Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kaikki tarvikkeet kissoille
Zoopermarketista löydät kaikki tarvikkeet kissoille, jopa sellaiset tarvikkeet mitä et edes tiennyt että sinulta puuttuu. Meillä on laaja valikoima turvaverkkoja ja ritilöitä eri väreissä ja materiaaleissa. Joten voit tuulettaa kotona, ilman että sinun tarvitsee pelätä, että kissasi karkaa ulos ikkunasta. Osa turvaverkoista on purentavarmaa muovia, jolla varmistetaan, ettei kissa pysty pureskelemaan reikää verkkoon. Meillä on myös LED-valoja, jotka voit liittää kissasi kaulapantaan ja näin autoilijat ja pyöräilijät näkevät kissasi pimeässä jo kaukaa. Tämä saattaa pelastaa kissasi elämän.


Turvaverkko
Kun kesä tulee, monet kissanomistajat antaisivat mielellään kissan oleilla parvekkeella. Ongelmana on, että parveke ei ole turvallinen paikka kissalle, sillä se saattaa päättää hypätä reunalle tai sen yli ja tippua parvekkeelta maahan. Tämä on sitä vaarallisempaa mitä korkeammalla parveke sijaitsee. Zoopermarketista voit tilata turvaverkot eri kokoisille parvekkeille. Kun olet asentanut verkon paikoilleen, voit päästää kissasi nauttimaan raittiista ilmasta ja kesäpäivistä parvekkeelle. Kissat rakastavat istua näköalapaikalla ja seurata tapahtumia ympäristössä jopa tuntikausia. Turvaverkon avulla voit estää kissaasi toteuttamasta uhkarohkeimpia suunnitelmiaan.

Turvaverkon värit ja yksityiskohdat
Turvaverkkoja on tarjolla mustana ja valkoisena. Verkko on valmistettu polyetyleenistä, johon on upotettu nyöriä muovinkaltaisesta materiaalista. Turvaverkon silmien koko on 3 x 3 cm ja se on veden ja UV-säteilyn kestävä. Se siis kestää todella pitkään. Koukut, kiinnitystapit ja ohjekirjanen sisältyvät pakettiin, joten voit helposti ja nopeasti asentaa turvaverkon paikoilleen kun toimitamme sen kotiovellesi. Turvaverkko on myös varustettu teräslangalla, joka tekee turvaverkosta erittäin kestävän ja purentavarman. Nyörin paksuus on 1,2 mm ja sillä on 95 kilon kantokyky. Turvaverkko sopii myös kissanpennuille koska silmäkoko on niin pieni.

Olemme ympäristöystävällisiä!
Me Zoopermarketissa ajattelemme, että ympäristö, jossa me ihmiset ja eläimet elämme, on todella tärkeä. Siksi myös turvaverkon ominaisuuksia testataan, jotta voimme olla varmoja, ettei verkko sisällä ympäristölle vaarallisia materiaaleja. Testauksen suorittaa TÜV Rheinland, joka on maailmanlaajuinen ympäristönsuojelu organisaatio. He ovat testanneet tuotteita, joita käytämme päivittän, jo vuodesta 1872. Zoopermarketista tilaamalla, voit olla varma että turvaverkko on turvallinen kaikilla tasoilla.

Ikkunan suojakalterit
Jos sinun tarvitsee asunnossasi tuulettaa niin, että avaat ikkunan raolleen ja kissalla on näin mahdollisuus livahtaa ulos, meillä on tarjolla ikkunoihin asennettavia suojakaltereita. Meillä on kaksi erilaista mallia, suora ja kolmion muotoinen. On ikkunan mallista kiinni, kumpaa sinä tarvitset. Mutta yleensä tarvitaan kaksi suoraa ja kaksi kolmion muotoista palaa suojaamaan ikkuna joka on raollaan. Ruuvit tai liima tulevat pakkauksen mukana. Voit itse päättää kummalla tavalla haluat kalterit ikkunanrakoon kiinnittää.

Turvallisuus pimeydessä
Kun syksy tulee ja illat muuttuvat pimeiksi, kissat pystyvät silti havainnoimaan tapahtumia ympäristössä. Me ihmiset sitävastoin emme pysty näkemään kunnolla pimeässä. Siksi on todella hyvä idea varustaa kissasi heijastimella, tai vilkkuvalla LED-valolla, jolloin muut tienkäyttäjät voivat huomata kissasi ajoissa. Kiinnitä siis pieni lamppu kissasi kaulapantaan ja siten se erottuu hyvin pimeässä. Voit tilata meiltä myös vaihtoehtoisesti heijastinkaulapannan. Tai voit käyttää myös molempia vaihtoehtoja yhtäaikaa.

Tuttipullot
Onko kissasi saanut pentueen? Riittääkö emon maito kaikille kissanpennuille? Tarvitseeko emo apua pentueen ruokkimiseen? Zoopermarketista voit tilata tuttipullot ja äidinmaidonkorvikkeen, joita voit käyttää avustamaan emoa pentujen ruokkimisessa.

PetAG Esbilac äidinmaidonkorvike
Hyvä alku elämälle on tärkeää jokaiselle maailmaan syntyvälle kissanpennulle. Aina ei emolla kuitenkaan riitä maitoa kaikille pennuille tai kissanpentu on emon hylkäämä.  Zoopermarketista voit tilata PetAG Esbilac kissanpennun maidonkorviketta. Sitä saa joko valmiiksi sekoitettuna tai maitojauheena. Meiltä saat tilattua myös tuttipullot ja muut tarvikkeet PetAG:lta Merkki on tunnettu korkeista laatuvaatimuksistaan ja heillä on suuri sitoutuminen tuottamaan korkealaatuisia tuotteita ja he käyttävät myös laadukkaita raaka-aineita tuotteidensa valmistamiseen. Kaikkien tuotteiden on täytettävä PetAG:n standardit ja valmiit tuotteet testataan huolellisesti. Näin tuote saavuttaa sille asetetut mikrobiologiset ja ravintosisällölliset vaatimukset. Tuotteissa on myös viimeinen käyttöpäivä, jolloin tiedät jos tuote on menossa vanhaksi. PetAg on vanha ja luotettava tuotemerkki. Se on aloittanut toimintansa, jo 1930 kun ensimmäiset äidinmaidonkorvikkeet koiranpennuille laitettiin tuotantoon. 1984 Bene-Bac esitteli valikoiman hyödyllisiä bakteereja, joita voidaan lisätä tuotteisiin. Eläinlääkärit, kasvattajat ja lemmikkien omistajat käyttävät niitä vielä tänäkin päivänä maailmanlaajuisesti.
     

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Nopea ja halpaa!
Nopea ja halpaa!
17.05.2018 - Stefan W
Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi