Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Tilauksen toimittaminen

Toimitamme koko Suomeen riippumatta siitä, asutko kaupungissa tai maalla. Zoopermarketin tavoitteena on lähettää saman päivän aikana kaikki ne tilaukset, jotka ovat saapuneet ennen klo 14:00. Tilaukset, jotka on tehty viikonlopun aikana tai pyhäpäivinä, pyritään lähettämään aina seuraavana arkipäivänä. Pystymmekin lähettämään n. 97% kaikista tilauksista samana päivänä. Toimitusaikamme on 3-4 arkipäivää. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos sinulla on kysymyksiä toimitukseen liittyen.

Toimitusmaksu
Oston summa:
alle 69 €  yli 69 €
Kotiinkuljetus 7,99 € 0 €
Postipaketti 6,90 € 0 €

 

Tilauksen lähettäminen
Kaikki saapuneet tilaukset lähetetään 1-3 arkipäivän sisällä varastoltamme, joka sijaitsee Tanskan Aarhusissa.

Kun tilaat suurikokoisia tuotteita kuten raapimispuita, jyrsijänhäkkejä tai akvaarioita, tilauksen lähettäminen varastoltamme saattaa kestää hieman kauemman. Lähetys tapahtuu kuitenkin 1-3 arkipäivän kuluessa. Jos olet yhdistänyt suurikokoisen tuotteen yhteen muiden tuotteiden kanssa, saatamme jakaa lähetyksen useampaan erään.

Jos tilaamasi tuotteen lähettämiseen menee kauemmain kuin lupaamamme 1-3 arkipäivää, olemme yhteydessä sinuun puhelimitse tai sähköpostilla. Pyrimme aina saamaan tilaukset eteenpäin nopeasti ja siksi voimme tarvittaessa poistaa loppuunmyydyn tuotteen tilaukselta, jotta saamme loput tilaamasi tuotteet lähetettyä.

Tilauksen toimitus
Toimitus Tanskasta Suomeen kestää normaalisti 2-3 arkipäivää, jonka jälkeen paketti jaetaan asiakkaalle Suomessa yhden arkipäivän kuluessa. Keskimäärin paketin toimitus lähetyspäivästä vastaanottajalle kestää 3-4 arkipäivää. Mikäli toimituksesi kestää kauemman kuin 5 arkipäivää, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme selvittää paketin toimittajan kanssa, mikä paketin toimitusta viivästyttää. Pakettimme suomessa toimittaa yleisimmin Posti Group Oyj ja paketin kulkua Suomessa voi seurata myös postin pakettiseurannasta lähetystunnuksella, jonka saat sähköpostilla, kun pakettisi on lähetetty.

Kun pakettimme lähtee varastoltamme, saat meiltä automaattisesti lähetyksen seurantalinkin tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seurantakoodin avulla voit seurata paketin kulkua. Huomaa kuitenkin, että pakettitunnus aktivoituu vasta, kun paketti on saapunut Suomeen 2-3 arkipäivää paketin lähetyksen jälkeen.

Tilauksen kommenttikenttään voi postinkantajalle jättää huomautuksen esimerkiksi tietystä paikasta, mihin paketin voi jättää (autokatos tms.). Lisää myös puhelinnumerosi tilaukseen, jotta postinkantaja voi tarvittaessa olla sinuun yhteydessä paketin toimitukseen liittyvissä asioissa. Voit myös olla yhteydessä Postin asiakaspalveluun ja sopia paketin toimitukseen liittyvistä yksityiskohdista.

On tärkeää, että ilmoitat kaikki toimituksen kannalta olennaiset tiedot kuten ovikoodin tilauksen yhteydessä. Jos asut esimerkiksi asunto-osakeyhtiössä, missä postinkantaja ei pääse alaovelta sisälle. Suosittelemme tilaamaan paketin lähimpään Postiin.  

Tärkeää! Jos haluat, että paketti jätetään ovellesi ja sinä et kuittaa toimituksen vastaanottoa, kerro se kuljettajalle, jos hän soittaa sinulle paketin toimituksesta. Huomioithan kuitenkin että, kun kuljettaja on jättänyt paketin ovellesi ilman kuittausta, paketti on omalla vastuullasi. 

Postipaketti lähimpään noutopisteeseen
Valitessasi toimitustavan Postipaketti toimitetaan pakettisi lähimpään noutopisteeseen. Saat ilmoituksen, kun pakettisi on noudettavissa. Kun paketti lähetetään meiltä, vastaanotat sähköpostin joka sisältää pakettisi lähetystunnuksen. Lähetystunnuksen avulla voit seurata pakettisi matkaa luoksesi. Huomaa kuitenkin, että yli 20 kiloa painavat paketit voidaan ainoastaan toimittaa kotiinkuljetuksella. 

Kun vastaanotat pakettisi:
Tarkista että paketti ja tuotteet ovat ehjiä. Jos tuotteessa tai tuotteen paketoinnissa on kuljetusvaurioita tai muita ongelmia, ota vaurioista kuva ja lähetä se sähköpostilla asiakaspalveluumme niin selvitämme, miten asian voi korjata ja/tai korvata. 

Ostaessasi suuren akvaarion tai akvaariopöydän toimitamme sen lavalla. Tästä syystä tilaukseen lisätään 160 € lavamaksu, lähetyksen koosta riippumatta. Tuotteilla joita tämä koskee on sininen osta-painike. Tälläisia tuotteita ovat esimerkiksi akvaariot, akvaariopöydät ja isot kanalat.

Valikoimassamme on yksittäisiä tuotteita, jotka ei kuulu ilmaiseen toimitukseen. Kyseisten tuotteiden osta-painike on sininen, ja ostaessasi kyseisen tuotteen saat ilmoituksen koskien tuotteen toimitusehdoista. Jos tilaat muita tuotteita yli 69 € arvosta sammalla ostoskerralla on toimitus ilmainen. Tälläisia tuotteita ovat esimerkiksi kissanhiekat, kanihäkit ja jotkut kananruoat. 

Palautukset ja reklamaatiot
Zoopermarketilla on ilmainen palautus useimmilla tuotteistamme. Poikkeuksina kissanhiekka, akvaariot, akvaariokasvit ja isokokoiset kana-/kaninhäkit. Ilmainen palautus on mahdollista vain käyttämällä asiakaspalvelusta saatavaa palautusetikettiä.

Huom! Akvaariokasveja ei voi palauttaa koska nämä ovat herkkiä eivätkä kestä pitkiä kuljetuksia.

Huom! Nimikylttejä ei voi palauttaa koska nämä tehdään aina tilauksen mukaan

Huom! Erikois- ja tilaustuotteita ei lähtökohtaisesti voi palauttaa, jollei ole kirjallisesti muusta sovittu

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää tilauksen lähettämisestä ja toimittamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Puhelin:09-424 521 66 avoinna arkipäivisin klo 11 - 15
Sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi