Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Aloittelija vai kokenut akvaarioharrastaja?
Jos olet juuri aloittanut akvaarioharrastuksen, löydät Zoopermarketista helppohoitoisia ja näyttäviä akvaariokasveja akvaarioosi. Zoopermarketin valikoimassa on esimerkiksi monia erilaisia Anubias kasveja, jotka ovat erittäin helppoja pitää ja ne viihtyväs lähes kaikissa olosuhteissa. Meillä on myös laajavalikoima melalehtiä, nippukasveja ja kelluvia kasveja, joiden pitäminen akvaariossa on helppoa. Suurin osa myymistämme akvaariokasveista on helppohoitoisia ja käyvät siksi myös aloittelijan akvaarioon. Sivupaneelista löydät jaottelun akvaariokasvien vaikeusasteen mukaan. Zoopermarketista löydät myös kasveja, jotka ovat kasvaneet kiinni laavakiveen tai puunjuureen. Laajasta valikoimastamme voit rakentaa akvaarioosi juuri sellaisen vedenalaisen puutarhan kuin haluat. Voit lisäksi tilata meiltä akvaariokoristeet ja erilaiset akvaariohiekat täydentämään akvaarioasetelmaasi.

Löydä oikea akvaariokasvi helposti
Jotta löytäisit oikeantyyppisen akvaariokasvin mahdollisimman helposti, olemme jakaneet akvaariokasveja luokkiin ominaisuuksien, kasviryhmän, valontarpeen, pH:n, lämpötilan, kasvunopeuden, alkuperämaan ja vaikeusasteen mukaan. Näin voit helposti rajata kasveista pois sellaisia, mitkä ei sinun tarpeisiisi ole sopivia. Huomaa myös, että joitakin kasveja myydään viiden kappaleen nipuissa, jotta saat tuuheamman kokonaisuuden akvaarioosi.

Monia hienoja Anubias ruukkukasveja Tropicalta
Zoopermarketista löydät monenlaisia Anubias ruukkukasveja. Anubias lajit ovat yleensä helppoja käsitellä ja Abubias ruukkukasvit ovatkin erittäin hyviä aloittelevalle akvaarioharrastajalle. Anubias vaihtelee paljon sekä kooltaan, että lehtien muodoltaan. Löydät verkkokaupastamme Anubias ruukkukasveja, jotka vaihtelevat kolmesta senttimetristä aina 45 cm korkeisiin kasveihin. Anubias tulee Kamerunista, jossa se kasvaa jokiympäristössä. Anubias tunnetaan siitä, että se on hitaasti kasvava kasvi, joka saa vain muutaman uuden lehden kuukaudessa. Anubias kannattaa istuttaa akvaarion varjoisalle alueelle, jotta lehdille ei kasvaisi leviä. Anubias kestää monenlaista valoa hämärästä kirkkaaseen valaistukseen ja selviytyy myös hyvin ilman happea. Kasvi sopii hyvin myös terraarioihin ja aquaterraarioihin. Kasvissyöjäkalat eivät syö mielellään kasvin kovia ja kestäviä lehtiä. Anubias istutetaan pohjakerroksen päälle, eli sen juurakkoa ei saa peittää, sillä silloin se mätänee helposti. Oikein istutettu Anubias on lähes mahdoton tappaa. Anubias kasvaa yleensä vaakasuoraan, joten sen paikka akvaariossa kannattaa harkita tarkasti.

Karkaistut ja kauniit saniaiset Tropicalta
Zoopermarketista löydät myös saniaistyyppisiä akvaariokasveja omaan akvaarioosi. Sanioaiset kasvatetaan joko kiven tai juuren päälle kiinnitettyyn nailonlankaan, kunnes ne ovat itäneet ja tarttuneet kiinni. Saniaiset tällä sivulla ovat sitkeitä kasveja, jotka kasvavat lähes kaikissa olosuhteissa. Saniaiset ovat 10-40 cm korkeita ja niitä voi helposti levittää jakamalla vaakasuoria varsia. Tilaa saniaiset Zoopermarketista ja toimitamme ne kotiovellesi 2-4 arkipäivän kuluessa. Takaamme että kasvit ovat aina tuoreita. Kun lähetämme akvaariokasvisi, varmistamme tuoreuden pakkaamalla ne ilmatiiviisti pusseihin, jossa on vähan vettä. Kylmällä ilmalla pakkaamme ne myös säänkestävään laatikkoon.

Laaja valikoima kauniita nippukasveja
Nippukasvit ovat kasveja tai kasvinosia, jotka on niputettu toisiinsa ja myydään yleensä ilman juuria. Juuret kuitenkin kehittyvät kasville hyvin nopeasti istutuksen jälkeen. Zoopermarketista löydät monenlaisia hienoja nippukasveja, joiden koot ovat 10-100 cm välillä. Erittäin suosittu nippukasvi on viuhkalehti Cabomba Carioliana. Syynä siihen on se, että kasvin lehvistö on moniulotteinen erittäin tuuhea. Kasvi kasvaa 30 – 80 cm korkeaksi ja n. 5 – 8 cm leveäksi, se on vähiten valoa vaativa viuhkalehtilaji. Kuten useimmat nippukaveista, myös tämä kasvi näyttää parhaalta kun se istutetaan ryhmässä. Verkkokaupassamme myytävät nippukasvit ovat aina hinnaltaan kilpailukykyisiä, joten pidä silmällä valikoimaamme.

Monenlaiset koristeelliset melalehdet
Myymme paljon erilaisia Tropica melalehtiä. Useimpien melalehtien väri ja muoto riippuu sen ympäristöstä akvaariossa. On usein väärinkäsitys, kun sanotaan että melalehdet tarvitsevat pehmeää vettä. Suurimmassa osassa Sri Lankaa vesi on kovaa ja siksi melalehdet sopivatkin hyvin eurooppalaiseen kovaan veteen. Kun istutat melalehtiä, sinulta pitää löytyä kärsivällisyyttä. Vasta noin kuukauden jälkeen istutuksesta alkaa melalehti kasvattaa rönsyjä, joista muodostuu tiivis ryhmä. Kun tilaat melalehdet verkkokaupastamme, toimitamme ne sään kestävässä paketissa suoraan kotiovellesi.


Laaja kirjo erilaisia Tropica akvaariokasveja
Jos et ole aikaisemmin löytänyt verkkokauppaa, jossa on laaja valikoima kaikenlaisia akvaariokasveja, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Me olemme keränneet jännittävän ja laajan valikoiman erilaisia akvaariokasveja, joilla voit kattaa akvaariosi reuna-alueilta keskustaan ja valosta varjopaikkoihin. Avaariokasvit ovat koristeellisia ja elävöittävät akvaariomiljöön. Akvaariokasvit myös tuottavat tarpeellista happea akvaarioon ja hajottavat haitallisia aineita kuten kalojen ulosteita. Akvaariokasvit ovat hyviä myös silloin kun kalat kutevat, sillä ne luovat hyviä piilopaikkoja pienille kaloille. Kasvit luovat myös luonnollisia rajoja kalojen reviireille.


Tyylikkäät kelluvat akvaariokasvit
Kelluvat akvaariokasvit viihtyvät veden pinnalla ja toimivat luonnollisena suojana kaloille, jotka tuntevat olonsa turvallisiksi kelluvien kasvien alapuolella, kuten esimerkiksi nuorille kaloille ja kutemassa oleville kaloille. Jos sinulla on esimerkiksi tetroja tai barbeja, kelluvat akvaariokasvit ovat erittäin hyviä olla olemassa.  Kelluvat akvaariokasvit voivat kasvaa erittäin nopeasti, joten niitä kannattaa siivota välillä, etteivät ne vie liikaa tilaa pinnalta. Tällöin akvaarioon ei pääse tarpeeksi valoa. Jos sinulla on hiljattain perustettu akvaario, sinun kannattaa sijoittaa nopeasti kasvaviin kasveihin, niin että ympäristö akvaariossa vakautuu nopeasti. Löydät Zoopermarketista aina laajan valikoiman kelluvia akvaariokasveja Tropicalta. Useimmat kelluvat akvaariokasvit kasvavat nopeasti ja niistä voi tulla hyvin korkeita ja leveitä.

Nuoret 1-2-Grow kasvit Tropicalta
1-2-Grow kasvit ovat melko pieniä ja nuoria ja ne toimitetaan suoraan Tropican tehtaan laboratoriosta. Kasvit ovat täysin vapaita kotiloista ja levistä ja ovat siksi täysin turvallinen vaihtoehto akvaarioon, jossa on herkkiä kaloja tai katkarapuja. Jos et halua akvaarioosi kutsumattomia vieraita, valitse 1-2-Grow kaveja Zoopermarketin valikoimasta. Löydät meiltä erityisiä 1-2-Grow kasveja, jotka ovat erinomaisia pienille ja keskikokoisille akvaarioille. 1-2-Grow kasvit ovat aluksi erittäin kompakteja, mutta alkavat kasvaa mukavan nopeasti akvaariossa, kun annat niille oikeanlaisa lannoitetta alusta alkaen. 1-2-Grow kaveja kannattaa istuttaa pienissä ryhmissä 2-3 cm:n välein. Suosittelemme käyttämään apuna kasvipinsettejä. Älä ole huolissasi, ellet heti näe muutosta kasveissa, sillä vaatii kärsivällisyyttä seurata kasvien kasvua.


Hienot Tropica sipuli- ja mukulakasvit
Zoopermarketista löydät laajan valikoiman koristeellisia sipuli- ja mukulakasveja Tropicalta. Mm. erilaiset Aponogeton ja Crinum lajikkeet. Sipuli- ja mukulakasvit voivat olla minkä tahansa korkuisia 20 cm ja 200 cm välillä. Useimmat sipuli- ja mukulakasvit sopivat seisomaan yksinään isoissa akvaarioissa, koska ne saattavat kasvaa todella isoiksi. Yksi kauneimmista mukulakasveista on Aponogeton-suvun Aponogeton Ulvaceus, joka on peräisin Madacaskarilta. Kasvin lehdet ovat heleän vaaleanvihreät ja läpikuultavat. Niissä on myös kaunis aaltoileva reuna.  Se saattaa kasvaa jopa 60 senttiä pitkäksi ja 50 senttiä leveäksi, joten ihan pieneen akvaarioon sitä ei kannata sijoittaa.

Laaja valikoima miekkakasveja
Valikoimassamme on myös runsaasti erilaisia Tropica miekkakasveja. Miekkakasveiksi kutsutaan Echinodorus-suvun kasveja Etelä- ja Keski-Amerikasta. Miekkakasvit voivat kehittää oikein hienot värit, edellyttäen, että ne on istutettu ravitsevaan pohjakerrokseen ja se saa oikean määrän valoa. Sinun tulisi kuitenkin karsia kasvia aika ajoin, ettei se kasva liian suureksi. Miekkakasvit kasvavat nopeasti, mutta niillä on erityinen tarve saada rautaa vedestä. Koot vaihtelevat suuresti 5 cm korkuisesta Echinodorus Tenelluksesta 40 cm leveään Echinodorus Bleheriin.

Kauniit punertavat laavakivet ja puunrungot kasveilla
Monet akvaarioharrastajat pyrkivät saamaan akvaariomiljööstä mahdollisimman todentuntuisen. Ainutlaatuinen Tropica AquaDecor tekee siitä mahdollista. Valikoimasta löytyy monenlaisia punertavia laavakiviä, joiden päällä kasvaa erilaisia kasveja. Niitä on saatavilla useita eri kokoja ja niitä on todella helppo hoitaa, koska ne eivät vaadi erityisiä vaatimuksia valolta tms. Ne luovat myös hyviä piilopaikkoja kalanpoikasille. Jos olet sitä mieltä, että kasvi kasvaa liian paljon. Voit helposti trimmata kasvia saksilla. AquaDecor sarjaan kuuluu myös erilaisia puunrungon paloja, joihin on istutettu kasveja. Ne ovat näyttävä lisä akvaarioosi.


Tilaa kaikki akvaariokasvisi Zoopermarketista
Me toimitamme ne säänkestävässä laatikossa kotiovellesi 3-5 arkipäivässä. Mikäli sää on talvella todella kylmä, lopetamme kasvien toimitukset. Tutustu valikoimaamme ja löydät varmasti akvaarioosi sopivat kasvit.

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Tilaamani tuotteet oli laadukkaita ja…
Tilaamani tuotteet oli laadukkaita ja juuri sellaisia kuin ne tuotetiedoissa oli kuvatukkin. Nopea toimitus. Erittäin tyytyväinen.
17.04.2018 - Minna
Olen erittäin tyytyväinen tilaukseen
Olen erittäin tyytyväinen tilaukseen. Nopea toimitus. Suosittelen.
22.04.2018 - Tuuli

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi