Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
TURKINHOITOAINE KW TANGLE-FIX
175 ML
HELPOTTAA TURKINHOITOA
KW TANGLE-FIX
(5705574057300) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 17,32 
EUR 12,12
Jyrsijöiden turkinhoito
Myös pieneläimet tarvitsevat turkinhoitoa. Jos turkki jää hoitamatta, se takkuuntuu jo muutamassa päivässä. Jos lemmikkisi turkki on jo ehtinyt takkuuntua, täytyy takut leikata pois, koska niitä ei voi selvittää harjaamalla. Suositeltavaa on myös pestä jyrsijä noin kerran kuukaudessa, jotta turkki ei rasvoittuisi, sotkeentuisi ja takkuuntuisi niin helpolla.

Jyrsijän kynsien leikkaus
Koska monet lemmikkijyrsijät kävelevät pääasiassa pehmeässä maastossa, niiden kynnet eivät pääse itsestään lyhentymään tarpeeksi. Siksi on hyvä idea hankkia pienet kynsileikkurit ja hoitaa jyrsijäsi kynnet kuntoon tasaisin väliajoin. Löydät meiltä Zoopermarketista erityisesti jyrsijän kynsien leikkaamista varten kehitetyt kynsileikkurit. Jotta voit tehdä jyrsijän kynsien leikkaamisesta mahdollisimman helppoa, sinun kannattaa totuttaa jyrsijäsi siihen, että sen käpäliin kosketaan. Voit tehdä siitä erityisen positiivisen kokemuksen, kun koulutat lemmikkiäsi, antamalla jalkojen hoidon jälkeen lemmikille herkkupalan. Kun leikkaat jyrsijän kynsiä, on se paljon helpompaa, jos joku toinen pitää jyrsijää paikallaan, kun sinä leikkaat kynnet. Jos kuitenkin joudut tekemään sen itseksesi, laita jyrsijä syliisi ja erota kynnet toisistaa painamalla hellästi käpälän keskeltä. Leikkaa sitten toisella kädellä kynnet lyhemmäksi. Lyhennä kynnet n. 1-2 mm verisuonesta. Kynsiä leikatessa kannattaa olla todella varovainen, ettei leikkaa pieniä kynsiä liian syvälle ja osu verisuoneen tai pahimmassa tapauksessa leikkaa varvasta. Jos sinulla on vaikeuksia erottaa kynsiä, kannattaa laittaa käpälä vasten tummaa pohjaa, jolloin vaaleat kynnet erottuvat paremmin. Jos kuitenkin vahingossa leikkaat verisuoneen ja kynsi rupeaa vuotamaan verta, on hyvä olla varattuna KW Klip-stop tyrehdtysainetta, jolla verenvuodon saa loppumaan. Suosittelemme, että pidät pulloa lähistöllä aina kun leikkaat lemmikkisi kynsiä. Voit lisätä tyrehdytysainetta käyttämällä pumpulipuikkoa. Verenvuoto tyrehtyy muutamassa sekunnissa. Kynsissä ei ole hermoja, joten kynsien leikkaus ei satuta jyrsijääsi, vaikka välillä voitkin kuulla kovaäänisiä vastalauseita. Suosittelemme palkitsemaan jyrsijän aina kynsien leikkauksen päätteeksi.

Takkuinen turkki
Onko lemmikkijyrsijälläsi pitkä karva? Olet varmasti huomannut, että turkki menee takkuun todella nopeasti. Vaikka harjaisit turkkia päivittäin, voit huomata, että turkki sotkeentuu ja takkuuntuu, eikä enää näytä hyvältä.  KW Tangle-Fix turkinhoitoaine ja kunnollinen takkuveitsi auttavat parhaiten, kun turkkia täytyy ruveta selvittämään. KW Tangle-Fix turkinhoitoaine auttaa selvittämään takut hellävaroen ja niin, että mahdollisimman paljon karvoja säilyy. Kun olet käyttänyt KW Tangle-Fix turkinhoitoainetta, turkki näyttää kiiltävältä ja elinvoimaiselta. Takkuveistä voit käyttää kuten harjaa, mutta jos turkissa on isoja takkuja, kannattaa veistä pitää vasten nahkaa, jotta takun selvittäminen ei olisi tuskallista lemmikillesi. Todella isot takut kannattaa leikata pois. Jos jyrsijäsi turkki on täynnä isoja takkuja, suosittelemme viemään jyrsijän koiran trimmaajalle, joka voi ajaa takkuisen turkin pois. Zoopermarketista löydät monenlaisia apuvälineitä jyrsijän turkinhoitoon. Löydät verkkokaupastamme myös hoitoaineita, joilla saat jyrsijän turkin kiiltämään ja kukoistamaan.


Pieneläinten shampoo
Onko jyrsijäsi likainen ja kylvyn tarpeessa? Suosittelemme käyttämään juuri pieneläimille suunniteltua shampoota, kun peset pienen lemmikkisi. Emme suosittele, että käytät shampoota, joka on suunniteltu ihmisille, sillä pieneläinten iho kestää vaatii ihan erilaisen pH-arvon. Käyttämällä ihmisille suunnattuja shampoita, riskeeraat jyrsijän terveyden ja se saattaa saada ekseeman. Me Zoopermarketissa suosittelemme, että kylvetät jyrsijääsi vain silloin kuin se on tarpeen. Useimmat pieneläimet eivät halua uida, ja niistä tulee vedessä stressaantuneita ja saatte molemmat huonoja kokemuksia pesuista. Suosittelemme, että peset pieneläimen näin: Ota riittävän kokoinen vati ja täytä se vedellä niin, että se sopii jyrsijällesi. Muista, että pienet jyrsijät eivät ui, joten laita tarpeeksi vähän vettä vadin pohjalle, että lemmikkisi pystyy seisomaan vadin pohjalla eikä ole vaarassa joutua paniikkiin. Aseta jyrsijäsi ammeeseen ja hiero pehmeästi shampoota jyrsijän turkkiin. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele turkkia kunnes vesi kirkastuu. Pyyhe on hyvä olla varattuna vadin vierelle jo ennen kuin aloitat kylvettämisen. Hiero varovasti jyrsijän turkkia pyyhkeellä kunnes turkki on pyyhekuiva. Vie sitten jyrsijäsi lämpimään huoneeseen, jossa ei ole vetoa ja odota että jyrsijän iho ja turkki ovat täysin kuivat, muuten jyrsijäsi saattaa kylmettyä. Voit myös kaataa shampoota suoraan veteen ja sekoittaa veden ennen kuin laitat jyrsijäsi ammeeseen. Hiero sitten turkkia varovasti vedellä ja huuhtele kunnes vesi on kirkasta. Pieneläimet eivät pidä vedestä tai uimisesta ja he vastustelevat kylpemistä suurella todennäköisyydellä. Sinun on siis opittava millainen kylpemismenetelmä sopii parhaiten sinun lemmikkisi tempperamentille. Zoopermarketista löydät jyrsijän herkälle iholle ja turkille sopivaa shampoota.

Harjat, kammat ja sukahanskat jyrsijöille
Pitkäkarvaiset jyrsijät tulee harjata useammin kuin lyhytharjaiset jyrsijät. Joistakin jyrsijöistä irtoaa kausittain paljonkin karvaa ja mikäli olet ajatellut osallistua näyttelyyn lemmikkisi kanssa, suosittelemme erityisen huolellista harjausta. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia harjoja, kampoja ja sukahanskoja. Suosittelemme, että käytät nimenomaan jyrsijälle suunniteltuja kampaustuotteita, sillä niillä saat aikaan parhaimman lopputuloksen. Suka on hyvä selvittämään pohjavillan, mutta harja ja kampa ovat parempia poistamaan löysät karvat. Vaikka useimmat pieneläimet ovat hyviä itsekin pitämään turkkinsa puhtaana ja takkuuntumattomana, voi pari vetäisyä harjalla päivittäin auttaa vahvistamaan sidettä sinun ja lemmikkisi välillä. Harjaamalla jyrsijäsi turkkia päivittäin, voit myös helposti pysyä selvillä jyrsijän haavoista ja vammoista. Ei ole koskaan huono idea harjata lemmikkiäsi päivittäin. Jos jyrsijäsi on saanut turkkiinsa kirppuja, löydät meiltä myös kirppujen poistamiseen erinomaisesti soveltuvan kirppukamman.  Näin voit pitää lemmikkisi turkin vapaana ylimääräisistä asukkaista.

Pesuhiekka
Jos sinulla on  hamsteri, rotta, gerbiili tai hiiriä, he toivovat, että laittaisit heille kulhoon hiekkaa, jossa he voivat uida ja peseytyä. Näin he pitävät turkkinsa puhtaana, pehmeänä ja hyväntuoksuisena. On tärkeää, että jyrsijälläsi on mahdollisuus kylpeä hiekassa vähintään puoli tuntia päivässä.  Zoopermarketista löydät useita eri vaihtoehtoja lemmikkisi pesuhiekaksi, joista yleisin on chinchillahiekka. Jos haluat värillistä tai tuoksuvaa hiekkaa, valikoimastamme löydät monia tuoksuvia Hamukichi kylpyhiekkoja.   


Kaikki pienten jyrsijöiden tarvikkeet Zoopermarketista
Turkinhoitotuotteiden lisäksi jyrsijälemmikit tarvitsevat monenlaisia tarvikkeita. Zoopermarketista löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita kanillesi, marsullesi, hamsterillesi, hiirellesi, rotallesi, chinchillallesi tai muulle pieneläimelle. Tuotteemme ovat aina parasta laatua edulliseen hintaan.  Meiltä voit tilata tarvitsemasi tuotteet helposti ja nopeasti. Jyrsijänhäkin ja pesämökin lisäksi lemmikkisi tarvitsee myös monenlaisia tarvikkeita häkkiinsä. Meiltä löydät kaiken mitä lemmikkisi tarvitsee häkkiinsä. Ruoka ja juomakupit, herkkupalat, lelut, jyrsijätalot, yms. Kun valitset ruoka- ja juomakulhoa kanillesi, suosittelemme valitsemaan kupit, jotka on asennettu metallipinnoihin. Kaneilla on tapana tippua omiin kulhoihinsa aiheuttaen siten suuren sotkun ja enemmän työtä sinulle. Kun ostat jyrsijällesi tarvikkeita  Zoopermarketista, toimitamme ne sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketin voi myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille. 


Kaikki jyrsijän tarvikkeet toimitettuna kotiovelle
Kun ostat jyrsijällesi tarvikkeita, pesämökin tai häkin Zoopermarketista, toimitamme sen sinulle kotiovellesi 2-4 arkipäivässä. Sinun ei edes tarvitse olla kotona paketin saapuessa, sillä paketin voi myös jättää esimerkiksi autokatokseen tai kuistille. Tutustu laajaan valikoimaamme verkkokaupassamme, ja tee tilauksesi jo tänään.  
   

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Hyvä palvelu
Hyvä palvelu tuotteita saisi olla enemmän esim ruokia linnuille.
27.03.2018 - Susanna Lehto
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi