Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Bonus

Label -37

Klubijäsenenä keräät 4 % bonusta kaikista ostoksista verkkosivustollamme. Saat bonusta myös poisto- ja tarjoustuotteista. Kahdesti vuodessa bonukset vapautetaan jäsentilillesi ja voit käyttää ne asioidessasi seuraavan kerran verkkokaupassamme. Bonukset jaetaan heinäkuussa ja tammikuussa. Saat sähköpostiisi tiedon bonuksien vapautumisesta jäsentilillesi.

 

Ajanjaksot, jolloin bonusta kerrytetään:

1 tammikuuta – 30 kesäkuuta

  • Bonukset vapautetaan jäsentilille heinäkuun alussa.

1 heinäkuuta – 31 joulukuuta

  • Bonukset vapautetaan jäsentilille tammikuun alussa.

 

Käyttämätön bonus poistuu käytöstä automaattisesti kahden vuoden jälkeen bonuksen vapauttamisesta. Mikäli perut klubijäsenyytesi, myös leimat ja bonukset poistetaan henkilötietojen poiston yhteydessä.

Jos ostat yli 1.350 eurolla kalenterivuoden aikana sinusta tulee kultajäsen. Saat silloin 8 % bonusta kaikista yli 1.350 euron ylittävistä ostoksistasi. Omien sivujesi tai laskusi kautta voit aina seurata jäsenyyttäsi sekä ostoksiasi. Kulta-jäsenyys pysyy voimassa niin kauan kuin ostat yli 1.350 eurolla per kalenterivuosi.

Huom! Tilausvahvistuksessasi voit aina nähdä kerätyt bonukset sekä leimakorttisi, mikäli olet ollut kirjautuneena sivustollemme tilausta tehdessäsi. Muista siis aina ensin kirjautua sivuillemme, ennen kuin teet ostoksia. Jollet ole kirjautunut sivuille tilatessasi, bonuksesi eivät rekisteröidy, emmekä me ikävä kyllä voi kirjata bonuksia tai leimoja jälkikäteen.

Huom! Mikäli ostoksesi, joka on kytketty jäsentiliisi, peruuntuu tai palautat osan tai kaikki tilatut tuotteet, vähennämme myös tuotteista kertyneet bonukset jäsentililtäsi.