Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
TURKINHOITOAINE KW TANGLE-FIX
175 ML
HELPOTTAA TURKINHOITOA
KW TANGLE-FIX
(5705574057300) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 17,32 
EUR 12,12
MAXI KYNSISAKSET KW KYNSISAKSET
16 CM
LEIKKAA TARKASTI JA SIISTISTI
KW KYNSISAKSET
(5705574030242)  
Suuntaa-antava markkinahinta 14,65 
EUR 10,99
FIKSUT TASSUSAKSET KW SAKSET
18 CM
LEIKKAA TARKASTI
KW SAKSET
(5705574031331)  
Suuntaa-antava markkinahinta 18,63 
EUR 13,97
FIKSU KAPEA KAMPA KW TUPLAKAMPA
13 CM
KÄTEVÄ JA YKSINKERTAINEN
KW TUPLAKAMPA
(5705574031515)  
Suuntaa-antava markkinahinta 11,99 
EUR 8,99
FIKSU MINIKAMPA KW MINIKAMPA
6 CM
HYVÄLLÄ KAHVALLA
KW MINIKAMPA
(5705574031492)  
Suuntaa-antava markkinahinta 8,66 
EUR 6,49
Hyvä ja säännöllinen turkinhoito on tärkeä
Harjaamalla koirasi turkin säännöllisesti ehkäiset että turkkiin kasaantuu likaa ja että turkki takkuuntuu. Säännöllinen turkin harjaus myös vähentää irtokarvan määrää. Esimerkiski Furminator vähentää irtokarvan määrää jopa 90 %, ja poistaa alusvillaa.  Tämä tarkoittaa että irtokarvojen määrä ympäri kotiasi vähenee huomattavasti. Ennen koiran pesemistä on suositeltavaa että harjaat koirasi turkin tarkasti.  Tämä sekä parantaa valitun schampoon tehoa, sekä helpottaa turkin harjausta pesun jälkeen. Huomioithan koirasi turkin pituuden ja laadun ennen uuden koiraharjan ostamista. Eri turkkilaatu ja turkin pituus vaatii eri harjat. Esimerkiksi pitkä turkki vaatii kamman tai harjan joka selvittää takut hellävaraisesti.


Kun on aika pestä koira
On tärkeää että valitset koiraoschampoon joka on tarkoitettu erityisesti koirille. Ihmisille tarkoitetut schampoot, hoitoaineet ja saippuat sisältävät usein vahvoja kemikaaleja jotka voivat vahingoittaa koirasi turkkia ja ihoa, sekä ärsyttää koirasi ihoa. Käyttämällä oikeanlaista koiraschampoota voit huolletta pestä koirasi vaikka useamman kerran viikossa. Jos koirasi kärsii ärtyneestä ihosta voit kokeilla KW Tea Tree Oil schampoota joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Jos haluat tuoda koirasi luonnollista turkinväriä enemmän esiin voit käyttää esimerkikisi KWn valkoista, mustaa tai ruskeaa schampoota. Jos koirallasi on pitkä turkki, tai helposti takkuuntuva turkinlaatu voit käyttää koirille tarkoitettua hoitoainetta. Koirille tarkoitettu hoitoaine on saatavilla kahtena eri vaihtoehtona: huuhdeltava tai turkkiin jätettävä. Turkkiin jätettävä hoitoaine kuten esimerkiksi KW Coat Gloss, tekee turkista kiiltävämmän, ehkäisee takkuja sekä vähentää turkin likaantumista, ilman että turkista tulee jäykkä. Zoopermarketista löydät aina laajan valikoiman KW, Pet Head ja Trixie shampoita sekä hoitoaineita ja suihkeita.
Zoopermarketin valikoimasta löydät myös helläväraiset ja hoitavat pentuschampoot jotka on tuotettu erityisesti pennuille.

Koiraharjat ja koirasuat

Zoopermarketissa on laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia harjoja ja sukia jotka ovat tarkoitettu erilaatuisille koiranturkeille. Valitessa harjaa tai sukaa koiralle on tärkeää otta koiran turkin laatu huomioon. Luonnonharjaiset harjat sopivat hyvin lyhytkarvaisille roduille, kun taas suat ja pitkäpiikkiset harjat soveltuvat pidemmälle turkille. Oikean harjan avulla turkinhoito on helppoa.

 
Mikä harja minun tulee valita?
Mikä harja sinun tulee valita riippuu täysin koirasi turkin pituudesta, turkin laadusta sekä siitä onko koirasi hyvin herkkäihoinen.  Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri teille sopivat tuotteet. Jos koirasi turkki takkuuntuu helposti on esimerksiksi metalliharjaksinen suka oiva vaihtoehto. Myös erilaiset kammat sopivat pidemmälle turkille. Jos takut ovat erittäin kovia voit käyttää takkuveistä takkujen varovaiseen avaamiseen.  Jos koirallasi on paljon alusvillaa on Furminator hyvä apuväline alusvillan poistamiseen. Furminator poistaa jopa 90 % alusvillasta, joka muuten on ympäri kotiasi suurissa tupsuissa. Onko koirasi lyhyrtkarvainen? Silloin esimerkiksi hierontasuka tai kumiharja voi olla juuri oikea valinta. Näillä saat helposti hierottua irtokarvat kasaa, ja voit helposit poistaa ne. Hierontasuka on myös koiranmielestä mukava, ja voitkin helposti ottaa hierontasuan osaksi koiran hemmottelua esimerkiksi treenien jälkeen.


Furminator lyhytkarvaisille ja pitkäkarvaisille koirille

Lähteekö koirastasi karvaa? Ärsyttääkö kodin nurkiin kertyvät koirankarvat? Furminator on erittäin tehokas ja suosittu manuaalinen trimmeri, jonka avulla voit vähentää koirasi karvanlähtöä jopa 90 %. Furminator poistaa hellävaraiseti alusvilla ja irtokarvoja, päällyskarvaa vahingoittamatta. Näin sinun ei tarvitse kärsiä koirankarvoista kotisi jokaisessa nurkassa. Furminatorin säännöllinen käyttö myös lisää turkin kiiltoa, ja tekee turkista pehmeämmän. Zoopermarketista löydät Furminatorin niin pitkäkarvaiselle kuin lyhytkarvaisellekkin koiralle, sekä suurille ja pienille koirille. Furminator on myös saatavana monessa eri värisää. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi jos sinulla on kysymyksiä liittyen mikä furminator on paras sinun koirallesi.

Koirakammat

Yleisesti sanotaan että mitä hienompi ja pehmeämpi turkki koirallasi on, sen tiiviimmin kamman harjasten tulee olla. Jos koirallasi siin on paksu ja vahva turkki tulee sinun siin valita kampa jonka harjakset ovat kauempana toisistaan kuin jos koirallasi on hieno ja pehmeä turkki.


Takun tuhoajat

Onko koirasi turkki mennyt auttamattomasti takkuun? Eikö kampa enää mene takuista lämpi? Takun jakajalla ja takun tuhoajalla voit helposti päästä takuista eroon, ilman että tilanne on koirastasi epämiellyttävä. Suuret takut koiran turkissa voitat kirstää koiran ihoa ja näin olla erittäin epämiellyttävät ja jopa kivuliaat koiralle. Zoopermarketin valikoimasta läydät niin takun jakajat kuin takun tuuhoajatkin, joten löydät varmasti koirasi turkille sopivan vaihtoehdon.  Ehkäistäksesi koirasi turkin takkuuntumista voit käyttää tuotteita kuten esimerkikis KW Tangle Fix, joha helpottaa turkinhoitoa ja vähentää takkuuntumista.  Suihkuta tuotetta tasaisestoi koiran koko turkkiin, helppoa ja vaivatonta.

Oster ja Moser koiratrimmerit

Useimmat pitkäkarvaiset koirat, ja koirat joilla on keskipitkä turkki, vaativat säännöllistä trimmausta estääkseen turkin takkuuntumista. Hankkimalla koiratrimmerin voit itse trimmata koirasi turkin tarvittaessa, ja näin säästät kailliit koirasalonki käynnit. Koiratrimmeri on erinomainen apuväline irtokarvojen ja takkujen ehkäisyyn ja poistoon. Zoopermarketista löydät laadukkaat ammattimaiset Oster ja Moser koiratrimmerit. Nämä ovat markkinoiden johtavat merkit ja erittäin tunnettuja korkeasta laadustaan. Meiltä löydät trimmerit niin lyhytkarvaisille, keskikarvaisille kuin pitkäkarvaisillekkin koirille. Jos koirasi turkki on erittäin paksu ja vahva tulee sinun hankkia kestävä ja voimakas trimmeri – jossa on tehoa jopa 45 wattia. Valikoimastamme löydät myös lisä-terät sekä etäisyyskammat joiden avulla koiran trimmaus on helppoa.  Oikeanlaisilla tuotteilla voit antaa koirallesi ammattimaisen trimmauksen kotona.

Trimmausveitsi – trimmatun turkin ylläpitoon

Trimmausveistä valitessa on tärkää valita oikea veitsi, koska vääränlainen veitsi voi vahingoittaa koirasi turkkia, esimerkiksi kaksihaaraisten karvojen muodossa. Trimmausveitsen avulla voit ylläpitää koirasi kaunista trimmausta, mutta tämä vaarii aikaa ja tämä on tehtävä säännöllisessti kolmen tai neljän viikon välein.

Kaikki mitä tarvitset ammattimaiseen turkin leikkuuseen

Trimmausveisten, trimmauskoneiden ja harjojen lisääksi löydät myös kaikki tarvittavat erilaiset sakset valikoimastamme. Meiltä löydät tassusakset, takkusakset, turkkisakset ja kuonosakset, merkeiltä kuten KW ja Trixie. Oikeanlaisten saksien avulla turkin leikkaamine on helppoa ja turvallista.

Muista koiran kynsien hoito!

Jos haluat ehkäistä koirasi tassujen kipeytymistä, tai kysnien halkeilua tulee sinun leikata koirasi kynnet säännöllisin väliajoin. Zoopermarketista löydät siksi suuren valikoiman markkinoiden parhaita kynsisaksia joiden avulla voit helposti leikata koirasi kynnet. Meiltä löydät kaiken kokoiset kynsisakset.  Koirasi kynsiä leikatessa sinun tulee varoa että et leikkaa kynnestä liikaa pois. Jos leikkaat liian lähelle kynnessä olevia hermoja on tämä erittäin kivuliasta koirallesi. Jos vahionko sattuu ja koirasi kynsi vuotaa verta löydät valikoimastamme KW Klipstop tuotteen. KW Klipstop on tuote joka nopeasti vähentää kipua sekä vähentää verenvuotoa.

Pet Head

Pet Head tuotteet ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, ja sitäpaitsi pakattu hauskan näköisiin ja värisiin pakkauksiin. Kaikki Pet Head tuotteet ovat pH-säädeltyjä sekä täysin ilman sulfaatteja, parabeeneja ja DEA:ta. Pet Head valikoimasta löydät esimerkiksi Pet Head White Party Schampoon joka poistaa kellastumia ja värjäytymiä turkista ja samalla antaa turkille kauniin kiillon. Pet Head Oatmeal Paw Butter on hellävarainen, hyväntuoksuinen, tassurasva joka suojaa ja hoitaa koiran tassuja.  

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Paras eläinliike netissä
Kyllä suosittelen, ehdottomasti! Palvelu on Suomalaista ja hinnat edullisia. Tuotteet tuodaan kotiin asti, mikä on ISO PLUSSA näin pt:ssa istuvalle.😻
22.05.2018 - Minä Itte Itte
Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi