Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kaulapanta koirallesi
Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia ja toimivia koiran kaulapantoja kaikille roduille monissa eri väreissä ja materiaaleissa. On siis helppoa löytää koirallesi kaulapanta, joka on mukavan tuntuinen, näköinen ja sopivan kokoinen. Zoopermarketissa on tarjolla myös pehmeät nailoniset kaulapannat, jotka suojaavat sekä koiran ihoa että karvaa. Jos etsit kaulapantaa, joka on vakaampi, meillä on tarjolla monenlaisia nahkaisia kaulapantoja, ketjuja ja tiiviisti kudotuista materiaaleista valmistettuja kaulapantoja. Zoopermarketti tarjoaa myös laadukkaat koiran nahkahihnat ja nailonhihnat, heijastinhihnat ja metalliketjut ja flexit. Voit siis helposti löytää koirallesi sopivan taluttimen ja kaulapannan. Koiranhihnan tulisi tuntua mukavalta kädessä ja olla sopivan pituinen, että koiraa on helppo hallita. Laadukkaista tuotteistamme voit kutenkin valita hihnan ja kaulapannan, joka hyvän käytettävyyden lisäksi sopii sinun ja koirasi tyyliin.  


Koiran valjaat
Zoopermarketti tarjoaa myös laajan valikoiman koiran valjaita, joissa keskeisinä elementteinä on ergonomia ja voima. Koiran valjaat ovat niin käytännöllisiä kuin mukavia käyttää. Valjaat sopivat erityisesti koirille, joilla on taipumusta vetää hihnassa. Valjaat jakavat käytetyn voiman koko koiran ruumiiseen sen sijaan että veto tuntuu vain koiran kaulassa. Siksi monet koiranomistajat valitsevatkin valjaat kaulapannan sijasta. Suosittelemme myös, että pennuille hankittaisiin valjaat niin kauaksi aikaa, että he ovat oppineet kävelemään nätisti hihnassa. Koiran valjaat sopivat myös erittäin hyvin käytettäväksi automatkojen aikana.

Lenkkeily pimeällä
Autoilijan voi olla todella vaikea nähdä koiraasi pimeydessä, joten on todella tärkeää, että koirasi näkyy myös pimeydessä. Usein koiran heijastava talutin on ensimmäinen mitä autoilija näkee. Heijastava hihna on pieni sijoitus takaamaan koirasi turvallisuuden pimeillä lenkkipoluilla ja varsinkin jos joudutte kävelemään ajokaistan sivussa. Zoopermarketista on saatavilla myös valohihna Flexi kelataluttimeen, jossa led lamput vilkkuvat koko hihnan pituudelta. Lisäksi valikoimassamme on paljon heijastavia ja vilkkuvia kaulapantoja eri kokoisille koirille. Jos haluat kiinnittää huomioon maan rajassa kulkevaan koiraasi, voit hankkia kaulapantaan laitettavan vilkkuvalon. Zoopermarketista saat erimalliset vilkkuvalot monissa eri väreissä. Saat tilattua meiltä myös heijastinliivit ja valjaat koirallesi. 

Turvavyöt koirallesi
Jos koirasi ei kulje häkissä kun matkustatte autossa, on erittäin tärkeää, että koirasi on turvallisesti kiinnitetty penkkiin. Meiltä saat erilaiset turvavaljaat ja turvavyöt koirallesi. Ne voi kiinnittää auton tuvavyön kiinnittimeen. Näin koirasi voi istua esimerkiksi takapenkillä ja äkkipysähdyksen sattuessa, koirasi ei pääse lentämään ulos autosta. On kuitenkin pidettävä huoli, että koira pysyy tasapainossa esimerkiksi tiukoissa käännöksissä. 

Hankkisinko koiralleni kaulapannan vai valjaat?
Oletko epävarma siitä, tarvitseeko koirasi kaulapannan vai valjaat? Valjaat sopivat erityisesti koirille, joilla on taipumusta vetää kun lenkkeilette. Jos koirasi vetää paljon, kaulapanta painaa koiran kurkkua ja aiheuttaa ärsytystä ja yskimistä. Valjaat jakavat paineen tasaisemmin koko koiran ruumiiseen ja siksi minimoi kurkun ja kaulan vahingoittumisen. Kaulapanta toimii kuitenkin hyvin koirille, jotka eivät vedä. Kaulapantaa voi pitää koiran kaulassa koko ajan. Voit hankkia koirallesi kauniin kaulapannan, jota hän voi pitää koko ajan ja siinä voi olla nätti nimilaatta, jotta koirasi on helppo tunnistaa, jos hän sattuu karkaamaan. Voit lisäksi hankkia valjaat, joita käytätte vain kävelyllä ollessanne. Valikoimastamme löydät monenlaisia malleja kestäviä koiran valjaita valmistajilta kuten Hurtta ja Julius- K9.


Kuinka löydän oikeankokoiset valjaat koiralleni?
Kun etsit koirallesi sopivia valjaita, suosittelemme, että ensin mittaat koirasi rinnanympärysmitan. Näin voit olla varma, että tilaamasi valjaat sopivat koirallesi. On tärkeää, että muistat jättää vähän ilmaa koiran rinnan ja valjaiden väliin, jotta se ei tunnu liian tiukalta ja epämukavalta koirasi käyttää. Älä kuitenkaan tilaa liian isoja koiran valjaita, silloin valjaat hinkkaavat ikävästi koiran selkää koska ne liikkuvat edestakaisin matkan aikana. Koira saattaa jopa luiskahtaa ulos valjaista, jos ne ovat liian suuret. Kaikkia tarjoamiamme koiranvaljaita voi säätää oikean kokoiseksi. Tämä tarkoittaa että kaikilla valjailla on minimi ja maksimikoko. Koirasi rinnanympärysmitta tulisi olla näiden kahden koon välissä.

Valjaat kaikilta johtavilta merkeiltä
Löydät meiltä korkealaatuiset koiran valjaat. Myymiemme merkkejä ovat esimerkiksi Julius- K9, Hurtta, Rogz, Hunter ja Trixie. Saat valjaat aina kuitenkin kohtuulliseen hintaan. Olemme jakaneet valjaat eri ryhmiin, jotta sinun olisi helpompi löytää omalle koirallesi sopivat valjaat.

Perinteinen talutushihna vai kelatalutin?
Tarvitset koirallesi hihnan tai taluttimen, että voit viedä koiraasi ulos kävelemään, hölkkäämään tai juoksemaan. Koiran hihnan tai taluttimen valitseminen on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä asioista, jonka koirallesi hankit, kun sinusta tulee koiranomistaja. On olemassa kaikenlaisia taluttimia koirille, mutta ne pystyy pääosin jakamaan kahteen kategoriaan: Perinteiset koiranhihnat, jotka ovat aina samanpituisia ja fleksit eli kelataluttimet, joissa hihnan pituutta voi säätää. Kelatalutin antaa koirallesi enemmän vapautta ja sinä saat joustavuutta, kun ei aivan joka nuuhkaisun ajaksi tarvitse pysähtyä odottamaan. Valinta riippuu usein käyttäjän omista toiveista. Mieti siis miten sinä haluat toimia koirasi kanssa lenkillä ollessanne. Monesti on myös hyvä omistaa molemmat vaihtoehdot. Näin voit käyttää koiraasi lyhyessä hihnassa kun olette esimerkiksi koiranäyttelyissä, jossa on paljon ihmisiä ja koiria.

Laaja valikoima Flexi kelataluttimia
Flexi kelatalutin antaa koirallesi enemmän vapautta lenkillä. Flexi on tunnettu loistavasta laadustaan ja kestävyydestä. Flexi kelataluttimia on saatavilla monessa eri koossa, jotta kaikille roduille olisi sopiva Flexi talultin saatavilla. Flexi kelataluttimet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja hihnan pituus on valittavissa. Luotettavassa patentoidussa lukitussysteemissä on ergonomisesti muotoillut lukitus- ja vapautus nappulat. Flexi kelataluttimessa on myös pehmeä kahva ja kromattu karbiinihaka. Ostamalla Flexi kelataluttimen, saat laatutuotteen, joka kestää vuosien käyttöä. Zoopermarketista löydät useita erikokoisia Flexi -malleja. Löydät meiltä myös lisävarusteet Flexi taluttimeen. Saat meiltä esimerkiksi heijastavat hihnat ja Flexiin kiinnitettävän kakkapussiautomaatin.


Korkealaatuiset nailonhihnat
Nailonhihna on todella kestävä ja pitkäikäinen. Nailonhihna on myös helppo, koska sitä ei tarvitse hoitaa ja se on helppo pestä. Jos haluat löytää nailonisen taluttimen koirallesi, tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme zoopermarketti.fi. Meillä on laaja valikoima kestäviä nailonhihnoja eri väreissä heijastimella tai ilman heijastinta. Meiltä löytyy myös pennun kouluttamiseen sopiva nailonhihna. Nailoniset koiranhihnat eivät hankaa koiran turkkia tai ihoa.

Nahkaiset kaulapannat ja taluttimet
Zoopermarketti tarjoaa kestävät nahkahihnat ja kaulapannat monissa eri leveyksissä ja pituuksissa. Nahkainen talutin on mukavampi ja pehmeämpi kädessä kuin nailoninen hihna, koska nahkahihna ei ”polta” kättä jos koira vetää. Nahkahihna vaatii kuitenkin enemmän huoltoa kuin nailonhihna. Sinun on silloin tällöin käsiteltävä hihna nahanhoitoaineella tai siihen soveltuvalla rasvalla tai öljyllä. Joskus on myös hyvä idea antaa hihnan oleilla kädenlämpöisessä saippuavedessä. Pyyhi sitten nahkahihna kuivalla liinalla ja kun se on täysin kuivunut voitele se joko nahkarasvalla tai nahkaöljyllä. Zoopermarketin valikoimasta löytyy myös kaulapantoja ja hihnoja niiteillä tai ilman niittejä eri väreissä.

Kaulapannat erilaisilla lukitusmekanismeilla
Valikoimassamme on kaulapantoja, jotka voi kiinnittää koiran kaulaan eri tavoilla. Meillä on esimerkiksi koiran kaulapannat, joissa on klikkilukko, joustavat kaulapannat, jotka voi säätää kaulaan sopivaksi tai kuristavat kaulapannat, jotka kiristyvät jos koira vetää. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan…
Ei valittamista ja jatkoa seuraa,tilaan pian uudelleen kiitos
30.03.2018 - Marja-Leena Hakkinen
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi