Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Zoopermarketin jäsenenä säästät jopa 4 % bonusta jokaisesta ostoksestasi ajanjaksolla:

1 tammikuuta – 30 kesäkuuta

  • Nämä annetaan heinäkuussa

1 heinäkuuta – 31 joulukuuta

  • Nämä annetaan tammikuussa

 

Kaikki ostokset sekä tuotteet, hinnasta riippumatta, keräävät bonusta.

Jos ostat yli 1.350 eurolla kalenterivuoden aikana, sinusta tulee kultajäsen. Saat silloin 8 % bonusta kaikista yli 1.350 euron ylittävistä ostoksistasi. Omien sivujesi tai laskusi kautta voit aina seurata jäsenyyttäsi sekä ostoksiasi. Kulta-jäsenyys pysyy voimassa kuluvan vuoden sekä seuraavan kalenterivuoden loppuun saakka. 

Muista: laskullasi voit aina nähdä kerätyt bonukset sekä leimakorttisi. Muistathan aina kirjautua sivuillemme, kun teet ostoksia. Jollet ole kirjautunut sivuille tilatessasi, bonuksesi eivät rekisteröidy, emmekä me ikävä kyllä voi kirjata bonuksia ja leimoja jälkikäteen.

Jollet halua vastaanottaa jäsenkirjettä, mutta vain saada tietoa tilauksestasi ja bonuksistasi, ei tämä ole ongelma.

Kaikki henkilötietosi käsitellään luottamuksellisesti, emmekä koskaan luovuta tietojasi muille.

Kirjautumalla omille sivuillesi löydät myös tietoa  edellisistä tilauksistasi, bonuksistasi yms. Voit myös muuttaa yhteystietojasi omilla sivuillasi. Huomaa kuitenkin, että tilauksesta saamasi bonukset ja leimat päivittyvät klubitilillesi vasta, kun tilauksesi on käsitelty Zoopermarketissa ja lähetetty eteenpäin. Voit käyttää bonukset 18 kuukauden aikana siitä, kun ne on vapautettu tilillesi. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Edullinen ja nopea toimitus.
Edullinen hinta itse käyttämissäni koiranruokatuotteissa. Nopea toimitus ja tracking-koodit tulee aina. Lisäksi ostoksista kertyy bonusta. Olen tyytyväinen.
09.04.2018 - Ville
Olen useasti tilannut ja olen todella…
Olen useasti tilannut ja olen todella tyytyväinen :)
29.03.2018 - Paavo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi