Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Laaja valikoima matetelijoiden koristeita ja ruokakulhoja
Zoopermarketista löydät kattavan valikoiman matelijoiden koristeita ja kulhoja. Niiden avulla voit sisustaa terraarion näyttävästi ja persoonallisesti. Terraarion voi koristella monilla eri tavoilla, siksi meillä on monenlaisia koristekasveja, koristekiviä ja kulhoja, joiden avulla voit tehdä terraariosta näyttävän ja kodikkaan paikan omalle matelijalemmikillesi. Kun sisustat terraariota matelijallesi, sinun tulee varmistaa, että sille löytyy terraariosta hyvä piilopaikka. Se voi olla esimerkiksi ontto puunkuori tai kookospähkinä tai oma erityinen kallioluola terraarion nurkassa. Jotkut matelijat tarvitsevat lisäksi lämmittelypaikan eli tasaisen alustan, johon on kohdistettu lämpölampun valo ja lämpö. Monet matelijat tarvitsevat myös pesupaikan terraarioon. Älä erehdy luulemaan, että juomapaikka voi toimia myös pesupaikkana, sillä monet matelijat ovat hyvin tarkkoja siitä mikä on juomapaikka ja mikä on pesupaikka. Lisäksi matelija luonnollisesti kaipaa ruokapaikan ja juomapaikan. Zoopermarketista voit tilata juoma-astian, joka näyttää luonnolliselta kiven kololta, johon vesi on jäänyt tarjolle.

Miten sisustaa terraario parhaalla tavalla?
On olemassa monia tapoja sisustaa terraario ja se riippuu myös suuresti siitä, millainen matelija terraariossa asuu ja millaisia tarpeita sillä on. Terraario tulisi aina sisustaa vastaamaan terraarion asukkaan luonnollista elinympäristöä. Toiset tarvitsevat aurinkoisen aavikkomaiseman ja toiset paljon kiipeilypuita. Kannattaa lukea matelijan elinoloista jo ennen matelijan hankkimista. Mateiloilla on monenlaisia vaatimuksia elinympäristöltään. Ne tarvitsevat erityisen lämpötilan terraarioon ja monesti vielä eri lämpötiloja eri puolille terraariota. Niillä tulee olla erityistä ruokaa, joka usein koostuu hedelmistä, vihanneksista, elävistä hyönteisistä ja joskus myös pienistä jyrsijöstä kuten hiiristä. Terraariosta tulisi myös löytyä rauhallinen lepopaikka, jossa matelija voi levätä rauhassa pelkäämättä ympäristöään. Kun tiedät mitä oma matelijalemmikkisi terraarioon tarvitsee on helppo hankkia kaikki tarvittavat koristeet ja tarvikkeet ja sisustaa terraario omaa silmää miellyttäväksi unohtamatta kuitenkaan matelijan tarpeita. Zoopermarketista löydät monenlaisia terraarioon sopivia koristeita ja tarvikkeita markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Kun sisustat terraariota, muista kohtuullisuus. Voi olla vaikea siivota terraariota, jos se on täynnä erilaisia koristeita ja viritelmiä. Älä kuitenkaan jätä terraariota liian tyhjäksi, jotta matelijasi viihtyisi ja olisi onnellinen elinympäristössään.

Paljon käytännöllisiä kulhoja matelijoille
Meillä Zoopermarketissa on tarjolla monenlaisia kulhoja, jotka sopivat matelijoiden ruokintaan. Zoopermarketista saa korkea ja sileäreunaisia reunaisia kulhoja, josta on helppo tarjoilla eläviä hyönteisiä, koska ne eivät pääse kulhosta pois. On tärkeää, että puhdistat ruokakulhon päivittäin bakteerien välttämiseksi. Puhdistamisen jälkeen voit tarjoilla lemmikillesi puhdasta vettä ja ruokaa.

Kivien ja juurien käyttö terraarion sisustukseen
Kun rakennat terraarioon piilopaikkaa tai auringonottopaikkaa, on tärkeää että valitset oikeat materiaalit. Sinun tulisi aina valita sellaisia materiaaleja, jotka ovat hyväksi matelijoille, eikä vain sillä kriteerillä, mikä olisi nättiä. Näin luot parhaat olosuhteet matelijallesi. Kun olet tutkinut, mitä materiaalia matelijasi elinympäristössä voi käyttää, sinun tulisi kiinnittää kivi- ja puurakennelmat niin hyvin, ettei romahdusvaaraa ole. Matelija voi vahingoittua, jos rakennelma kaatuu sen päälle. Kiven ja puunjuurien lisäksi, voit käyttää putkia ja tunneleita jotka on valmistettu korkista. Riippuen liskosta tai matelijasta, terraariossa voi olla hyvinkin kosteaa. Suosittelemme käyttämään kosteudenkestäviä puulajeja kuten mäntyä tai korkkitammea, voit myös käyttää tyhjiä kookospähkinöitä luolien muodostamiseen.

Miksi terraarion takaseinä kannattaa peittää?
Useimmat terraariot ovat lasia, jotta voit seurata lemmikimatelijasi elämää. Mikäli Terraarion lasiseinät ovat avoimia kaikkiin suuntiin, voi matelijasi stressaantua. Siksi olisi hyvä peittää ainakin yksi akvaarion seinistä kokonaan. Zoopermarketista voit tilata erilaisia kalliomuodostelman näköisiä ja tuntuisia sisustusseiniä terraarioon. Näiden avulla teet terraariosta matelijallesi rauhallisemman elinympäristön. Taustalevyt on helppo asentaa ja niitä on mahdollista leikata ja yhdistellä niin, että saat peittoon isommankin terraarioseinän. Yhdistelemällä kallioseinää ja erilaisia kalliotasanteita, saat aikaiseksi luonnollisen ympäristön, jossa matelijasi voi kiipeillä, piilotella ja paistatella päivää. Vain mielikuvitus on rajana sillä, miten voit terraariosi sisustaa. Muista kuitenkin pitää lemmikkisi tarpeet kirkkaana mielessäsi, kun sisustat terraariota. Jos terraariossasi asuu useampia matelijoita, jotka saattavat  tapella keskenään, on hyvä rakentaa myös esteitä terraarioon, jotta ne eivät näkisi toisiaan. Käytä näköesteinä korkeita ja tuuheita kasveja.

Oletko kilpikonnan omistaja?
Tervetuloa tutustumaan tarkemmin verkkokauppaamme. Kilpikonnat ovat edelleen uskomattoman suosittuja lemmikkeina ja siihen on hyvä syy. Kilpikonnat ovat hauskoja ja jännittäviä lemmikkejä. Kilpikonnan tekemisiä on ilo seurata terraarion lasin läpi ja nähdä kaiken mitä ne tekevät. Kannattaa valita lemmikiksi trooppisia kilpikonnalajeja. Perusteena tälle on se, että muut kilpikonnat menevät lepotilaan talvella. Kun valitset itsellesi trooppisen kilpikonnan, sinun tulee olla tietoinen, että ne vaativat korkeamman ilman kosteuden ja enemmän vettä ja valoa akvaarioonsa kuin muut kilpikonnat. On myös suuri ero siinä, miten sisustat terraarion maalla viihtyvälle kilpikonnille tai sellaisille, jotka vaativat tilaa myös uimiselle.  Jos omistat maalla elävän kilpikonnan, haluat varmastikin sisustaa terraarion siten, että se on hyvän näköinen katsella, mutta myös helppo puhdistaa ja pitää puhtaana. Vedessä viihtyvälle kilpikonnalle taas terraariosta täytyy löytyä vesiallas uimiseen. Pinnat vesikilpikonnan terraariossa ovat usein kivilaattoja oksia ja juuria, jotka on sijoitettu siten että ne pysyvät aina kuivana.  On myös hyvä idea laittaa lämpömatto tasaisen maan alueelle.  Suosittelemme että terraarion maa-alue on sen verran iso, että sinne mahtuu useampikin kuin yksi kilpikonna. Vesikilpikonnan altaassa tulee olla vähintään kaksi kuivattelupaikkaa. Toinen tulisi valaista lämpölampulla siten, että se on selvästi muuta terraariota lämpimämpi ja toinen kuivattelupaikka saa olla saman lämpöinen kuin terraario muutenkin on. Vesialtaan tulisi olla riittävän iso ja veden lämpötila vaihtelee sen mukaan millainen kilpikonna terraariossa asuu.  Veden lämpötilaa voi pitää yllä sauvalämmittimellä. Muista kuitenkin suojata kaikki terraarion johdot siten, ettei kilpikonna pääse pureksimaan niitä.

Osta terraariokoristeet ja kulhot edullisesti Zoopermarketista
Meillä on aina laaja valikoima koristeita ja ruoka- ja juomakulhoja terraarioosi. Meiltä saat monia erilaisia silkkikasveja, joilla voit tehdä terraariosta vihreämmän ja luonnollisemman näköisen. Useimmille matelijoille on erittäin tärkeää että niillä on mahdollisuus piiloutua, ja siksi valikoimaamme kuuluukin laaja määrä erilaisia matelijaluolia ja runkoja. Näin sinun on helppo antaa matelijallesi mahdollisuus piiloutua, jos se sille tuulelle sattuu. Muovikasvien, silkkikasvien sekä luolien lisäksi valikoimaamme kuuluu myös erilaiset ruokakulhot ja vesikipot matelijoille. Muistathan ottaa matelijasi koon huomioon valitessasi kulhojen kokoja. Varsinkin kulhon reunojen korkeus on tärkeä ottaa huomioon valitessa uutta kulhoa matelijaalle. Meiltä löydät sekä imukupilliset, että imukupittomat kulhot ja kipot. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on markkinoiden parhaimmat hinnat terraariotarvikkeissa. Ostamme suuria määriä, jotta voimme antaa alennuksia asiakkaillemme. Jos kuitenkin löydät samoja tuotteita halvemmalta jostain toisesta suomalaisesta eläintarvikkeita myyvästä kaupasta tai verkkokaupasta, saat tuotteen samaan hintaan myös meiltä. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja täsmäämme hinnat. Kun tilaat meiltä, saat tuotteet kotiovellesi 2-5 arkipäivässä. Jos et ole kotona toimituksen saapuessa, voidaan paketti jättää ennalta sovittuun paikkaan. Meille on tärkeää, että toimitus sujuu hyvin ja siksi pakkaammekin tavaramme huolella, että ne selviäisivät ehjänä pitkän matkan luoksesi. Haluamme toimittaa kaikki tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista.    

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi