitoisuuden akvaariovedessä minimissä. Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman suodatinmateriaaleja Am-Top pumppuihin ja muista, että akvaariopumppu voi olla tehokas, mutta ilman oikeanlaista suodatinmateriaalia, se ei toimi optimaalisesti.


Tuore ja kirkas akvaariovesi Am-Top suodatinmateriaaleilla
Jotta saisit tuoreen ja hyvin toimivan akvaarion, onnistuu se parhaiten suodattamalla akvaariovettä jatkuvasti. Suodatin nappaa epäpuhtaudet vedestä ja pitää veden kirkkaana. Bakteerien avulla, jotka asuvat suodatinmassassa, hajoavat haitalliset kuona-aineet biologisesti.

Eheim suodatinmateriaalit sisäisiin akvaariosuodattimiin
Zoopermarketista löydät valikoiman suodatinmateriaaleja, jotka sopivat erilaisiin sisäisiin Eheim akvaariopumppuihin. Paraskin sisäinen akvaariopumppu on tehoton, jos niitä ei ole täytetty oikein ja oikeanlaisilla suodatinmateriaaleilla. Eheimin suodatinmateriaalit ovat tunnettuja korkeasta laadusta. Suodatinmateriaalit on valmistettu parhaista raaka-aineista ja ne eivät sisällä epäpuhtauksia.  Kun käytät Eheim suodatinmateriaaleja, saat kristallinkirkkaan ja terveellisen akvaarioveden ja pitkät väliajat akvaarion puhdistusten välillä. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman Eheim suodatinmateriaaleja. Saatavilla on sekä biologisesti että mekaanisesti suodattavia materiaaleja.

Osta Eheim suodatinmateriaalit Zoopermarketista
Me tarjoamme Eheim suodatinmateriaalit terävin hinnoin. Muista, että tilatessasi suodatinmateriaalit verkkokaupastamme, toimitamme ne kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Joissakin Eheim akvaariopumpuissa tulee suodatinmateriaalit jo suodattimen mukana. Jos et ole varma kuuluuko tilaamaasi Eheim pumppuun suodatinmateriaalit mukaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Suodatinmateriaalit ulkoisiin Eheim akvaariopumppuihin
Meillä on Zoopermarketissa monenlaisia suodatinmateriaaleja, jotka soveltuvat erilaisiin ulkoisiin Eheim akvaariosuodattimiin. Eheim on tunnettu ylivoimaisesta akvaariosuodatustekniikastaan kaikenlaisiin akvaarioihin. Kun käytät Eheim suodatusmateriaaleja akvaarioveden laatu pysyy huippuhyvänä ja kristallinkirkkaana. Zoopermarketin valikoimasta löydät sekä biologiset että mekaaniset Eheim suodatinmateriaalit.

Biologinen suodatus hajottaa epäpuhtauksia
Biologinen suodatus perustuu luonnon hajottamiseen, jolloin bakteerit auttavat muuntamaan proteiineja ja hajoavia aineita vähemmän haitallisiksi.  Tätä tarkoitusta varten meillä on valikoimassamme muutamia erilaisia huokoisia  Eheim Substrat suodatinmateriaaleja. Eheim Substrat on ihanteellinen kasvualusta hyödyllisille hajottajabakteereille, joista tarvitaan akvaarion biologiseen suodatukseen. Muista, että biologisia suodatinmateriaaleja ei saa koskaan vaihtaa kaikkea kerralla tai puhdistaa liian tehokkaasti, sillä silloin suodattimen hyvä bakteerikanta tuhoutuu.

Mekaaninen suodatus poistaa näkyvät hiukkaset
Mekaaninen suodatusmateriaali kerää akvaariovedessä näkyvät epäpuhtaudet talteen, kun vesi valuu suodatusmateriaalin läpi. Suodatinkulhossa vallitseva turbulenssi hajottaa likakertymiä  ja ne tarttuvat suodatusmateriaaliin. Tällaisia epäpuhtauksia ovat esimerkiksi kuolleet kasvien osat, kalojen uloste, ylimääräinen kalanruoka, levä ym. Zoopermarketin valikoimasta löydät erilaisia muotoonleikattuja suodatinmattoja, jotka on valmistettu erityisistä strukturoiduista materiaaleista, jotka tehokkaasti poistavat suuria ja pieniä hiukkasia akvaariovedestä. Lisäksi valikoimastamme löytyy erilaisia aktiivihiiliä, joita voidaan käyttää tuhoamaan erilaisia jäänteitä lääkkeistä ja estää veden värjäytymistä ruskeaksi. Lääkehiiltä tulee käyttää vain muutaman päivän poistaaksesi haitalliset aineet, koska muuten on vaarana, että haitallisia aineita pääsee takaisin akvaarioveteen pitkän käytön jälkeen. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä erilaisista suodatusmateriaaleista, joita voit tilata Zoopermarketista. Tutustu lisää erilaisiin suodatinmateriaaleihin verkkokaupassamme.


Suodatinmateriaalit sisäisiin Juwel suodattimiin
Tältä sivulta löydät erilaisia suodatinmateriaaleja, jotka sopivat sisäisiin Juwel suodattimiin. On olemassa monia erilaisia suodatinmateriaaleja, mutta kaikki suodattimet on tunnettuja siitä, että ne pitävät akvaarioveden epäpuhtaudet minimissä. Zoopermarketista löydät erilaisia suodatinvanuja karkeista suodatinsienistä hienoihin suodatinlevyihin ja antinitraattisuodatinsieniin. Suodatinsieniä ovat esimerkiksi Cirax ja Phorax Juwelilta. Löydät meiltä suodatinmateriaalit kaikkiin myymiimme Juwel suodattimiin.

Minkälaiset suodatinmateriaalit minun pitäisi valita?
Juwel suodatinsieni erottelee kaikki suurimmat epäpuhtaudet akvaariovedestä ja se tulisi vaihtaa kerran viikossa. Juwel hiilisuodatin pitää akvaarioveden vapaana epäpuhtauksista ja sitovat aineet, jotta ne eivät kelluisi vapaasti vedessä. Aktiivihiili olisi vaihdettava kerran kuukaudessa. Sekä karkeassa että hienossa Juwel suodatinsienessä elää bakteereja, jotka tehokkaasti puhdistavat akvaarion. Suosittelemme puhdistamaan sieniä kevyesti lämpimässä vedessä kerran 3-6 kuukaudessa. Vaihda sieni vain, jos se todella tarvitsee sitä. Säilyttääksesi akvaarion biologisen tasapainon vaihda vain yksi sienistä kerrallaan. Meillä on myös suuri valikoima anti-nitraatti suodatinsieniä, jotka parantavat akvaarioveden laatua. Korvaa Juwel antinitraattisieni kuuden viikon välein. Antinitraattisuodattimet vähentävät levien ja sienten elinvoimaisuutta ja edistävät kasvejen ja kalojen kehitystä. Lisäksi valikoimassamme on erilaisia Cirax suodattimen materiaaleja. Se on karkeaa keraamista materiaalia, johon bakteerien on helppo kiinnittyä. Ruuantähteet, ulosteet ja lika eritellään hyvistä bakteereista. Cirax varmistaa puhtaan akvaarioveden ja terveellisen ympäristön. Löydät meiltä myös erilaisia Phorax suodatinsieniä, jotka hajottavat fosfaattia akvaariosta ja vähentävät leviä. Phorax edistää myös kasvien kasvua akvaariossa.

Tuotteiden toimitus Zoopermarketista
Kun tilaat akvaarionhoitotuotteet Zoopermarketista, toimitamme ne kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista.    


Kysymykset ja neuvot
Jos tarvitset neuvoja akvaarion pumppuihin ja suodattimiin liittyvissä kysymyksissä, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessaasiakaspalvelu@zoopermarketti.fi Meidän henkilökunnastamme löytyy monia kokeneita akvaarioharrastajia, joita voimme konsultoida kiperissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kyselyihin 24 tunnin kuluessa arkipäivinä.   

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Kaikki toimii täydellisesti
Kaikki toimii täydellisesti: tilaus, väliaikatiedotteet, toimitus
15.04.2018 - Maiju
Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi