Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kaulapanta kissallesi
Meillä on laaja valikoima korkealaatuisia ja toimivia kissan kaulapantoja monissa eri väreissä ja materiaaleissa. On siis helppoa löytää kissallesi kaulapanta, joka on mukavan tuntuinen, näköinen ja sopivan kokoinen. Zoopermarketissa on tarjolla myös pehmeät nailoniset kaulapannat, jotka suojaavat sekä kissan ihoa että karvaa. Jos etsit kaulapantaa, joka on vakaampi, meillä on tarjolla monenlaisia nahkaisia kaulapantoja ja tiiviisti kudotuista materiaaleista valmistettuja kaulapantoja. Zoopermarketti tarjoaa myös laadukkaat kissan nahkahihnat ja nailonhihnat, heijastinhihnat ja flexit. Voit siis helposti löytää kissallesi sopivan taluttimen ja kaulapannan. Kissan hihnan tulisi tuntua mukavalta kädessä ja olla sopivan pituinen, että kissaa on helppo hallita. Laadukkaista tuotteistamme voit kutenkin valita hihnan ja kaulapannan, joka hyvän käytettävyyden lisäksi sopii sinun ja kissasi tyyliin.  Kissojen kaulapannoissa on usein myös pieni kulkunen, jolloin kissan liikkumisen pystyy kuulemaan. Kulkunen pelastaa myös pihasi pikkulintujen hengen, kun ne ehtivät lentämään ajoissa pois kuullessaan kissan lähestyvän.

Kissan valjaat
Zoopermarketti tarjoaa myös laajan valikoiman kissan valjaita. Voit valita kissanvaljaat valikoimasta, jossa on monia värejä, malleja j amateriaaleja. Kissan valjaat ovat niin käytännöllisiä kuin mukavia käyttää. Valjaat jakavat käytetyn voiman koko kissan ruumiiseen sen sijaan että veto tuntuu vain kissan kaulassa. Siksi monet kissanomistajat valitsevatkin valjaat kaulapannan sijasta. Suosittelemme myös, että pennuille hankittaisiin valjaat. Kissan valjaat sopivat myös erittäin hyvin käytettäväksi automatkojen aikana.

Ulkoilu pimeällä
Autoilijan voi olla todella vaikea nähdä kissaasi pimeydessä, joten on todella tärkeää, että kissasi näkyy myös pimeässä. Usein kissan heijastava talutin on ensimmäinen mitä autoilija näkee. Heijastava hihna on pieni sijoitus takaamaan kissasi turvallisuuden pimeillä ja varsinkin jos joudutte kävelemään ajokaistan sivussa. Zoopermarketista on saatavilla myös valohihna Flexi kelataluttimeen, jossa led lamput vilkkuvat koko hihnan pituudelta. Lisäksi valikoimassamme on paljon heijastavia ja vilkkuvia kaulapantoja eri kokoisille kissolle. Jos haluat kiinnittää huomioon maan rajassa kulkevaan kissaasi, voit hankkia kaulapantaan laitettavan vilkkuvalon. Zoopermarketista saat erimalliset vilkkuvalot monissa eri väreissä. Saat tilattua meiltä myös heijastinliivit ja valjaat kissallesi.

Turvavyöt kissallesi
Jos kissasi ei kulje häkissä kun matkustatte autossa, on erittäin tärkeää, että kissasi on turvallisesti kiinnitetty penkkiin. Meiltä saat erilaiset turvavaljaat ja turvavyöt kissallesi. Ne voi kiinnittää auton tuvavyön kiinnittimeen. Näin kissasi voi istua esimerkiksi takapenkillä ja äkkipysähdyksen sattuessa, kissasi ei pääse lentämään ulos autosta. On kuitenkin pidettävä huoli että kissa pysyy tasapainossa esimerkiksi tiukoissa käännöksissä.

Hankkisinko kissalleni kaulapannan vai valjaat?
Oletko epävarma siitä, tarvitseeko kissasi kaulapannan vai valjaat? Valjaat sopivat erityisesti kissolle, jotka osaavat vetää päänsä läpi tiukastakin kaulapannasta. Jos kissasi ulkoillessa rimpuilee paljon, voi kaulapanta painaa kissan kurkkua ja aiheuttaa ärsytystä ja yskimistä. Valjaat jakavat paineen tasaisemmin koko kissan ruumiiseen ja siksi minimoi kurkun ja kaulan vahingoittumisen. Kaulapanta toimii kuitenkin hyvin kissolle, jotka liikkuvat vapaasti ulkona. Täytyy kuitenkin huomioida, että kaulapanta pystyy avautumaan ja irtoamaan, jos kissa esimerkiksi tarttuu puun oksaan. Kaulapantaa voi pitää kissan kaulassa koko ajan. Voit hankkia kissallesi kauniin kaulapannan, jota hän voi pitää koko ajan ja siinä voi olla nätti nimilaatta, jotta kissasi on helppo tunnistaa. Voit lisäksi hankkia valjaat, joita käytätte vain kävelyllä ollessanne. Valikoimastamme löydät monenlaisia Trixie malleja kestäviä kissan valjaita ja kaulapantoja.


Kuinka löydän oikeankokoiset valjaat kissalleni?
Kun etsit kissallesi sopivia valjaita, suosittelemme, että ensin mittaat kissasi rinnanympärysmitan. Näin voit olla varma, että tilaamasi valjaat sopivat kissallesi. On tärkeää, että muistat jättää vähän ilmaa kissan rinnan ja valjaiden väliin, jotta se ei tunnu liian tiukalta ja epämukavalta kissasi käyttää. Älä kuitenkaan tilaa liian isoja kissan valjaita, silloin valjaat hinkkaavat ikävästi kissan selkää koska ne liikkuvat kissan liikkuessa. Kissa saattaa jopa luiskahtaa ulos valjaista, jos ne ovat liian suuret. Kaikkia tarjoamiamme kissanvaljaita voi säätää oikean kokoiseksi. Tämä tarkoittaa että kaikilla valjailla on minimi ja maksimikoko. Kissasi rinnanympärysmitta tulisi olla näiden kahden koon välissä.

Valjaat kaikilta johtavilta merkeiltä
Löydät meiltä korkealaatuiset kissan valjaat. Myymiemme merkkejä ovat esimerkiksi Rogz, Hunter ja Trixie. Saat valjaat aina kuitenkin kohtuulliseen hintaan. Olemme jakaneet valjaat eri ryhmiin, jotta sinun olisi helpompi löytää omalle kissallesi sopivat valjaat.

Perinteinen talutushihna vai kelatalutin?
Tarvitset kissallesi hihnan tai taluttimen, että voit viedä kissaasi ulos kävelemään, hölkkäämään tai juoksemaan. Kissan hihnan tai taluttimen valitseminen on yksi ensimmäisistä ja tärkeimmistä asioista, jonka kissallesi hankit, kun sinusta tulee kissanomistaja. On olemassa kaikenlaisia taluttimia kissolle, mutta ne pystyy pääosin jakamaan kahteen kategoriaan: Perinteiset kissanhihnat, jotka ovat aina samanpituisia ja fleksit eli kelataluttimet, joissa hihnan pituutta voi säätää. Kelatalutin antaa kissallesi enemmän vapautta. Valinta riippuu usein käyttäjän omista toiveista. Mieti siis miten sinä haluat toimia kissasi kanssa ulkona ollessanne. Monesti on myös hyvä omistaa molemmat vaihtoehdot. Näin voit käyttää kissaasi lyhyessä hihnassa kun olette esimerkiksi kissanäyttelyissä, jossa on paljon ihmisiä ja kissoja.

Laaja valikoima Flexi kelataluttimia
Flexi kelatalutin antaa kissallesi enemmän vapautta ulkoillessanne. Flexi on tunnettu loistavasta laadustaan ja kestävyydestä. Flexi kelataluttimia on saatavilla monessa eri koossa, jotta kaikille roduille olisi sopiva Flexi talultin saatavilla. Flexi kelataluttimet on valmistettu kestävistä materiaaleista ja hihnan pituus on valittavissa. Luotettavassa patentoidussa lukitussysteemissä on ergonomisesti muotoillut lukitus- ja vapautus nappulat. Flexi kelataluttimessa on myös pehmeä kahva ja kromattu karbiinihaka. Ostamalla Flexi kelataluttimen, saat laatutuotteen, joka kestää vuosien käyttöä. Zoopermarketista löydät useita erikokoisia Flexi -malleja. Löydät meiltä myös lisävarusteet Flexi taluttimeen. Saat meiltä esimerkiksi heijastavat hihnat.

Korkealaatuiset nailonhihnat
Nailonhihna on todella kestävä ja pitkäikäinen. Nailonhihna on myös helppo, koska sitä ei tarvitse hoitaa ja se on helppo pestä. Jos haluat löytää nailonisen taluttimen kissallesi, tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme zoopermarketti.fi. Meillä on laaja valikoima kestäviä nailonhihnoja eri väreissä heijastimella tai ilman heijastinta. Meiltä löytyy myös pennulle sopiva nailonhihna. Nailoniset kissanhihnat eivät hankaa kissan turkkia tai ihoa.

Nahkaiset kaulapannat ja taluttimet
Zoopermarketti tarjoaa kestävät nahkahihnat ja kaulapannat monissa eri leveyksissä ja pituuksissa. Nahkainen talutin on mukavampi ja pehmeämpi kädessä kuin nailoninen hihna, koska nahkahihna ei ”polta” kättä jos kissa nykii hihnaa. Nahkahihna vaatii kuitenkin enemmän huoltoa kuin nailonhihna. Sinun on silloin tällöin käsiteltävä hihna nahanhoitoaineella tai siihen soveltuvalla rasvalla tai öljyllä. Joskus on myös hyvä idea antaa hihnan oleilla kädenlämpöisessä saippuavedessä. Pyyhi sitten nahkahihna kuivalla liinalla ja kun se on täysin kuivunut voitele se joko nahkarasvalla tai nahkaöljyllä


Sulkurenkaat
Jos kissasi kaulapannan hihnan tai valjaiden sulkurengas on rikkoontunut tai kadonnut, sinun ei tarvitse ostaa uusia valjaita tai pantaa. Rikkoutunut karbiinihaka voidaan vaihtaa uuteen nopeasti. Löydät erilaiset sulkurenkaat ja lukot Zoopermarketista. Jos et ole varma millainen hakanen sinun tulisi tilata, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi
 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi