Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
TURKINHOITOAINE KW TANGLE-FIX
175 ML
HELPOTTAA TURKINHOITOA
KW TANGLE-FIX
(5705574057300) Suosittu
Suuntaa-antava markkinahinta 17,32 
EUR 12,12
Hyvä ja säännöllinen turkinhoito on tärkeä
Harjaamalla kissasii turkin säännöllisesti ehkäiset että turkkiin kasaantuu likaa ja että turkki takkuuntuu. Säännöllinen turkin harjaus myös vähentää irtokarvan määrää. Tämä tarkoittaa että irtokarvojen määrä ympäri kotiasi vähenee huomattavasti. Zoopermarketista löydät kaikenlaiset harjat, kammat ja sakset, sekä myös shampoot ja hoitoaineet kissallesi. Ennen kissan pesemistä on suositeltavaa, että harjaat kissasi turkin tarkasti.  Tämä sekä parantaa valitun shampoon tehoa, sekä helpottaa turkin harjausta pesun jälkeen. On tärkeää, että käytät kissoille suunnattua shampoota ja hoitoainetta, kun peset kissaasi. Ihmisille suunnatut shampoot ja hoitoaineet sisältävät voimakkaampia kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa kissan turkkia ja ihoa. Siksi meillä on hyvä valikoima erilaisia kissan shampoita erilaisille roduille ja turkkityypeille.

Käytännölliset harjat ja kammat kissalle
Zoopermarketissa on monenlaisia käytännöllisiä harjoja, kampoja ja muita käsineitä, jotta voit löytää juuri sellaisen harjan tai kamman, joka sopii sinun kissasi turkille. Yleisesti sanotaan, että mitä hienompi ja pehmeämpi turkki kissallasi on, sen tiiviimmin kamman harjasten tulee olla. Meiltä löydät myös käsineet, jotka voivat helpottaa kissan turkin hoitoa samalla kun silität ja hierot kissaasi. Tämä on kätevää esimerkiksi silloin,, jos kissasi ei halua että sitä harjataan säännöllisesti.

Furminator lyhytkarvaisille ja pitkäkarvaisille kissoille

Lähteekö kissastasi karvaa? Ärsyttääkö kodin nurkiin kertyvät kissankarvat? Furminator on erittäin tehokas ja suosittu manuaalinen trimmeri, jonka avulla voit vähentää kissasi karvanlähtöä jopa 90 %. Furminator poistaa hellävaraiseti alusvilla ja irtokarvoja, päällyskarvaa vahingoittamatta. Näin sinun ei tarvitse kärsiä kissankarvoista kotisi jokaisessa nurkassa. Furminatorin säännöllinen käyttö myös lisää turkin kiiltoa, ja tekee turkista pehmeämmän. Zoopermarketista löydät Furminatorin niin pitkäkarvaiselle kuin lyhytkarvaisellekkin kissalle, sekä suurille ja pienille kissoille. Furminator on myös saatavana monessa eri värissä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi jos sinulla on kysymyksiä liittyen mikä furminator on paras sinun kissallesi.

Kissan turkin hoito
Sisäkissoilta tippuu yleensä paljon karvaa koko vuoden ympäri. Siksi on tärkeää harjata kissaasi säännöllisesti. Se pitää kissan turkin kunnossa ja voi myös hidastaa karvapallojen muodostumista kissan ruoansulatuksessa. Sinulla on myös vähemmän ongelmia irtokarvojen kanssa kotonasi. Harjaamalla kissan kerran viikossa, voit merkisttävästi vähentää kissan karvanlähtöä. Zoopermarketissa on useita erilaisia harjoja ja kampoja, jotka helpottavat kissasi turkin harjaamista. Voit käyttää esimerkiksi Trixie hierontaharjaa. Se poistaa irtonaista karvaa samalla, kun hierot kissaasi. Pitkäkarvaisia kissoja tulisi harjata useammin, että vältät takut turkissa. Lyhytkarvaiselle kissalle riittää, että ne harjataan muutaman kerran kuukaudessa. Näin vältytään ikävältä karvanlähdöltä.

Tarvitseeko kissaa pestä?
Lyhytkarvainen kissa tarvitsee harvoin pesua, sillä ne pesevät itse itsensä. Lyhytkarvaiset kissat saattavat kuitenkin tarvita pesua, jos ne ovat erittäin likaisia tai pahan hajuisia. Pitkäkarvaiset kissat kylvetetään yleensä säännöllisesti. Kissaa kylvetettäessä, ne tarvitsevat lievää kissan shampoota. Mikäli olet epävarma millaista shampoota kissasi turkki tarvitsee, kysy eläinlääkäriltäsi tai soita asiakaspalveluumme. Olisi myös hyvä, jos sinulla on kumimatto, jolla kissasi voi seistä kylvyssä jotta tassut eivät luista liukkaalla pohjalla sekä pyyhe kissan turkin kuivaamiseen. Laita varovasti vähän pumpulia kissan tai kissanpennun korviin välttääksesi veden menemistä korviin.  Harjaa perusteellisesti koko turkki ja varmista, että siinä ei ole takkuja. Käytä haaleaa vettä ja hiero kissan shampoo perusteellisesti kissan turkkiin. Vältä shampoon joutumista silmiin. Huuhtele pois kaikki shampoo. Pyyhi kissa pyyhkeellä ja harjaa sitten kissan turkki uudelleen. 

Kissan harjaaminen

Useimpien kissojen on totuttava harjaukseen, ja siksi on tärkeää, että harjaaminen on mahdollisimman miellyttävä kokemus. Voit esimerkiksi pitää kissan sylissäsi, kun harjaat sitä. Hymyile myös kissallesi ja puhu lempeästi. Näin kissa yhdistää mukavan olon harjaamiseen. Meillä on valikoimassame monia harjoja, jotka on tarkoitettu nimenomaan kissoille. Jos kissallasi on pitkä karva on tärkeää, että harjaat sitä joka päivä tai ainakin säännöllisesti takkujen välttämiseksi.

Takun tuhoajat

Onko kissasi turkki mennyt auttamattomasti takkuun? Eikö kampa enää mene takuista lämpi? Takun jakajalla ja takun tuhoajalla voit helposti päästä takuista eroon, ilman että tilanne on kissastasi epämiellyttävä. Suuret takut kissan turkissa voitat kirstää kissan ihoa ja näin olla erittäin epämiellyttävät ja jopa kivuliaat kissalle. Zoopermarketin valikoimasta läydät niin takun jakajat kuin takun tuhoajatkin, joten löydät varmasti kissasi turkille sopivan vaihtoehdon.  Ehkäistäksesi kissasi turkin takkuuntumista voit käyttää tuotteita kuten esimerkikis KW Tangle Fix, joha helpottaa turkinhoitoa ja vähentää takkuuntumista.  Suihkuta tuotetta tasaisestoi kissan koko turkkiin, helppoa ja vaivatonta.

Kätevät kynsisakset kissoille
Jotkut kissat huolehtivat tehokkaasti kynsistään käyttämällä siihen tarkoitukseen raapimispuuta. Silloin ei ole tarpeen leikata kissan kynsiä. Jos kissa ei kuitenkaan aktiivisesti käytä raapimispuuta tai vastaavaa, on tärkeää, että leikkaat kissasi kynnet säännöllisesti. Zoopermarketista löydät siksi suuren valikoiman markkinoiden parhaita kynsisaksia joiden avulla voit helposti leikata kissasi kynnet. Meiltä löydät kaiken kokoiset kynsisakset.  Kissan kynsiä leikatessa, sinun tulee varoa, että et leikkaa kynnestä liikaa pois. Jos leikkaat liian lähelle kynnessä olevia hermoja, on tämä erittäin kivuliasta kissallesi. Jos vahionko sattuu ja kissasi kynsi vuotaa verta, löydät valikoimastamme KW Klipstop tuotteen. KW Klipstop on tuote joka nopeasti ja tehokkaasti pysäyttää verenvuodon ja lievittää kipua.

Kaikki mitä tarvitset ammattimaiseen turkin leikkuuseen

Kun sinun tarvitsee trimmata kissasi turkkia ja lisäksi siistiä korvia, päätä ja tassuja, yksiä isoja saksia on yleensä vaikea käyttää. Trimmausveisten, trimmauskoneiden ja harjojen lisääksi löydät myös kaikki tarvittavat erilaiset ja eri kokoiset sakset valikoimastamme. Meiltä löydät tassusakset, takkusakset, turkkisakset ja kuonosakset, merkeiltä kuten KW ja Trixie. Oikeanlaisten saksien avulla turkin leikkaamine on helppoa ja turvallista.

Kissan shampoo kaikenlaisille turkeille
Monet kissat pestään vain kun se on välttämätöntä. Esimerkiksi, jos kissan turkissa on ulostetta tai se haisee pahalle. Meillä on laaja valikoima kissan shampoita Zoopermarketissa. Kissan shampoo ei kuivata kissan ihoa ja turkkia ja säilyttää karvojen luonnollisen rasvapinnan. Tämän rasvapinnan ansiosta kissan on mahdollista pitää turkkiaan puhtaana. Jos peset kissan normaalilla shampoolla tämä rasvapinta peseytyy pois, jolloin kissan turkki ei enää ole itsepuhdistuva ja pehmeä. Esimerkiksi KW shampoo kissoille pesee pois hilseen ja sotkun ja antaa kiiltävän turkin. Turkin hoitoaineet suojelevat turkkia ja tekevät siitä pehmeän ja ilmavan ja estävät takkujen muodostumista.

Pet Head

Pet Head tuotteet on kehitetty erityisesti kissojen turkille. Tuotteet ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä, ja sitäpaitsi pakattu hauskan näköisiin ja värisiin pakkauksiin. Kaikki Pet Head tuotteet ovat pH-säädeltyjä sekä täysin ilman sulfaatteja, parabeeneja ja DEA:ta. Pet Head valikoimasta löydät esimerkiksi Pet Head Fizzy Kitty Mousse shampoon, joka poistaa kellastumia ja värjäytymiä turkista ja samalla antaa turkille kauniin kiillon. Jos kissastasi irtoaa paljon hiuksia, Pet Head Dry Clean Spray kuivashampoo virkistää kissasi turkin ja kuohkeuttaa sitä. Sitä ei myöskään tarvitse pestä pois kissan turkista. Pet Head Oatmeal Paw Butter on hellävarainen, hyväntuoksuinen, tassurasva joka suojaa ja hoitaa kissan tassuja. 
     

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Sain mitä tilasin ja paketti tuli…
Sain mitä tilasin ja paketti tuli suhteellisen nopeaan.
18.04.2018 - Kissamummo
Koiran pyöräilykori
Tuote oli todella hyvä. Koria piti vain vähän muokata, tiibetinterrierimme ei ihan mahtunut suorassa sielä istumaan joten leikasimme korin päällyosasta osan pois. Tyytyväisenä istuu sielä.
21.05.2018 - Katariina

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi