Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Petworld-ryhmä


Petworld-konsernilla on yli 200 työntekijää 27 myymälässä ja hallinnossa Tanskassa. Lisäksi Petworld-konsernilla on verkkokaupat Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Konsernin vuotuinen liikevaihto on kymmeniä miljoonia euroja. Petworld-ryhmä laajentuu jatkuvasti, kun sekä fyysisiä- että verkkokauppoja avataan Tanskassa ja pohjoismaissa. Laajennus on tuonut mukanaan esimerkiksi uuden Vovseboxen konseptin. Petworld konserni on 100% tanskalainen yritys.

Skandinavian johtava lemmikkien supermarketti
Petworld on tanskan johtava eläinkauppaketju ja siksi visiomme on kasvaa Skandinavian johtavaksi lemmikkieläintarvikkeiden online-supermarketiksi, josta saa kaiken ruuan ja tarvikkeet lemmikeille. Olemme jo hyvässä vauhdissa, sillä olemme jo avanneet verkkokaupat RuotsissaNorjassa ja Suomessa. Petworld kasvaa jatkuvasti ja tuo uusia tuotteita ja jännittäviä tuotteita ja ideoita uusiin maihin. Etsimme jatkuvasti uusia ideoita, joista on hyötyä asiakkaillemme ja heidän lemmikeilleen.


Uutuutena voit nyt myös ostaa erilaisia eläinlääkäriruokia ja -tarvikkeita verkosta. Kun tilaat eläinlääkäriruuat Petworld-Vet verkkokaupasta, tuotteet maksavat huomattavasti vähemmän kuin eläinlääkärin vastaanotolla. Vaikka hinta on edullisempi, tuotteet ovat samoja laatutuotteita kuin eläinlääkärilläkin on tarjolla. Ajatuksena Petworld-Vet on yksinkertainen. Suuret ostoerät takaavat edullisemmat hinnat ja näin voimme tarjota tuotteita edullisemmin myös asiakkaillemme. Myymme sertifioituja eläinlääkäriruokia tunnetuilta merkeiltä kuten Royal Canin Veterinary Diet ja Hills Prescription Diet. Voit tilata eläinlääkärituotteita myös Zoopermarketista samoilla huokeilla hinnoilla.


Vovseboxen on Petworld ryhmän uusin tulokas. Lyhyesti sanottuna Vovseboxen on hauska ja edullinen tilauspalvelu kaikille koirille koosta riippumatta. Kuukausittain lähetettävällä yllätyslaatikolla voit hemmotella koiraasi. Laatikosta löytyy 5-6 laatutuotetta. Tyypillisesti se sisältää jotain herkullista syötävää sekä pari jännittävää lelua. Vovseboxen toimitetaan aina ilmaiseksi kotiovelle. Vovseboxen tarjoaa ylellisyyttä ihmisen parhaalle ystävälle. Vovseboxen tilaajat takaavat koiralleen hieman jotain ekstraa ja iloa ja myös hyödyttää koiran omistajia. Toistaiseksi Vovseboxen on mahdollinen vain tanskalaisille koirille, mutta työskentelemme tuotteen saamiseksi myös Suomeen.

Vuonna 2010 avattiin Petworldin ensimmäinen verkkokauppa Tanskassa. Fyysisten Petworld eläinkauppojen suuren menestyksen siivittämänä, päätimme tarjota asiakkaillemme helpon ja joustavan tavan asioida kanssamme. Petworldin verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja ne toimitetaan suoraan asiakkaan kotiovelle. Petworld.dk on yksi Tanskan tunnetuimmista eläintarvikkeita myyvistä verkkokaupoista ja sillä on laaja ja tyytyväinen asiakaskunta. Tuotteet toimitetaan asiakkaille suoraan kotiin 2-4 päivässä. 


Sen lisäksi, että Petworld toimittaa lemmikkieläintarvikkeita Tanskalaisille asiakkaille, se toimii nyt myös muissa pohjoismaissa. Ensimmäisenä muista pohjoismaista Petworld laajentui Ruotsiin vuonna 2013, jolloin verkkokauppa petworld.se avattiin. Verkkokaupan asiakasmäärä on kasvanut tasaisesti ja verkkokauppa on sijoittunut dominoivaksi tekijäksi Ruotsin markkinoilla. Tavarat lähetetään Tanskasta ja ne saapuvat Ruotsiin nopeasti ja helposti 2-4 arkipäivän kuluessa lähetyksestä.


Menestyksekkään Ruotsin verkkokaupan käynnistyksen jälkeen vuorossa oli Norja. Vuonna 2014 otimme suuren askeleen ja avasimme zoopermarked.no verkkokaupan Norjassa. Se osoittautui suureksi menestykseksi. Tänään meillä on hyvä markkinaosuus Norjassa ja se on kasvanut yhdeksi suurimmista verkkokaupoista Norjan markkinoilla. Lähetämme kaikki tavarat Tanskasta ja pystymme toimittamaan ne kaikkialle Norjaan 2-7 arkipäivässä.


Uusin verkkokauppamme zoopermarketti.fi avautui Suomeen syksyllä 2015 ja siitä on nopeasti tullut suomalaisten suosima eläinkauppa. Zoopermarketti kehittyy nopeasti ja vaikka matka Suomeen on Tanskan keskusvarastolta pitkä, pystymme silti toimittamaan tuotteet Suomeen nopeasti 2-5 arkipäivän kuluessa.