Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Club Zoopermarketti

Jokainen asiakkaamme voi liittyä ilmaiseksi jäsenklubiimme nimeltä Club Zoopermarketti.

Klubijäsenenä keräät 4 % bonusta kaikista ostoksista verkkosivustollamme. Saat bonusta myös poisto- ja tarjoustuotteista. Kahdesti vuodessa bonukset vapautetaan jäsentilillesi ja voit käyttää ne asioidessasi seuraavan kerran verkkokaupassamme. Bonukset jaetaan heinäkuussa ja tammikuussa. Saat sähköpostiisi tiedon bonuksien vapautumisesta jäsentilillesi.

Muista: Tilausvahvistuksessasi voit aina nähdä kerätyt bonukset sekä leimakorttisi, mikäli olet ollut kirjautuneena sivustollemme tilausta tehdessäsi. Muista siis aina ensin kirjautua sivuillemme, ennen kuin teet ostoksia. Jollet ole kirjautunut sivuille tilatessasi, bonuksesi eivät rekisteröidy, emmekä me ikävä kyllä voi kirjata bonuksia tai leimoja jälkikäteen.

Jos ostat yli 1.350 eurolla kalenterivuoden aikana sinusta tulee kultajäsen. Saat silloin 8 % bonusta kaikista yli 1.350 euron ylittävistä ostoksistasi. Omien sivujesi tai laskusi kautta voit aina seurata jäsenyyttäsi sekä ostoksiasi. Kulta-jäsenyys pysyy voimassa niin kauan kuin ostat yli 1.350 eurolla per kalenterivuosi.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää leimakorttejamme. Näin sinulla on mahdollisuus saada jopa joka 7. ruokasäkin ilmaiseksi. (Huom! Eri leimakorttien leimamäärät vaihtelevat) Järjestelmämme pitää automaattisesti kirjaa ostetuista ruokasäkeistä ja lisää ilmaisen tuotteen mukaan automaattisesti, kun leimakortti on täyttynyt. Sinun täytyy vain muistaa olla kirjautuneena jäsentilillesi tilausta tehdessäsi.

Fordele FI

Jäsenenä sinulla on pääsy jäsensivuillemme. Kirjautumalla omille sivuillesi löydät myös tietoa edellisistä tilauksistasi, bonuksistasi yms. Voit myös muuttaa yhteystietojasi omilla sivuillasi ja tilata sähköpostiisi uutiskirjeen ja sähköisiä tarjouksia. Huomaa kuitenkin, että tilauksesta saamasi bonukset ja leimat päivittyvät klubitilillesi vasta, kun tilauksesi on käsitelty Zoopermarketissa ja lähetetty eteenpäin. Voit käyttää bonukset 18 kuukauden aikana siitä, kun ne on vapautettu tilillesi.

Liity jäseneksi!

Club Zoopermarketin säännöt

Club Zoopermarketin rekisterinpitäjä ja henkilökohtaisten tietojen käsittelystä vastuussa oleva oikeushenkilö on PW Administration ApS, Beggedraget 3, 8270 Højbjerg, Denmark, CVR: 26441366 Club Zoopermakettiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi tai puhelimitse 09-42452166 arkisin klo 11 - 15.

Club Zoopermarketti on ilmainen bonusohjelma, jossa voit kerätä bonusta, leimoja ja muita etuja ja alennuksia tuotteistamme, joita myymme verkkokaupassamme www.zoopermarketti.fi

Kun rekisteröidyt jäseneksi, et saa fyysistä jäsenkorttia. Sen sijaan sinulla on tunnukset, joilla voit kirjautua sisään verkkosivustollemme. Sinulla on pääsy jäsensivuille, jossa voit seurata kertynyttä bonusta, leimoja ja ostoksiasi. Näet jäsensivuilta myös meille antamasi henkilötiedot ja voit muuttaa niitä tarpeen vaatiessa.

Jotta voit liittyä jäseneksi, sinun tulee olla vähintään 13 vuotias ja sinulla täytyy olla toimiva sähköpostiosoite.

Bonus ja leimakortti

Keräät 4% bonusta kaikista ostoksistasi Zoopermarketista. Tämä sisältää jo valmiiksi alennuksessa olevat tuotteet ja erikoistarjoukset. Kaksi kertaa vuodessa vapautamme bonuksen asiakastilillesi. Vapautus tapahtuu tammikuun ja heinäkuun alussa. Saat viestin bonusten vapautumisesta sähköpostiisi.

Mikäli ostoksesi kalenterivuodessa ovat enemmän kuin 1350 euroa, tulee sinusta automaattisesti kultajäsen. Silloin keräät jokaisesta ostoksestasi 8% bonusta. Kultajäsenyys on voimassa niin kauan, kun olet tehnyt ostoksia vähintään 1350 euron edestä kalenterivuoden aikana.

Lisäksi sinulla on oikeus käyttää leimakorttejamme ja kerätä ilmaisia tuotteita. Ilmainen tuote on aina automaattisesti sitä laatua, mitä olet leimakortillasi eniten ostanut. Mikäli toivot, että ilmainen tuote olisi jokin toinen leimakortin tuotteista. Esimerkiksi penturuoan sijasta tarvitset juniori-ruokaa, koska pentusi on jo kasvanut isommaksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja katsomme mitä voimme asialle tehdä.

Huom! Mikäli ostoksesi, joka on kytketty jäsentiliisi, peruuntuu tai palautat osan tai kaikki tilatut tuotteet, vähennämme myös tuotteista kertyneet bonukset jäsentililtäsi.

Käyttämätön bonus poistuu käytöstä automaattisesti kahden vuoden jälkeen bonuksen vapauttamisesta. Mikäli perut klubijäsenyytesi, myös leimat ja bonukset poistetaan henkilötietojen poiston yhteydessä.

Otamme sinuun mielellämme yhteyttä!

Klubijäsenenä annat meille luvan olla yhteydessä sinuun esimerkiksi vinkkien, tarjousten, kampanjoiden, kilpailujen muodossa. Yleisintä on, että lähetämme sähköpostiviestejä, mutta voimme lähettää myös tekstiviestejä tai sovellusviestejä tai käyttää sosiaalista mediaa (esim. Facebook) tai pikaviestipalveluita (esim Messenger), mikäli niin toivot.

Sinun täytyy antaa meille lupa, että voimme olla sinuun yhteydessä. Luvan voit antaa rekisteröitymisen yhteydessä rastitamalla lupaa koskeva ruutu. Voit myös myöhemmin antaa tai peruuttaa luvan jäsensivuillasi.

Mikäli haluat perua antamasi luvan, voit tehdä sen jäsensivuillasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Sinun henkilötietosi

Rekisterinpitäjä ja henkilökohtaisten tietojen käsittelystä vastuussa oleva oikeushenkilö on PW Administration ApS, Beggedraget 3, 8270 Højbjerg, Denmark, CVR: 26441366. Kun rekisteröidyt Club Zoopermarketin jäseneksi, annat suostumuksesi antamiesi henkilötietojesi käyttämiseen ja tallentamiseen.

Käytämme sinusta seuraavia henkilötietoja:

  • Ne tiedot, jotka annat meille rekisteröitymisen yhteydessä tai kun muokkaat jäsenprofiiliasi. 
  • Tiedot ostoksistasi www.zoopermarketti.fi verkkosivustolla, mikäli olet ollut rekisteröityneenä ostoksia tehdessäsi. 
  • Tiedot siitä, mitkä uutiskirjeet olet avannut ja millä sivuilla olet vieraillut verkkosivustollamme, sekä mitä tuotteita olet klikannut tai laittanut ostoskoriisi. Verkkosivustolta keräämämme tiedot ovat tietosuojakäytäntömme mukaisia.
  • Vastaukset tekemiimme kyselyihin
  • Evästeet

Käytämme keräämiämme tietoja siihen, että voimme antaa sinulle bonus- ja jäsenedut ja rekisteröidä käyttämäsi bonukset ja muut jäsenedut.

Lisäksi käytämme profiilitietojasi ja tietoja tuotemieltymyksistäsi, jotta voimme kohdistaa sinulle sinua parhaiten kiinnostavia tarjouksia ja markkinointia.

Sinun rekisteröitymisesi klubijäseneksi ja suostumuksesi markkinointiin antaa meille luvan käsitellä henkilötietojasi tietosuojasäädöksen 6. artiklan 1. kohdan pykälien a ja b mukaisesti (EU/2016/679). Voit peruuttaa suostumuksesi ja rekisteröitymisesi klubijäseneksi milloin tahansa. Ota siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme henkilötietojasi ainoastaan bonusten hallintaan ja markkinointitarkoituksiin.

Sinulla on oikeus saada käsitys siitä, mitä henkilötietoja olemme rekisteröineet sinusta ja voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluat saada, korjata tai muuttaa sinusta tallentamiamme henkilötietoja.

Voit myös itse korjata henkilötietojasi jäsensivuilla osoitteessa www.zoopermarketti.fi.

Mikäli haluat lopettaa jäsenyytesi Club Zoopermarketissa, poistamme sinut järjestelmästämme, etkä saa meiltä enää viestejä. Lopetamme samalla henkilötietojesi käsittelyn markkinointitarkoituksiin.

Ulkopuoliset yhteistyökumppanit

Voimme antaa tietosi ulkopuolisille yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Nämä ulkopuoliset tahot voivat olla esimerkikisi verkkosivustomme ja järjestelmiemme teknisestä toimivuudesta ja kehityksestä vastaavia yrityksiä tai uutiskirjeiden lähetyksestä, kohdemarkkinoinnista ja palautekyselyistä vastaavia yrityksiä. Nämä ulkopuoliset yhteistyökumppanit ovat tietojenkäsittelyyn erikoistuneita yrityksiä, jotka noudattavat antamiamme ohjeita käsitellessään tietoa, josta me olemme vastuussa. Tiedonkäsittelijä ei saa käyttää kerättyä tietoa mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin siihen, mikä on kahdenvälisessä sopimuksessamme määritelty. Tietojenkäsittelijä on myös luonnollisesti salassapitovelvollinen saamiensa tietojen osalta. Kaikki ulkopuoliset tahot, joille luovutamme tietoa, ovat allekirjoittaneet yksityiskohtaisen sopimuksen tietojen käsittelystä.

Kaksi tietojamme käsittelevää toimijaa ovat sijoittuneet yhdysvaltoihin. Nämä toimijat ovat Google Analytics eli Google LLC. ja Facebook Inc. Molemmat toimijat pohjaavat toimintansa tietosuojasertifikaattiin, joka on EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -sopimuksen mukainen. Tämä takaa, että tiedonsiirto yhdysvaltoihin on turvattua. Jos haluamme käyttää muita tahoja EU-/ETA-alueen ulkopuolelta, varmistamme aina, että tiedonsiirto tapahtuu näiden tietosuojamääritysten mukaisesti.

Kopio Google LLC:n sertifikaatista löytyy täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Kopio Facebook Inc:n sertifikaatista löytyy täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Jäsenyyden lopettaminen

PW Administration ApS pidättää itsellään oikeuden muuttaa etuusohjelmaa tai lopettaa Club Zoopermarketin kokonaan yhden kuukauden irtisanomisajalla. Kaikki ansaitut bonukset ja leimat voi käyttää irtisanomisajan kuluessa. Jos jäsenohjelmaan tehdään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme niistä sinulle sähköpostitse. PW Administration ApS katsoo sinun hyväksyvän muutokset, mikäli jatkat jäsentilisi käyttöä lähettämämme tiedotteen jälkeen. Mikäli et hyväksy muutoksia, voit lopettaa jäsentilin käytön ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.

Mikäli et enää halua kuulua Club Zoopermarkettiin, voit lopettaa jäsenyytesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jäsenyyden irtisanomisen yhteydessä poistamme kaikki sinua koskevat henkilötiedot järjestelmästämme ja menetät samalla keräämäsi bonukset ja leimat. Et myöskään voi jatkossa enää kerätä bonusta tai leimoja ostoksistasi verkkosivustollamme.

Mikäli et ole asioinut Zoopermarketissa viimeisen 2,5 vuoden aikana, poistamme jäsenyytesi Club Zoopermarketissa. Lähetämme sinulle kuitenkin ilmoituksen sähköpostilla 1 viikko ennen jäsenyyden irtisanomista. Voit aina rekisteröityä jäseneksi uudelleen ja aloittaa bonusten ja leimojen keräämisen alusta. Vanhoja poistettuja bonuksia tai leimoja emme voi palauttaa.

Nämä Club Zoopermarketin säännöt ovat voimassa 24.5.2018 alkaen.