Toimitus kotiovellesi 3-4 arkipäivässä Pohjoismaiden suurimmasta eläinkaupasta!

filter
Kissat ovat puhtaita olentoja
Kissat ovat puhtaita olentoja, jotka luonnossa peittelevät omat jätöksensä. Monet kissat otetaan sisäkissoiksi. Sisäkissalla on oltava mahdollisuus tehdä tarpeensa mahdollisimman luonnollisesti sisätiloissa. Tämä voidaan tehdä tarjoamalla kissalle hiekkalaatikko / kissanvessa sopivalla kissanhiekalla tai vastaavalla materiaalilla, jotta kissa pystyy peittelemään niin virtsan kuin ulosteensakin. Kissan vessa / hiekkalaatikko tulisi sijoittaa siten, että kissan on se helppo löytää. Paikan tulisi olla myös rauhallinen niin, ettei kissa häiriinny kun hän on tarpeillaan. Paikan olisi kuitenkin hyvä olla sellainen, että omistajan on helppo pitää silmällä astiaa, ettei päivittäinen puhdistaminen unohdu.

Kissanhiekkalaatikkoja on monia eri malleja, värejä ja kokoja
Meiltä Zoopermarketista löydät laajan valikoiman kissanhiekkalaatikkoja monissa eri väreissä ja muodoissa. Kun valitset hiekkalaatikkoa, on tärkeää, että mietitte miten ison tulisi hiekkalaatikon olla. Yleisesti suositellaan, että hiekkalaatikko pitäisi olla 1½ kertaa kissasi pituinen. Suosittelemme myös, että kissan vessa on niin suure, että se voi sisältää n. 6-10 cm kissanhiekkaa. Sinun tulisi myös päättää, haluatko kissanlaatikkosi avonaisena vai kuomulla ja luukulla. Kissoille ei aina ole luonnollista tehdä tarpeitaan samaan paikkaan, ja siksi suosittelemmekin, että asetat vähintään kaksi kissanhiekkalaatikkoa eri puolille asuntoa. Tämä auttaa myös todella siistejä kissoja tekemään aina tarpeensa puhtaaseen laatikkoon, mikäli yhtä vessaa on jo käytetty, mutta sitä ei ole vielä ehditty siivota.

Kissan talovessat kuomulla ja ovella
Käyttämällä kuomullista kissan vessaa eli talovessaa, kissasi tuntevat olonsa turvalliseksi, koska he voivat täyttää tarpeensa rauhassa. Lisäksi suurimmassa osassa kuomullisissa kissanvessoissa on hiilisuodatin, joka vähentää epämiellyttäviä hajuja levittäytymästä kissan vessan ympäristöön. Kuomun voi nostaa käytännöllisesti ylös siivoustoimenpiteitä varten ja joissakin malleissa on myös kiinnike hiekkalapiolle kuomun yläosassa. Näin lapio pysyy paremmin tallessa. Jotkut kissat voivat olla todella tehokkaita peitellessään tarpeitaan ja kissanhiekkaa saattaa siksi lentää pitkienkin matkojen päähän. Jos hiekkalaatikossa on kuomu ja ovi, vältyt löytämästä kissanhiekkaa ympäri lattiaa. Zoopermarketista löydät monen värisiä ja mallisia kissan vessoja, joissa ovi voi olla joko sivussa tai päädyssä. Joissakin malleissa koko kuomu aukeaa ja joissakin saa auki myös etupuoliskon, jolloin siivoaminen on vieläkin kätevämpää. Kissojen talovessat on valmistettu korkealaatuisesta muovista.

Kissan vessat ilman kuomua
Jos valitset kissanhiekkalaatikon ilman kuomua, suosittelemme, että valitset laatikkoon pyöristetyn yläreunan. Tämä vähentää riskiä, että kissanhiekka lentää laatikon reunojen yli lattialle, kissan peitellessä jätöksiään. Avonaisen kissanhiekkalaatikon etu on, että sitä on helppo seurata ja puhdistaa, kun ei aina tarvitse kurkkia ovesta sisään. Zoopermarketissa on laaja valikoima erilaisia kuomuttomia kissanhiekkalaatikoita. Kissan vessoja on mahdollsita saada myös kulmaan sijoitettavina versiona. Kissanhiekkalaatikot on valmistettu korkealaatuisesta muovista.

Lisätarvikkeet
Zoopermarketissa on laaja valikoima lisävarusteita kissan vessoihin. Meillä on esimerkiksi monenlaisia kissanhiekkalapioita, käytännöllisiä kumimattoja ja hygieenisiä pusseja, joita voit käyttää, kun puhdistat kissasi vessaa. Meillä on myös hiilisuodottimia kuomullisiin kissan vessoihin. Monissa kissan vessoissa on hiilisuodatin valmiina, mutta se tulisi vaihtaa aika ajoin. Hiilisuodatin pitää ilman kissan vessassa tuoreena. Zoopermarketin valikoimassa on Trixie ja Ferplast ja Catit hiilisuodattimia. Käytä kissanhiekkalapiota, kun poistat ulosteita hiekkalaatikosta. Useimmissa hiekkalapioissa on ristikkokuvio, josta hiekka putoaa helposti pois ja saat ylös vain kokkareita. Näin säästät kissanhiekkaa! Zoopermarketista löydät Trixie, Moderna ja United Pets kissanhiekkalapiota. Kissanhiekkalapiot on valmisettu vahvasta ja kestävästä polypropeenista. Meiltä saat myös ison kissanhiekkalapion sisäänrakennetulla pussinpidikkeellä. Näin voit tyhjentää koko laatikon tehokkaasti, kun on aika pestä hiekkalaatikko.

Kumimatot
Valikoimastamme löydät kumisia mattoja Trixieltä ja Stefanplastilta, joita voit käyttää kissan vessan edessä. Kumimattoon on tehty uria, jotka kaappaavat pienet sorahiput, joita on tarttunut kissan tassuihin vessassa käynnin aikana. Matolta hiekat on helppo ravistella takaisin laatikkoon. On myös pienempi todennäköisyys, että kissanhiekkaa kulkeutuu ympäri huonetta kun käytät kumimattoa laatikon edessä. Uutuustuotteemme on Trixie matto, jossa on erikoispitkiä mikrokuituja, jotka puhdistavat helposti kissan tassut kun se kävelee maton yli. Matto on valmistettu siten, että se nimenomaan sopii kissoille, joilla oon herkät tassut. Luistamaton alusta mahdollistaa maton pysymisen paikallaan. Matto on erittäin hyvä imemään sekä kosteutta että likaa.

Deo-tuotteet hajunestoon
Jos haju kissan vessasta vaivaa sinua, eikä auta, että siirtää hiekkalaatikon paikkaa pois lämmönlähteiden (esim. lattialämmitys) läheltä, voit kokeilla hajunesto-tuotteitamme. Ne sitovat ja neutraloivat kissanhiekkalaatikosta tulevia hajuja. Zoopermarketin valikoimasta löytyy Vitakraft hajunestosirote, jota voi sirottaa kissanhiekan sekaan, ja näin estää hajua leviämästä kissanhiekkalaatkosta ympäristöön. Sirotetta on saatavilla laventelin tuoksuisena tai sisältäen aloe veraa. Myymme myös Pet Head hajunesto suihketta, joka raikastaa koko huoneen tai vaihtoehtoisesti annat vain pienen suihkauksen kun kissa on tehnyt tarpeensa hiekkalaatikossa.   


Hygieeniset pussit
Voit asentaa kätevän ja hygieenisen pussin kissasi hiekkalaatikkoon. Se toimii jätesäkkinä, kun hiekka alkaa olla vaihtamisen tarpeessa. Voit nostaa pussin pois hiekkoineen kaikkineen ja laittaa uuden pussin tilalle. Tämä ratkaisu sopii erityisesti raskaana oleville naisille ja muille, jotka eivät voi olla kosketuksissa kissan ulosteen kanssa. Pussi sopii useisiin eri kissan vessoihin ja myös sellaisiin malleihin, joissa on kuomu. Ota yhteyttä Zoopermarketin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi, jos sinulla on kysyttävää.


Värikkäät hiekkalaatikot
Zoopermarketin valikoimassa on monen värisiä kissan vessoja. Siksi sinun on mahdollista löytää, juuri sellainen väri, joka parhaiten sopii sisustukseesi. Mutta muista, että jotkut Ferplast kissan vessat ja Trixie kissanhiekkalapiot toimitetaan meille monissa väreissä toimittajalta. Tämä tarkoittaa sitä, että emme voi taata, että kissasi vessa tai hiekkalapio toimitetaan tietyn värisenä. Mikäli sinulle on erityisen tärkeää saada laatikko jossakin tietyssä värissä, laita tilaukseesi huomautus värin tärkeydestä. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin varmistamme, että saat tilaamaasi tuotteeseen oikean värin, mikäli se vain on mahdollista.

Zoopermarketista löydät kaiken kissasi hygienisiin tarpeisiin
Surffaa sivuillamme ja saat löydät nopeasti monenlaiset kissanvessat, laitteet ja tarvikkeet, jotka sopivat kissasi tarpeisiin. Zoopermarketissa on tarvikkeita kaikissa hintaluokissa ja moneen makuun. Löydät meiltä myös kissanvessat tunnetuilta tuotemerkeiltä ja kaikki tarvikkeet niiden käyttöön.

Kissanvessan puhdistus
Vaikka käytät kissan hiekkalaatikossa / vessassa hyvä laatuista kissanhiekkaa, on päivittäinen tarkastus ja puhdistus silti tarpeen. Jos olet valinnut laatikkoon soraa, on paakut melko helppoa ja nopeaa poistaa laatikosta kissanhiekkalapiolla. Kissanhiekka, joka ei paakkuunnu jää astiaan, mutta ulostepaakut on silti kerättävä pois. Kun puhdistat hiekkalaatikkoa, tulisi se muistaa ravistella säännöllisesti, jolloin jätökset on helppo huomata. Kun kissan vessa on avoin on tarkistaminen helpompaa, kuin kuomullisessa versiossa.  On tärkeää että kissan vessassa on riittävä kerros kissanhiekkaa. Sopivin väliajoin on koko laatikko tyhjennettävä ja puhdistettava saippualla ja vedellä. Sora, jota ei ole käytetty, voidaan kierrättää. Kissanhiekka, joka imee virtsaan kiteen sisään on kuitenkin vaihdettava kokonaan. Vaikka kissanhiekkalaatikkoa siivotaan aktiivisesti, mutta kissa ei silti halua sitä käyttää tai käyttäytyy muuten epäsiististi ja ongelmallisesti. Sinun kannattaa otta yhteyttä eläinlääkäriin. 

Asiakaspalvelu:
Auki arkisin 11.00 – 15.00
Puhelin: 09-42452166
sähköposti: asiakaspalvelu@zoopermarketti.fi

Käytämme Pensio Payment Gateway:tä korttimaksujen turvalliseen käsittelyyn. Voit olla varma, että tietojasi käsitellään luottamuksellisesti

PCI Compliance

Totteet vastasivat odotuksia ja olivat…
Totteet vastasivat odotuksia ja olivat hinta-laatusuhteelta erinomaisia 😊
22.03.2018 - Minna Strömberg
Tyytyväinen asiakas
Olen erittäin tyytyväinen tilaamiini tuotteisiin ja aikatauluun, jolla paketti tuli.Tilaan varmasti uudelleenkin teidän tuotteita.
21.04.2018 - Sarla Koistinen

E-merkki on takuu verkkokaupan turvallisuudesta. Meille Zoopermarketissa on tärkeää, että tunnet olosi turvalliseksi ostaessasi meiltä. Siksi noudatamme e-merkin vaatimuksia.

 Petworld.dkZoopermarked.noPetworld.seZoopermarketti.fi